Hvordan å vokse en fersken med ankelen?
 Perspektiv vokse vakker og sjelden plante for sin plass tiltrekker seg mange gartnere. Men ikke alle av dem er sikker på at varmekrevende treet kan avgjøre hvor som helst bortsett fra de sydlige breddegrader. Vakre blomstrende og velduftende treet er verdt det å prøve å vokse det fra frø. Hvis du gjør dette riktig, kan du få ganske sterk og motstandsdyktig plante. Voksende planter fra frø av varmekrevende mer å foretrekke enn å kjøpe ferdige planter som dyrkes i drivhus forhold barnehager. De er mer robuste og bedre frukt.
 Hvordan å vokse en fersken med ankelen? Velg den mest saftig, deilig og moden frukt. Bedre om det vil være varianter som vokser godt og bære frukt i vårt land. Minst, de er bedre enn fersken dyrket i fjerne tropiske land.
Velge noen helt friske frukter, for eksempel 10-20 stykker, fjern frøene. Jo flere frø, jo større er sjansene for å få noen få planter, blant annet kan du velge den mest holdbare og bærekraftig. Ta bare solid stein. For fersken er ikke uvanlig når frukten inneholder en sprakk ankelen, som er lett å fjerne kjernen. Fra dette frøet skal bli forlatt, som ofte skjer i en slik grop plante overeksponert med nitrater, noe som påvirke fremtiden barnehage.
Å vokse med fersken groper, ta et helhetlig frø, suge dem i vann samlet ved romtemperatur i 5-7 dager før planting. Vannet bør skiftes daglig, til samme tid. Deretter tørre ben og fjerne dem fra kjernen. Dessverre, ingenting bedre enn en delt bein med en hammer, ikke oppfunnet, så vær veldig forsiktig, som egner seg for planting bare uskadde kjerner.
Ved mottak av kjernen, de umiddelbart vil plante i åpent terreng til en dybde på 6-8 cm. Det er bedre å gjøre det i det åpne, med avgang fra blyzrastuschyh trær og busker ikke mindre enn fire meter. Jordsmonnet for planting bør være godt gjødsle det skal være løs og myk. Det er best å plante fersken falle til anlegget ga sterke skudd og frøplanter oppsto i stand til å overleve vinteren. Noen planter samootbrakuetsya og bare de sterkeste vil overleve våren og sunn.
Fjær begynner intensiv dannelse av rotsystemet, slik at anlegget krever rikelig vanning. Når det gjelder temperatur pluss fersken frøplanter må vannes hver dag. Ikke glem om fôring.
Stammen begynner å utvikle røtter senere. På denne tiden trærne er svært sårbare for sykdom og må jevnlig sprayet med spesielle midler mot hage skadedyr.
Med god omsorg i løpet av sommeren frøplante vokser til en høyde på 1-15 meter, gir mange sidegreiner. Å danne kronen er best å starte når treet kommer 60-80 cm i høyden. Du trenger å trimme toppen av anlegget og den svakeste gren. Men hoved beskjæring utføres kun for neste vår, når treet har sterkere. Dette også dannet krone og utryddet alle de svake og frosne for vinter kvister. I unge stengler og blader svært tykke greiner er riktige. Denne våren, kan treet bli transplantert til en fast plass.
Innen 3-4 år med levende trær trenger å isolere vinteren. Deretter får de sterkere og være i stand til å tåle kulde godt.
Fersken trær dyrket fra frø vil begynne å bære frukter på 3-4 år. I vårt klima, vil det gi frukt i over 10-12 år, etter som antall frukt begynner å avta.
Sørg for å prøve å vokse en fersken med bein hvis du ville. Et eksempel av mange gartnere overbevist om at i de bynære områder og hager kan dyrkes enda en varmekrevende tre, hvis vi nærmer oss spørsmålet riktig og ta hensyn til alle funksjonene i landing av frøplanter.  
Hvordan å vaske håret fargestoff fra huden?
 Farge håret hjemme, uten å ty til salonger og frisørsalonger, svært komfortable, moderne farger lett å påføre, med litt fingerferdighet kan oppnå en jevn farge, og tilbrakte tid med mye mindre enn turen til master. Bare farget håret ser store, rike farger, sunn glød - skjønnhet!
Det eneste negative flekker hjem, spesielt hvis du bruker maling mørke toner - en spontan punkter som forblir på pannen, ørene, halsen og selv armene. Hvordan å vaske håret fargestoff fra huden - dette problemet er presserende, kanskje etter hvert enkelt maleri.
 Trening
Å male flekker gjøre, men før prosedyrene gjelder for "farlig" område rik krem ​​som kan være - barn eller vaselin. Når maleriet er ferdig, bare vil fjerne restene av en bomullsdott og vask - et lag med krem ​​beskytter huden mot forurensning og selv om et par slag falle på pannen eller halsen, kan fargestoff bli absorbert dypt og bli et problem.
Når malingen påføres, nøye vurdere din refleksjon i speilet på temaet prikker (forsiktig, fordi fersk maling vanligvis enten fargeløs eller lys - hans sanne farger kommer ut først etter 10-15 minutter). I mellomtiden, for å vaske fersk maling, såpe eller shampoo nok. Men hvis tiden savnet, og malingen har allerede godt ta opp huden, så problemet er ikke bare bestemme. Heldigvis finnes det andre midler.
 Profesjonell makeup
De som ofte malt alene, er det fornuftig å kjøpe en flaske med spesialverktøy for malingsfjernere, for eksempel Hair Lys Remover. Men lignende medikamenter produsert av mange selskaper som spesialiserer seg på produksjon av hårfarger. Dette verktøyet fjerner flekker hurtig og uten skader på huden, selv om det vil koste mye. Men, gitt at du farge håret ikke oftere enn en gang hver 3-4 uker, og det er ganske små på forurenset grunn, er det nok lenge.
Hvis du likevel ønsker å spare penger, kjøpe en russisk "Lock" (betyr å perm). Det lukter ganske kraftig, og huden for å holde den i lang tid er ikke nødvendig, men fungerer ganske effektivt. Hudområdet der brukte kjøretøy, må du skylle godt og påfør kremen på den med en beroligende effekt.
 Med det for hånden
Hvis blekkflekker i ansiktet var en komplett overraskelse for deg, og ikke spesielt utstyr i bygningen ble ikke, kan du få hjelp som er tilgjengelig, ettersom listen over tilgjengelige verktøy som kan løse problemet er omfattende:
En svak løsning av hydrogen peroxide hjelpe årsaken - malingsflekker forsvinner sporløst. Akkurat som i tilfellet med "tråder" trenger å skylle godt og påfør et middel krem.
Salicylic alkohol eller alkoholbaserte kremer vil være litt mindre effektive, men også bidra til å gjøre betydelig lysere flekker, nesten umerkelig, men hvis malingen ikke er for stabil, og deretter fjerne dem helt.
Hvis det er en sitron i kjøleskapet, kan du tørke hans malt hud skive: bleking egenskaper som representative sitrus kjent for alle.
Se om du igjen litt maling. Ja, faktisk vaske hårfarge fra huden kan, ved hjelp av prinsippet om "Fire med Brann": fersk maling knuses tørket og vpytavshuyusya, og hva som skjer som et resultat, lett å vaske av med såpe og vann.
Raskt og ufarlig malingsflekker rengjøres med et vanlig ash: du bare gni dem godt mus hud. Men anser ikke dette argumentet til røyking: hvis det ikke er det noen røyker klar til å ødelegge deres helse på grunn av din skjønnhet - det spiller ingen rolle, du kan bare brenne et stykke papir.
Angivelig, vaske hårfarge fra huden - oppgaven gjennomførbart. Men selv om ingen av de nødvendige bleking "Reagenser" Du har ikke har, kan du bruke den metoden som (være ærlig!) Og ofte bruker frisører, hår konkludere slik at de lukket forurensede områder utenfor øyet.  
Som for Tele2 til den lovede betaling?
 Hver mobilbrukere kan stå overfor en situasjon hvor hans saldo var uventet nesten null, mens som flaks ville trenge å gjøre en viktig samtale, og ingen mulighet til å oppdatere kontoen din. Men som du vet, desperate situasjoner ikke skje. Videre, hvis utgang man betaler penger. For dette formålet, har nettoperatørene utviklet ulike former for mikrokreditt tjenester til sine abonnenter. I Tele2 denne tjenesten kalles "The lovet betaling."
 Som for Tele2 til den lovede betaling?
Ganske enkelt. For å gjøre dette, må du være en aktiv abonnent Tele2 og bruke tjenestene til operatøren i minst en periode. Sin verdi varierer avhengig av region og tjenesten er vanligvis 120-180 dager.
Det er også flere obligatoriske vilkår for lovet betaling i Tele2.
Den maksimale saldo for den lovet betaling må ikke overstige 30 rubler;
Et minimum balanse for å få den lovet betaling er også forskjellig avhengig av plasseringen tjenesten. Et sted det er lik 0 og et sted unntak av mindre feil. Hvis det er nødvendig, kan du spesifisere på den offisielle nettsiden Tele2 velge et område ved å gå til seksjonen for private kunder, velge avsnittet "Tjenester" divisjon og "muligheter på null."
Du trenger ikke å koble til, men bruken for hvert fjernet avgift på en rubel. Dette beløpet vil bli trukket fra saldoen på tidspunktet for avbestillingen vervet før lovet betaling.
Begrepet av lånet før sin avskrivning (retur operatør Tele2) er tre dager. På dette punktet må du overføre penger til kontoen din i minst 31 rubler (30 rubler for å gå tilbake til det lovede betaling og en rubel for å betale for å bruke det).
Frekvens av gjenvinne den lovet betaling varierer også etter region Kundeservice.
Hvis du er enig med disse vilkårene, og har tenkt å dra nytte av de lovet betaling Tele2 er å sende fra din mobiltelefon USSD-kommando på formen:
 * 122 #?
 Som svar på denne forespørselen, vil du motta en melding med ytterligere instruksjoner om hvordan du aktiverer denne tjenesten.
 Nyttige råd.
Å være i en situasjon når balansen på telefonen plutselig nærmer seg null, kan du konfigurere tjenesten "Avtoplatezh." Det er at når du når kontosaldoen nedre sett terskel det er automatisk fylt opp til det angitte beløpet. Den eneste ulempen med dette tjener er at mens det er kun tilgjengelig for eiere av plastkort av "Sberbank".  
Яндекс.Метрика