Hvordan måle 100 gram mel?
 Mål mel til nærmeste gram bør være bare i ett tilfelle - å selge. Og det er bedre å bruke vekt, helst elektronisk. På kjøkkenet, de trenger også å ha, men du kan gjøre ganske mel omtrentlige målinger ved hjelp av improviserte "verktøy": kopper og skjeer. Ikke zatsyklyuytesya i gram, ikke avhengig av dette resultatet! Vanligvis oppskriftene indikerer cirka mengde mel som skal følges, og der hvor det står "Ta 100 g" i slutten du kan gå hele 150 eller 80 for det samme produktet.
Årsaken er at mel mel fiendtlighet. Avhengig av variasjon, oppfører vekstforhold, høsting, tresking og lagringsenheter, antall og tilstand av gluten mel i saken annerledes fordi klokere ikke å dirigere energi samvittighetsfull vыmeryvanye gram og for å oppnå ønsket tetthet test. Å vite dette, er det mange bakere ikke angi vekten av mel i oppskrifter, og skrive "mel brødre i nød", som betyr - ". Så mye væske vil ta å få en ønsket konsistens"
Imidlertid er evnen til å identifisere dette behovet og konsistens kommer med erfaring. Uerfarne kokker er lettere å navigere fortsatt på programmet.
 Hvordan kan du måle ut riktig mengde mel?
 1.  Veie skalaer. Nå solgt et stort antall billig husholdning mekaniske og elektroniske vekter. Den sistnevnte er den mest nøyaktige, bedre, men dyrere.
  Måle kopper:
  i dag i en hvilken som helst butikk som selger innbo kan kjøpes plast eller glass målebeger ulike volumer. Ved måling veiledet av deres risiko som påløper for hvert produkt separat;
  hvis du har "muhynskyy" 250-grams glass fasettert glass med glatt rim på toppen, anser deg selv heldig: du eier en klassisk universell husholdning "måle" for væsker og bulkvarer. De fleste eksisterende russiske komparative tabeller av vekter og tiltak rettet mot oppfinnelsen av Sovjet-tiden.
  Mål skjeer. De praktisk måle en liten mengde mel. I oppskrifter og tabeller refererer vanligvis til standard ss kapasitet på 18 ml vann (med en lengde og en bredde på 7 trakk 4 cm) og te, som omslutter en 5 ml vann.
  Kjøpe en pakke med fabrikk emballasje, for eksempel 1 kg, og deles i to like deler, for eksempel, fra 2 til 500 og deretter 500 for 5. Ikke veldig enkel, men mulig.
   Å måle mel fasettert glass?
  1.  Ifølge generelt dimensjonale tabeller, slik som hvetemel koppen inneholder 160 g, men det må.:
   sammalt mel var;
   for å unngå dannelse av hulrom det bør helle en skje, scoop og ikke alt glass;
   fylle glass bør ikke vtrambovuvannya uten postukuvan lett og jevnt;
   Toppen bør få en stor rund bakke mel ligner en vakker kvinne eller cap rum kaker.
   Hvis du fylle kopper mel, etter de samme kravene, men uten lysbilder, i flukt med kantene, deretter mel det allerede er 140-145 g.
   For å måle på samme måte 100 m bør fylle et glass og en halv under felgkantene. Å justere det øvre laget for å se bedre rente, kan du forsiktig riste vekt for ett eller to kopp lett fra side til side. Men ikke slå den på bordet!
   Når du fyller briller andre metoder resultater kan avvike. Så, i et glass fylt med den første metoden ("Rum baba"), men utrambovыvanyem mel ved å trykke nederst på tabellen etter hver mel fylt opp det ikke vil være 160 og 200 gram (± 10 g). Hva er også praktisk: å dele dem i to, får 100.
    Hvordan måle 100 g mel en spiseskje?
   Avhengig av vekt lysbilder i en skje mel kan variere 6-45 gram:
   45g - med de fleste store (stor) lysbilde;
   15 m - Slide, lik volumet av skjeen;
   18:00 - ingen lysbilder, skyll med kantene (fulle og type kniv "sbreyte" ren topp til Spoon dannet en helt glatt overflate).
   Ifølge de fleste tabeller i en standard spiseskje inneholder 25 gram hvetemel, noe som er svært praktisk for å måle 25 x 4 = 100. For å oppnå dette resultatet, scoop skje maksimale mengden av mel og to eller tre lett riste vinkel spissen av "isfjell" som forble høy, men selv bitter - det vil være ca 25 g mel.
    Hvordan måle 100 g mel teskje?
   Teskje mel tiltaket ubehagelig. Imidlertid, er det nyttig å vite at det (avhengig av lysbildene) plassert mellom 2 og 13 g hvetemel.
   For tabell 8 fremgang så vel som med skjeen og deretter ved enkle beregninger måle riktig mengde skjeer for 100 g.
   Gitt ovenfor i begynnelsen av denne artikkelen, husk at alle verdiene kan variere litt større eller mindre siden, men absolutt nøyaktighet i tilfelle av mel og valgfritt. Bedre selv ikke spesifikt lære henne alt på en gang inn i røren og hell sakte under blanding, "om nødvendig" at det vil bare være til nytte. Og det er lettere å korrigere manglene zhydkovatoho test er alltid lettere enn for bratt.
   Det er også ganske eksotiske metoder for å måle 100 g mel, for eksempel ved å tegne et rektangel. Han kan meget presis og interessant, men fra et praktisk synspunkt helt uakseptabelt, og mer rassыplete perepachkaete until'll bry. Ikke verdt 100 gram innsats. Bruk gamle bestefar testet metoder eller moderne teknologi.
   Hvis du av en eller annen grunn må strengt 100g mel og ikke mindre gram eller mer, og deres vekter ikke, spør veie av hvem de er: selger i butikken, en venn, en nabo - verden er ikke uten gode folk til å hjelpe.  
Hvor fort tørre joggesko?
 Trenere - de mest allsidige sko hele året, i nesten all slags vær og tid på døgnet. Dette er deres praktiske mens utspekulert. Hva er haken? Og på grunn av komfortable joggesko ikke ønsker å forlate. Spesielt hvis du klarer å finne sin "perfekte" par funksjonelle og vakre sko. Dette vil skje fordi, vel vitende proffene sko, trenger motedesignere ikke slutte å lage nye modeller for enhver smak og enhver anledning. Så sko som en gang tenkt som en sport, har etter hvert blitt en vanlig del av hverdagen, turgåing og selv kveldsbilder.
"Elegant" joggesko kan være skinn, tekstil, kombinert, dekorert med broderier, applikasjoner og en rekke andre dekorative elementer. Selvfølgelig, en slik holdning til motetilbehør helt andre enn den enkle utilitaristisk skoen. Stilige sko er nøye og prøve å ta vare på eventuelle skader. Så for å få dem til å komme under snøen eller i gjørma - bare tilsvarer krasje. Særlig berørt i slike tilfeller, dyre designer sko, kjører altfor sterk og ikke si "takk" for skitt og fukt. Å redde situasjonen kan bare hvis hurtigtørk joggesko.
 Vilkår og tørking sko andre sko
Promochyv føtter så snart som mulig, eller gå hjem hvor du kan unshoed, slitasje varme sokker og drikke varm te. Fordi helse er viktigere noen, selv de mest elskede og dyre sko. I mellomtiden, koke kjelen, få skadde gjenopplivings sko:
 1.  Hvis dine joggesko er fortsatt squelching fikk inn i vannet, forsiktig helle den, og fjerne brikken, presse tørr og sted.
  Overflaten av skoen tørr klut absorberer fuktighet. Du kan bruke en spesiell økonomisk absorberende svamp.
  Til tross for fristelsen til å maksimere hastigheten tørkeprosessen ved hjelp av batterier, ovn, varmeapparat eller andre husholdningsapparater, i alle fall ikke bør gjøre hvis du ikke ønsker å få et resultat tørket pergament skjør tilstand, og til slutt sprakk ødelagte sko. Hurtig tap av fuktighet er skadelig for noen særlig naturlige materialer.
  Du kan raskt tørre sko og ved romtemperatur. For å gjøre dette, ta stor lese avis knuse henne stram topp og tamp disse klumper inni skoen. De fleste tidsskrifter trykt på frifot, sprø papir som perfekt absorberer fuktighet. Av denne grunn, hestesko passform og toalettpapir. Men de glansede magasiner vil ikke hjelpe sin overflate avviser vann. Papir servietter også ikke vil hjelpe på grunn av sin mykhet, fuktighet, de absorbere, men umiddelbart rozkysnut og slå inn hardt trekker ut en våt masse.
  Vikle våte joggesko papiret ikke vondt og ut. Og så ofte som mulig endring uvlazhnyvshyesya avis til tørk - dette er den beste måten å fremskynde tørking sko uten å risikere skade det.
  En annen måte for tørking av sko - salt. Hell nok (på den interne harddisken på sko) mengder i en sokk, skjerf eller lin pose og godt varme i en tørr stekepanne. Hot roll sted inne sko: akselerere fordampning. Når salt avkjølt, gjentar oppvarming og oppvarming inne sko så mange ganger som nødvendig inntil ingen tørre joggesko eller vil du ikke blir lei av prosessen.
  I stedet for salt kan du bruke kull - våt føttene hvis du kom under piknik. Men det bør gjøres veldig nøye og bare helt utdødde glør til våte sko ikke helt smeltet eller brent.
  Det er usannsynlig, men mulig at huset der silikagel. Det er en ideell sorbent i form av små gjennomsiktige baller eller pellets. Ingen andre substans ikke er istand til å absorbere vann ved samme hastighet og i slike mengder. Kjøpe silika kan være i jernvarehandelen eller gradvis samles i små papirposer, inne nye vesker, sko og lommer.
  Emergency metode for tørking sko - med hårføner. Hold det minst 15 inches, lede luftstrømmen inne i skoen. Det anbefales å bruke luftkjøling modus, men ingen vedlegg staylinhovyh gjøre bedre.
  Hvor fort tørre joggesko?

  Alle disse metodene bestefar blek før bekvemmelighet og effektivitet av elektriske tørketrommel for sko. Hvis huset er dette nyttig enheten kan glemme alle de ovennevnte anbefalinger og bruke det i henhold til produsentens instruksjoner. Den eneste ulempen med disse enhetene - dårlig kvalitet og skjørhet av billige kopier fra Kina. Men tungt teknikk gir de mest forsiktige tørke joggesko, raskt, uten overoppheting og fordreining.
  Den mest progressive tørkemetode innebærer bruk av elektrisk skotørker med UV emitter. Uten denne gadgeten ikke kan gjøre eierne av dyre sko, fordi det ikke bare tørker raskt og holder formen på glamorøse sko, men også ødelegge sopp og bakterier som liker å leve i skoene og gradvis ødelegge den.
   Forebyggende tiltak
  Jeg håper at disse tipsene har hjulpet deg i god tid til grundig tørre joggesko. Men uansett hvor glad du dette faktum, ikke glem at selv kvaliteten på skoene er begrenset styrke. Med hver etterfølgende tørking joggesko vil miste sin appell, før endelig mislykkes. Utsette denne gangen kan du gå videre å ta vare på vannavvisende beskyttelse fottøy produkter.
  Enhver skobutikk tilbyr en rekke stoffer i form av kremer, voks, væske. For hver stil og materiale av sko kan du finne en passende løsning. Vanligvis tett masse (petroleum gelé, krem) er bra for glatt skinn sko og dermatynovyh. For semsket skinn og stoff spray og skum opprettet. Fremfor alt, behandle joggesko over natten eller minst en halv time før du går utenfor for å ha tid på overflaten dannet en usynlig, men sterk frastøtende film.  
Яндекс.Метрика