Hvordan Clean Fem minnefunksjon i Mac OS X?
 Brukere operativsystemet Mac OS X med en relativt liten etter dagens standarder mengden RAM (4 GB eller mindre) når du arbeider med mange krevende applikasjoner kan det være situasjonen gradvis bremse ned maskinen. Hvis du ser på følgende punkter i data som viser verktøyet "Monitoring System" fra verktøyene, er det mulig å merke den nesten fullstendig mangel på minne.
Hva gjør du når øke mengden RAM i nær fremtid av ulike grunner ikke er mulig, og databehandling til å fortsette? Hvordan tømme RAM i Mac OS X og omdisponere ressurser tilgjengelig i datamaskinen?
I overvåkingssystem, merk antallet inaktive minne. Inaktiv minne - et minne om okkupert allerede lukket applikasjoner. Det er et logisk spørsmål - hvorfor er ikke unntatt fra ressurser allerede stengt programmer?
Det faktum at operativsystemet innarbeidet en algoritme som hun ville være re-åpning av disse programmene i minnet, og holder det meste av data som vil akselerere sin re-lansering og fremtidig arbeid.
Derfor, hvis det er nødvendig, inaktiv minne, i motsetning til andre typer minne kan tømmes uten noen merkbar virkning på strømutbyttet av datamaskinen.
Klar RAM i Mac OS X hvis du kan kjøre den i koblingsboksen til den aktuelle brukeren utføre følgende kommando:
 utrenskning

Etter kommandoen datamaskinen i noen sekunder vil tenke og klar inaktive minne. Å åpne programmet, har denne kommandoen ingen effekt på systemet brytes ikke. Det er bare praktisk lindrer noe av den inaktive minne.
Figuren nedenfor viser resultatet av et enkelt løp på programmet. Som det kan ses fra dataene, et resultat av spyle mengde svoboynoy RAM øket 419-488 gigabyte.
Hvordan Clean Fem minnefunksjon i Mac OS X?

Hvordan Clean Fem minnefunksjon i Mac OS X?

Utility spylesett som består av et sett med programmer for utviklere Xcode. Derfor, hvis du utfører kommandoen i terminalen kommer ett av følgende:
 ~ Bash: renske: kommando ikke funnet

eller
 Ute av stand til å rense disken buffere, error # -1

det betyr at du har Xcode installert. Du kan laste det ned fra den offisielle nettsiden fra Apple Developer tidligere registrert der. Eller installere Xcode fra disken som var festet til en bærbar eller stasjonær datamaskin Apple når du kjøper den.
På 64-bits systemer for å lykkes må du renske Xcode 323 og opp. Ellers vil du bli varslet når en feil:
 ADVARSEL: Kunne ikke bestemme prosessor informasjon.
ADVARSEL: Kan ikke fastslå minnekontroller informasjon.
ADVARSEL: Kan ikke fastslå Operativsystem informasjon.

Å rengjøre den inaktive minne skjedde automatisk, kan du lage en gjentakende oppgave Cron Scheduler følger:
 / Usr / bin / purge | si 'Minne' + 'Free'

Kron fra kommandolinjen i Mac OS bruk er ikke veldig praktisk. Mye hyggeligere å gjøre det ved hjelp av utmerket add-on Cron som et lite verktøy som heter CronniX, som har en enkel, intuitiv og behagelig grafisk grensesnitt for å lage tilbake på timeplanen i Macintosh.
Hvordan Clean Fem minnefunksjon i Mac OS X?

Å fjerne den inaktive RAM Mac OS X, er det også mange små programmer med en fin GUI: MemoryFree, SmartMemoryCleaner. Disse programmene utføre det samme arbeidet som spyle, bare i en mer visuell måte.  
Hvordan og hvor du vil lagre ingefær?
 Ingefær - er ikke bare et populært krydder som brukes mye i matlaging, hvor hun lagt til te, kaffe, sauser, andre retter og bakverk. Ikke gå ubemerket og dens helbredende egenskaper. Ingefær hjelper på å fjerne bot på ulike typer plager og smerter. Hans duft som minner om lukten av kamfer med lyse toner av sitron, effektivt brukt i aromaterapi.
Men som noen store poteter, ingefær har en ulempe - begrenset tids lagring.
 Hvordan du lagrer ingefær?
Når du velger en lagringsmetode bør målrette datoer hvor du har tenkt å bruke knollene. Det vil avhenge av hvor du skal lagre ingefær. Hvis han går til forberedelse for de neste 3-5 dagene, nok til å plassere det i den nedre delen av kjøleskapet, hvor vanligvis lagret grønnsaker og frukt. Som dem, ingefær rot, bare holde på paller, ta den ut av plastposen.
Hvis du ønsker å gjøre ingefær aksjer i lang tid, er det best å fryse i fryseren. Du trenger root rist på et grovt rivjern, dele den inn i en beskjedne deler, hver pakket separat i pergament papir eller polyetylen og fryse i fryseren. Du sparer ingefær til seks måneder.
Du kan holde i fryseren og ingefær, hakket i små biter eller hele knoller, tidligere tett pakket dem. Før du fryser de må rengjøres grundig. Holde disse knollene kan være opp til 10 måneder.
Godt bevart ingefær i tørket form. For å gjøre dette, vasket, tørket ingefær og skive som mulig av tynne lag. Ordne på stekeplate pergament og sette den på finsnittet rot. Sett i ovnen, forvarmet til 50 ° C. En time plastynochky rot flip og hold for en time. Hvis platene ikke er tynne nok, kan de ikke tørke ut i løpet av denne tid, og deretter eksponeringstiden kan økes i ovnen i ytterligere 1-2 timer, og temperaturen kan økes til 60 grader. Når overbevist om at de grunnlegg stykker helt tørr, må de gi avkjøles helt og satt i en bolle, tett lukket, best i glasskrukker eller keramiske beholdere av brukt te. De er fortsatt to år ved romtemperatur.
Fans av sauser og krydder og ingefær er ofte brukt til å lagre hvitvin eller vodka. Renset rot skåret i små biter, legg i en krukke og hell vin eller vodka. Tettsittende krukker bør plasseres i kjøleskapet i to uker. Du kan bruke ikke bare roten, som er store vedvarer i 1-2 måneder, men vin og vodka, og legger dem til sauser og smoothies for å gi dem en bestemt smak og aroma.
Hvordan du lagrer ingefær, kjent i det gamle India, hvor han ble født. Og en av måtene av Eastern liv - kandisert ingefær. Skrelles og skjæres i skiver poteter hell den varme sukker sirup (1 kopp sukker 1 kopp vann), kok opp. Omrøring, kok i 15 minutter over svak varme. Sirupen bør uvarytsya i en slik grad som helles fra en skje en tynn kontinuerlig strøm. Fjern deretter sirup og la den avkjøles. Fjerne platen kandisert ingefær, rulle i sukker eller melis og plasser i ovnen på 50 grader for å tørkes. Skiver roten er lagret i en forseglet glasskrukke ved romtemperatur i opp til seks måneder.
Men de som elsker å dyrke eksotiske planter kan gi råd alltid ha fersk ingefær knoller. Det faktum at han er svært upretensiøse og vokser godt innendørs. Velg en butikk saftig, sunn ingefær. Klippe det slik at hver del var en av sterk frisk nyre. Hver brikke posisjoner i en egen pott. Samtidig, husk at ingefær røtter ikke vokser dypt, og bredde, og derfor bør være brede potter. Ved planting røttene ikke forverre dypt ned i jorden, og plasseres nærmere de øvre lag av lett - 3-5 cm - dekker dem med jorden ovenfra.
Ingefær kan ikke tåler kulde og utkast. Men hvis romtemperaturen holdes på ikke mindre enn 20 grader og planten vannes regelmessig, vil du snart få sin første lille avling. Med god omsorg for å signalisere at roten har vokst og modnet, er gulnet løv.
Home Grown Ginger vil gi deg en spesiell aroma som overgå "Shop". Selvfølgelig, næringsstoffer i fersk ingefær er mye mer enn kjøps røtter.  
Hvordan å lage en sikkerhetskopi av systemet?
 Gjenopprette funksjon av operativsystemet ble først introdusert i Windows XP og med at fjern tid reddet mange datamaskiner fra å ha en fullstendig installere. Konfrontert med uoverstigelige alvorlige problemer i Windows, eller veldig "onde" virus blir ikke fjernet standard antivirusprogramvare, var brukerne i stand til å rulle tilbake systemet til å kjøre på datoen valgt gjenopprettingspunkt, og i de fleste tilfeller gjenopprette den normale ytelsen til Windows.
Hvordan å rulle tilbake Windows Vista og Windows 7?
 1.  Klikk "Start".
  På hurtigmenyen, velg "Alle programmer", klikk "Tilbehør" i standardprogrammet, åpne "System Tools" og deretter.
  I verktøyet, finne "System Restore" og åpne den ved å dobbeltklikk.
  Hvis en Windows Security Brukerkontokontroll ber om tillatelse til å fortsette handlingen, klikk på "fortsett".
  En veiviser recovery system parametere, innstillinger og filer. Det må du velge et gjenopprettingspunkt. Du kan bruke den anbefalte gjenopprettingspunkt som vil matche den siste store endringen i systemet, eller velge et annet punkt, om nødvendig gjenopprette den tidligere tilstand av de frelste.
  Vanligvis, de fleste ønsker å gjenopprette til å gjenopprette en tidligere tilstand. Derfor, velg "Velg et annet gjenopprettingspunkt" og klikk "Next".
  Hvordan å lage en sikkerhetskopi av systemet?

  Et vindu for å velge gjenopprettingspunkter. Oppmerksom på i denne boksen, huke av "Vis gjenopprettingspunkter eldre enn fem dager". Velg et pek og klikk "Next".
  Hvordan å lage en sikkerhetskopi av systemet?

  I sistnevnte Wizard, klikk "Finish" for å starte gjenopprettingen.
  Hvordan å lage en sikkerhetskopi av systemet?

  Vent til operativsystemet tilbakeføring prosess, som tar et gjennomsnitt på 10-15 minutter. Ved fullføring vinduet vil indikere at annonserte vellykket gjenoppretting av operativsystemet.
  Hvordan å rulle tilbake Windows XP?
  1.  Klikk "Start".
   På hurtigmenyen, velg "Alle programmer", som går til mappen "Tilbehør" og deretter "Verktøy".
   I utility vehicle run "System Restore".
   En veiviser gjenopprette systemfiler og innstillinger for Windows XP. Velg det "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere og klikk" Next ".
   Før du bør se et vindu med en kalender som dateres lagrede sjekkpunkter fet. Ved å velge et bestemt punkt i boksen til høyre kan du se endringer i datamaskinen var i slekt. Velg ønsket punkt venstre museklikk og klikk "Next".
   I det neste skjermbildet vil du bli bedt om å bekrefte det valgte kontrollpunktet og sa at å kjøre gjenopprettingsprosessen vil være umulig å avbryte. For å fortsette, klikk på "Next".
   Datamaskinen vil begynne å starte på nytt, etter som systemet skal utføre en tilbakestilling til en tidligere tilstand.  
Яндекс.Метрика