Hvordan koke bygg løs?
 Hver fornuftig person vet, eller i det minste innse hvor nyttig frokostblanding. Men i praksis vi foretrekker mer velsmakende og / eller lett å tilberede måltider. A gress, til tross for alle sine fordeler og rikdom av kjemisk sammensetning, og forbli utenfor på hyllene. I beste fall kjøper vi dem og sende i et kjøkkenskap, skyve bort på hyllen for bokser av frokostblandinger, müsli og tørr frokost. I mellomtiden, inkludering av noen korn i den daglige morgenmåltid, uten ekstra innsats fra din side vil justere fordøyelsen, styrker immunforsvaret, styrker hår og negler og gi kroppen med vitaminer og mineraler.
Så la oss bli enige: i morgen, er ingen unnskyldninger for ikke akseptert, og vi begynner å spise grøt. En pakning vår avtale nyttig ferdighet: evnen til å koke byggryn slik at det fulgte med smuldrete og deilig grøt. Hvorfor bygg? Med bokhvete og semulegryn takle noen, og byggryn krever en spesiell tilnærming
 Kjemisk sammensetning og fordelene med byggryn
Den første funksjonen er bygg er at du ikke vil finne det blant gress. Men finne bygg - at den er korn make byggryn. Men små bygg "korn" identifisere seg med det, men opprinnelsen til bygg vet ikke alt. Men, i form av den kjemiske sammensetningen av bygg er mye bedre: i motsetning finhakket yachky, er det en hel korn, skrelt bare fra de mest harde ytre skall, ofte upolert. Resultatet er ganske store, zhevkaya korn, som ikke er kokt mykt under varmebehandling. Fans av korn delikat tekstur oppfunnet for hennes mange ubehagelige kallenavn fra splinter "til" kyrzovoy grøt. " Selv opprinnelig fikk sitt navn fra bygg slaviske ordet "perle", som fortsatt er bevart i det ukrainske språket, som betyr perle. Se, avlange frø er veldig lik med elve perler. Og også deres verdier er sammenlignbare.
Bygg, byggryn som skiller seg ut blant annet korn meget god korrelasjon mellom protein og karbohydrater (stivelse). Den andre funksjonen bygg - meget høyt innhold av fosfor i det og kiselsyre (sammenlignet med andre korn), en positiv innvirkning på stoffskiftet, hjernen og nervesystemet generelt. Dette forklarer hvorfor bygg som vanlig meny Middags skoler, sykehus, barneleirer og selvfølgelig enheter: ikke billig, men på grunn av det vell av kjemisk sammensetning og styrke egenskaper. Polysakkarider Bygg redusere mengden av kolesterol i blodet aminosyren lysin er involvert i konstruksjonen av muskelvev, fremmer opptaket av kalsium og bekjemper virus. Vitamin A, E, D og B bedre syn, hud, hår og negler. Forresten, herpes virus spesielt redd for bygg. Som alle giftige stoffer som raskt fjernes fra kroppen under påvirkning av bygg. Bevis for dette er opplevelsen av tradisjonelle healere som har lenge vært brukt bygg vann for forgiftning og andre sykdommer i fordøyelsessystemet. Moderne leger forskrive det utvinne fra skader og operasjoner.
 Cook bygg grøt smuldrete
Så hvorfor er så gode i alle henseender grøt er ikke populært? Kanskje denne motsetningen i oss fra barndommen - ønsket han iskrem, og min mor tvunget til å spise grøt. Er vin skole kokker som ikke vet hvordan du skal forberede og sende bygg slik at det ble for lite smak pryveredam. I alle fall er det på tide å rette opp denne misforståelsen. For dette formålet har vi utarbeidet tips om hvordan å lage mat og hvordan å lage mat bygg løs perle grøt - en som selv de mest lunefulle gourmeter i alle aldre vil bli bedt om å supplere.
Det finnes to typer av byggryn, bygg og nederlandske klassiker. Den andre er en mer grundig raffinert korn som koker raskt og blir til en myk grøt. Tradisjonelle bygg er virkelig forbereder lenger enn andre frokostblandinger, men det tillater deg å holde det høye innholdet av nyttige komponenter. I bygg supper alltid holder sin form, men som havregryn krever nøye tygge. Hovedvilkåret deilig bygg - ikke for å spare tid og vann. Den tiden som er nødvendig for de foreløpige avslapnings korn og vann har endret seg. Alt dette oppskrifter basert smuldrete bygg:
 1.  Crisp bygg vann. Ta en kopp byggryn, 1 liter vann for soaking korn, 25 liter vann til matlaging måltider, fire spiseskjeer smør, en klype salt. Overtar bygg og skyll den under rennende vann. Hell så i en bolle 1 liter vann og la stå i minst 4 timer, men bedre - om natten. I morgen, avløp, skyll igjen grits, oversette det i en tung kasserolle og hell 25 liter ferskvann, salt og kok opp under lokk ved middels intensitet lys. Senk varmen og la det koke grøt i 50 minutter. Fjern kjelen fra varmen, legg et rot smør, rør igjen og lukke lokket. Pakk potten med bygg stor tykk håndkle eller teppe. Sett på et lunt sted i 30-40 minutter. Dette er en grunnleggende oppskrift for bygg. Eksklusive olje fra det - det er ideelt for kosttilskudd mat eller faste dager i løpet av vekttap.
   Søt bygg melk. Ta en kopp byggryn, 1 liter syre avslapnings korn, 2 liter melk til matlaging grøt, 50 gram smør, sukker etter smak. Skyll bygg, suge den over natten i en liter kaldt vann. Morgen eller 8-10 timer drenere vann, vaske rumpe igjen. Melk og sukker kok opp i en kjele med tykk bunn, legg den i bygg og kok med lokket på i 5-10 minutter. I løpet av denne tiden forberede et vannbad, hell vann inn i en bredere panne eller metall bolle, en tredjedel av sin høyde, hell vannet og kok opp. Satt inn i en gryte med grøt og la det småkoke på svak varme i minst 4 timer. Med jevne mellomrom, som koking, tilsett vann til bunnen av rettene. Når grøten er klar, legg den i smør, røre og la stå i en halv time under panseret. Denne bygg kommer svært aromatisk, med en kremet smak - som sin søte tann og selv barn.
   Crisp bygg med kjøtt og sopp. Ta en kopp byggryn, 1 liter vann for soaking korn, tre liter vann til matlaging havregryn, 1 stor løk, 200 gram biff eller svinekjøtt, 200 gram fersk sopp (eller tilsvarende mengde tørket og pre-gjennomvåt), 50 gram smør, 1 spiseskje vegetabilsk olje, salt og dribtsi på noen tørkede krydder. På kvelden vaske og suge bygg i 1 liter kaldt vann. I morgen, igjen skylle bygg, oversette til tung kasserolle og hell 3 liter ferskvann. Kok rotet under panseret på svak varme i 3-4 timer. Så fjern fra varmen og rør bygg med smør, pakk en tykk håndkle og legges i et lunt sted i en time. I mellomtiden, hogge løk, kjøtt og sopp skåret i små biter. I en stekepanne, varme vegetabilsk olje, stek løken i 2 minutter, tilsett kjøtt, sopp og stek til kokt. Smak til med salt, tilsett krydder og sette i pan bygg grøt. Rør, cover og putre over svak varme i 5 minutter.
  Byggryn, tilberedt på hver av disse oppskriftene løsner - andre bare et spørsmål om din personlige smak. For et vellykket resultat alltid koker bygg grøt over svak varme og rør ikke opp til slutten av matlaging (bokmerker olje). Bestem beredskap bygg kan se på: korn bør være hovne, lyse farger, men ikke kokt. En gastronomisk hemmelig perle grøt er så varmt det er mye bedre enn avkjølt. Så ikke nøl med og raskt tjene bygg umiddelbart etter tilberedning. At den holder maksimalt utbytte og smak. Og om du Bygg søtt, salt eller nøytral smak. Det går bra med noe kjøtt, innmat, grønnsaker, ost og urter, og honning, syltetøy og kondensert melk, sammenfallende, men ikke avbryte deres smak. Vi ønsker deg fra erfaring sikker på hvor deilig kan være smuldrete bygg. La det bli en felles tallerken i ditt hjem meny.  
Hvordan å vise sopp på veggene?
 Fremveksten av sopp lesjoner på veggene i boligen - business as usual. Problemet er at mange mennesker har ingen anelse om hvordan å bli kvitt dem. Tilfeller når flekk lesjonsområdet på et lite område av veggen dannet av mycel, som var dypt overflate. For å bli kvitt sopp lesjoner er nødvendig å foreta en rekke oppryddingen med spesielle formuleringer (soppdreper).
 Mulige årsaker dannelsen av mugg på veggene
Best Match miljø for etablering og spredning av sopp - er våt. Utseendet av soppen er forårsaket av følgende grunner:
Dårlig utført arbeid på vanntetting kjellere, skjøter mellom plater og tegl veggbelegg, betong og stor panelelementer;
Fuktighet gjennom de skadede fugene mellom gulvplate / cover (og stor-panel boliger) og gjennom takrenner og gutter;
Langvarig eksponering for de utvendige veggene i prosessen med frysing / tining;
Fravær eller svikt i ventilasjonssystemer:
Fuktigheten kommer fra vannrør avløp.
Dessuten kan soppen dannes på veggene av settet av plastvinduer. Faktum er at for å redde mange beboere kjøpte en tomt vindu (uten vents), som utelukker ventilasjon.
Soppen, samt mugg, gjelder samme sats som i murstein overflater, og tømmeret. Men hvis murvegger rense kjeller, i tilfelle av soppskade tre er mer komplisert. Det faktum at soppen er i stand til å ødelegge 70% av trevirke i året. Således er den eneste måten å løse problemet er eller skjære det skadete området, eller brenne den.
 Tiltak for å fjerne mugg fra overflater på vegger
Vanligvis spredning av soppen oppstår på overflaten av gipslaget. Før tiltak for å eliminere soppskade bør bestemme omfanget av skader på overflaten. For å gjøre dette med en hammer prostukaty skadede delen av veggen. Hvis det i løpet prostukivaniem høre en kjedelig lyd, betyr dette at innen ekspandert gipsvegger. Slike områder er i behov av reparasjon (fjerning av de skadede områdene og påføre et nytt lag med gips).
Prosessen med å fjerne soppskade inkluderer følgende trinn:
 1.  Forberedelsesfasen. Først må vi skylle det berørte området med vann vegger. Denne operasjon er nødvendig for å hindre spredning av soppsporer luft inn i rommet under rengjøring.
  Hvordan å vise sopp på veggene?

   Overflatebehandling soppdrepende løsning. Ved hjelp av en pensel eller rull på veggen påføres soppdrepende sammensetning. Videre bør søknadsprosessen gjennomføres med overlapping av en meter rundt omkretsen veggene i det berørte området.
   Rengjøring mugg fra overflaten. Etter bearbeiding det berørte området med et spesielt sammensatt vegg, kan du begynne å fjerne mugg fra overflaten. Denne operasjonen kan utføres både manuell og mekanisert. Manuell rengjøring er utført ved bruk av en børste med metallbust. Mekanisert rengjøring fremgangsmåten utføres ved hjelp av et nettverk av spesielle bor- og sirkulær dyse, som også er utstyrt med metallbust. Før rengjøring prosessen er det obligatorisk å gi et tilstrekkelig nivå av innendørs ventilasjon og rensing operasjonen skal utføres med bruk av personlig verneutstyr (beskyttelsesbriller og en respirator). Etter opprydding nødvendig å rengjøre klærne og individuelle verneinnretninger.
  Det gjøres oppmerksom på det faktum at den mest intensiv spredning av soppen forekommer i porøse overflater. I tilfeller der soppen har trengt inn i dypere lag av veggen, utvendig etterbehandling soppdrepende midler ikke er i stand til å hjelpe. I dette tilfellet må du finne og fjerne mycel dannet, som er et arnested for nederlag. Du må fjerne de berørte lag med gips og erstatte det.
   Anbefalte middel til å fjerne mugg på veggene
  Det mest effektive middel for å fjerne sopp lesjon overflater er soppmidler som inneholder sammensatte sammensatt av bor. Fungicider er tilgjengelig i to typer: høyspesialiserte (for en bestemt type lesjon) og Universal. Når du velger en første type produkt bør rådføre deg med en ekspert konsulent for å bidra til å velge den mest hensiktsmessige sammensetning. Ved fastsettelse av den eksakte type sopp og sannsynligheten for å velge en passende soppdreper fikse problemet er størst. Universal betyr egnet for fjerning av alle typer sopp lesjoner, men de kan ikke være hensiktsmessig for å løse spesifikke tilfeller av skade.
  Nedenfor er en liste over noen av de vanligste soppdrepende midler fra påvist produsenter i markedet:
   Atlas Mykos. Dette verktøyet er laget for å fjerne strukturer sopp, mugg, lav, mose og alger. Den brukes i områder med høy luftfuktighet (i og utenfor rommet). Den er laget i form av konsentrat.
   Izohan Grzybostop. Verktøyet er utformet for å fjerne soppinfeksjon, mugg. Anvendelse: behandling av betongflater, tilsetning av et plaster.
   Spectrum Soppdreper. Dette er ment å eliminere sopp lesjoner i gips, tre og malte overflater. Den brukes i områder med høy luftfuktighet (i og utenfor rommet).
   PS 50. Hovedformålet med midlene er å rengjøre betongflater fra alger. Brukes også til å fjerne sopp og mugg, gips, gips og tre flater.
   Snøball impregnering. Dette verktøyet er laget for å fjerne strukturer sopp, mugg, lav, mose og alger. Omfang: Behandling av murstein og stukkatur overflater. Den brukes i områder med høy luftfuktighet (i og utenfor rommet).
   Titan soppdreper. Denne soppdrepende middel som benyttes til å rense malte overflater, uten behov for å fjerne laget av skadede områder. Også brukt som et forebyggende tiltak.
   Boramon. Dette verktøyet er laget for å fjerne mugg og mugg formasjoner. Omfang: Behandler murstein, stukkatur og tre flater. Den brukes i områder med høy luftfuktighet (i og utenfor rommet).
  Det er også male og priming blanding som inneholder soppdrepende kosttilskudd beregnet for utendørs og innendørs sopp operasjoner.
  Det er også antifungal sprayformuleringer. Imidlertid, på grunn av det lille volum tanker (05l) passende til å anvende disse midler i de tidlige stadier av lesjon overflate, så vel som for behandling av små områder. Sammensetningen blir påført i lag 2-3.
  I tilfelle at ingen soppdrepende sammensetning ikke kunne takle de lesjoner, er det behov for en større konstruksjon og reparasjon tiltak for å rette på problemet.  
Яндекс.Метрика