Slik fjerner Lint på klær?
 Pellets på klær. Dette spoils humør problemer mange husmødre. Det antas at bare billige klær utsatt for fenomenet, men mange ting kjøpt i dyre butikker, senere dekket av samme katyshkami. Man kan forstå skuffelsen over kvinner klær du fremdeles kan bruke og bære. Hvis ikke for pellets, ville det se helt frisk. Til Dessverre pellets er uunngåelig, men ikke hastverk med å si farvel til en elsket bluse. Det er flere måter å kunne kvitte seg med pellets og returnere klærne ser anstendig.
 1.  Ved hjelp av penselen. For normal rengjøring sittende klær pensel, men det er bedre å bruke tannbørste med hard bust - det er bedre å håndtere denne jobben. Pensel, alltid følge retningen på lur.
  Når ting dukker opp, i en bøtte med varmt vann og hell condition og tretti minutter å suge renset klærne. Så det bør skylles og forsiktig spredt ut til tørk. Furry lue koftochka eller finne fordums skjønnhet. En effektiv måte, men resultatet vil bli kortvarig: etter en stund de nydannede pellets.
   Arm med en barberhøvel. Effektiv, men en farlig metode som krever oppmerksomhet og omsorg. Ett maskiner for denne operasjonen er ikke egnet, bør handle bare barberhøvel med utskiftbare blader. Vel, hvis du har lagret maskin, laget i sovjettiden, dets stålkniver perfekt takle dette arbeidet.
  Ren som: klær lagt på bordet, dra forsiktig i klut og begynner å "barbere" fra nakken til bunns i ting. Ikke rush å kutte hver ball og ikke berører stoffet barbermaskin. Deretter snu og "bryyem" baklengs. Prosessen er lang, særlig hvis et par ting, men det er verdt det: resultatet er umiddelbart merkbar. Forresten, dette ikke krever bare rengjøre overflaten på klær, men dens ytre sidesømmene, er det oftest dannet kolonier mål pellets. Det er ett unntak: ikke rent så klær med bløtvev.
   Rengjøring av tape. Denne "epilering" helt trygt og hender, og ting selv. Fungerende som: de teip strimler presset mot området katyshkami, gjør en brå bevegelse og slitasje. En del av pelletene er på båndet. Vi fortsetter å kjempe, ta en annen stykke tape og gjenta all over again.
  Du kan rense litt annerledes: snelle tape på håndflaten hans og bruke den flere ganger til problemområder.
  På samme prinsipp har spesielle ruller utstyrt med flere dyser klissete. De kan kjøpes på jernvareforretninger. Imidlertid er denne fremgangsmåte meget effektivt ikke ringe, er det bare fjerner klumper som er bak duken lett. I tillegg er det ikke lovlig for ting med fluffy mohair og andre materialer.
   Kjeks eller fint sandpapir. For en slik metode er egnet bare godt tørket tykk rugbrød skorpe eller vanlig papir - "nazhdachka." Men suksess kan oppnås bare hvis kjolen ble dannet i svært få pellets.
   Spesielt utviklet for å fjerne pellets maskin. Hvis du ønsker å fjerne fra klær Lint og fortsatt være sikker på at alt vil gå bra og en dag, får den beste spesiell maskin. Det vil hjelpe deg å løse problemet ikke bare klær, men også med tepper og møbeltrekk og kosedyr. Dette er en svært kompakt enhet som kjører på to batterier penlight. Finn denne maskinen på salg er ikke arbeid, se på enhver jernvarehandel. I utgangspunktet, det fjerner pellets som barbermaskiner, bare utstyrt med en grovmasket. Som et resultat, er hardware rengjøring pellets fjernet meget delikat, det blir ingen lo som vil spare slitasje lang utvikle pellets. Praktisk til det faktum at du alltid kan ta med deg på reisen til landet. Sine fordeler kan bære og ganske rimelig pris.
   Renseri. Vel, til slutt, hvis det ikke er noe ønske om å fjerne pellets hjemme, vike til renseri. Det er spesielle teknikker som er i stand til å slå dine gamle klær anke.
  Dessverre skjer det som ikke fungerer, ingen klær uten stygge klumper. Dessverre, i dette tilfellet en utvei: å akseptere at favoritt klær ikke kan repareres, må du kjøpe en ny. I tillegg er det også grunn til å tro hvorfor pellets dannes og hvor for å hindre det.
  1.  Ofte er det pellets i ull og strikkede ting. Prøv ikke å kjøpe klær, hvis vevet inneholder mer enn halvparten av syntetiske fibre.
   Ull ting kan ikke være gjennomvåt i varmt vann og gni godt og vri. Det er kontraindisert vaske dem med blekemiddel pulver. En tørr oppfordres til å spre ut et håndkle
   Ved vasking av slike produkter bør brukes i maskinvask delikat modus.
   Alltid nøye studere instruksjonene for vedlikehold av ull og strikkede ting og følge dem strengt.
   Alt dette, og fremfor alt respekt for ting som vil bidra til å forhindre et problem pellets.  
Hvordan fjerne Lint på klær?
 Ting vi liker og ofte slitt, vanligvis heller miste sin appell. Fordi de ofte er uklare, og deretter pellets er dannet. Og ikke skylde på dårlig kvalitet på stoff, dessverre, ubehagelige klumper vises i svært gode klær. Mest utsatt for dannelse av strikkede, vevde og ullvarer, men dekket med katyshkami kan ikke bare dem.
Når du ser på en ting er klart: hvis du fjerner pellets, det igjen vil se så god som ny. Så helt ubrukelig til å sende vakre klær i et hjørneskap eller på ferie til landet, etter å ha brukt en liten innsats, kan du slå din favoritt skjørt eller bluse ungdom og skjønnhet.
 Hardware rengjøring
Den enkleste måten å rengjøre klær fra pellets - kjøpe en spesiell maskin. Det er forholdsvis billig, og takle problemet raskt og meget effektivt. Etter denne behandlingen virkelig er en ny ting, og ikke bare måten: denne maskinen kan rengjøres av pellets tepper, leker og møbler. I tillegg er denne enheten verdt mye, så det vil være en nyttig og lønnsom oppkjøpet.
 Bryyem genser
Fjern Lint på klær ved hjelp av et barberblad. Men ikke prøv å gjøre det til en one-off boder - det fungerer ikke, eller rettere sagt, går en meget rask maskin ned, trenger du ikke har tid til å fullføre selv en barbering noen måte. Perfekt for dette formålet maskin med stålkniver av den sovjetiske modellen.
Å behandle ting så du må trekke stoffet forsiktig og nøye kutte pellets. Det viktigste i dette tilfellet - ikke i en hast for ikke å gå glipp av noen av klumper og ikke skade stoffet. I motsetning til den første utførelse, lover at prosessen skal være lang, spesielt hvis du trenger å arrangere mer enn ett "klær" og mer.
 Børste mot pellets
Fra barbering bør være, hvis vi har klær med fluffy katyshkami: angora ull, mohair eller noe med myk bust. Denne saken bedre børste forsiktig. Og til å utføre alle rengjøringsarbeider med en gullsmed presisjon bør forlate Klær pensel og erstatte den med en tann. Utøve en børste haug i den retningen du trenger, eller ting kan ødelegge. Etter rengjøring, suge oppdatert bluse og lue i en halv time i varmt vann mykner og skyll og tørk. Så du nå høye puhnastosti og vakre utseende på produktet.
Men ikke sette bort din tannbørste, en klesbørste fra pellets har ofte.
 Hårfjerning med tape
Ja, det stemmer: ta et stykke tape, klebrig side for å sette området katyshkami, godt presset og brått tåre. Noen uønskede klumper igjen på tape. Del - fortsatt på klær, så kuttet en ny brikke og gjenta. På myke ting på denne måten er bedre å ikke bruke det.
 Tørre kjeks
Når de små pellets og relativt glatt stoff kan brukes for å rense brødskorpe. Ikke fortvil om huset du bare ferskt brød, tørke det kan være vanskelig å tilstand og i ovnen. Ta for dette formålet heller tykk stykke som han ikke kryshyvsya.
Som du kan se, hvordan du fjerner Lint på klær og forlenge sin tjeneste mye, men du må velge riktig, avhengig av hvilken type stoff. Svært liten innsats og separasjon fra sine kjære, og kanskje til og med utrolig trendy retro-årsdagen for min bestemors bryst du klarer å utsette på ubestemt tid.  
Hvor raskt distribuere nye sko?
 Lovers fancy sko førstehånds vet at skoene er vakkert og komfortabelt, ingen tredje alternativet. Faktisk bør kvalitet sko være komfortabel, per definisjon, men i hver spøk, som du vet, er sannheten. Noen ganger feilaktig eller håper på et mirakel vi kjøpe et par passende størrelse. Årsakene til dette kan settes fra uoppmerksomhet ekspeditør til sin egen motvilje mot å like skoene fikk noen andre (som feminine!). Men uansett, er resultatet det samme: å gå med trange sko kan ikke, med mindre du har ingen tilbøyelighet til masochisme.
Igjen med to alternativer: slår ikke nærmet kjøp i butikk eller prøver å passere trange sko. Men vi forstår at de nye skoene virkelig liker deg - så for retur er ikke utelukket. Så må vi strekke dem til denne størrelsen som du kan bruke dem.
 Stretching og øke størrelsen på skoen: Forventninger og virkelighet
Dame folklore sier at uansett hvilken størrelse sko hvis de virkelig liker. Men i praksis slik dedikasjon for estetikk føre til alvorlige helseproblemer. Noen sko leverer ikke bare ubehagelig, men også skade føttene. Avhengig av hvor i presset og / eller gni føttene sko, risikerer du å få skader av varierende alvorlighetsgrad fra rødhet og irritasjon av huden blemmer og liktorn til det, går inn i den kroniske formen, kunne deformeres selv brusk og bein fot. Så ikke forvent at problemet vil bli løst av seg selv så snart du fjerner ubehagelig sko. For å starte, kan du prøve å følge disse reglene for valg av størrelse når du kjøper sko:
 1.  Har tenkt å kjøpe sko for ettermiddagen: morgen bena vanligvis smalere enn på kvelden, når de gjør etter å ha gått litt sjøgang.
  Det samme gjelder for sommersko: varmen er økt med mengden av foten flyt av væske, bør du vurdere dette hvis du kjøper sandaler sommersko på forhånd.
  Når du kjøper vintersko Tenk hvor tykk er sokker som du ha under støvlene.
  Prøver alltid på noen godt: ikke begrense ens sko, selv om du virkelig er i en hast. Først beina er litt forskjellige i størrelse - livet er ikke merkbar, men når iført sko kan føles. Sekund, kopiere dressing er alltid litt mer raznoshen.
  I løpet av de første passende sko ta deg tid til å skyte - noen få minutters gange til verkstedet, lytte til sine følelser. Hvis føttene er ikke komfortable sko og enda litt komprimerer foten eller tærne - bedre gi opp kjøpet.
  Likevel, til tross for alle disse korrekt forståelse er ikke noe nytt råd, er det ingen kvinne som for en gang i mitt liv har brakt hjem malovatuyu sko. Før et trist sukk, sette dem på hyllen, prøv å forsiktig strekke de nye sko. Men vit dette, at etter noen manipulering, tilbake til butikken, vil det ta lengre tid. Også vurdere slike detaljer strekker sko:
  Hvor raskt distribuere nye sko?

   Materiale. Mest utsatte strekningen skinn semsket skinn og lær. Kunstige materialer (kunstlær, tekstiler og andre moderne fiber) er mye mindre strukket og roznoshuyutsya. Sko fra halm er lett å strekke seg, men det er like lett å miste form og tåre. Gummi sko strekker bare midlertidig, ved oppvarming - men etter fallet av temperaturen alltid tar den opprinnelige størrelsen.
   Størrelse. Det meste av økningen i lengden av skoen størrelse er svært vanskelig, bortsett fra noen få millimeter. Derfor nesten alle måter strekke trange sko gjøre det bredere, og nesten eneste endring lengde.
   Tid. Hvis du distribuere nye sko bare kunne ikke - neppe forvente at over tid vil det bli enda mer fritt.
  Hvis dette ikke stopper deg og / eller sko er ikke komfortabel med å strekke mer enn pivrozmiru deretter sprer seg så et nytt par er mulig. Og best strekker troverdige eksperter: shoe workshop er en spesiell enhet for å øke størrelsen på skoene og vet nøyaktig hvordan å ikke ødelegge skoene. Når du mottar pair du mest sannsynlig bare si, at resultatet kan forventes. Den andre god måte å distribuere nye sko, bruker profesjonelle verktøy for strekking, som er i området fra produsenter av skoen forsiktighet. De kommer i form av skum eller spray for enkel søknad og myke tekstiler, skinn, semsket skinn og deres erstattere. Høy kvalitet sko kosmetikk er ikke billig, men det er fortsatt billigere enn å kjøpe et nytt par.
   Hvordan å strekke trange sko
  Det finnes billigere måter å raskt distribuere nye sko. Men å velge et budsjettalternativ, være forberedt på å gå videre til uforutsigbare resultater. I beste fall sko forbli tett, i verste fall - vil bli bortskjemt. Så veie fordeler og ulemper - det kan være best å ikke risikere det og bare ikke riktig å gi et par yngre søster? Det sannsynligvis vil være lykkelig, og du vil forbedre din karma. Men hvis den astrale gjenfødelse du ikke tror og la med en vakker nye klær ikke kommer til å ta en eller flere armer av en av disse folk rettsmidler økning på sko:
  1.  Ta to plastpose - perfekt helhet, ingen små hull. Fyll dem med vann, knyt tett og sette i sko. Sko med pakker på plass i fryseren i 8-10 timer (f.eks om natten). Iskalde vannet vil øke i volum og gradvis strekke skoene. Snarere vil det være bredere, ikke lenger - du vil lære det i morgen da få isposer og prøver på kald, men mer gratis sko.
   Ta en tykk strikket sokker og suge dem i veldig varmt vann. Bruk sokker, og de prøver å trekke nye sko. Som sådan, gå hjem om kvelden eller i løpet av dagen - som du kan, jo lengre jo bedre. Hydrert fra innsiden av skoen vil høres trykk og størrelse vil gjøre enda større enn din (på grunn av tykke sokker).
   Ta vodka, alkohol Lotion eller alkohol, fortynnet med vann i forholdet 1: 1. Rikelig gni den flytende indre overflate av skoen. Binder på dine bomullssokker, og de - alkohol gjennomvåt sko og gå rundt i huset i dem. Den samme oppskrift kan finnes i en annen utførelsesform, i stedet for alkohol foreslår å bruke eddik. Vi vil ikke anbefale deg denne erstatning med en skarp eddiklukt.
   Hvor raskt distribuere nye sko?

   Ta tørketrommel og fargeløs sko. Spre krem ​​sko for å hindre tap av fuktighet og slå på klimaanlegget maksimal effekt (hvis konsentriske dyse det - bruke det). Forvarm nye sko inne og ute flyt av varm luft og umiddelbart binder på din henne. Gå hjem mens skoene avkjøles, deretter gjenta stretching og oppvarming om nødvendig.
   Ta en øl og bomullssokker. Denne fremgangsmåten er lik den som er beskrevet i tredje avsnitt, men anbefales for semskede sko. Våte sko inne masse øl, drepe den og gå hjem. Et par timer sette skoene i et godt ventilert område helt tørr, og fjern lukt. Denne metoden er egnet for lakkerte sko, men bruker den forsiktig, og pass på at væsken falt bare på innsiden, men ikke på den ytre overflaten av skoene.
   Denne metoden brukes i tilfelle at nye sko er ikke så presserende som gni. Ta en bit av såpe eller parafin stearinlys og gni sko på steder som bringer ulempe - vanligvis hælen, kant og stropp. For å forsterke effekten kan slå disse stedene med en hammer - men forsiktig for å unngå skade danner bakteppet og sømmer.
   En eller annen måte må være effektiv - det avhenger av graden av avvik skostørrelse, sin stil, og materialet som den er laget. Ikke bli overrasket over at blant følgende metoder ikke kan finnes ved hjelp av våt papp. Fra hans mest hengivne fans nektet å jevne folk metoder av ineffektivitet og høy risiko skitne sko blekk. Bare ikke prøv å prøve å akselerere prosessen med å strekke og tørking sko under batteriet eller varme, i tillegg til annen sparing du mottar ødelagte sko med overdried eller sprukket overflate. Og skoene tørkes så hurtig metode, vanligvis tilbake til sin opprinnelige størrelse eller enda mer zsyhayutsya. Av samme grunn aldri å tørke batterier sko ble våt i regnet. Ødelegge ny uavhengig sko strekk eller feil vare mye enklere enn det kan virke. Og den mest flittig hjemme tid så prøv å distribuere nye sko, etter at alle manipulasjoner det er enda mer enn du trenger.
   Ved avslutning av hver av disse prosedyrene, hvis du tror at de nye skoene virkelig blitt friere og mer behagelig å bære, ikke skynde seg med sitt bilde av dagen. For første gang, velger du en sak der du ikke kan gå en lang obnovtsi to eller tre timer, og sørg for å ta med et plaster. Hvis testen er vellykket, og prosessen starter på seg sko presse eller gni, så du kan trygt bruke dem fullt ut. Og ikke å være flink, å overtale seg selv om at vakre sko under press med trivelig. Helse i alle fall noe mer, selv de mest fasjonable og stilige sko. Det er vanskelig å være uenig med helten i den berømte filmen alt som er sagt, hva sko gjør en kvinne en kvinne! Men av seg selv legge til at prakt sko må være for andre, men ikke for deg. Så følger en rimelig balanse mellom skjønnhet og bekvemmelighet, glade nye slitasje sko passende størrelse og være vakker!  
Яндекс.Метрика