Spise om natten: hvordan å avlære matbit før sengetid
 "Food for the night" - er ikke lett kveldsmat, som mange tror, ​​og alt som nummer etter kveldsmat inn i magen. Vanligvis holdt et par timer etter kveldsmåltid og ikke fornuftig å vente når du vil ha noe velsmakende eller lehonkoho eller har i det minste noen. Og du kan gjette at begynner sedate og edel, med salatblader og ender som vanlig. Boller, skiver av kake, kjeks, vafler, smørbrød, en etter en fordampe fra platen mens du ser en favoritt film på kvelden. Moment dress nesten umerkelig, men bryter hjertet av omvendelse, og i morgen blir gjentatt igjen. Overvekt absolutt ikke vises umiddelbart mye. Men det er stadig økende, bekymret om natten, frata styrker tung stein hotellovernattinger i magen. Stedet for å gjenopprette kroppen fungerer igjen, prøver å gjenskape alle forlatt ham om natten eller enda senere.


 Hvis du synes det er vanskelig å uavhengig endre denne vanen VseTut Ta kontakt med en psykolog. Kanskje ikke så ille, og må kanskje bare et par konsultasjoner for å løse problemet.

 Årsakene som fører oss til flere og større volumer kan være relatert til sult i fysiologiske betingelser. Man banal "satt seg fast" stress, prøver å muntre opp, sliter med depresjon eller bare prøver å tilpasse seg regimets kone "ugle", med mat krigshumør.

 Når du finner årsaken som motiverer deg til å laste opp om natten, ta tiltak og et positivt resultat vil ikke ta lang tid. Det er utrolig lett i hele kroppen, energi, stolthet i seg selv - litt av positive følelser farende mot deg.

 Hvordan å permanent forlate laste opp om natten? VseTut råder:

Spise om natten: hvordan å avlære matbit før sengetid
 * Slå daglig ettermiddagste.

 Regelen er enkel å snack mellom lunsj og middag. Te rundt 17 pm, en perfekt tid. Du kan spise fersk eller tørket frukt og bær. Du kjører hele denne kjeden av hendelser. Først fremme utviklingen av serotonin, et hormon kjent for alle lykke. Neste syntetisert hormonet melatonin, som er ansvarlig for den vanlige funksjon døgnrytme. Resultatet kommer følelsesmessig stabilitet og ro.

 * Slapp av!

 Meditasjon. Yoga. Sex. Kveldstur. Fitness. Jogging i parken. Velge hva som appellerer til deg mer. Etter fysisk anstrengelse som kreves - lykke fin varm skum bad med eteriske oljer. Etter en avslappende drink vann eller urtete om natten.

 En fascinerende bok og en artikkel i bladet, som lenge har vært kommer til å lese, også tar deg til en verden av drømmer for et par timer.

 * Lag en elegant manikyr.

 Hvis du følger alle reglene, søkte vi en base coat, deretter et par lag med farge topp belegg - vil trolig ikke la deg røre maten i minst en time.

 * Ta en klar løsning.

 Hvis du synes det er vanskelig å avstå fra å spise etter middag, prøv en påvist psykologiske metoder. Etter middag, sette på din favoritt bolle med alt som er i planer om å spise før sengetid. Men uten fanatisme. Nå deles de utvalgte produkter i flere små porsjoner. Når du blir sulten, kan du spise en av dem. Ikke tidligere enn femten minutter, hvis det fortsatt føler deg sulten, kan du spise en andre servering. Selvfølgelig, hvis du kan bo, gjør det!

 Hvordan å fylle en bolle om natten? Eksempler på "evening" produkter som lindrer nervesystemet og hjelp søvn, vil du finne her.

 * Vurdere å fylle kjøleskapet ditt.

 Den beste måten å ikke spise på natt kalorier forbudt mat er deres fullstendig fravær i kjøleskapet. Dersom husholdningene ikke deler ditt engasjement til å spise sunt, fjerne denne type mat i skapet med dører, slik at du fjerner dem fra hans syn.

 * Spis bevisst.

 Spiser frokost, spise eller vecheryayuchy foran en datamaskin og TV, er folk ofte ikke nyter kvaliteten og smaken av mat, tygger den grundig, og snur for å møte den mekaniske måltid, umiddelbart proglatyvaya det.

Spise om natten: hvordan å avlære matbit før sengetid


 Prøv å øke smaker hver tallerken, bruk en god tilførsel av servise og originale retter. Eksperimentere med nye oppskrifter. Varm, kald, varm eller frossen, og bringer minste kalorier og maksimal nytelse.  
Hvordan slette en Facebook-side?
 Grunner som brukere kan trenge å fjerne en Facebook-side kan være annerledes. For eksempel, er deltakeren registrert i både Facebook og Vkontakte foretrekker sosiale nettverk av innenlandsk produksjon, og den andre ønsker å fjerne dine personlige data. Eller siden ble opprettet for å fremme et produkt ved hjelp av elementer av sosiale medier markedsføring, men resultatet ble oppnådd ved lav avkastning per tidsenhet investert.
Det er to måter å fjerne Facebook-side.
 1.  Deaktivere en konto når du gjør innstillinger gjennom siden din tilgjengelig for søk og se til det øyeblikket når den aktiveres igjen. Alle data lagres i denne siden.
  Helt fjerne siden uten mulighet for videre utvinning og ødeleggelse av personopplysninger.
  Vurdere begge.
   Hvordan deaktivere Facebook-side i
  1.  Gå til Facebook bruker deres brukernavn og passord.
   Trykk på bildet for utstyr i øvre høyre hjørne og du hurtigmenyen, velg Kontoinnstillinger.
   Hvordan slette en Facebook-side?

   Den oppdaterte boks i venstre kolonne, klikk på "Sikkerhet", klikke på den med venstre museknapp.
   Hvordan slette en Facebook-side?

   Av sikkerhetsinnstillingene, finn uthevet blå linken "Deaktiver konto".
   Hvordan slette en Facebook-side?

   Legg en grunn til at du ønsker å deaktivere din konto, velg alternativet for å "velge bort å motta fremtidige e-postmeldinger fra Facebook» og klikk på "Send".
   Hvordan slette en Facebook-side?

   Å bekrefte deaktivering skriver passordet til kontoen din og klikk på "Disable nå."
   Hvordan slette en Facebook-side?

   I sikkerhetskontrollen skriv inn tegnene fra bildet inn i feltet.
   Hvordan slette en Facebook-side?

   Hvis tegnene tastet inn er korrekt, vil du bli omdirigert til hovedsiden med følgende melding: "Din konto har blitt deaktivert. Å gjenopprette kontoen tegn inn med din gamle e-postadresse og passord. Du kan også bruke området som før. Vi håper at du vil snart tilbake. "
    Hvordan du sletter en side i Facebook
   1.  Siden alle sosiale nettverk ikke ønsker å miste sine brukere, finne den siden der vi skje fjernes mislyktes. Men mellomrommene på linken Internett ble funnet, ved hjelp som du kan fjerne siden din. Det ser ut som denne koblingen
    https://www.facebook.com/help/delete_account
    . Gå over den i nettleseren din.
    Vises etter at du klikker på denne linken dialogboksen, klikk på "slette kontoen min".
    Hvordan slette en Facebook-side?

    I det nye vinduet, skriv inn passordet på kontoen og bekreftelseskoden fra bildet, og klikk "OK".
    Hvordan slette en Facebook-side?

    Hvis koden og passord er skrevet inn riktig, bør du se en meldingsboks med følgende tekst: "Din konto ble deaktivert på nettstedet vil bli fullstendig fjernet etter de neste 14 dagene der du kan aktivere kontoen din.".
    Nå er det viktigste for to uker ikke gikk til Facebook med ditt brukernavn og passord, samt inngang til området vil bli vurdert hensikt å gjenopprette kontoen din og ta en Facebook-side i tilfelle du ikke får.  
Making bryst elastisk?
 Kan ikke uenig med det vakre form og fasthet av brystkreft er en av de viktigste aspektene av kvinnelig seksualitet. Hersker elastisk byste, uavhengig av sin størrelse, absolutt føle ubehag i en bikini og kjoler med åpen hals. Det synes det vil vare evig. Men hvis du ikke klarer å ta vare på at brystet har opprettholdt sin ungdom, elastisitet og skjønnhet, med dyp cleavage og bikini snart nødt til å si farvel, og å tenke på hvordan å gjøre brystene fastere.
 Litt fysiologi Å gjenvinne elastisitet og bryst Klagen må være godt forestille seg noe skal fungere. Størrelsen av brystkreft, avhenger av tykkelsen av fett, som opptar det meste av brystet. Men bryst elastisitet avhenger av styrken av bindevev som er plassert under huden, og gir hele brystet. Hos unge mennesker bindevev sterke og elastiske nok, holder det godt i brystet. Dette bust har en klar vakre form. Bryst elastisk nok til å se på og ta på. Over tid mistet bindevev sin styrke og elastisitet, brystene sag og blir meget myk. Og bare på kvinnen avgjør om det vil være i stand til permanent bevare skjønnheten av din egen byste eller omvendt, for å akselerere falming.
Hvis målet ditt - skjønnhet, så må du fjerne fra livet ditt faktorer som påvirker ødeleggelse og svekkelse av bindevev, og omvendt, for å justere sine vaner og livsstil, slik som klarte å slå en tidligere bryst tone.
 Hvordan du gjenoppretter elastisitet bryst
Først, hvor du skal begynne hvis du vil beholde din feminine appell, er å forlate de faktorene som negativt påvirker hud og underhud bindevev. For kvinner, disse er røyking, overskytende alkohol, mangel på mosjon, dårlig kosthold. Generelt er meget lite. Imidlertid bør tilnærming til denne saken fullstendig. Det er lite sannsynlig at du vil oppnå synlig suksess hvis du begynner å utøve aktivt while'll røyker en pakke sigaretter om dagen. Det blir ingen effekt i tilfelle at du sluttet å røyke, men vil sitte hele dagen: en dag ved skrivebordet i kveld å se på TV.
Beauty krever offer. Hvis du ønsker en hyggelig faste bryster? Så gjør det!
Full slutte å røyke.
Moderat alkoholforbruk - ikke mer enn 1-2 ganger i uken for 1 glass vin eller sterk drikk 50 gram.
Minst seks timer med intens fysisk aktivitet hver uke.
Spesielle øvelser for brystmusklene.
Komplett utelukkelse fra kosthold kjemiske tilsetningsstoffer, balansen av fett, karbohydrater og proteiner.
Velge de riktige klærne.
Etterlevelse dag.
Nå vurdere alle punktene i detalj.
Tobakk negativt påvirker mange organer, inkludert den kvinnelige reproduktive system. Har blitt bevist at røyking er en årsak til tidlig seksuell falming. Dette er tydelig ikke bare tidligere enn ikke-røykere kvinner, nedsatt seksuell aktivitet og falming sensualitet, men også eksterne endringer - forverring av ansiktstrekk, jordnær skygge og tynning hud, tap av elastisitet av brystet. Nikotin reduserer produksjonen av stoffer i kroppen som er ansvarlig for hudens elastisitet (naturlig kollagen) og styrke av bindevev.
Skytende alkohol fører til feil på binyrene. Kroppen begynner å produsere mannlige hormoner. Veldig treg fett i kroppen begynner å vokse mannlig mønster og la tradisjonelt "kvinnelige områder" - bryster, lår, rumpe. Bryster sag, å miste formen blir løs.
Making bryst elastisk?
 Bryster kan ikke vurderes separat fra hele kroppen. Hvis jenta er feilfri holdning om det holder god rygg og hode, hvis det er gratis og enkelt gangart - alt perfekt. Disse jentene alltid tiltrekke seg oppmerksomhet. Hemmeligheten bak suksessen er at de betaler nok oppmerksomhet til deres utseende og ikke for lat til å utøve. Dessverre er bryst består hovedsakelig av fett og bindevev og muskler i det ganske mye. Derfor er det spesifikke øvelser som kan i stor grad styrke brystmusklene. Til bust er generell nok mosjon, som involverer musklene på toppen og midten av brystet og på sidene. Den mest nyttig øvelse er svømming (to ganger i uken for 45-90 minutter), trening med vekter og tøyningsøvelser musklene på forsiden av torso. Engasjere mulig både i treningsstudio og hjemme alene. Under disse øvelsene ikke bare styrker brystmusklene, men også forbedrer blodsirkulasjonen, noe som er svært nyttig for bindevev og bryst hud.
Kvinners bryster er ett av de områdene av kroppen, er muskler og vev utsettes for i løpet av dagen minimal fysisk aktivitet. Dette er ikke veldig nyttig for bryst helse, slik at alle prosesser er treg og svak. Derfor må vi bruke enhver anledning til å bedre blodsirkulasjonen. Etter en morgen og en kveld dusj bryster bør nøye gni hardt med et håndkle før det porozheviye. Eventuelle vannbehandlinger forbedre huden din og bindevev - dusj, basseng, elv - alt dette styrker tonen i brystet. Spesielle øvelser med manualer og gjøre blodet flytte raskere på brystet. Gjør disse øvelsene oppmerksom på at de fleste av dem er tvunget til å anstrenge musklene rundt brystet og at de foretrekker.
Kan ikke bryst elastisk, hvis ikke kvitte seg med skadelige produkter i kosten. Det er nødvendig for å minimalisere eller nekte mat å tilsetningsstoffer. Hver additiv - enten det er farge, konserveringsmidler eller fortykningsmiddel - kjemi som ikke er noen god mann, men utgjør en alvorlig trussel mot helsen hans sakte ødelegger organer og påvirker personens utseende. Under påvirkning av tilsetningsstoffer som danner en "feil" løs fettlaget og bindevev av legemet mister sin elastisitet og styrke. Dette forklarer den tidlige appelsinhud hos unge fastfood-fans. Disse problemene er mer vanlig hos jenter 17-20 år. A 2-3 tiår siden cellulitter var dypt alder problem. Etter cellulitt begynner sagging andre deler av kroppen, særlig - på brystet. Så for å erstatte mat med høyt kosttilskudd bør komme sunt og godt balansert mat. Trekker kokt magert kjøtt, naturlige meieriprodukter, grønnsaker, frukt, korn, fisk, egg - og du kan konfigurere kroppen din til riktig jobb. Dette må gjenspeiles på utsiden, herunder forbedring av skjemaer og elastisitet bryst.
Making bryst elastisk?
 Vanskelig å gjøre bryst fastere hvis stadig plaget henne valgt feil klær. For stram BH blodsirkulasjonen og stoffskiftet bremser. Brystvev ikke får det oksygenet de trenger og kan ikke opprettholde cellene i riktig rekkefølge. Svakheten av vev på cellenivå fører til en forverring i utseendet på bysten. Derfor ettermiddag brystet bør beleire komfortabel BH strengt i størrelse, og om natten må du bære dine klær laget av naturlige stoffer.
Som kroppen, brystvev for normal drift krever en stor mengde oksygen. Så så mye som mulig tilbringe tid utendørs.
 Støtte tiltak
Hvis du klarte å gjøre grunnleggende oppgaver, kan du ryker litt hjelp. Ta et bad, legge den concoctions av urter - salvie, celandine, kamille, storfe - de myke og gir næring til huden, noe som gjør den mer elastisk. Godt bad med havsalt. Det er bedre å velge en vanlig havsalt uten tilsetningsstoffer.
Veldig bra for huden og musklene i brystet er gytjebad. De kan arrangere for hele kroppen og lokalt - som applikasjoner. Men behandling med gjørme foreligger kontraindikasjoner, så før du tar dem, bør du kontakte lege.  
Яндекс.Метрика