Hvordan du kan forbedre ytelsen til en bærbar PC?
 Brukere som svikter plaget oppgradere den bærbare datamaskinen eller kjøpt erstatning ny og mer produktiv overfor det faktum at etter en stund (gjennomsnittet er et par år) denne bærbare starter veldig treg til å svare på kommandoer, de vanlige lange løp arbeidsprogram og en skremmende tid "tregere". Av denne grunn er mange lurer på hvordan du kan øke produktiviteten til en gammel laptop?
Gjør dette slogger i et sekund vind på ulike måter: som programvare og "jern", som gir en oppgradering enkeltkomponenter. Disse metodene er nyttige som kompleks eller hver for seg, avhengig av tilstanden til "pasient". Vurdere dem i rekkefølge.
 Programvare måter å forbedre ytelsen til den bærbare datamaskinen.
Er at ved å optimalisere driften av søknaden og operativsystemkomponenter gjør den generelle forbedringen av den bærbare datamaskinen. Blant programmet er følgende måter å forbedre ytelsen til den bærbare datamaskinen.
 1.  Skanne datamaskinen for virus, trojanere og annen malware. Hvis du har aldri brukt antivirus, eller bruke det uten ulisensiert versjon oppdatert database med virus, er det sannsynlig at din datamaskin "avgjort" flere ondsinnede programmer som tilbringer en betydelig del av datamaskinens ressurser, utføre arbeid for sine skapere.
  Fjerne virus og frigjøre ressurser som brukes av dem, kan du bruke en hvilken som helst moderne antivirus med relevante databaser. Du må installere antivirus på maskinen min, eventuelt oppdatere virusdatabasen, utføre en fullstendig skanning av datamaskinen, og følg instruksjonene som vil bli mottatt under og etter befaringen.
   Rense registeret. Register - en egen database over parametere og innstillinger i Windows-operativsystemer. Over tid er registret utsatt for mye fragmentering, vokser i størrelse og strødd med mange poster som har mistet sin relevans og bli ubrukelig. Siden Windows-operativsystemer veldig ofte i løpet av sitt arbeid tur til å registrere alle de ovennevnte årsaker betydelig tregere hastigheten på datamaskinen din.
  Å rense og optimalisere registret, det er mange bredt utvalg av programmer, for eksempel Cclener og RegCleaner. Disse verktøyet skanner registeret, sin analyse og rensing av både manuell og automatisk modus. Avanserte brukere kan foreta en manuell registret rengjøring for å være mer komplett og er et verktøy som finner registeroppføringer som det mener er ute av drift, og tilbyr å ta egne avgjørelser om hva du skal slette dette innlegget eller ikke. I automatisk modus, fjerner verktøyet unødvendig data selv, men bare de som er på arbeidsuførhet som er helt sikkert.
  Men udalyaemыmy poster er spesielle sikkerhetskopier, kan du bruke når som helst for å gå tilbake alt på plass som det var å fjerne hvis etter rengjøring registret det er noen problemer i datamaskinen eller programmer.
  Popularitet verktøy for å rense registeret har ført til at det var falske applikasjons optimizer og defragmenters registrere. De har urimelig høye kostnader kan ikke utføre sine funksjoner. Det kan også være et virus. Ved å nøye!
   Fjerne unødvendige prosesser og programmer. Bærbare produsenter ofte gi dem mer etablerte programmer av varierende grader av nytten. Hvis du ikke bruker dataprogrammer, avinstallere dem og deres prosesser generert fra en datamaskin via komponent "Programmer" i Kontrollpanel.
   Defragmentere harddisken. Det særegne harddisker er at mens den nye stasjonen informasjon skrives sekvensielt etter hverandre i den utstrekning det er registrert. Når ledig diskplass ender du begynner å fjerne noe informasjon. Som et resultat av dette dannes av platen i dens forskjellige deler et par tomme områder. Oppdage den registrerte informasjonen vil bli delt mellom disse områdene, eller de sier fragmentert. Nå, for å få tilgang til sin datamaskin på hennes anmodning vil måtte samle det fra ulike deler av disken sakte fart av informasjon.
  Etter en tid av intens opptak og sletting platen er så fragmentert som i betydelig grad bremser ned hastigheten på diskdelsystem.
  Cope fragmentering hjelper bygget inn i operativsystemet verktøyet defragmentere harddisken. Å åpne den må du klikke på høyre museknappen på stasjonen, velg menypunktet "Egenskaper" i vinduet som vises, går du til kategorien "Verktøy" der klikk på "Defragmenter". Programmet defragmentere harddisken er veldig billig og lang, spesielt for store volum stasjoner. Under utføring er ikke anbefalt å arbeide med datamaskinen. Derfor er det bedre å kjøre om natten for å få morgen kjører med bestilt data.
   Deaktivering daemons. Noen intensive Windows-tjeneste kan slås av uten tap av effektivitet av operativsystemet. Denne første grensesnittet Aero, som er ansvarlig for animasjon og omfattende grafikkmuligheter når du arbeider med arbeids vinduer og indekseringstjenesten filer på disken. Kanskje noen vil protestere mot sletting indekseringstjenesten, men jeg ble aldri fornøyd hun verken i hastigheten på innhenting av informasjon, under brukte ressurser for sitt arbeid. Han enda en gang så hvordan den analoge tjeneste i Mac OS X kalt Spotlight - han vil forstå meg.
   Sjekk individuelle driver bærbare komponenter (moduler Wi-Fi, Bluetooth, etc.) for oppdateringer. De nye driverne kan rettes opp noen feil i data og optimaliserte komponenter brukt sine dataressurser.
  Det vil også være en nyttig sjekk for oppdatert hovedkort BIOS bærbare på den offisielle nettsiden til produsenten under "Support". Noen ganger produsenter utstedt oppdatert firmware som gir støtte mer avanserte komponenter som vil være nyttig for ytterligere måter å øke produktiviteten til en bærbar PC - oppgrader "jern".
   Forbedre ytelsen notebook "for jern."
  I bærbare oppgraderingsmuligheter for jern sterkt begrenset og konkluderte i hovedsak å utvide mengden RAM og harddisk erstatning.
  1.  Utvidelse RAM. Det kan gi en betydelig økning i produktiviteten, spesielt hvis den bærbare ofte kjøre krevende programmer av denne indeksen. Før du gjør øke minnet og bestemmer seg for å kjøpe det, sjekk egenskapene til den bærbare på den offisielle nettsiden at det maksimale beløpet støttes av datamaskinmodell og hvilken type minne er nødvendig. Kjøpe minne bare to barer av samme størrelse og produsent for å sikre sin dual mode. Meget erstatning RAM er vanligvis ikke vanskelig og kan gjøres av dere.
    Erstatte harddisken på datamaskinen. Det er to alternativer. Siden bærbare PC-er vanligvis installert harddisk rotasjonshastighet på 5400 o / min., Kan du forbedre ytelsen ved å installere harddisken volumet økt med hyppigheten av rotasjon av 7200 o / min.
   Men en mye større effekt kan oppnås ved å installere SSD-stasjonen og optimalisere operativsystemet for å gå med det. Disse platene, som i hovedsak er kjent med alle Flash-minne, for å oppnå en betydelig økning i ytelsen til den bærbare datamaskinen og hastighet.
   Det skal bemerkes at alle de ovennevnte fremgangsmåter ikke gi en slik økning i produktiviteten som et faststoff-driv installasjon. Effekten vil bli mer uttalt jo mer moderne og høyhastighets databuss fra harddisken du har installert på maskinen (SATA, SATA II og SATA III).
   SSD-disker er ikke uten ulemper. Først, de er betydelig dyrere enn tilsvarende stasjoner på harddisker på et lavere volum. For det andre, på grunn av egenskapene til batterilevetiden på bærbare med dem er redusert til 30 prosent. Og for det tredje mest bekymringsfullt, denne type plate kan ikke enda skryte pålitelighet og holdbarhet. Produsenter tilbyr en garanti på disse platene fra 3 til 5 år, men ikke sjelden hendelse av deres svikt i det første driftsåret.
   Til tross for alt dette SSD-disker svært raskt fått sympati for mennesker som en gang vurdert som fort med dem starter operativsystemet gjennom rask tilgang til informasjon på disken i lese og skrive. Subjektivt selv 2-3 år gammel laptop med denne stasjonen er raskere moderne bærbar PC med en vanlig harddisk-stasjonen.
   Vi vurderte de viktigste måtene å øke ytelsen til den bærbare datamaskinen. Selvfølgelig, selv gjøre alt av prosedyrene topper benchmarks (måle ytelsestest) med sin laptop du ikke erobre, men arbeid på den bærbare datamaskinen vil være mye mer behagelig og hyggelig. Og dette er viktig!  
Hvordan og hva vidipraty motorolje?
 Erfarne fagfolk dele god tørr skitt og flekker på klær til fersk og utdatert. Og de som vet at sjansene for å få en frisk flekk mye høyere enn takle smør, plantet for lenge siden. Selv de kraftigste moderne verktøy er ikke alltid vellykket kamp med vanskelige flekker. Hvis det var problemer, og din mann tilbake fra garasjen med en flekk på en ny jakke eller sønn reparere sin scooter og sette en stor oljebeis på buksene, ta de mest presserende tiltak for å redde den skitne ting.
Lå skitne ting på et flatt underlag. Sjekk hvor dypt penetrert motorolje. Det kan være bare en dråpe, som føres over overflaten av ting, eller sivet dypt inn i substratet og dobravsheesya oljeflaket.
Hvis flekken ikke har hatt tid til å trenge dypt inn i stoffet, rikt behandle noen vaskemiddel fortynnet med vann til konsistensen av rømme. La "tilstand dynket i 10-20 minutter, deretter gni kraftig miljøgifter hendene regelmessig vask med varmt vann og skum behandling sleip ny del av vaskemiddel. Bevise det gjennom neste vask i maskinen.
Når flekken sivet gjennom stoffet, sted håndtak forurensning har på begge sider - fra utenlandske og innenlandske. Hvis du ønsker å farge har forsvunnet, vil denne prosedyren må utføre med noen ting før vidipraty motorolje. Du vil i stor grad forenkle oppgaven selv, fjerne overflødig olje før vask. I tillegg kan du hindre spredning flekk på et stort område.
Satt i en hvit flekk klut eller et stykke brettet hvit klut. En annen klut eller bomullspinne fuktet voldsomt i flybensin eller parafin, lett flekker fra kantene til sentrum som mulig for å samle all overflødig olje klut som ennå ikke hadde hatt tid til å trenge inn i stoffet. Etter prosedyren godt dyrket sted blot tørr klut. Noen ganger er det nok bensin til å fjerne det, men ofte etter inngrepet er ganske synlige spor av det. Derfor bør lokal forurensning være godt vasket for hånd. Hvis flekken er plantet på en grov klut, for eksempel jeans, vaske hender er vanskelig, kan du bruke en børste og gni flekken godt, og til å strø den med oppvaskmiddel.
Men ikke så enkelt. Ikke alle vev etter en slik fremgangsmåte er opprinnelige utseende. Ofte er de spor i form av skilsmisser som oppstår på grunn av kontakt med sterke vaskemidler med stoff. Noen ganger er det nok å fjerne dem vasket i vaskemaskin ting. Men noen ganger det har å gjøre mange ganger før ønsket type ting vil finne.
Men de gjenstridige flekker krever mye mer tid, kunnskap og ferdigheter. Langvarig forurensning av motoroljen trenger dypt inn i stoffet og stoffets struktur fibre. Så før du begynner å trekke seg vanskelige flekker, trenger du en god "suge".
Sett under flekken og spot små biter av hvit klut dynket i bensin, og la stå i 15-20 minutter, kan deretter rense prosedyre utføres ved ovennevnte skjema. Hvis flekken ikke løses, er det bedre å forlate ideen å ta det hjemme. Dessuten er det ingen mening å vaske. Den beste i denne situasjonen slå til renseri.
I noen tilfeller fjerning av flekker benyttet løsningsmiddel. Men det er nødvendig å ta hensyn til sammensetningen av vev som undergår behandling - noen stoffer kan forandre farge til og med "rozpovztysya" fra virkningen av oppløsningsmidlet. Så dette betyr at du må være ekstremt forsiktig. Et stykke tøy eller bomullsdott i et løsemiddel tisser det og forsiktig fjernet flekken. Løsningsmidlet kan anvendes til å fjerne friskt vev bare flekker som ikke kollapser under dens innflytelse.
Med grove tekstiler vidipraty motorolje ofte tydd manuelt. Denne metoden er god i at det ikke er igjen etter skilsmisse. Men det vil kreve tid, tålmodighet og ekstraordinær styrke. Sted forurensning suge noen vaskemiddel, fortynnet til kremet konsistens. La for en halv time. Ta en grov børste og gni flekken med en kraft prøver å gjøre kraftig bevegelse av kortsidene av flekken til sentrum. Av og vaske flekken under rennende varmt vann for å se hvor langt det ønskede resultat. Maskinvask avslutte sitt arbeid. Fra flekker ikke bør forbli et spor!
Generelt, hvis du eller dine kjære tilbringer mye tid i garasjen, få en regel å alltid ha på hånden spray renere designet spesielt for å fjerne flekker fra smøreolje.
Du kan erstatte et potent og velprøvd Stain utviklet for å fjerne fet flekker. Erfaring viser at hvis spesielle verktøy brukes i noen minutter eller timer etter at klærne var skitne, flekker i stand til å trekke seg helt og uanstrengt.
I sammendrag kan det anføres at motoroljen er i stand til å ødelegge alle klær som plantet selv en liten flekk. Tilbaketrekkingen av noen gjenstridige flekker fra smøreolje - er tiden brukt på å lete og håndtering bør Forurenset måte, denne styrken, og ofte - og nerver. Slik at stedet var ikke et problem, må det trekker seg før det frisk! Må handle raskt, besluttsomt og med forsiktighet.  
Яндекс.Метрика