Hvordan å ikke bli gravid - prevensjonsmidler
 Som vi vet i dag, er det et ganske bredt spekter av prevensjonsmetoder. Noen av dem er mer effektive enn andre. Noen har mer kompliserte bivirkninger. Ifølge statistikk, uten bruk av prevensjon i ca 85% av kvinner har graviditet skjedde i det første året av ekteskapet.

 Alle prevensjonsmidler delt inn pålitelig og upålitelig. Hvis svangerskapet er helt uønsket, selvfølgelig, er det anbefalt å bruke pålitelige metoder. Hvis graviditet er ikke ønskelig, men ikke kritisk, er det tillatt mindre pålitelig prevensjon. Dermed anser vi de viktigste metodene for prevensjon, og starter med den minst pålitelige.


 Coitus interruptus. Denne metoden er svært upålitelig, spesielt fordi sperm kan bli funnet i urinrøret og stå før utløsning. Sekund, ikke hver mann kan stoppe i tide. En annen betydelig ulempe med denne metoden er at den kan skade helsen til mennesker (brudd på potens, nevrotiske tilstander).
 Naturlig familieplanlegging metoder - Kalenderen metode, læring som slim, basal kroppstemperatur måling. Alle disse metodene er basert på perioden for å beregne eggløsning og avstå fra samleie i løpet av denne tiden. Men denne fremgangsmåte, selv når det gjøres riktig, er ganske upålitelig.
 Kjemiske prevensjonsmidler (Kremer, vaginale stikkpiller, spesielle vattpinner). Virkningen av disse stoffer er basert på immobilisering av spermier. Disse midlene, i tillegg til prevensjons eiendommene har også evnen til å bekjempe virus og bakterier, inkludert klamydia, stafylokokker, herpes type 2.

 Men det bør bemerkes at denne metode har en annen ulempe, foruten usikkerhet - hyppig bruk av slike midler vaginal mikroflora kan lide.

 Det er også viktig å huske at disse stoffene aktive stoffet i kontakt med såpe ødelagt.

 Kondomer. Den store fordelen med denne metoden er at kondomer ikke bare gi gravid, men også beskytte mot sykdommer som overføres seksuelt.

 I tillegg et stort utvalg av kondomer gjør det mulig å velge det alternativet som passer best for deg. For eksempel, hvis du sjekker på boksen etiketten anty-baby, betyr dette at sæddrepende glidemiddel kondom behandlet. Dette verktøyet har dobbel beskyttelse, og sannsynligheten for unnfangelse er svært lav, selv ved brudd kondom. En annen type kondom - lange kjærlighet prolonhyruyuschey olje, øker samleie. Også, kan kondomer ha forskjellig dressing - ringer, ribbe, prikker, eller til og med pigger antenner. Utgivelsen phosphorylates selv kondomer.

 Det finnes også kvinnelige kondomer. Dette middel for prevensjon er et rør laget av polyuretan, som er plassert i vagina og hindrer overføring av infeksjoner og graviditet. Den kvinnelige kondomet kan forbli i skjeden i noen timer.

 Intrauterin prevensjon. Denne metoden er basert på innføring av en spesiell enhet inn i livmoren. Derfor intrauterin prevensjon er kun egnet kvinner fødte. Men med all den brukervennlighet og populariteten til denne type prevensjon er veldig farlig.

 For intrauterin prevensjon brukes to typer enheter.

 Normal intrauterin enhet. Prinsippet om sin handling er at det dannet rundt aseptisk betennelse som hindrer festet befruktede egg plodnomu. Faktisk er denne metoden mislykket. I tillegg har den andre problemer - smertefull menstruasjon, økende tap av blod under menstruasjon, økt risiko for graviditet utenfor livmoren og betennelse.

 Gyldighets spiral varer i ca fem år. Installere og fjerne spiral kan bare være en lege. I tillegg må legen kontinuerlig overvåke helix, henholdsvis, må du gå til en gynekolog minst en gang i året.

 Andre intrauterint prevensjons - hormonspiral, som stadig bevilger en syntetisk analog progestogen, og dermed sikre enda større beskyttelse mot uønsket graviditet.

 Hormonelle prevensjonsmidler (patcher, vaginal ringer, tabletter) er nesten perfekt for å hindre eggløsning og befruktning umulig å gjøre. Disse stoffene er svært forskjellige i sin sammensetning og mengde er hormoner, og flere egenskaper som brukes i ulike kliniske situasjoner.

 I hormonelle prevensjonsmidler, som i noen medikamenter, det er bivirkninger og kontraindikasjoner. Imidlertid kan alvorlige komplikasjoner føre til hormonelle prevensjonsmidler bare den første generasjonen, og godt tilpasset moderne medisiner er tilnærmet ufarlig.

 De mest populære i dag bruker kombinasjons-p-piller bør tas daglig i 21 dager i menstruasjonssyklusen, samt mini-pille, tatt på samme tid hver dag gjennom hele syklusen.

 Injeksjon av hormonelle prevensjonsmidler gjør narkotika en gang i et par måneder. Disse prevensjonsmidler er kun egnet for kvinner som fødte i en alder av 35 år på grunn av deres evne til å bryte menstruasjonssyklusen. Disse produktene beskytter ikke mot infeksjoner, seksuelt overførbare sykdommer.

 Velg de mest passende hormonelle prevensjonsmidler kan bare lege, basert på resultatene av blodprøver.
 Sterilisering innebærer etableringen av en kunstig obstruksjon av sædlederen hos menn og egglederne hos kvinner. Det bør bemerkes at hverken testiklene eller ovariene ikke blir fjernet, samtidig som de fortsetter å fullt funksjon. På den seksuelle livet til sterilisering ikke har noen virkning.
 Operasjonen for sterilisering i Russland lov til å kjøre kun etter skriftlig anmodning fra innbyggere i alderen 35 år eller med to eller flere barn.

 Man kan også nevne postcoital (nødstilfelle) prevensjon. Produsenten sier i instruksjonene for disse stoffene som ikke anbefales å bruke mer enn en gang i måneden. De fleste leger vil fortelle deg at disse stoffene bedre hadde ikke ta, fordi de kan ikke bare føre til menstruasjonsforstyrrelser, men andre alvorlige bivirkninger. Denne metoden for prevensjon er bare egnet for kvinner som ikke planlegger en graviditet, men, for eksempel, var det en voldtekt. I slike tilfeller tablett "Postinor" kan virkelig hjelpe, men ikke i noe tilfelle mer enn en gang i måneden.

 Til slutt, vi oppmerksom på at alle barn er født, må nødvendigvis være ønskelig for begge parter, og det bør føle fra de første dagene av livet, fra morens livmor. Tross alt, er dette den virkelige lykke. Så sørg for å lykke med sin familie, fordi alt er i dine hender.  
 Hvem er du på hjertet?
 Med denne visuelle psykologisk test kan du se nærmere på de mest skjulte hjørnene av deres sinn. Han vil snakke om funksjonene i din sanne natur, selv om du har lært å skjule dem fra andre. Ifølge psykologer, er påliteligheten av test 98%.
 Se på bildet. Hva mest fanget øyet bilde til din oppmerksomhet?
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?


 Produktet karakter: filosof
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?

 Du - en mann tilbøyelig til å finne dypere mening i alt som skjer. Har iboende impulsivitet, hvert skritt du tar rasjonell og bevisst. Noen ganger er du så oppslukt i sin egen verden synspunkter som går fra virkeligheten.
 Du ønsker å skjule fra andre selvtillit tvil. Etter deres mening, uansett hvor du ikke kunne forstå. Mange spør dine råd. Ditt liv er som et puslespill du lenge og hardt prøver å samle. Du er rolig, helt til slutt han vil forstå den sanne betydningen av ting.

 Produktet karakter: eksentriske
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Du tilhører den typen mennesker som ikke er redd for å svømme mot strømmen. Du har unike syn på livet. Hobbyer og tro kan virke litt rart for andre, men du tydeligvis ikke bryr seg om deres mening. Du aldri fulgte reglene.
 Du har ingenting å skjule for andre. De trodde du absolutt ubetydelig. Bryr du deg hva folk tenker på deg, trenger du ikke tenke på dem. Du nysgjerrig gå gjennom livet uten å bli distrahert av små ting som de felles regler og opinionen.

 Produktet karakter: mysterium
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Den mest kontroversielle karakter type. Prøv å forstå deg - er som å prøve å løse mysteriet av universet. Du er i en evig søken etter selv, og når du åpner en ny fasett av din karakter, du zminyuyetesya og starte søket på nytt.
 Du virker hemmelighetsfull og misforstått mann for andre, er det ikke overraskende, fordi du og av seg selv vet ikke veldig mye. Men folk må trekke. De er ute etter å være nær deg. Du lengter etter å prydyvlyayetesya person før du starter en samtale, men venner som har blitt vant til konstant forandring, behandle med ømhet.

 Produktet karakter: Expert
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Uavhengig av alder og livserfaring rundt deg feire spesiell rasjonalitet og visdom. Liker du å leve ekko av tidligere liv. Du er en av dem som lærer av sine feil og gjøre konklusjoner, men i mitt hjerte du ofte overvinne de mørke tankene at alt går slik du ønsker det.
 Du omhyggelig skjult fra den omkringliggende usikkerhet i styrkene. De fleste av dine venner og kjære - du rolig og herdet mann. Etter din mening tatt akt. Vane analysere situasjonen hjelper deg trygt stå oppreist og overvinne livets vanskeligheter.

 Type natur: brann
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Ditt motto eller noe - eller ingenting. Du vil ikke lide av halvparten. Du kan enkelt bytte fra kjærlighet til hat. Disse sterke og dype følelser føre til at du brenner en ild. Vane svaiet av følelser, ofte gjør at du ser et drama hvor det ikke er.
 Du ønsker å skjule fra det omkringliggende hav av følelser inne, men det fungerer ikke alltid ut. Folk tror du inflammatorisk og impulsiv mann. Men de som er heldige nok til å vite din kjærlighet, er du neppe til å glemme.

 Produktet karakter: Romantisk
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Ditt sinn og hjerte åpent for andre. Du kan enkelt finne venner og forelsker seg. Ofte omgir bruke den, skaper smerte. Men du er en av dem som pleier å ta en sjanse og få brent enn tilbringe hele mitt liv i frykt.
 Du prøver å skjule fra andre sin følsomme natur. For dem - du er en person som går gjennom livet enkelt og er ikke redd for å mislykkes og lidelse. Du tiltrekker folk, sympatiserte med dem og forstå deres smerte. Ved å hjelpe andre du ned sine sår.

 Produktet karakter: Seer
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Kanskje du ofte merke at livet ditt er mye mer fantastisk tilfeldigheter enn andre. Dine drømmer gå i oppfyllelse tilfeldige forutsetningene er berettiget, og hvis du har en paraply - regn er bundet til å være. Du ser mye og føler. Visjonær alltid føle sterke følelser: de er enkle å le eller bringe til tårer.
 Den omkringliggende dypt ned du er redd, fordi du prøver alltid å fortelle folk som vet om livet til en litt mer enn alle andre. Din indre liv er ekstremt skjør, det er vevd av fine stoffer fordi du desperat ønsker å skjule det for utenforstående.

 Type karakter rasjonalistiske
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Du vet mye om livet. Har du en intern barometer som lar vet du nøyaktig hva som er bra og hva er dårlig. Du forstår og føle urettferdighet, men ofte forlate sine meninger for seg selv, hvis det går mot det offentlige.
 Du skjule fra andre sine indre følelser. For dem du - rolig og avbalansert person som alltid vet hva gjør. Du instinktivt ønsker å være bedre enn andre, og som oftest, lykkes du.

 Produktet karakter: innsikts
Psykologisk test: Hvem er du på hjertet?
 Du er en veldig god kunnskap i mennesker. Du intuitivt føler stemningen i andre. Deres indre verden for deg, som en åpen bok. Du vil umiddelbart føle når du lyver eller manipulerer deg, og gjøre det bra kan bruke disse teknikkene. Men i de fleste tilfeller trenger du ikke.
 Du har ingenting å skjule for andre, tvert imot, er du i stand til å snakke om dem en masse interessante ting. Mye er gitt til du enkelt betale for det - overdreven emosjonalitet og følsomhet.  
Яндекс.Метрика