Hvor deilig å lage mat kyllinglår?
 I motsetning til det gamle ordtaket, kylling - det er fortsatt en fugl. Så, er det også et nyttig produkt, rik, men lys nok. I tillegg veldig allsidig, fordi kylling har blitt brukt i nesten alle nasjonale retter, selv den tøffeste. Antall retter med kylling umulig å telle, men vi pen og noen av de mest delikate og favoritter. Og som oftest brukt til matlaging ikke alle kadaver og ben bare. Dette valget er lett forklart, fordi kylling lår - en av de kjøttfulle deler av kroppen. Konkurrere med dem med antall massen kan kanskje kyllingbryst, men ikke alle av dem i smak på grunn av den totale mangel på fett. Det viser seg at det er bena blir "champions" i rekke kulinariske muligheter.
Den største fordelen med bena - er den enkle forberedelser. Generelt er noen del av kylling forberedt raskt, men beina samtidig beholde saftighet og mykhet. Legg til at evnen til å kombinere kjøtt med masse enkle side retter, og du vil forstå hvorfor våre fast ansatte hushjelper og andre bryr seg så ofte lage mat og spise kylling. I rettferdighetens navn bør det bemerkes at inspirasjon kan slå et festlig måltid og kylling. Som for tilhengere av spesielle dietter, inkludert idrettsutøvere, er de villige til å bokstavelig talt be for kyllingkjøtt som en kilde til magre proteiner. Det første først.
 Forberede kyllinglår
Til tross for den bøyelighet av kylling, selv om det kan bli forbedret, ferdigstilles for matlaging. Den vanligste metoden for behandling - er, selvfølgelig, beising. Og det gjør en stor plass for kulinariske eksperimenter. Klassikere marinade for kylling vurdert å bruke fløte eller rømme. I moderne tolkninger av mange husmødre omtalt majones, sylte men bruken kraftig skiller kjøtt fra tradisjon på noen måte et sunt kosthold. Det er derfor vi tilby deg tradisjonelle oppskrifter kremet marinade:
Ta et glass fløte 15% fett, en klype salt, en blanding av aromatiske urter og / eller pepper. Skinke skyll med vann, tørk med tørkepapir, gni med salt og krydder. I en dyp skål, hell fløte og la kjøttet i kulden i minst et par timer, og fortrinnsvis over natten.
I krem ​​kan brukes for marinering av yoghurt, mineralvann, vegetabilsk olje, hvilken som helst krydder eller tomatjuice. Men den tradisjonelle kjøtt marinader og tørr vin eddik er ikke like godt egnet for fugler fordi de kan tørke den og gjøre fibrene for hardt. Men perfekt med kylling honning, som brukes til matlaging krydret og søt marinade, saus og glasur. Å forberede honning marinade:
Ta fire fulle århundre. ss flytende honning, tre spiseskjeer. ss soyasaus 5. ss vegetabilsk olje (helst oliven, men du kan gjøre solsikke), 1 ss. skjeen av sennep bønner. Tørre ingrediensene i dette beløpet vil være nok til å smøre det klink kyllinglår 3 medium størrelse. Så pakk i plastfolie og legg i kjøleskapet i minst to timer.
Av og store, er dette forhånd forberedelse nok til etter beina, rett og slett stekt i panne, omgjort til en enkel, men deilig og mettende rett. Men hvis du er lei av steking og skille kjøttet fra beina og ikke bry deg med kjøttboller vil, kan du prøve en av de testede oppskrifter.
 Oppskrifter kyllinglår
Stekt skinke med appetittvekkende gylne brun sprø panerte eller - en sterk fristelse for selv de mest kresne ganer. Selv om dette er langt fra mat diett, kan ingen av oss ikke motstå henne. Men av hensyn til mangfold og deres helse og ta notat vedta minst et par andre metoder for matlaging kylling:
 1.  Kylling lår i ovnen med poteter. På seks ben ta 10 mellom poteter, tørket paprika, pepper, salt. Litt vegetabilsk olje for å smøre dekk, som legger ut renset og kuttet i halvparten av potetene. Lår og leggen for å skille beina, gni jevnt med salt og krydder, satt på toppen av poteter. Stek i ovnen ved 200 ° C så lenge potetskivene er møre. Samtidig kjøper de en duft av vыtopyvshehosya kyllingfett. Skrell og brunet kylling å få en tett skorpe.
   Kylling lår med grønnsaker i folie. Denne oppskriften for en milde ingredienser. Ta fire ben, for en halvkilo frisk salat pepper og modne tomater, 200 gram løk og gulrøtter, 4 fedd hvitløk, en haug med grønne og tørre krydder med salt. Forberede matlaging folie roll. Skyll og obsushit kjøtt, krydder gni, men ennå ikke solite. Du har 20 minutter til den er litt promarynuyetsya, og i mellomtiden du hogge grønnsaker (gulrøtter og tomater i små terninger, løk halv ringer, hvitløk skiver, tomater i båter). Skjær i porsjoner folie later tilstrekkelig størrelse til å vikle en skinke med grønnsaker. På hvert ark, legg kjøttet på ham løk og hvitløk, deretter gulrøtter, paprika, og på toppen - tomater. Nå kan du legge til salt, pakk inn i folie og sende per time i ovnen på 180 ° C. Friske urter til bruk som serverer retter på bordet.
   Kyllinglår fylt med ost. Næringsrik, men svært velsmakende og saftig parabolen. For å gjøre det, ta fire ben med intakt hud, 150 gram ost og majones, tre fedd hvitløk, tørkede aromatiske urter og salt. Med majones, hvitløk knust i grøt og en stor klype krydder saus kokk. Ost skåret i 4 plater. Løft forsiktig huden over kjøttet og tilsett osten under. Fast Sett skinke på en liten stekeplate, lett salt (du kan hoppe over dette trinnet fordi ost og saus og så ganske salt) og hell majones. Innen en time bake i ovnen på 180 ° C. Majones i denne oppskriften kan erstatte rømme, deretter rett ut en mildere smak.
   Kyllinglår i butterdeig. Det er mer komplisert oppskrift, som er egnet også for familie feiringer. Du trenger 12 ben (uten ben eller ben), 1 kg butterdeig (helst hjemmelaget, men passform og lagre frosne), 400 gram revet ost, noen fedd hvitløk, for å smake på krydder og salt, og 1 egg og litt olje . Vask og tørk kyllingen marinaden i en blanding av salt og krydder og legg i kjøleskapet i en halv time. I mellomtiden, rull deigen og skjær den i like strimler ca 3 cm. Knus hvitløken, bland det med revet ost og smak til med denne slam bena under huden. Hver fylt så hip pakk deigen i en spiral og sette på stekeplate, oljet (og / eller dekket med bakepapir). Bryte egget i et glass, bland med vann og børste toppen av hver muffins. " Etter 40-60 minutter av bakervarer i ovnen ved 200 ° C snack vil være klar for servering.
  Hver av disse oppskriftene i deres egen interesse, men ingen vil ta lang tid. De er enkle å revisjon og justering som passer din smak og muligheter. Kyllinglår kan tilberedes i multyvartsi, griller, kokk i kulinariske ermet sammen med en siderett. Ikke vær redd for å eksperimentere med dem, og være sikker på å finne din "krone fatet, og sammen med noen få" vanlige "hverdagslige retter til lunsj og middag.  
Hvor ofte kan jeg vaske katter?
 På noen katt elskere ikke bryr seg hvordan det ser elskling! Tilstand og utseende katter velformulert om hans holdning til eieren. I tillegg er våre firbente kjæledyr trenger spesiell tilnærming til hårpleie og feilaktig vasking kan ikke bare skade "verdifull pels", men også ødelegge huden på dyret, som fører til ulike lesjoner eller flass. Hvor ofte bør ordentlig vaske sine katter til dyre prosedyrer bringer bare fordeler, og deres eiere - gleden av oppnådd resultat?
 Kattemennesker er ikke leketøy!
Først av alt, bør hver eier huske at rengjøring ull ellers enn naturlig vaske labben og tunge, natur ikke gir for katter. Dette betyr ikke at du må helt forlate "vannbehandling", spesielt hvis kjæledyret er glad i å vandre gate. Det er nok å ikke misbruke den kunstige rengjøring kattepels. Dermed huskatter, ikke la grensene for leiligheter, heller bade 1-2 ganger i året. Langhårede katter trenger hyppigere prosedyrer enn glatte elever og sfinkser krever ukentlig rengjøring våt (må ikke forveksles med en dukkert!). Unntaket i alle tilfeller representerer bare vanlige vaske føtter, ofte utført i hygieniske og estetiske grunner, pluss tørke ansikter og rengjøring ørene med spesielle midler. Årsakene til "ikke-planlagt" vasking kan være alvorlig forurensning av ull, tilstedeværelse av lopper eller trenger preventive prosedyrer i tilfelle av fare for parasitter.
 Nødvendige betingelser for vask katter
For å skape optimale forhold for vannbehandling, bør du følge noen regler som gjelder for alle raser:
 1.  På steder hvor bading bør være varm. Det er nødvendig å fjerne kildene til utkast.
  På slutten av vann prosedyrer nøye trimme tips av klør. Dette tiltaket vil ikke bare spare deg fra bunnen av, men vil gi tid til å ta vare på katten klør.
  Dyr ører være beskyttet mot inntrengning av vann med en bomullspinne. Langhårede dyr før vask bør være nøye kam.
  Vanntemperaturen bør være så nær dyrene kroppstemperatur: 38-39 grader. Varighet bading bør ikke være mer enn fem minutter.
  For vasking anbefales å bruke spesielle sjampoer. Bytt til liste vaskemiddel såpe, fordi det er absolutt ikke egnet for hud og hår katter.
  Vann-nivået bør ikke være for høy; nok 5-7 cm.
  Etter vask grundig tørke pelsen håndkle. Hvis dyret er ikke redd for støy tørketrommel, kan du bruke den til å tørke varm luft.
  Med passering av denne enkle råd du høy kvalitet og langt hår rengjøre kjæledyret forurensning og legge den silkemyk. Husk at hyppig vask kan påvirke syre-basebalansen av dyreskinn og forstyrre strukturen av håret. Og for å gjøre ditt kjæledyr så lenge som mulig for å behage deg med sin velstelt utseende, prøve å minimere sin neglisjert går gjennom taket, truende ikke bare skitten sot flekker på myke shersttsi men også ekstremt farlig for dyre smittsomme sykdommer, som deretter kurert mye vanskeligere enn å holde hulene såpe og vann behandlinger!  
Яндекс.Метрика