Hvordan ta bilder i overskyet vær?
 Profesjonelle fotografer ikke stoppe på noe på jakt etter flott skudd. Og vi er ikke engang på reporteren som sender foto rapporter fra hagl av kuler i hot spots. Motefotografer, lage illustrasjoner for blader og kataloger, er også i stand til å tåle ytre forstyrrelser, spesielt eksentrisk arbeidsmiljø på en fotoseanse. Hva kan vi si om den konseptuelle og fotografer fanget flere eksponering og reinkarnasjon arkaiske metoder skyting. De dårlig vær - en mer heldig mulighet til å tykne maling allerede netryvyalnom ramme.
Men hva hvis du er bare en elsker, ikke en proff, og kunsten av fotografering kobler du bare oppriktig sympati, og til og med planer for helgen. Disse planene plutselig nakrylysya bly sky i morgen himmelen zatyanuvshey. Ja, lyse solfylte dagen bildene naklatsaty ikke fungere. Barn, kjæledyr og andre husholdnings også best igjen i taket. Men du mindre poboyitesya arm kamera og komme inn i den grå, ha en sjanse til å gjøre noen virkelig gode bilder.
 Fordeler med dårlig vær for fotografen
Naturlig lys - det er svært ustadig og lunefulle forhold for skyting. Men det er å prøve å gjenskape dem i studio paviljongen. Dette betyr at naturlig lys har sine fordeler, høvding blant dem:
 1.  Mykhet. Diffust sollys kommer gjennom skyene uten å skape sterke skygger og Peresvet. På overskyete dager du ikke trenger Softbox. Været hun har tatt vare på det for å skape optimale forhold for portretter, selv svært store planer.
   Agency vinkel. Solen blind på øyet, ikke skaper gjenskinn og hindrer enhver modell eller fotograf. Selv om du kommer til å vise livløse objekter, bare ingen hard lys til nytte for deg, som er unntatt fra behovet for å overvåke plasseringen av solen på himmelen.
   Vakker himmel. Ingenting gjør bildet så uttrykksfull og dramatisk som godt avrundet bakgrunn med skyer. Enhver fotograf som skyter i "feltet" som et barn glad og trist stormfull himmel i en monoton, skyfri.
   Muligheten for å bruke filtre. Interessert nesten hver amatør fotografering, men likevel i stand til å ha stor innflytelse på utfallet av skytingen. For eksempel, såkalt "nøytral" lysfilter myker bildet, slik at det ser ut som skyer på en litt uskarp, som i akvarell. Polarisasjonsfilter legger kontrast i bildet, spesielt i varme nyanser. Hans kunstneriske effekten er en klar avgrensning av skyer på himmelen kjedelig og melk.
   Ulemper ved dårlig vær for fotografen
  Det er ingen god uten en velsignelse, eller vice versa. I alle fall, Starte opptak på en overskyet dag, være klar over at:
  1.  Eksponeringstiden bør være lengre. For uerfarne fotografer kan være litt av en utfordring å finne en balanse mellom nok lys og skarphet, samtidig får parametere eksponerings om 1/40. Spesielt hvis kameralinsen kan skryte av en stor blenderåpning.
    Blenderåpning. Helst i overskyet vær bruker objektiver med blenderåpning fra F1.8 til f-3.8. Hvis du har dette objektivet ennå, bli utsatt for å fange solenergi ganger eller bruke ekstra penger for kjøpet sitt.
    Lysfølsomhet (ISO). Vi må sette ca 400-500 enheter, noe som uunngåelig vil føre til en økning i støy i bildet.
    Stativ. Ekstra tilbehør som vil skyte en lang lukkertid, at fangsten mest mengden av lys. Skyting håndholdt eller stativ improviserte rekvisitter i stedet for å true den såkalte "shevelenkoy", den uunngåelige tap av skarphet.
    Tips for skyting i overskyet vær
   Anta oppført cons Ikke vær redd, forårsake fordeler og inspirasjon. I dette tilfellet, bør du vurdere når du tar følgende anbefalinger:
   1.  Beskytt mot fuktighet teknikk. Tåke, fuktighet, regn nakrapыvayuschyy - alt dette har negativ innvirkning elektronikken i kameraet. Transportere den beste i en spesiell beskyttelsespose eller skrinet. Ved ankomst på scenen "pereodyahnit" kamera i en spesiell kappe tilfelle. Du kan kjøpe eller bygge deg en gjennomsiktig polyetylen. Hvis det er mulig, ikke gå ut i åpen himmel i regn og tåke, og finne et tørt sted distribusjon. Interessante perspektiver kan bli funnet sittende ved et bord dekket kafeer, ser ut over bilen eller gjemmer seg i buen.
    Bruke en solblender. Denne detaljen hindrer ikke bare sollys, men også vanndråper på linsen på objektivet. Uten hennes glass renere tar mye mer tid og krefter.
     Ta ekstra batterier. Overskyet vær blir vanligvis etterfulgt av nedkjøling, og en kjølig atmosfære lades raskere. Derav følger anbefaling: hold lager på et lunt sted i en lukket kiste eller lommer på klærne deres.
     Skyte etter regn. Estetisk se bilde selv vannstråle er vanskelig, men rett etter dusjen området er særlig våt glans og hjelper vakre bilder. Denne enkeltdråper formidler beste Macro, og øke eksponeringen, kontrast, og kombinerer dem til en sammenhengende vannstråle.
     Eksperimenter med manuelle innstillinger. Kjedelig dag - dette er ikke tiden når du trenger å skyte i automatisk modus. Bruk kraften i kameraet for å formidle en spesiell stemning dårlig vær. Prøv å endre noen fokuspunkter og alternativer eksponerings å vise bevegelsen av vann (jo kortere eksponering, jo mer synes det statisk objekt).
     Etikett kunstneriske detaljer. Slike ting som våte overflater og / eller lyse deler av bybildet, får skutt kan gjøre selv den standard komposisjon. Spille i kontraster: hvis dominert av nyanser av grått rundt, hvorfor ikke sette en lys aksent i form av flerfargede paraplyer, brennende lykt eller spraglete benk.
     Støtt humør. Snarere enn jakten på fargede deler, lage en serie med svart-hvitt bilder. Monokromt bilde med riktig fôring er bedre enn noen annen pass atmosfære grå dag.
    Ikke vær lat til å jobbe på utstillingen, en kunstig og naturlig lys, nøye velge temaer. Se på resultatene av undersøkelsen, vil du se at det ikke bare dystre været skaper forutsetninger for vakre bilder, men også gjør det mulig å bedre forstå mulighetene for teknologi.  
Hvordan avvenne en papegøye biting?
 Papegøyer er svært lik mennesker i at hver har sin egen karakter og personlighet. Og i hvilken retning utvikle disse egenskapene - gode eller dårlige - i stor grad avhenger av verts fugl. Parrot biting vane kan være en manifestasjon av aggresjon og ømhet til sin eier. Men biter favoritter merkbart smertefullt og noen ganger kan være ganske snu ubehagelige konsekvenser for eieren, hvis fuglen sitter på skuldrene velger gjenstand for hans oppmerksomhet til øynene eller møte resten av eieren. Hva motiverer våre studenter til å skyve dette problemet og hvordan man skal håndtere denne irriterende vane av fugler?
 Hvorfor bite de?
I et naturlig miljø papegøyer nebb brukes bare som en enhet for å flytte fra gren til gren eller slipe verktøy for å ta fast føde. Aggresjon blant stipendiat ved roten trykt sterkere fugler, så omgitt av fugler papegøyer oppfører seg ganske fredelig, for det meste som uttrykker negative følelser eller ondsinnede indignerte rop. Hjem papegøyer kan oppføre seg ganske annerledes: Å vokse opp i et samfunn av mennesker og ofte bortskjemt av sin oppmerksomhet, de ofte begynne å kopiere ikke bare stemmen, men også gjennom sin omgjengelighet og observasjon kan også lære noen trekk av eieren. Så, først av alt starte søket etter årsakene til aggressiv oppførsel fra fugl til hennes holdning. Hvis dette området du fullstendig harmoni råder, fører det til "aggresjon" kjæledyret kan være som følger:
Hvis en ung papegøye, måten han studerer de omkringliggende stedene. Dette er normal oppførsel for en slik periode som nysgjerrighet av disse fuglene lagt natur.
Papegøye kan prøve hånden eller fingrene som master gren, og en sikker passform den prøver å lukke raskere og tettere nebb, mens ikke otdernuly hånd.
Fuglen kan bite hvis skremt, og hun er i buret. Begrenset plass og gjøre det umulig å fly forsvare.
Hekkesesongen kan også være en årsak til aggressiv atferd papegøye. Så han beskytter sitt territorium fra utenlandsk invasjon. I dette tilfellet, ventetid, og fuglene vil igjen bli fredelig.
Entusiasme papegøye spillet. I slike tider kan det ved et uhell bite, prøver å bruke nebbet pålitelig zafiksuvatysya på et passende sted. Eller kanskje han bare ha det gøy, å lytte til at skriking og "oohs" du er.
Prøver å tiltrekke seg oppmerksomhet. Papegøyer liker ikke å bli ignorert, det er så uttrykke sin misnøye og overraskelse.
Uttrykk for følelser. Han sitter på skuldrene til den fuglen kan knipe fra tid kinnet eller øret av eieren, og er uvitende om at deres "hengivenhet" overgår begynne å gå videre til mer action.
Sykdom. Hvis aggressiv atferd papegøyer kombinert med apati og avslag på mat - en alvorlig årsak våken og umiddelbart se en spesialist.
 Hvordan å utrydde en vane?
 1.  Først av alt, ikke bort for mye fugl, eller den bestemmer seg for å ta verktøyet "host" for seg selv. Prøv å bur fuglen var alltid under høyden din. Så du nehodnykov minne noen av dere "over tittelen."
  Forårsaker ikke fuglen å gjenta sine eksperimenter med biter reagerer på dem for høyt og følelsesmessig. Representant hytryuha bare dette og venter. Ellers vil papegøye bruker nebbet som et verktøy for underholdning.
  Hver gang du bite klarte papegøye rolig plukke opp finger eller hånd og sa med en streng tone: "Du kan ikke! ". Dette sporet av ansiktsuttrykk som hun også uttrykt misnøye. Snart fuglen vil gjøre de riktige konklusjoner og begynner å svare uoverkommelige ord som en kommando.
  Å gi kjæledyret ditt til å realisere sin karakter, kjøpe eller lage for ham en liten treleker (ikke dekker dem med maling eller lakk!) Hang elementene i cellen og den andre mest besøkte stedene fugl.
  Være tålmodighet og utholdenhet i otuchenyy fugl fra bitende vaner, ikke gi følelsen av synd, som om du ønsket å kose eller kjæledyr. La ham tid til å reflektere over hans "dårlig oppførsel", og resultatet vil ikke ta lang tid!  
Яндекс.Метрика