Hvordan vet jeg at bits prosessor?
 Nylig stadig hørt fra produsentene av maskinvare og programvare skaperne nevne at deres avkom eller støtte arbeidet for en 64-bits ordlengde. Alt dette gjør vanlige folk som ikke ønsker å holde tritt med avant-garde trender i verdens IT-bransjen, og er interessert i sine datamaskiner til å arbeide i denne modusen? Svaret på dette spørsmålet vil helt avhenge av svaret på et annet spørsmål: "Hvordan vet jeg at bits prosessor i datamaskinen? ".
 Hva er en bit?
Først, la oss definere en gang for alle med forestillingen om litt. Begrepet "utflod" laget brukes til å bestemme antall bits som samtidig er lagret, brukt eller overført for behandling til andre enheter.
De første mikroprosessorer - forfedrene til moderne prosessorer som arbeider i 4 8 ​​og 16-bits ordlengde. Så lenge utviklet og benyttet en 32-bits-arkitektur. Og nå kom den 64-bit. Derfor er det behov for å øke mengden av informasjon som blir behandlet samtidig? Først av alt, det begrensede antall målrettet (støttet) RAM.
Hva restriksjoner bits prosessor på mengden minne som brukes kan finnes i tabellen.
16 bit
16 februar
64 KB
32 bit
2 32
4 gigabyte
64 bit
2 64
16 Exabyte *
* Til sammenligning er det totale volumet av all informasjonen akkumulert av menneskeheten nå anslått til ca 500 Exabyte.
Derfor brukere installere 32-bits operativsystemer 4 GB RAM og mer overfor det faktum at datamaskinen gjenkjenner dem, men bruker bare 28-35 GB. Det følger logisk at hvis en datamaskin er planlagt å installere 4 GB RAM, 64-bit operativsystem, kan du ikke gjøre. Det er klart at det sentrale hjernen i datamaskinen - prosessoren samtidig må støtte 64-bits modus.
 Hvordan vet jeg at bits prosessor?
Siden 2003 er alle prosessorer produsert to verdensindustriledere - Intel og AMD, er bare 64-bit, men for å støtte arbeidet i 32-bits modus.
Hvis du virkelig ønsker å se på bits prosessor i datamaskinen "live", kan du bruke et gratis verktøy CPU-Z, som kan fortelle mye om datamaskin "jern". For denne innlastingsfunksjonen fra den offisielle nettsiden www.cpuid.com, sette datamaskinen din og kjøre den.
Hvordan vet jeg at bits prosessor?

Umiddelbart på den første kategorien som inneholder all informasjon om prosessoren. Linje Instruksjoner ser på en av følgende oppføringer: EM64T eller x86-64. De begge sier 64-bits prosessor. Bare i det første tilfelle, en prosessor fra Intel, og det andre fra AMD.
Når du er overbevist om å støtte 64-bits prosessor instruksjoner kan bli installert på datamaskinen 64-bit operativsystem, øke minnet og føle den viktigste fordelen med x64-arkitektur - økt stabilitet når du arbeider med ressurskrevende programmer.
Forresten, redd for at du ikke finner de tilsvarende bits applikasjoner i dag er ikke verdt det. Mange programmer kan kjøres i bakoverkompatibilitetsmodus på 32-bits modus. Problemet kan være med noen gamle ustøttede enhetsdrivere.  
Hvordan å avvenne katt bite og scratch?
 Kattunge i huset - en glede, positiv og de mest positive følelser. Så lenge en liten gutt vokste begynner å spille, men ikke mindre smertefullt bitt og scratch. Din søte puhnastyk som nylig har dukket opp ustøtt slem poter og så så hjelpeløs og rørende, har vokst opp og blitt en reell lyn, noe som gjør den både ligger i flere rom, noe skrangle og slå noe. Men det mest ubehagelige - et rovdyr plutselig dukker opp bakfra og raskt pounces på føttene, i kurset er tenner og klør - og det er ganske følsom.
En av favoritt leker katt - arbeidsgivers hender. Deres glede han spiser og engasjement, slik at alle venner og fremmede ser på det som var igjen av manikyr spurte med en megetsigende smil, du sannsynligvis katt? Føler du noen ganger at du er en tiger, bare en liten stund.
Hvordan å avvenne katt bite og klore - et spørsmål som mange seriøst interesserte eiere, hvis hendene er dekket av blåmerker.
Ikke en lett oppgave. Først bite og klø kjæledyret ditt helt naturlig. Selvfølgelig, sivilisert huskatt i stedet for fugler og mus til middag - helt urørlig mat i en bolle. Men instinkter ble dannet i århundrer, og gir bare mus og fugler. Så trenger å jakte i hans blod. Og for det andre, husker hvordan et par uker siden, fikk du ikke motsette seg at ungen så morsomt du glipp tenner fingre - så det var ikke smertefullt. Men nå vet han at bite deg - hans juridiske rettigheter. Og gi opp som vurdere sin juridiske rett, ingen ønsker.
Du bør starte med det faktum at jakt - et spill for kattungen. Og når du bestemmer deg for at dine lemmer er ikke veldig egnet leketøy for kjæledyr, finne dem tilstrekkelig erstatning. Ballonger, sjokoladepapir, flavored mus, tom plastflaske eller papir på tråden - gå over alternativene til den finner noe å gjøre ham glemme hendene. Perfekt leketøy for en kattunge - laserpeker, fjernt fra en ekte katt. Sitter i en stol og bare snu hånden, kan du "hoppe" fidget slik at han vil huske at du trenger og enda småspise. Forresten, det stemmer: kattungen å vokse sunt, trenger han å flytte mye, så la play 'till you drop "- det er bare bra.
En annen måte å beskytte hendene - gi bølle forstår at dette ikke kan gjøres. Utmerket hjelp spray vann eller lett klikk på nesen. En annen funksjon som kan virke merkelig - truer med å zashypet aggressor. Det høres morsomt, men det fungerer, fordi katten språk, betyr dette at du er ulykkelig og han misunner ikke.
Men hva du ikke bør gjøre er å treffe eller på annen måte krenke ditt kjæledyr. Ellers problemet med angrep på hendene opphøre å være en stor, og det vil være alvorlig - vanndam midten av gangen eller i skoene dine. Minne i katter er god, og de kan bli fornærmet.
Forresten, kan årsaken til aggressiv atferd kattunge være en nervøs stemning i huset. Se nøye hvor ofte du snakker i familien er sinte retorikk? I så fall bør redusere støy "- nytte og kattunger, og resten av familien.
Vær også avstå fra oppførsel som lite rovdyr kan forstås som et uttrykk for aggresjon i sin tale. For eksempel, dette er hvordan han ser en lang og gjennomtenkt i blikket, en katt er ikke noe annet enn en oppfordring til kamp, ​​så ikke bli overrasket respons.
Det beste middel skarpe tenner og klør kattunge - en fred og goodwill. Tross alt, ganske snart vil vokse og fange det vil holde i flere dager i filosofiske refleksjoner på din favoritt stol.  
Hvordan fjerne kviser på baken?
 På den delen av kroppen opp ikke kviser, de kan indikere et problem i kroppen. Noen ganger - enkel og lett fjernes, og noen ganger - og krever alvorlige intervensjon spesialister. Akne er vanligvis plutselig. Og det er litt av en stor overraskelse er utseendet på paven. Men hvis kviser i ansiktet og andre åpne områder av kroppen kan sees i de tidlige dager av forekomst, kviser på delikat sted ofte manifesterer seg før mye senere når de er tent og begynte å gjøre vondt. På dette stadiet kampen mot akne tar en langvarige og vanskelige natur.
 Årsaker til akne på paven. Før du begynner å håndtere akne, må du forstå at årsaken til deres utseende. Og det kan være svært forskjellig - fra det banale ikke personlig hygiene til alvorlige helseproblemer.
Omsorg omfatter ikke bare vann behandlinger, men etterlevelse av luft regime, når huden er i stand til å puste fritt. Tettsittende kroppen flerlags klær, undertøy laget av syntetiske stoffer kan forårsake dette problemet.
Pope akne kan være en reaksjon på bruken av visse medikamenter kvinnelig hygiene under de kritiske dager. Hvis tidspunktet for utseendet på kviser sammenfaller med postmenstrualnыmy dager, må du endre de midler du bruker normalt.
Den samtidige utbrudd av kviser i ansikt, albuer, bryst, kan rumpe indikerer tilstedeværelse av allergiske reaksjoner, vanligvis for mat.
Problemet kan oppstå når hormonelle forstyrrelser som en ung alder, og i premenopausale periode.
Den vanligste årsaken til kviser hos friske mennesker er uimotståelig vane å sitte og stillesittende livsstil. Fysisk inaktivitet bidrar ikke bare stor fysisk anstrengelse på baken mens du sitter, men også hindrer normal blodsirkulasjon i huden og musklene i kroppen. Derfor - hudirritasjon eller utslett på baken.
 Hvordan fjerne kviser på baken?
Det var det første av der til å begynne - er å prøve så mye som mulig for å forbedre huden til kroppen. I daglig vann behandlinger må passe på at huden var i stand til å puste. Og uansett hva du hadde på seg i løpet av dagen, kvelden hjemme, prøv å bruke løstsittende klær laget av naturlige stoffer. Nightgowns eller pyjamas også bør være gratis, naturlig, helst hvit. Svært sensitiv vspotevshaya hud kan reagere på stoffer som finnes i fargestoffer. Så først av alt, for å skape forhold der kviser kan gå selv.
Hvis du synes det er vanskelig å finne årsaken til problemet, bli kvitt det, starte med de mest harmløse og trygg måte. Etter bading tørke rumpe decoctions celandine, suksesjon, kamille eller calendula. God varmt bad med avkok av urter. De desinfisere, fukte og berolige huden. Nok daglig bruk urte påfunn eller bad for 7-10dniv til kviser begynte å krympe i størrelse og forsvinne.
Fjern kviser på baken kan være søker salisylsyre salve. Vanligvis er det lykkes der smerte flekker. Det myker dem, eliminere betennelse og redusere smerte. Det er nok til 2-3 ganger om dagen for å sette salve i 5-10 minutter, og deretter fjerne restene av bomull pads eller bli våt klut.
Men brennevin løsning bør ikke bli misbrukt. De kan overdry allerede tørr hud og forbedre problem.
Hvis kviser dukket opp på paven og andre deler av kroppen for å nøyaktig identifisere årsaken og bli kvitt det kan bare leger. Så ikke la ting lysbilde, og bør vises profesjonell. Etter å ha passert flere tester og få en nøyaktig diagnose, kan du raskt og uten konsekvenser kvitt akne. I slike tilfeller, for å løse problemet er ikke verdt det. Tross alt, kan det være så alvorlige hudsykdommer, og alvorlig allergisk reaksjon eller sykdom i mage-tarmkanalen, ofte tynget arvelighet
Flere er på farten og utendørs! Utføre spesielle oppgaver med stor fysisk anstrengelse på baken. God blodsirkulasjon og beriket med mye oksygen, revitaliserende effekt på huden.  
Яндекс.Метрика