Hvordan bake epler i ovnen?
 Epler bakt i ovn - en lys, velsmakende og sunn dessert. En av de viktigste fordelene med denne retten er enkelheten i sine forberedelser. Selv nybegynner elskerinne fra første gang i stand til å oppnå gode resultater.
 Hvordan bake epler i ovnen Det er best egnet for baking epler "Symyrenko" og "Antonivka." Først må du velge tilsvarende størrelse epler og vaske dem grundig. Hver eple fra stammen for å gjøre nøyaktig er smal (mindre enn 15 cm i diameter) utdype. Når du kommer til epleskrott, fjern den sammen med frøene. Deretter dyp kreves. Og absolutt ikke lage et hull i eplet.
Etter å ha fjernet kjernen av epler, bestemme hva du fylle et spor. Hvis bakt epler i en hast, kan du bruke sukker eller honning. Ts pent fylle hullet, men ikke til toppen, og nådde 1,5 cm, så høy temperatur "fylle" epler vokse i størrelse, og vil begynne å komme ut av det.
Deco kan dekkes med folie. Du kan klare seg uten det, sier epler i en avstand på 1-2 cm fra hverandre. Da kan du sende fremtidige dessert i ovnen. Hvis du foretrekker det, kan du gå og sette en skål med vann.
Hvis du er usikker på hvor mange epler bakt i ovnen, ta hensyn til først og fremst størrelsen på frukt. De mindre epler, jo mindre tid brukt på deres baking. Selv om det ofte anvendes for dette dessert epler mellomstore og store størrelser. Disse fruktene er satt i ovnen, forvarmet til en temperatur på 180-200 grader i 30-35 minutter.
Etter de spesifiserte tids epler blir gjennomsiktig gult, skrelle zarum'yanyuyetsya. Dessert kan fjernes fra platen. Apple plassert på et stort fat og strø lett før servering med melis.
 De mest deilige oppskrifter bakte epler
Hvis familien elsker denne frukten, eller hytte vrodyv støtfanger beskjære, gjerne eksperimentere med forskjellige varianter av epler og fyllstoff for dem.
Ungene liker bakte epler fylt med duhovkes honning og ost blanding. På 100 gram fett cottage cheese, legg 1 ss. av honning, bland godt, tilsett 1 ss. spoon vasket og tørket stenfrie rosiner, rør igjen. Dersom det er ønskelig, tilsett litt kanel. Hvis du bestemmer deg for å bake eple fylle dette notatet som bulke i epler har å gjøre mye mer enn det som er tilfelle med honning og sukker. Dette er nødvendig for å smake epler ikke scoret fulle smaken ost med honning og rosiner.
Hvordan bake epler i ovnen?
 En virkelig festlig dessert epler vil bli fylt med tørket frukt og nøtter. Til fyllet vil trenge 100 gram tørkede aprikoser, svisker, rosiner, valnøttkjerner eller mandler. Tørket Vask, tørk og kutt i små biter. Nøtter strekning pin eller treske. Alle satt i en bolle, hell 3 ss honning, bland godt. I grove dypere epler legge ut fyllet, legg steken.
Fans av frukt og meieri desserter kan hengi epler med krem ​​fylling. Rømme blandet med rosiner, kanel eller vanilje, tilsett litt sukker eller honning. Fylling blir ganske sjelden, så ikke si det for mye eller det vil lekke voldsomt med epler i ovnen.
Gourmeter og elskere av deilige, aromatiske notater for å sette pris på dessert bakt epler med tyttebær i oransje glasur. I eple blanks å lage tranebær sporet ved å fjerne kjernen. Separat forberede glasur. For å gjøre dette, ta et glass appelsinjuice Legg en spiseskje sukker, sette på en langsom brann, kok opp og la det koke under omrøring til det er oppløst sukker, men ikke mindre enn 7 minutter. Gi juice å avkjøles til romtemperatur. Utdype fylle hvert eple tranebær, topp sted en halv teskje honning. Epler kokt helle appelsinjuice og sted i varm ovn. I tillegg kan du bruke tyttebær blåbær, det gir en myk og delikat smak.
 Fordelene med bakte epler
Som bakte epler gunstig effekt på kroppen, kjent av våre forfedre. De eier erfaring overbevist om at faste spist bakt eple forbedrer fordøyelseskanalen og fungerer som en mild vanndrivende.
Fordeler bakte epler forklares med den store innhold av pektin og antioksidanter som avgifte kroppen, fjerne det fra skadelige forbindelser. Epler positiv effekt på hjerte- og sirkulasjonssystemet. Og til tross for at den høye temperaturen under steking grønnsaker mister noen vitaminer, masse ting beholde sine gode egenskaper. Bakte epler har vist seg å være et utmerket verktøy for å senke kolesterolet. Regelmessig inntak av fersk bakt eple eller en positiv effekt på intestinal peristaltikk, normaliserer appetitt, forebygge overspising og bidrar til å redusere overvekt.  
 I anhorovыh fluffy gensere, kashmir frakk sofistikert, moderne og varm jakke laget av naturlig ull og strikkede kjoler sexy stramt har noe til felles. Kanskje du allerede har gjettet, hva som vil bli diskutert - alle materialer som skapte disse stilige gadgets, har en tendens til å danne pellets.
 Mykt hår, nesten usynlig for jersey og gir en spesiell sjarm angora, bokstavelig talt dumpet under slitasje. Selv uansett hva prisen du betalte for din favoritt ting - irriterende og tunge klumper dannes over tid som pelsen kjøpt i markedet, og ull skjørt fra Burberry med dyre butikker.
 Det er god en: fjerne Lint på klær er realistisk. Måter å bekjempe dem utviklet seg mye - kanskje du vil finne en som skal falle til dere foretrekker. Til å begynne gjennomgang?
 Fra enkle til komplekse
 Det beste alternativet, selvfølgelig, vil være å gi en verdifull ting i studio - erfaren syerske ryddet det være hyggelig og rask. Men dette betyr ikke alltid har penger, i tillegg til mange fordommer knyttet til slike tjenester, med tanke på at det sannsynligvis ødelegge favoritt genser.
 Trimmer for en frisyre
Hvordan fjerne Lint på klær: en gjennomgang av metoder
 Nytt liv fortsatt moderne jakke laget av naturlig ull vil gi en spesiell maskin for å fjerne vev haug - en prisklasse av disse enhetene er så bred at selv den mest økonomiske husmor har råd sjarmerende enhet.
 De skiller seg i hastighet bladene, lur under overflateaktive finmasket maskin, og størrelsen av overflaten.
 Arbeid på batterier. Prinsippet om operasjonen er enkel: å holde enheten behøver rengjøring ting og alt som kommer inn i nettet, knivbladet.
 Innholdet blir automatisk transportert i en spesiell beholder for pellets, som må periodisk riste. De billigste modellene er disponibel - de har ikke fjernet beholderen, den dyreste, som epilatorer jobbe så lenge ingen zab'yutsya eller ennå ikke brutt. I tillegg vil kvalitativ modell komme godt med for rengjøring møbler og organisere leker - riktig utstyr på gården!
 I studio er også brukt for å klippe gresstrimmere - den mest skånsomme og rask måte å bringe ting i grei form. Tynn fransk strikkevarer, for eksempel, er ikke noen annen måte prosess - med mindre, selvfølgelig, vil du være i stand til å bringe den til det punktet at det vil pellets.
 Normal tape
 Fra det øyeblikk av oppfinnelsen teip kreative damene bruke den til å bli kvitt irriterende klumper haug. Man trenger bare forsiktig stikke en stripe av tape på et stykke som krever rengjøring klær og trekk kraftig. Ja, noe sånt som du gjør hårfjerning!
 Omsorg for kvinner (og av egen lomme, ærlig) produsenter av patentert spesielle klær tape - det ser ut som en børste med lange håndtak. Bare i stedet for bust sår dobbeltsidig tape. Som bruk av rulle slappe, er overflødig kuttet og kastet ut - nyttig ting! Og det er veldig godt egnet for sarte.
 Razor - en måte for virtuoser
Hvordan fjerne Lint på klær: en gjennomgang av metoder
 Dame med en fast hånd kan prøve å fjerne pellets fra jersey eller ull med en barberhøvel. Bare ta zatuplennuyu bruker ikke å kutte dyrebar kasjmir.
 I utgangspunktet natrenuvavshys ikke spesielt dyrt til ditt hjerte svyterkah faktisk lære uten frykt "shave" selv hans favoritt svart kjole a la Audrey Hepburn ", laget av delikat stoff. Etter fødsel clippers ønsker å være vakker og ryddig utseende harde damene brukte denne metoden!
 Fantastiske metoder
 På Internett kan du finne tips for å fjerne faste pellets bruker brødsmuler. Eller enda liten sandpapir. Det foreslås å gni svalyavshyysya området. Og så, kanskje, straks kjøre til butikken for en ny pidzhachkom eller frakk. På bakgrunn av den opprinnelige ideen om å bruke en tannbørste (b / y, selvfølgelig) for behandling av farlig klumper ser veldig bra - foruten det kan bidra til å oppnå visse resultater. Men ganske snart, og delikate tingene det vil gjøre.
 Besluttet på metoden? Øv først på et lite område av vev. Kanskje du kunne gjøre det, og snart anhorovыy genser eller noen annen stilig ting vil se ut som ny!  
Som vidipraty blod på jeans?
 "Sterilitet er uforenlig med liv" - vi sier, når vi ønsker å trøste noen som oblyvsya kaffe eller iskrem vymazavsya. Men det er alltid veldig frustrert når yspachkaemsya, spesielt når truet finner seg favoritt klær. Men den største faren flekker av blod, fruktjuice og andre organiske stoffer. Elegant kjole eller dress kan gi mer til renseri - og deretter over hans renhet og bevaring av hodepine vil ikke du, og i profesjonelle renholdere. Men kjære jeans, uten selv en tur i en nærliggende park virker komfortabel nok, knapt noen lider en spesialisert rengjøring. Redde dem har sine egne, uten erfaringer fra tidligere generasjoner av husmødre og moderne husholdningskjemikalier. Hvilke metoder for å fjerne flekker av blod vil være mer effektive? For å finne ut, la oss prøve vidipraty blod av jeans på forskjellige måter. Blodflekker på klær, funksjoner og rask vask
 Spiller ingen rolle hva som var årsaken til blodflekker på klær, barn falt og brakk kneet på lekeplassen, du er for lat til å sette på et forkle før behandlingen saftig biff eller feil tid begynte de dagene hvor det er bedre å ikke ha hvit og tett. " Mengden forurensning er heller ikke viktig - og en dråpe blod fra forstyrret grader og rikelig blødning påvirker tekstilstoffet er nesten det samme. En nøkkelrolle i å vaske klær forurenset med blod, spiller en hastighet som du er kommet nær til denne vask. Den nest høyeste grad av innflytelse på resultatet er verktøy som du bruker. Og vanntemperaturen påvirker enda mer enn den kjemiske sammensetning av vaskemiddelblandingen. Derfor, hvis jeans var forurenset med blod bokstavelig talt bare (pluss eller minus 10 minutter), så skynd å dyppe dem i kaldt vann, og så les videre - hvorfor og hvorfor dette bør gjøres, selv i en slik hast.
 Det faktum at blodet hos mennesker og dyr, inneholdende proteiner er i stand til å koagulere over tid og / eller ved en viss innvirkning. Det er det vi skylder sine egenskaper som stopper blødning etter en skade, og at det - årsaken til problemene som er knyttet til uttak av blodflekker. Blodpropp oppstår i løpet av minutter og utendørs sted blir enda raskere. Men det er fortsatt en sjanse vidipraty blod flekk uten spor - hvis vanntemperaturen, som du zastyraete skitne jeans, ikke vil overstige 30-35 ° C, det vil si under normal kroppstemperatur. Under påvirkning av varmt vann i blodet koagulerer proteinet umiddelbart, og det er glatt med blod-røde i sin tur rødbrun. Slik forurensing vidipraty være mye vanskeligere, og på sin plass, kan det være for alltid forbli - en påminnelse om at vaske klærne tilsølt med blod, skal samsvar med visse regler.
 Metoder raskt vidipraty blod av jeans
 Så får du hovedprinsippet bør handle raskt. Din oppgave - så snart som mulig for å vaske av flekken fra stoffet overflaten, ikke tillater ham å trenge dypt inn i fibrene og fryse der. Heldigvis er vidipraty jeans fra blodet vanligvis lettere enn andre klær. Fordi denim, i motsetning til de mer delikate stoffer, du vil, om nødvendig, mer rubbing og kronglete bukser, og bruke mer kraftige kjemiske rengjøringsmidler. Men de vil ikke hjelpe hvis vasket jeans, infisert blod, feil og / eller treg. En riktig - dette i henhold til følgende retningslinjer:
 1.  Etter utseendet på flekker så snart som mulig (ikke på gaten, men prøv å gå til nærmeste kafé og toalett), fjerne jeans og begrunnelse forurenset område av vev under en strøm av kaldt vann. Hvis kilden til rennende vann i nærheten var ikke - kjøpe en flaske med vann og mulig negasjon spot. Det er bedre å ta mineralvann fra kjøleskapet. Prøv ikke å gni flekken i et større område enn det allerede har.
   Hvis det var problemer med bygningen - umiddelbart suge jeans i rent kaldt vann. Ingen vaskemiddel før du legger til, og etter 10 minutter, gni svampen skittent sted og skifter til rent vann.
   Bruk et vaskemiddel for vask jeans, er forurenset blod ikke forbudt, men verktøyet bør være helt oppløst i vann - kaldt, husker du? Sug jeans i et basseng med en konsentrert løsning av tørr eller flytende vaskemiddel helt - etter vask deres farger forble uniform. Etter en halvtime vaske jeans hender og skyll i varmt (ikke varmt) vann.
   Hvis etter å fange det tok minst 10 minutter, i tillegg til pulver, er det tilrådelig å bruke vaskemiddel. Før du setter jeans i bassenget for soaking, rikt behandle såpe for å vaske flekken direkte. Og brun såpe er noen ganger enda bedre enn moderne hvite og parfymerte produkter. Etter en halvtime vaske jeans akkurat som beskrevet i forrige avsnitt.
   Hvis håndvask ikke hjalp, vil jeg våge å bruke vaskemaskinen i intensiv modus. Ja, innebærer det å varme opp vannet, men hvis blodet er ikke umiddelbart otstyralas ved lav temperatur, slik at hun kunne krølle opp og er nå avhengige av intensive metoder. Velge intensiv vasking full syklus av skylling og spinne.
   Folk rettsmidler for vasking råd vidpyraty blod av jeans bruker alkali. I et hjemmemiljø det rimeligste alternativet - er brus i en mengde på 50 gram oppløst i en liter vann. Mette denne løsningen mus vev og sted i kaldt vann i ca 30 minutter og deretter gjenta vaske hendene eller i maskinen.
   Hvite jeans infisert blod - er både dårlig og godt alternativ for vask. Selv rask og kald rengjøring ikke garantere at vevet vil forbli makula. Men bleket denim lar deg bruke blekemiddel - som er en stor fordel i arbeidet med flekker av blod. Først suge i hvit jeans blekemiddel løsning, deretter legge på samme måte i vaskevannet. Hva er blekemiddel velge - du bestemmer, de fleste moderne produkter med lignende sammensetning. Men vær sikker på at ingen klor bleker måte - ellers otstyraete du så mye skade stoffet.
   Blodet av hvite jeans kan vidipraty og apotek betyr - hidroperytom. Den er tilgjengelig i tabletter og brukes som et antiseptisk. I kontakt med vann hydroperyta frigjort hydrogen peroxide, som er kjent for sin eiendom misfarges pigmentene av organisk opprinnelse. Det er hva du trenger for å rengjøre blodflekker. Bare gni flekken tablett peroxide og gni hendene jeans. Men ikke bruk hydrogen peroxide i sin rene form - er altfor aggressiv ting. Og hidroperyt bruke forsiktig for ikke å skade andre vev.
   Alle disse metodene er bra for så lenge flekken hadde ikke tid til å tørke ut og "root" på dine jeans. Men hvis du gikk glipp av tid til å håndtere forurensning er mye vanskeligere. Vi sier ikke "umulig" - men ikke love gode resultater. Vær også klar over at friskt blod flekker kan vaskes uten et spor, og utdatert i de fleste tilfeller etterlate stygge gulaktige tegninger.
   Som vidipraty tørket blodet av jeans
   La oss bli enige om at vi ikke vil klandre deg for å være så lett at du føler deg om klærne, og til gjengjeld lover at det i fremtiden ikke vil la jeans med flekker av blod er ikke vasket i lang tid, og dermed legge et problem. Nå er vi bare nødt til å se etter en måte å løse dette problemet i en av de tilgjengelige ruter:
  1.  Tørket blod flekker jeans og andre materialer er fjernet ammoniakk. Hans løsning av en spiseskje i et glass vann forurensning mettet og gni, skyll under varmt rennende vann.
    Like populær måte - salt. Hun helte en glatt, rask vask, og deretter dynket i en løsning av jeans 1 ss salt i 1 liter vann. Soaking tid kan være forskjellig, men ikke mindre enn 10 timer. Og uansett hvor stor din ønske om å fjerne flekken, ikke går utover den fastsatte konsentrasjon av saltlake. Med et overskudd av salt vil reversere reaksjon, og få øye på i stedet for de "nye krefter".
    Industrielle flekkfjernere fjerne gjenstridige flekker av blod i ca 50% av tilfellene, men på betingelse av at deres sammensetning inneholder aktivt oksygen. Se etter denne spesielle ingrediensen på emballasjen vaskemidler og brukes i samsvar med produsentens anvisninger.
    Ingen av disse metodene ikke garantere at etter vask, vil jeans stå spor av blodflekker. På kokt, vыtertom og heterogen prokrashennom Denia kan være stille på bakgrunn av fabrikk patcher. Men mer elegante, klassiske modeller av jeans, vil selv en liten endring i farge ødelegge hele utseendet. Men har du en sjanse til å holde ting i garderoben hennes og slå en gang "anstendig" jeans i trendy. Avhengig av hvor din plass, lage et hull stilig, Vår dekorasjon eller sette et bilde. Enda mer radikal banen hvis vidipraty blod på jeans mislyktes - beskjæres bukser og jeans shorts gjøre med. Men de fleste likevel prøve å gjenopprette forurensede klær. Vi ønsker at alle innsats ikke var forgjeves, og i fremtiden du ikke trenger å ty til en så kompleks vask.  
Яндекс.Метрика