Hvordan lage en vignett i Photoshop?
 Vignette er en populær fotoelektrisk effekt, som brukes i tilfeller der du trenger å fokusere på noen fragment i originalbildet. Dette oppnås ved å skape en myk lyseffekt rundt denne del av mørkere eller uskarpe bakgrunnen rundt den. Hva nøyaktig oppfylle bakgrunnen - obskure eller gjøre valgte de som er involvert i å redigere bildet, avhengig av hans personlige preferanser og egenskaper ved de bearbeidede bildene. Veldig hyggelig vignetter vises i portretter og bilder av feiringen.
Det er flere måter å lage vignetter i Photoshop. Har gitt to mest effektive.
 Metoden for å lage vignetter c dimmegrunnleggende
 1.  Starter Photoshop og åpne den redigerbar bilde.
  Velg "Oval regionen" og skape ved hjelp av utvalget oval brikke rundt bildet du ønsker å gjøre et mykt lys.
  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

  Klikk på ikonet "Opprett et nytt lag" nederst i vinduet ledelse lag og deretter holde nede Alt-tasten på tastaturet, klikk på "Legg Mask" litt til venstre. Som et resultat av denne handlingen vil skape en lagmaske oval fylt med svart, som ble utviklet Alt holdt tast på tastaturet.
  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

  I listen lag, velger du raden med den nyopprettede lag ved å klikke på ikonet til høyre. Trykk "D på tastaturet for å velge svart som forgrunnsfarge og bruke tastatursnarveien Alt + Backspace for å fylle det nye laget solid svart. Still lag åpenhet til 40%. Du må ha en klar oval rundt hovedbildet fragment og obskure Bakgrunnen på resten av det som er vist nedenfor.
  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

  Nå trenger vi å gjøre bakgrunnen uskarp lag mørkner. For å gjøre dette, i hovedmenyen, velg "Filter" - "Blur" - ". Blur ved Gauss" Endre radius av uskarphet ved å bevege musen og oppnå maksimal planoy grensen mellom det originale bildet og dens zatemnyayuschym bakgrunn. Klikk "OK" når du kommer til ønsket resultat.
  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

  Til syvende og sist, det viktigste fragment, som må bringes til et fokus seeren vil være, som det ble opplyst med mykt lys.
  Når du skriver ut dette bildet kan du se i øynene at vignetten vil se ut ovaler prosmatryvayuschyhsya mer tydelig forskjellige toner. For å unngå dette i hovedmenyen, klikk på "Filter" - "Noise" - "Legg Noise". Sett verdien av effekten av støy på 3%, da fordelingen av "On Gauss" og klikk "OK".
  Nå kan du sammenligne det originale bildet med maskinert.
  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

  Hvordan lage en vignett i Photoshop?

   Metoden for å lage vignetter c tåkelegge grunnleggende
  Fremgangsmåten er stort sett lik den foregående, og skiller seg fra den bare i detaljer.
  1.  Åpner det redigerte bildet i Photoshop.
   Klikk på bildet ved hjelp av funksjonen "Oval region" stykke der du vil opprette vekt.
   Klikk på høyre museknapp på bildet og klikk "Inverter valg området."
   Lag en kopi av utvalget til et nytt lag ved å trykke hurtigtasten Ctrl + J.
   Kjør verktøyet "Filter" - "Blur" - "Blur av Gauss 'og still inn ønsket radius uskarphet. Klikk "OK" for å lagre endringene.
   Om nødvendig, justere gjennomsiktig lag som utfører uskarphet.
   Eksempel behandlet av bildet av denne teknologien og dens opprinnelige versjonen presentert i figuren nedenfor.
   Hvordan lage en vignett i Photoshop?

   Hvordan lage en vignett i Photoshop?

   Vignettering bilder kan virkelig pynte dem hvis det er gjort godt og fint. Det viktigste - ikke overdriv. Ikke vær redd for å eksperimentere med ulike parametere og du må plukke opp sin egen optimal verdi.  
Hvordan å bleke tennene i Photoshop?
 Alle drømmer om snø-hvit-perle Hollywood smil, men ikke alle er innholdet i hennes egen. Hvis du til tross for regelmessig tannpuss, bruk av tannblekemiddel og andre forsøk og klarte ikke å bleke tennene egentlig, du kan gjøre det i Photoshop. Etter bleking, kan du forbedre bildene dine, som spoils den eneste detalj - gule tenner som leser gjennom et smil.
Bleke tennene i Photoshop, i prinsippet, ikke vanskelig og for dette er det flere forskjellige måter. Men for å gjøre tennene ser naturligvis nødt til å prøve så mye som mulig. Denne artikkelen vil introdusere deg til en av de effektive metoder for å løse dette problemet.
 Tannbleking i Photoshop ved hjelp av et justeringslag "Hue / Saturation"
 1.  Åpner det redigerte bildet. Vi har for eksempel blitt tatt fragment åpen munn med tenner kvinner på nært hold. Alle tidligere global planendringer som den generelle justering av lysstyrke, bildekontrast og andre innstillinger er det nødvendig å starte prosessen for å bleke tennene.
  Større bilde åpent i Photoshop ved å bruke hurtigtasten Ctrl + (pluss), slik at det kan være praktisk å arbeide med sine tenner.
  Neste må du velge de mest nøyaktige bilde bare tenner - både i antall deres. Dette kan gjøres med forskjellige verktøy: vanlig lasso, magnetisk lasso eller hurtigutløser. Valget av instrumentet vil avhenge av selve bildet og dine personlige preferanser. I dette eksempelet, hadde vi brukt Quick Selection-verktøyet, som vist best resultater i dette bildet.
  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Når tennene er markert, klikk "Velg" - "Endring" - "Feather" eller bare trykke hurtigtasten Shift + F6 for å kalle det. Velg en radius på 1 pixel shading for bildene små, to pixel for medium og stor 3 bildeoppløsning. Klikk "OK" for å lagre endringene. Fjær trenger å viske ut grensene mellom utvalget og resten av bildet. Dette vil skjule grensene for å gjøre retusjering mer usynlig og naturlig.
  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Klikk for å legge til justeringslag som ligger på kontrollpanelet lag og velge "Hue / Saturation". I Valg-vinduet, klikker de gule toner i rullegardinlisten (eller bruk tastatursnarveien Alt + 4) og øke lysstyrken verdi for dem ved å flytte glidebryteren til høyre.
  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Samlet viste det seg vel, men tennene er kjøpt sammen med lin grå. Bli kvitt det litt for økende metning av de samme gule toner. Det var mye bedre, og du kan klikke på "OK" for å lagre endringene.
  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  For bildene dine kan trenge andre innstillingene for lysstyrke og fargemetning enn de som er gitt i eksempelet. Prøv å plukke sine egne. Etter et par forsøk, kan du enkelt finne sine optimale verdier.
  Hvis det valgte området er ikke znyalosya utvalg, gjør det manuelt ved å trykke hurtigtasten Ctrl + D.
  Nå kan du sammenligne den opprinnelige og det redigerte bildet.
  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Hvordan å bleke tennene i Photoshop?

  Som det fremgår fra sammenligning av resultatet av virkningene av tennene tilegnet den ønskede hvithet. Ved hjelp av denne enkle metoden for tannbleking kan forbedre mange portretter av smilende mennesker.  
Яндекс.Метрика