Hvordan lage et hjerte på tastaturet?
 Kommunisere i cyberspace uunngåelig ønsker å fortynne de kjedelige standard fonter og tegn fra tastaturet enn den mer munter og spesiell. Noe som vil legge til, understreke og forsterke den emosjonelle komponenten tett kommunikasjon mellom dem, og kanskje gi en bit av sjelen. I det følgende symbol i kjærlighet, selvfølgelig, er hjertet. Hvis du ønsker å legge det i en melding til din kjære, men vet ikke hvordan å lage et hjerte på tastaturet, så denne artikkelen er for deg.
Det sies at det er ulike datamaskin tegn nok for alle anledninger, men av åpenbare grunner de ikke legger på tastaturet. Tegn standardisert og konsolidert inn i et stort bord som alle programmer adressert til dem og brukt dem etter de samme reglene. Det eneste som typer gjennomføringen av denne behandlingen kan variere.
Se denne tabellen i Windows Vista og Windows 7 og lage et hjerte på tastaturet på følgende måter.
 1.  Klikk "Start".
  Velg menypunktet "Alle programmer" og deretter "Tilbehør" i listen over alternativer "tjenester" og i serviceprogrammer kjøre komponent "tegn", som lar deg skrive inn tegnene ikke på tastaturet.
  I symboltabellen vil du se en rekke tegn. Vår søken hjerte ligger nesten helt nederst.
  For et raskt søk på bordet kan du sette en hake i "Avanserte alternativer" og et vindu boks med tittelen "Søk:" inn i hjertet spørring og trykk "Søk". Hjerte umiddelbart der.
  Dobbeltklikke på resultatene av hjertet. Det bør vises i "Kopier." Da har du bare kopiere den og lime standard måte i noen tekstdokument.
  Hvordan lage et hjerte på tastaturet?
   Men selv dette hjerte veldig raskt du vil finne standard. Mer avanserte og kreative databrukere ikke stoppe på dette og lage unike hjerte fra ulike data symboler og tegn på prinsippet om broderi stoff kors. Opprettelse av et hjerte på denne måten vil være et spørsmål om rent individuelle, og resultatet er unikt som et fingeravtrykk. Dette vil imidlertid nødt til å bruke mye mer tid og krefter. Men ingenting er umulig. Du trenger bare å følge disse trinnene.
  1.  Gjør et mentalt bilde av hjertet som du har tenkt å lage. Hvis bildet er vanskelig å huske på - overføre den til papiret.
   Bestem hvilke tegn du vil bruke for den tomme plassen som for hjertet, og at for å skape høylys og skygger.
   Effektivt skrive vil se inni hjertet erklæringer følelser. Bare sørg for å sammenligne din melding med lengden og bredden av et hjerte.
   Start ved linje for å skape en fremtid mesterverk.  
 ysokoshvydkisnyy hjem internett tilbys i dag av mange leverandører i store byer, gitt en mulighet til å vurdere ulike TV-kanaler i digital kvalitet. For kringkasting TV på Hjem-skjermen TV i dette tilfellet, må du kjøpe eller leie leverandøren IPTV spesiell prefiks. Ekstra bekvemmelighet IPTV er at det kan også sees på hvilken som helst datamaskin, lage kanaler til denne spillelisten for videospiller.
 For å opprette en spilleliste format m3u?
 1.  Kontroller at ruteren støtter en spesiell type data - multykast (Multicast Streams). Hvis multykast i ruteren for tiden slått, lagre de endrede innstillingene og starte ruteren.
  Etter å ha slått multykast nedlasting fra det offisielle nettstedet
  http://iptv.gen12.net
  IPTV-spiller Enkel TV, som du og vil opprette en spilleliste. Installere programvaren på datamaskinen.
  Kjør det installerte programmet Enkelt TV.
  Når du først begynner Enkel TV-skjermen vises, ber ønsket brukergrensesnitt språk. Det trenger fra listen velger du "n" og klikk "OK".
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  En annen forhåndsinnstillinger vindus vil avklare hvordan å holde skiftende filer. Et utvalg av to alternativer: "mappe" og "i programmet." Velg heller, bare husk utvalget til så ser ingen filer over datamaskinen.
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  Deretter, avhengig av hvilken versjon av Simple TV du kan bli bedt om å laste ned kanaler m3u fil. Siden de kanalene vi har ennå, og vi trenger å finne sin egen, og klikk "avbryt" i vinduet.
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  I sekunder videospiller vil produsere rask skanning tilgjengelige kanaler og kjøre først på listen for boksen spiller.
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  For å opprette en spilleliste som m3u fil kan gjennomføre en mer grundig skanning adresser. For å gjøre dette, høyreklikker du på visning spillermenyen, velg "Playlist" og neste "Installasjon».
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  I erratum kanalene gir en rekke adresser som skal skannes. Hele programmet vil skanne rekkevidde for en lang tid, selv i flertråds-modus. Derfor er det ønskelig å begrense omfanget, basert på at programmet har funnet adresser og innstillingsområdet endring siste siffer fra 0 til 255.
  I vårt eksempel, for Beeline TV, som det kan ses fra figuren i punkt 7 for kanalen kan beskrives podmaskoy 23333210. * hvor * i stedet kan være en hvilken som helst verdi fra 0 til 255. Derfor er det skannede område er som følger:
   23.333.210,1 til 23333210,255

  La standard porter - 5050.
  I ditt tilfelle rekkevidde og porter kan være annerledes. Hvis din ISP support forum av sine brukere, prøve å finne den informasjonen i den. Eller stille et spørsmål direkte.
  Timeout verdien satt i 15-20 sekunder.
  Starte søkeprosessen ved å trykke på "scan".
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  Mens det er en klar scan spilleliste, som er skrevet i standardprogrammet. For å gjøre dette, ta til høyre museklikk på den og velg "slett alle".
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  Vent til skanningen prosessen. Du vil ha kanaler i fire grupper: nye kanaler, kanalene er allerede til stede i databasen, Multipip kanaler og inaktive kanaler.
  Etter alle adresser funnet kanaler, merk boksene ved siden av de som vil bli lagt til spillelisten opprettet og trykk på "Lagre" -knappen. Alle valgte kanalene skal vises i spillelisten av programmet - der, hvor de ble fjernet i punkt 12.
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  Å holde dem i en egen fil, lage en spilleliste høyreklikk musen og velg menypunktet "Last opp kanalliste". Velg en mappe for å lagre, angi filnavn og lagre den ved å klikke på "Last ned".
  For å opprette en spilleliste M3U for IPTV?

  Etter å ha lagret fil, kan du laste ned noen-IPTV-spiller og vise de lagrede kanaler. For ekstra komfort, kan du åpne filen i en teksteditor og erstatte usikker entry "Ny kanal" på de riktige kanalnavn. Den lar deg enkelt foreta de riktige kanaler for navnene deres.
  Ikke bli overrasket om programmet finner langt færre kanaler enn det som er tilgjengelig på din IPTV set-top-boks. Det faktum at mange kanaler er kodet av leverandøren og er ikke tilgjengelig for spilleren Enkelt TV og andre lignende programmer.  
Hvordan å oppløse gelatin?
 Gelatin er populær blant husmødre som liker å skjemme bort din familie og gjester med deilige og vakre stream, gelé, desserter og konfekt.
Nok det to eller tre ganger for å bruke gelatin i koking, til å forstå hva som bør være det optimale forhold mellom væske og har oppnådd den grad av herding som er nødvendig for en bestemt antenne. For nybegynnere husmødre bedre avtale med gelatin som en krystallinsk pulver. Gelatin i plater krever mer dyktighet og mer action, mens pulveret er svært enkel å bruke.
Før oppløse gelatin, lese bruksanvisningen. Plater og pulver krever ulike soaking tid. For å spare tid, kan du alltids bruke instant granulat.
Erfarne vert vet at maksimal effekt kan oppnås ved å spre den gelatin i kaldt vann. Det er i dets vannoppløselige granulater og plater fullstendig, hva som skjer når det er oppløst i buljong, melk og juice. Men det er ikke kritisk, og du kan enkelt følge oppskrifter på pakker av gelatin, som ofte er anbefalt å suge den direkte inn i en væske, som tilhører zhelyrovat.
Før oppløse gelatin, må du bestemme hva som vil være sitt forhold til væske. Husk at 20 gram gelatin per liter væske vil effekten "skjelver gelé" egnet for meieri desserter og noen oversvømmet. 40 til 50 gram per liter vil gjøre produktet mer tett. Det kan bli kuttet med en kniv. Dette er den beste verdien for frukt og bær gelé, gelé fisk, språk og mør kylling aspik. Oppløst i en liter vann 50-60 gram, får du ganske tett, elastisk gelé, perfekt for svinekjøtt, storfekjøtt aspic, og som dekorasjon av kaker, kaker, frukt og bær paier.
 Hvordan å oppløse gelatin?
Hvordan å oppløse gelatin?
 Det optimale forholdet mellom gelatin og vann er andelene 01:10 dvs. ss gelatin bør ta 10 spiseskjeer av væske. Dette er tilstrekkelig for fullstendig oppløsning av granulene. Suge gelatin for 40-50 minutter. Hvis du arbeider med bыstrorastvorymыm gelatin vil være nok for 20-25 minutter. Ved utløpet av den flytende blanding, sørg for at gelatinen er helt oppløst. Hvis de rester uoppløste partikler kan la stå i 5-10 minutter mer, men bedre drenere væske og fortsette matlaging.
Nå må du gå inn i oppløst gelatin i buljong eller juice for gelé. De har for tiden til å stå på plate, være så varmt, nesten klar til å koke. Omrøring, hell en tynn stråle trenger hovne gelatin i en bolle og rør vente til koking. Når væsken har kokt, må du fjerne den fra varmen. Hvis tiden ikke fjerner kjelen fra varmen og la koke, er det sannsynlig at gelering vil oppstå.
Før du søler væske på skjemaene, må det være kult å romtemperatur. Til gelé eller gelé var vakre, ikke glem å sette fatet bunnen dekorasjon. Dette tallet kan bli kuttet med gulrøtter og grønne blader dekorert gulv å bli satt fisk, kjøtt eller språk og hell suppen. Før servering muggsopp innhold blir undervist på en plate eller tallerken og kulinariske mesterverk kan være en ekte perle av et bord. Melk, frukt og bær gelé vanligvis dekorert Like før servering, sette på en plate ved siden av fatet biter av frukt, sitrus wedges, mynte sprigs; eller sitronskall garnityr på toppen, kokos eller friske bær.
Lære å tilberede måltider som krever geling, er et blunk. De vil gjøre en slående mangfold i den vanlige menyen.  
Яндекс.Метрика