Hvordan skrudd på curling hår?
 Vakkert konkludere uregjerlig hår, uten å ty til tjenester av frisører, gjøre en kveld frisyre eller ta med dine egne hender for å dra ut hver dag - alt dette kan gjøres med Curlers (termoschyptsov).
Denne metoden for stabling er veldig populært - det krever ikke mye tid, og gir en veldig fin resultat. Lær hvordan du kan jukse Hårruller enkel nok, men før du starter selve installasjonen, må du sørge for at å holde dem friske.
 Velge Curlers
Velge termoschyptsi ikke bare guidet prisen. De første obligatoriske kvalitet Curlers bør være i stand til å regulere temperaturen. Hvis dette ikke er mulig, for en høy risiko ødelegge håret, tynt hår, jo lavere temperaturen er nødvendig. Og takk til termoregulering kan lage forskjellige frisyrer - Stram litt hår eller lage tette krøller.
En annen viktig faktor - hva gjorde Curlers plate. Denne innstillingen bør gis til keramikk, de gir mindre effekt på hår og varmes raskere. Velge en størrelse plate i henhold til type og lengde på håret - den lengre og tykkere de er, må den større plate være.
 Trening
For vakkert hår curling skrue, bør de vaskes og tørkes grundig. Skitne eller litt fuktig hår nakrutyatsya ikke jevnt. Den beste håret tørke naturlig, virkningen på dem hårføner og curling på en gang - det er for mye. Før du søker en vridning strander termisk, er ingenting annet som trengs: skum, gele, styling, spiker - alt søkt etter når håret klar.
 Teknologi
Å skru på curling hår var lettere å gre dem godt og dele inn i to deler - foran og occipital (tegne en fin kam fra øre til øre gjennom hodet). Monter den fremre delen med klemmen, klipp eller gummi band, og occipital dele inn i separate krøller.
Still temperatur Curlers, hvis mulig. For fint hår bør det ikke være mer enn 120 grader, den harde og sterke kan nå 200. Som det fremgår ved å justere temperaturen, kan du oppnå forskjellige effekter - fra litt bølgete krøller til krøller, så velg det du ønsker.
Så alt er enkel: Hold hvert hårstrå litt lavere røtter strekker og curling til tupp. Deretter forsiktig curling hår på vinden. Vi holder 10-15 sekunder spinn og bare da slipper klippet, eller du kan gå seg vill i krøllene. Slik at alle tråder sår bak og deretter flytte til fronten. Minst pidkruchuyemo smell. Nå, hvis du ønsker fluffy hår - Gre håret med noen få tenner, men hvis du trenger det stramme krøller - aksje hver vridd curl hender. Ferdig! Du kan fikse håret lakk eller gel for styling.
 Piske opp
Noen ganger, skjønt, til metodisk skrudd alle rygger, bare ikke nok tid. Men selv i dette tilfellet, kan ved hjelp Curlers gjøre ganske søt frisyre. For eksempel, Stram bare smell og hårtuppene. Også gi håret velstelt utseende noen få minutter kan nakrutyvshy rozchesavshy og bare toppen eller sidelåser.
Men (selv de dyreste, moderne og keramikk) er daglig bruk curling ikke verdt det. Og hvis dette verktøyet vil være en av dine favoritt, ikke glem termozaschyte og vanlige hår restaurering prosedyrer.  
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?
 Bake en deilig kake i overflod av oppskrifter og forklaringer for dem, som er observert på Internett - mulig oppgave for hver familie. Men presentere det vakkert - det er vanskelig. De fleste kaker fra nybegynnere kulinariske smaker godt, men ser ikke. Selv om de er mye bedre enn butikken og selv skikk, i form av eleganse og estetikk kan gi dem mye.
Men, heldigvis, er det lett å fikse - dekorere en kake hjemme kan ikke være verre enn det lykkes sanne konditorer, vi må bare vite noen hemmeligheter og viser fantasi.
 Pynt kaken med krem
Rosetter, bølgete grenser, skjønte leke med fløte - alt vi forestille oss når vi sier: god kake. Smykker fra krem ​​til å miste sin relevans. Men for å realisere sine kunstneriske visjon, må du vite: kake dekorere kan bare tykk krem ​​som ikke bosette. Dette kan enten være marengs smørkrem - perfekt for smykker, men det er behov for å raskt kake og eneste butikken i kjøleskapet.
Å skape et mirakel kake, kan kringle sprøyte brukes, men hjemme husmor brukte poser med spesielle dyser. Så du kan lage nesten alle mønstre, og et sett med verktøy - ikke altfor dyrt kjøp.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

 Pynt kaken med frukt og bær
Dette er den enkleste og rimeligste måten å dekorere kaker, som lenge har vært elskerinnen hadde vedtatt. Den enkleste måten å dekorere en kake deilige bær og mynteblader som dette.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Eller frukt tallerken - det ville se altfor imponerende og veldig appetittvekkende.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Jordbær, krem ​​og sjokolade glasur - en perfekt kombinasjon og det hele helt tilgjengelig i hjemmet. Bilde av tilsvarende dekorert kake presenteres i begynnelsen av denne artikkelen.
Og du kan ordne eksotisk frukt mix - det ser fantastisk ut og er enkel. Første spredt på avkjølte kaken klar og frukt er å skape noen spor. Deretter avle gelé - en vanlig, fra flokken. Vi gjør alt etter oppskriften, bare tilsett vann mye mindre. Deretter forsiktig børste gjelder fruktgele og sende i kjøleskapet. Når det podstыnet litt, vi får kaken ut av fryseren og gjenta prosedyren. Så det vil se penere frukt og selve konstruksjonen vil ikke kollapse.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Hvis du er klar for noe mer komplisert, foreslår vi roser med epler. De ser bra ut, og selv ta tid og litt dyktighet, men likevel gjort enkelt. Vi trenger sukker sirup (kopp sukker i et glass vann), hvis du vil ha fargede roser, du kan legge konditorfarge i sirup eller, for eksempel, rødbete juice. Skjær eplene i tynne (1 mm) halvsirkelformede kronblad og kok sirup over svak varme til de er fleksible.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Fjern fra varmen og begynne å vri roser. Den første "kronblad" nesten rullet rør, andre såret ovenfra før ut roser. De øvre endene av eplesegmenter trenger litt utenfor innpakket å ligne kronbladene blomstre.
 Pynt med sjokoladekake
Den enkleste måten å dekorere sjokoladekake - en sjokoladebiter. Du kan bare gni sjokolade på en stor eller liten rivjern. Men du kan gjøre barber mer interessant: sette en sjokolade bar på et varmt sted, og når sjokoladen blir mykere, skarp kniv kuttet i tynne chips (de vil vri), må disse tentakler først sende i kjøleskapet, og når de sover, dekorere de kaken.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Men det er en fin måte å dekorere en kake med sjokolade - sjokolade delikat. Utseendet av disse mønstrene bare søt, så selv vanskelig å verifisere som gjør dem svært enkle.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Så må vi til å smelte sjokolade. Dette kan gjøres i mikrobølgeovn eller i en kjele over lav varme under konstant omrøring. Du trenger ikke å smelte sjokolade i vannbad - dråper av kondensat mingle med verdifullt produkt, og vi trenger ikke det.
Mens sjokoladen smelter, trekke fra (den beste maten til papir, våre mønstre av hennes lysere avstand) hva han vil - hjerter, snøflak, blomster eller pyntegjenstander. Deretter rekruttere sjokoladekonfekt sprøyte (eller en plastpose med et lite hull i hjørnet) og konturene av bildet av konturen. Dette bør være ryddig, men hastverk - sjokoladen stivner veldig raskt. Siden byggingen vil skjør bedre å gjøre reserve mønstre. Klar til å sette bildet i kjøleskapet. Når det endelig stivner, skiller den delikate sjokolade basen nøye.
Og du kan strø sjokolade kake høstløvet, vil det se veldig imponerende og uanstrengt fra vertinnen ikke krever. Det eneste som kan hindre - denne vinteren og ingen blader på trærne. Men selv i dette tilfellet, kan du bruke blader av potteplanter eller skårne blomster.
Som du sikkert har gjettet, for å lage sjokolade blader, trenger vi vanlige blader. Ta små blader, vask grundig og påfør med en pensel smeltet sjokolade. For å se realistiske blader, blir sjokolade påført på en side av arket som stripete. Når sjokoladen stivne selv må nøye rive ark.
Hvordan du kan dekorere en kake hjemme?

Måter å dekorere en kake hjemme er fortsatt veldig, veldig mye, dryss med valnøtt smuler, biter av farget gelé, en spesiell kake pulver (og det solgt hundrevis av varianter). Og du kan melde deg på spesifikke kurs og lære å lage hele kunstverk med søte pastaer. Uansett hvilken metode du velger, det viktigste i dette tilfellet - fortsatt inspirasjon og kreativitet.  
Яндекс.Метрика