Inne alder: hvorfor vi bryr oss om dette?

 Hvordan å overraske oss noen ganger handlinger og liv suksess En person ledet av tretti år med store forretningsprosjekter med millioner av andre eiendeler - femti fører ned midtgangen veldig ung og tillitsvalgte valgt fordi Passet må overbevise oss om at det er i prinsippet umulig ikke passer til alder, vet du!
 Pass? Ah, ja, passet dokument som bekrefter vår alder. Tallene nevnt det ofte ikke gjenspeiler den virkelige situasjonen. Hvorfor det? Og at det i tillegg til kalender år levde av oss, det er også en intern alder - vår egen virkelighetsforståelse og helse.

 Alder - bare et tall?

 Så hvor mange år vi føler er faktisk vår motor (eller brems) for livet. Lokale tradisjoner og utover å prøve å knytte oss til "pass" alder, gjenta: "Du fortsatt tidlig" eller "du er for sent" - og vi adlyder prinsipper.
 La oss huske hvor mange ganger vi ikke har bestemt deg for noen veldig viktige ting, plutselig husker hvor mye vi Championship: (! Meg for tidlig) ikke fikk en gunstig og lovende karriere tilbudet, Ikke gå for å lære (ja, fordi jeg for sent !), knuste røtter i narozhdavsheesya forstand - hvorfor folk til å le? Så vanlig omfang hemme vår vekst og bli en barriere for å lykkes.

 Livet er ikke "i passet": konstruktiv og fordeler

 De fleste føler i slike situasjoner, har folk lenge forstått at tallet i passet og intern alder - to forskjellige ting. De er ikke redd for å prøve noe nytt, for å lære, for å radikalt forandre livet ditt når du trenger det. For dette kalte de moderne.

 "Han lyver speilet - hva jeg er blitt gammel? "- Shakespeares linjene er fullt og pass data. Med moden, men å føle seg god ti år yngre folk lurer komfortabel, har de ikke utøve myndighet og ærverdige alder, men noen ganger vil alltid veldig bra, praktiske råd, hjelp og hurrarop. Ja, de noen ganger sjokkerende, årsaken hån og ironi - si, grått skjegg - en demon stirret på dem en kant, men at rike, pulserende livet av disse menneskene lever!

 Og fordi de ikke er plaget viktigste komplekse - antall år som er angitt i passet. De har andre tiltak av "interessant - ikke interessant", "perspektiv - ikke lovende", "bør - ikke behov", og - de aldri tro at noe i livet de engasjere seg i for sent. For dette blir de kalt gratis.

 Men andre - de som tretti år er ikke redd for å ta ansvar for et stort selskap eller, for eksempel, for å delta i det politiske liv. Det er fortsatt tidlig, det virker, våt bak ørene? Samfunnet strengt dømme dem, ringer oppkomlingene og karrierister, men også respekterer disse menneskene er ikke fratatt.

 Hvorfor ung mann bestemmer seg for å ta ansvar, noe som gjør big business prosjekt? Som han har modnet internt for dette og deres erfaring har vokst kronologisk alder, bak en ung og vellykket forretningsmann er alltid viktig skole og satt personlige egenskaper - gründer strek, god og ikke veldig begynnelse lært av dem leksjonene nødvendige kunnskaper som er oppnådd ikke av universitetsforelesninger, og med praksis.

 Det er tatt - og gjør. Og han gjør jobben sin, kun ved hjelp av et pass for registrering av alle dokumenter, men ikke for tanken "kanskje jeg for tidlig? ".

 Interessant spørsmål - hvor slike unge mennesker som mot, eventyr og en sunn ambisjon? Selvfølgelig, det er de som aldri i barndommen og ungdomsårene hørte en advarsel rope "Du fortsatt tidlig! "Og derfor ikke levd og utviklet innenfor rammen av deres alder, og den virkelige nivået av tenkning og interesser.


 Livet er ikke "i passet": negativ

 Noen ganger den indre følelsen av alder eller villedende bærer en negativ, noe som gjør det vanskelig å gjennomføre sine eiere, tok for chadolyubyvыmy foreldre seg av alle voksne er "store barna" og opplevd altfor mange barn - "lille gamle mannen".

 "Stor gutt" med grått ved tinningene - en ekte katastrofe for familien, hvor han bor: foreldre har blitt gammel i slutten av sine dager for å ta seg av infantile barn som fortsatt føles for ung for selvstendig liv.

 Hva skjedde med den interne klokken til en mann? De bare stoppet i bekymringsløs barndom eller oppvekst, ukomplisert på noen forpliktelser og målsettinger.

 Hvis du ser inn i øynene til et alvorlig sykt barn, da de ikke vil se ro - eye voksen mann lidd mye på grunn av barndommen-og var ikke - bare smertefull operasjon, svekkende behandling og sykehusveggene rundt.

 De "små gamle menn" - andre verdier for "morgendagens" er ofte vage, og sykdom tvinger dem til å leve i en helt annen rytme.

 Den interne klokke av barn kjører svært raskt - i løpet av få måneder har de klarer å leve i flere tiår.

 Dette er realiteter som forvrenger følelse av tid og sine egne barn.


 Inne alder - hvorfor det er viktig?

 Så hva er den interne ett? Dette - kombinasjonen mottatt i barndommen innstillinger, ytterligere personlig erfaring, selvbevissthet, helse, noen ganger - ambisjon.

 Evaluering egen alder fra en posisjon av personlige følelser snarere enn aksepterte normer bidrar til å stoppe eller ta et skritt videre ved å gjøre det tilsynelatende umulige.

 Så ikke kast regnskapet og ikke gir for mye betydning i pass tall - de er - bare et landemerke, men ikke et aksiom.  
Drøm blir med spising
 Den vanligste årsaken til søvnløshet folk føler ubehag seng eller pute, naboer eller nevrose, drikke medisiner ingen respekt for en så viktig øyeblikk som mat. Making eksplisitt glipp i kraft, mann, med makt av vane og elementær uvitenhet konsumere mat som er dårlig for hans drøm. Samtidig er det en hel gruppe produkter fremmer sunn og god søvn.

 VseTut anbefales å starte med det enkleste. Se hva som er på tallerkenen din.

 Hva er dirigent på søvn?

 Melatonin, dopamin, serotonin, endorfiner er stoffer - nevrotransmitter som er produsert i løpet av dagen i vår hjerne. De påvirke kvaliteten arbeid av alle organer, fysiologiske og emosjonelle komponenten. Noen av dem påvirke hjerterytmen, øke brudd fokuserer, andre har en beroligende effekt, reduserer stoffskiftet, fremme avslapning og bedre søvnkvalitet.


 En person setter vanligvis en plate alt det han vil, målrettet integrere uensartede i naturprodukter. Deres syntese i kroppen uunngåelig. Det ligner en liten eksplosjon. Tenk bare surt og alkalisk stoff i et glass!

 Med et sterkt ønske om å sove, må du velge de produktene bruk av som bidrar til utvikling av melatonin i kroppen. Det er velkjent "søvnhormonet". Dens oppgave er å normalisere døgnrytmen, og følgelig får en person rask og dyp søvn.

 "Søvnhormonet" er en del av mat som inneholder protein. For eksempel, kjøtt, kalkun, biff, kylling, egg, melk. I tillegg er "søvnhormonet" en ananas, soyabønner, salat, blomkål, ulike nøtter, dadler, bananer, brokkoli.

 Kombinasjonsprodukter

 VseTut fortsatt ikke anbefales om natten bare begrenset protein mat. Den mest effektive for god søvn er en kombinasjon av protein og "langsomme" karbohydrater. Denne kombinasjon bidrar til å produsere insulin i kroppen. Insulin, i sin tur bidrar til å omdirigere ikke-essensielle aminosyrer som er spennende, de andre celler i kroppen, hvor det er behov, for eksempel i hjernen.

 For dem som sover årsaker noen vanskeligheter, er kombinasjonen av protein og karbohydrat siderett et must. Et godt eksempel er å kombinere i en skål bilokvmisnoyi produkt og "treg" karbohydrater. For eksempel:

 * Kokt kylling, grovbrød eller brun ris;
 * Melk, bokhvete;
 * Steam biff, pasta fra durum;
 * Belgfrukter (bønner, erter, linser), egg;

 VseTut råder folk som lider av økt angst, øker insulinnivået om natten, for å uttrykke en beroligende effekt. Men ikke la seg rive med, justere volumet del.

 Av "raske" karbohydrater tilhører hvit hvete brød og ulike søtsaker, sukker, ris, hvit sjokolade med en lav kakaobønner, alle sukkerholdige raffinert korn.

 Overdreven bruk av "raske" karbohydrater til tider øker nivået av insulin i blodet. Dette forstyrrer søvnen og bidrar til fedme.

 Negativ innvirkning på menneskers helse, som naturligvis påvirker søvn, spise mat som er atskilt proteiner og karbohydrater. Under søvn, syntese av glykogen i leveren, en nødvendig del av denne prosessen var en "langsom" karbohydrater. Når det er konsumert bare kjøtt eller vegetabilske produkter bare utvikle fettlever kan være ledsaget av selv svært tynn mann.

 Mat for sunn søvn

 Produktene inkluderer optimal sammensetning av proteiner, "langsom" karbohydrater, aminosyrer, tryptofan, B-vitaminer, magnesium og jern bidra til sunn søvn. Foreløpig liste over produkter inkluderer:

 * Melk

 Melk er det beste produktet for søvn hvis du tåler laktose. Effektivt øker insulinnivået som finnes i melk laktoznыy sukker, protein og tryptofan. For ytterligere å forsterke den sedative effekten kan røre i en kopp varm melk teskje honning.

 * Tyrkia

 Tyrkia kjøtt inneholder tryptofan, jern og B-vitaminer Denne kombinasjonen positivt påvirke kvaliteten og dyp søvn.

 * Tørket frukt

 I den tørkede frukten inneholder en stor mengde magnesium. Dette sporstoffet er vanligvis ikke nok, og vi får på toppen av at magnesium umiddelbart tapt under stress.

 * Hel hvete brød, fullkorn pasta

 Grovbrød og pasta av durumhvete inneholder "langsomme" karbohydrater. Følgelig blir de spaltet langsomt og ikke dramatisk øke blodsukkeret. Satiety effekt på søvn rolig og måles.

 * Grønnsaker og grønne greener

 Grønnsaker og grønne blader er rike på B-vitaminer, tryptofan. Kalori.

 * Cheese

 Ost - en lagerbygning av protein, tryptofan, metionin aminosyrer som bidrar til å bekjempe depresjon og er ansvarlig for en fredelig søvn.

 Menyen og dens betydning

Drøm blir med spising
 Betydningen av søvn har på hastigheten og styrken i vår drøm, ikke bare sammensetningen av mat spist, men deres antall. Sult er smertefullt. Overspising legger press på membranen område, vanskelig for lungene, gir en følelse av mangel på luft. Som et resultat, folk har problemer med å sove overflate og tung søvn. Tung natts søvn ledsaget av drømmer i lav oksygen hjernen.

 Vårt utseende, følelse og vekt representative dårlig natts søvn. På våkenatt økte nivåer av hormonet er ansvarlig for appetitt. Dermed er det en direkte sammenheng - jo mindre folk sover, jo mer han spiser.

 Utarbeidelsen av menyen må ta hensyn til en rekke faktorer. Chief blant dem vil være de individuelle behovene til personen og organisert sin daglige rutine.

 Kalori Middag bør være mellom 270-360 kalorier eller ikke mer enn 16% av det daglige behovet for energi som kreves.

 VseTut anbefaler ikke følge "regelen" strenge dietter som begrenser mat etter 18 timer. Etter 4 timer eller mer har gått siden mottak middag bør ikke gå i dvale. Det ideelle ville bevare avstanden mellom middag og leggetid ikke mer enn to timer.

 La det ikke virke merkelig, men det starter med frokost som trengs for en god søvn middag. Legg merke til mønsteret: den beskjeden frokost, jo mer jeg ønsker å spise måltider på middag.

 I tillegg vil en stor mengde av søtsaker, spist under frokost, gir en stor frigjøring av insulin i løpet av dagen, noe som også øker appetitten kveld.

 Nyttige produkter for frokost er melk, egg, ost og en rekke nøtter, yoghurt, havregryn, magre varianter av kokt kjøtt eller skinke. Alle disse produktene inneholder proteiner fra planter og dyr, aminosyrer, som, som du husker, er involvert i utviklingen av nevrotransmittere, ledere av søvn.

 Tilsvar opererer spist morgen skje av honning, som er drivkraften for utvikling av tryptofan i kveld og forbedrer serotonin syntese umiddelbart.

 Derav den naturlige konklusjonen at en god frokost, rimelig tilnærming til lunsj og middag rett er nøkkelen til en sterk og sunn søvn.

 Produkter som hindrer oss fra å sovne

 Ulike varianter av kaffe, Coca-Cola, et utvalg av te fra svart til grønt inneholder koffein, som i sin tur fremmer produksjonen av dopamin og noradrenalin.

 Dopamin og noradrenalin - nevrotransmittere som gir oss energi. Deres effekt på kroppen varer 5-6 timer, denne faktoren bør vurdere å bruke disse produktene.

 Drikker som inneholder alkohol, på den ene siden, lette søvn, på den andre, som du assimilere det, våkner folk kan ikke sove.

 All fet, stekt, krydret mat, tatt om natten, noe som fører til problemer med å sovne eller søvnløshet.

 Pølse, ulike kjøtt, oster, sauser, måltider, frityrstekt, søt - ikke det beste alternativet for middag.

 Rolig og kan lett falle i søvn etter drakk urtete eller kjøttkraft.

 For te og decoctions må møte peppermynte, pasjons, kamille feltet, vendelrot. De har en hypnotisk effekt sammen eller separat. Deres kombinasjon med Melissa gunstig effekt på hjerte og karsystem og hjelpemidler i fordøyelsen.  
Яндекс.Метрика