Hva du skal lage til middag?
 I dag
 VseTut Vi snakker om raske og smakfulle retter som kan tilberedes til middag. De sier at middag må betale fienden, men fienden er bedre å gi denne rådgiveren enn å gi opp dampende varm plate rett hard dags arbeid. Og husk ordtaket om at menn og alle mennesker - ikke vær. Betrayal bannlyst. Bedre la oss se, hva er vel bedre å spise om natten for å bry seg og ikke å ødelegge godbitene ut.

 Så middag - kveld, og det bør skille mellom tidlig og sen middag. Men vi vil være 20:00 - så si gjennomsnittlig middag når stoffskiftet er ikke frosset og veldig sulten. På middag VseTut råder:

 * bokhvete grøt med kjøtt;
 * Vegetabilsk lapskaus med kjøtt;
 * ris med biff;
 * fylt med biff;
 * stekt fisk (karpe og flyndre - stor);

 En av de interessante retter til middag - ragout. Men for å forberede deilig, trenger du å vite noen hemmeligheter som VseTut avslører følgende video for alle hazyayechok.

 Video av vegetabilsk lapskaus med kjøtt


 I tillegg til den obligatoriske middag salat. Veldig glad ektemenn salat og gruvearbeidere. Hvis du tror, ​​hva du skal lage til middag mann og fantasi oppbrukt, bare koke suppe og Olivier til det. Tro meg, folk er alltid glad disse to komponentene. I tillegg til disse salater mulige alternativer som salater og kokte grønnsaker eller grillet kjøtt. Kombinasjonen av disse to bestanddeler anses å være spesielt nyttige. Men grønnsaker må være frisk. Som en salat til middag å lage mat, kan du:

 * heh kjøtt;
 * salat med paprika og tomater;
 * salat med krabbe pinner;
 * funcheza;

 Som kokk middag drikke varm te - bare perfekt. Men dette kan ikke være en enkel te - en blomst med appelsinskall, en serie av greenfield eller berberis kanel og grønn te med sitron. Disse te har en behagelig aroma og avslappende effekt.

 Oppskrifter varme retter til middag

 Hva du skal lage til middag, hvis du vil ha en siderett og helte? Dette kan være Bokhvete grøt med kjøtt. For utarbeidelse trenger vi:

 * bokhvete 300 gram;
 * biff - 200 gram;
 * 4 store løk;
 * En gulrot;
 * 1 stor paprika;
 * 2 st.lozhky mel;
 * 1 st.l tomatpuré eller tomat 1;
 * solsikkeolje og krydder etter smak.

 Bokhvete skulle overta, vask i varmt vann. Hell over i en kasserolle, tilsett vann til tre fingre over grits og satt i brann. Bokhvete rozparytsya for en halv time slik at den svarte skrelle bort, og vannet på skallet kan fjernes under kokepunktet, og du kan legge igjen.

 Deretter forberede saus - skåret i terninger av kjøtt i forvarmet dyp stekepanne med olje og stek den lå. I stekt kjøtt kaste hakket løk halv ringer, julienne gulrøtter og paprika. Broil til kokt, salt, legg tomat og stek i et minutt.

 Mens stekt i tomat høsting zakypyatym 2 liter vann. I å legge arbeidsstykket mel og hvordan å blande, yngel og fyll opp med vann. Grundig peremishavshy og zakypyatyv, få en deilig tykk saus, som du kan legge til urter. Å sette syre på bunnen av en teskje eddik. Sausen er klar. Serveres til middag med en siderett - bokhvete. Men i stedet pynte Alternativt kan du bruke poteter (moste eller kokte), ris, pasta. Rice kan lage mat på gass samt i multyvartsi. Pynt med ris multyvartsi blir sprø og velsmakende, men mange vet ikke hvordan de skal lage mat. For deg - denne videoen.

 Video hvordan du koker ris i multyvartsi


 Snakker av pasta.

 Alle har sett slike store skjell for stuffing? Her er noen fylt med kjøtt eller sopp tilfredsstille selv de mest krevende spesielt menn. Så for utstoppa skall vi trenger:

 * Du kan velge å fylle stuffing, grønnsaker og sopp. For å forberede stuffing for fylling vi trenger 300 gram kjøttdeig eller svinekjøtt, 2 fedd hvitløk 2 store løk, salt, pepper, paprika 2 stk. Alt må forvrenge i en kjøttkvern og bland med stuffing. blandingen med salt og pepper.

 * forbereder sauser for brann - kuttet 1 løk, 1 gulrot og stek i vegetabilsk olje med tomat.

 * i hvert skall legging kjøttdeig og forsiktig lå i en dyp stekepanne sammen. Fyll steke 1 liter vann og hell denne sausen skjell, satt i brann og la det småkoke med lokket på i 10 minutter. Klar til å skall ut på en plate med saus og pynte dem med urter.

 Hvordan ulike retter til middag dress poteter i fransk eller gryte. I tillegg er disse rettene tilberedes i ovnen og ikke krever alt som tar tid. Hvis du trenger noe å lage mat til middag, og du har mye arbeid eller et lite barn trenger oppmerksomhet, disse variantene - for deg. Poteter i fransk - det er enkelt, spesielt når trinnene er klare. VseTut viser hvordan.

 Video kurs hvordan du koker poteter i fransk


 Middag med gryteretter vanligvis ganske tung, men du kan fortsatt justere ingrediensene. Så må vi til gryteretter poteter 1 kg, kjøtt eller kylling 500 gram, 1 kg løk, gulrøtter - fire stykker, ost og sopp - 200 gram. Revet strimler kutte poteter og gulrøtter. Skjær kjøttet i små terninger og sopp, løk halv ringer.

 Ta en gryte og hell olje smøre alle sider og bunn. Jevnt fordelt følgende lag - kjøtt, løk, poteter, gulrøtter, sopp, poteter. Alle satt i ovnen på 200 grader i 25 minutter, deretter ta ut pudding, dusjet med et lag med revet ost og stek i 10 minutter over svak varme (redusere graden). Ekstrakter pudding, skåret i stykker, og spredt på en plate. Hvis du har spørsmål, så VseTut anbefaler enkel og detaljert video om zapikantsi.

 Video kurs for å forberede potet gryte


 Forbered deg på middag og de allerede nevnte poteter i fransk, som er det samme prinsippet som gryte, poteter og kjøtt bare skjære skiver og sopp - ikke. Deilig og mettende rett.

 En annen god rett til middag - fylt. Mange kvinner opplever at det forbereder seg på en lang tid. Men mest av kål til å være lang tid å lage mat - bladene skal være oshparenы kokende vann. Imidlertid synes denne retten til å ha blitt oppfunnet zhenonenavystnykamy at kvinner obpikaly fingrene. Men det er et alternativ som kan lindre problemet. Ta kål, legg den i en bolle og hell kokende vann.

 Så raskt skille bladene og gjør dem til hverandre (de er vanskelig, like lett separeres etter skolding). Koke vann i en kjele og uten å slå av brann, legg bladene i vann for shumovke. Vi holder 10 sekunder og ta ut på samme shumovke. Og så alle bladene. For noen kan dette virke mer komplisert måte enn å holde en kål i kokende vann, men de som er redd for varmt - det er uunnværlig. Du får koke kål ruller for middag rask og velsmakende, og som en mann.

 Vel, de neste trinnene er enkle - hvert blad kutte jevning og lå på ham stuffing og pakk. Spredt på en gryte og hell på samme prinsipp som vi gjør pasta. Koke i ca 45 minutter. Forberede middag utstoppet - en bekymring om smak og helse. Detaljer finner du i videoen kurset nedenfor.

 En detaljert video av kål ruller


 På en varm middag ikke banke. Må dem og salater.

 Salater til middag - absorbere vitaminer med velbehag

 Forberede middag på en salat, så lenge det ikke var for tykk, så majones og sure salater bedre å reservere for middag. Mens menn kan lage mat Olivier eller krabbe pinner som næringsrik og sunn samtidig. Olivier er forberedt veldig enkelt og VseTut gir en video oppskrift for denne fantastiske salat.

 Video hvordan å lage mat Olivier


 Men det er lette salater som er likt av menn. Derfor vurderer vi hvordan å lage en middag salat som liker hennes mann. Denne salaten "Miner".

 For ham må vi - 200 gram biff uten fett, agurk 4 stk marinerte tomater, 4 stykker, før 4 stk (rød og gul paprika), løk og sitron. Cut trenger så tykke strå og kjøtt og paprika og agurk og tomater. Kjøttet bør marinere, konkluderte med løk skiver i en kopp, oprыsnuv eddik og sitron skive putting. La ligge i 20 minutter og stek til de er gyllenbrune.

 Bland alle ingrediensene og salt, pepper etter smak. Detaljer stadier av forberedelse i neste video.

 Videoer om å lage en salat "Miner"


 Hvis det ikke er klart fra marinade, VseTut Anbefaler denne videoen.

 Video marinaden kjøtt som


 Gruvearbeider salat er også godt tjene til pilaf, er dens formulering presenteres nedenfor.

 Video - koker pilaf


 Forberede middag og salat og vinaigrette funchezu eller kål, men hvis du er matlaging middag for sin mann, er det best å ta noe posыtnee. De liker ikke "tygge gresset," som de snakker. Vi forstår ingenting, men at de er menn. De ville mammut på spidd, og kål blader - spise damene selv. Men dessert nekter de - de fleste menn elsker søt.

 Dessert middag

 Forberede middag kan være en romantisk mann alternativ som har blitt testet. Det er ikke så mye dessert som uttrykker din kjærlighet og omsorg.

 Ta en yoghurt drikk. Neste en banan skåret i tynne skiver, terninger eple, fersken terninger og bland med yoghurt. Strømmet det inn i en dyp vin glass og hell en håndfull bringebær på toppen og tre sjokoladebit. Faktisk kan noen frukt variere - se hva din liker eater.

 Forberede middag og kaker - Charlotte, for eksempel. Enkel oppskrift myk delikat bakverk med epler og tar ikke mye tid og deilig oppnådd. For alle som er interessert VseTut anbefaler følgende video.

 Video - "Charlotte" til middag Bon Appetit. Må ikke forveksles med spørsmålet om hva du skal lage til middag, kveldsmat og de er i verden og komfort i hjemmet!  
Яндекс.Метрика