Hvordan vet jeg stjernetegn passord?
 Veldig ofte, enige om saker kjære for å lagre passordet i ulike nettlesere, gjør vi oss selv en bjørnetjeneste. Passordet inn manuelt fra tid til annen, til slutt glemt. Og så, hvis det er nødvendig, begynne å prøve å huske de lagrede passordene til postkonto i et sosialt nettverk eller trådløst hjemmenettverk. Etter flere mislykkede forsøk på å komme opp med ideen om lys som lærer lagrede passord stjerner.
For at, ja, er det noen funksjoner og teknikker. En måte å trives der, men prøver ett av følgende, kan du ofte finne gamle og forlengst glemt passord.
Hvis passordet er lagret i din favoritt nettleser, enten Firefox, Opera, Chrome, Safari eller Explorer, kan du gjøre følgende.
 I Mozilla Firefox
Anta at vi ønsker å vite passordet som er angitt på ruteren som en hemmelig nøkkel til hjemmenettverket via Wi-Fi. For å oppnå dette må du kjøre selve nettleseren. Gå til web-grensesnittet til ruteren og deretter inn i siden trådløst nettverksoppsett. Velg passord med stjerner (eller i dette tilfellet poeng) arm. Klikk på den markerte teksten, høyreklikker. I menyen, velg "Utforsk element."
Under og til høyre for å vises Inspektør panel. Vi er interessert i hovedsak lavere panel. Hvis bunnen er ikke aktiv panel layout, og deretter kjøre den ved å klikke på dette ikonet.
Ta en titt på rad merket med blått. I vårt tilfelle er det følgende:

Du vil linjen være annerledes, men man må nødvendigvis begynne med inngang og inneholde type = "passord". Denne linjen må finne alternativer verdi = eller Standard =. Argumentet om at de vil møte og passord. I vårt tilfelle passordet på poeng - kakimenno.
 I Google Chrome
Du trenger også å bevilge streng passord og velg menypunktet "Vis kode element." Nederst i Inspektør-vinduet åpner, som vil bli markert i raden. Akkurat som Firefox se på alternativlinjen eller verdi = default = og deres argumenter, som vil bli ønsket passord.
 I Opera
Velg passord, klikker du med høyre museknapp. I kontekstmenyen velger du "inspisere element". Videre, som i Chrome eller Firefox undersøke den markerte linjen i feilsøkingsvinduet for tilstedeværelsen av hennes passord.
 I Safari
For å starte, du må slå på Javascript Safari utviklerverktøy. For å gjøre dette, gå inn på "Innstillinger", gå til "Advanced" og bemerket under "Vis meny" Development "i menylinjen."
Når du har aktivert utvikling høydepunkt passord, klikk på høyre museknapp, velg menypunktet "Check objekt". Utvikler vindu vises der den valgte raden for å finne passordet.
 I Internet Explorer 9
Praktisk måte å avgjøre en passord under stjernene for person som ikke er kjent med Hypertext Markup Language HTML-dokumenter der. Utviklerverktøy til stede, men bruker dem ikke så komfortabelt som i Firefox, Chrome, Opera eller Safari. I denne nettleseren for å vise hele siden kilden og synes det er et passord.
Hvis du ønsker å vite passord under stjernene reddet av noen andre program (ikke nettleseren), er det ikke nok uten spesiell programvare. Noen eksempler på disse programmene: Multi Password Recovery, Asterisk Key, SeePassword, PWDshow, ShowPass, Hidden passord, Asterisk Logger.
Mange av disse programmene er gratis. Men vær forsiktig når du installerer og laste dem ned fra de offisielle nettsteder som ikke er registrert i de ulike datavirus.  
Hvordan bli en blond brunette?
 Ønsket om å endre kvinner har ikke utsatt noen tvil, og ofte objekt endringene er seducers hår. Hårklipp, kapasitet, farge, perms, utretting - uansett hva de ikke trenger å tåle som følge av kvinners lidenskap for oppdateringer. Noen av endringene er gitt "litt blod" og noen kan påvirke håret er ikke den mest gunstige måten. En av de mest vanskelige manipulering - et lyst hår. Mer nylig du ganske passer bildet av en brunette, og nå ønsket å forandre seg og bli en blondine? Utfordringen er virkelig ikke enkelt. Men i de fleste tilfeller løses. Vi er bare hamstre på tid og tålmodighet. Bli blonde med brunette lett, men det motsatte prosessen tar tid, penger og besluttsomhet. Men først av alt svare på spørsmålet:
 Er dette virkelig nødvendig?
Hårpleie osvetlennыmy mye vanskeligere enn naturlig eller malt. Du må glemme at du kan bare gå og vaske håret ditt, så du vil ikke være i stand til å gre dem. Balsamer, balsam, masker - alle vil være til stede for håret for å støtte dem, og en daglig nødvendighet.
I tillegg, blonde hår er ikke for alle. Fra dette perspektivet, er den mørke mye mer allsidig. Du bør endre tankene dine blir blonde dersom:
Du er ikke veldig god hud, utsatt for utslett og irritasjon, blonde hår gjøre mer synlige hudproblemer;
Du ganske flotte funksjoner: lyst hår etter at de vil virke enda større.
For å være sikker, i sin avgjørelse, ta deg tid og mulighet til å prøve flere forskjellige parykker "blonde" nyanser. For renheten av eksperimentet gjør det herunder uten makeup. Du kan også prøve å endre hårfarge i Photoshop. Hvis alt er i orden - du kan gå videre.
 Farget hår.
Oppgaven med brunette blonde vil bli mye mer komplisert hvis du ikke er en naturlig brunette, men søkt av mørk farge hårfarging. Det er viktig hvor mye tid du farget håret, hvor intense farger brukt - denne informasjonen vil definitivt trenger din mester. I dette tilfellet, ikke prøv å gjøre alt selv, ta med farget hår i hvitt og ikke ødelegge dem på dette svært vanskelig.
Opprinnelig brukt vask for å bli kvitt det meste av fargestoff, og deretter tent hår ganske voldelige midler. Dette skjer ikke en gang, men i flere etapper - for å gi håret ditt en mulighet til å komme seg.
Men selv med deltakelse av en god mester med forskjellige reagenser og langsiktig program for belysning er det ingen garanti for at håret ikke blir moden mandarin farge eller kanarigul fargetone. Få lyse hår, være forberedt på at endene (som de hadde lidd størst antall farger) blir nødt til å kutte.
 Naturlig brunette.
Hvordan bli en blond brunette?
 Minst vanskeligheter kan oppstå når naturlig lys brunt hår, særlig hvis de er harde og sort som bek pigment i håret av denne type sterkt og slette den - ikke en lett oppgave. Det første maleriet er også best overlatt til master hytta. Over tid er det mulig å farge røtter og deg selv, men hvis du er fast bestemt på å være en brunette med en blond og ikke gå pehymy flekker - selv over håret "tryller" spesialist. Og sørg for å bruke bare profesjonelle reagenser. Ja, de er litt dyrere enn konvensjonelle lys, men dette håret vil være mye tryggere.
Hvis naturlige hårfarge er kjølig nyanse maleriet vil være ekstremt vanskelig oppgave. Hvis, tvert imot, er fargen nærmere til mørk brun, gul nødvendigvis manifest.
Hvordan man skal håndtere usympatiske "tsyplyachyh skygge"? Hvis du opprinnelig ønsket å gyllen sand eller hår fargetone, ok, avklares hårfarge farget hensiktsmessig - og alt faller på plass. Men hvis du trenger ashy nyanse, fra den minste antydning til gult må bli kvitt. Nøytralisert gul lilla. Men for å unngå å utsette permanent hårfarge med risiko overdrive male og får ingen aske, og blålig bedre kjøp vidtinochnyy balsam. Det må fortynne (ca. polkolpachka per liter vann), og skylle håret etter hver vask.
 Streaking.
Dette er en annen måte myk overgang fra brunette til blondine. Dens fordel er at håret ser først godt preparert og flerfarget tråder synes å være av design. Dermed hver nye høydepunkter (og du vil det hver seks til åtte måneder, som gjenvekst av røtter) får håret lysere.
I forhold Streaked hår de samme reglene som for farget, gjør det i veiviseren som du stoler på, og huske på - håret er mye mer komplisert.
"Gentlemen prefer blondes» - forsikrer oss kultfilm av forrige århundre. Og meningsmålinger tyder på en helt annen data: menn finner brunetter mer attraktiv og intelligent. Så, tilsynelatende, spiller ingen rolle hvilken farge på håret ditt. Det viktigste at du likte det, måtte møte, og du føler deg uimotståelig.  
Hvordan å bleke negler hjemme?
 Ta av igjen med neglelakk, var vi overrasket over å se at de fant en skitten gul farge. Noen ganger er det så uttalt at det kan være tale om ikke å dekke neglelakk før du forlater huset. Og vi gjør det igjen, men innser at problemet øker, og under neglelakk vil se enda verre. Heldigvis problemet med gulnet lakk negler alltid bruke lett løses hjemme. Du trenger ikke noen spesielle kunnskaper eller spesialverktøy. Bare liten oppmerksomhet til seg selv og andre tilgjengelige midler.
For helse og skjønnhet negler vil være mer nyttig hvis du gir dem litt hvile.
 Hvilken farge negler blir dårlig?
Det er flere årsaker som påvirker misfarging av neglene. De vanligste:
Lakkering, som inkluderer formaldehyd. Denne rimelige belegg, ved hjelp som de inneholder kjemikalier forårsaker misfarging av neglene.
Spiker lakk dyre og kvalitet som er svært godt bevart og lange negler, eliminere deres evne til å "puste".
Spiker sopp.
Mangel på vitaminer.
Misbruk røyking.
Nesten alltid kan man finne årsaken til misfarging av neglene. I tilfeller av gul sopp, ikke alle, men noen negler. Løse problemet, og kur spiker sopp vil bare appellere til en lege.
Når den onde røyking gul, igjen, ikke alle negler, men bare på fingrene, som hun holder en sigarett. I denne situasjonen, redde lang munnstykke, og ideelt sett - å redusere antall sigaretter daglig.
Med mangel på vitaminer merke ikke bare det faktum at neglene begynte å endre farge, men også tap av hår og restrukturering. Derfor må du løse problemet omfattende, med henvisning til spesialister.
Men slå fargen på neglene, endret det ved å påføre lakk kan være uavhengig hjemme.
 Hvordan å bleke negler hjemme?
Det første du må eliminere de faktorene som påvirker fargen på neglene. Regelen minst en dag i uken for å holde neglene uten dekning. Etter å ha fjernet spikeren på slutten av uken, hold i 15-20 minutter negler i varmt vann med havsalt eller stor. Deretter bruke en tykk noen nærende krem ​​eller olivenolje. Hold i 10-15 minutter, blot godt og la resten negler.
Hvis neglene allerede slått gul, bleke negler hjemme i en av følgende måter:
Som vanlig bad salt for oppstramming tilsett saften av en halv sitron. Hold i 15 minutter, stadig tilsetning av varmt vann til vannet under hele prosedyren var varm. Nok til å gjøre et slikt bad en gang i uken i 1-2 måneder.
Spiseskje med 15 prosent hydrogen peroxide blanding med en spiseskje med natron. Huden rundt hver neglebørste med krem, deretter midt på negleplaten, påfør 1-2 dråper fasiliteter og distribusjon fra midten og ut til kantene. Hold i 3-5 minutter og skyll med varmt vann. Med sterke, sunne negler prosedyre kan utføres to ganger i uken; i sprø, tynn og problem - ikke mer enn 1 gang per uke.
Sitter foran TV-en, gjør ernæringsmessig-Whitening Mask polsk. Bland en teskje av vegetabilsk olje med en teskje av sitronsaft. Gjelde til negleplaten og hold så lenge som mulig. Skyll grundig med varmt vann og tørk med en vev.
Beskytt neglene før lakkering - sørg for å bruke foundation.
Den enkleste måten - for å gi to uker med lakk på neglene. De finner seg selv gjenopprette sin naturlige farge. Men ikke glem denne tiden til å gjøre enkle fuktighetsgivende maske, selv smøre neglene nærende håndkrem.
Kvinners skjønnhet krever konstant oppmerksomhet og omsorg. Ofte klare seg uten profesjonell hjelp kan ikke - vi jevnlig besøke frisør og skjønnhetsekspert, fordi vi ikke kan lage deg en stilig hårklipp og dyp profesjonell rengjøring.
Neglepleie er et hyggelig unntak. Enhver jente og kvinne makt til å holde dine negler i topp stand. For å få et slikt ønske og noe ledig tid. Finne det for deg selv, og du vil ha glatt, skinnende negler fin naturlig farge.  
Яндекс.Метрика