Hvordan å lage mat frossen blekksprut?
 Sjømat - er meget velsmakende og mest nyttig, men for plagsom. Elskere av sjømat er forskjellige måter å nyte: på restaurant på feriestedet eller på store helligdager. Men det er en spesiell kategori av kokker i det som var søker å gjenskape en kulinarisk mesterverk kokk hjemme. De vet de spesifikke markeder hvor du kan kjøpe ferske blåskjell og hummer, intimt kjent med leverandører og selv fiskere regelmessig forsyner dem med råvarer til en annen eksotisk oppskrift.
Dessverre, hvis avstanden fra huset til nærmeste vann kroppen av salt vann mer enn 500 miles, de fleste av disse delikatessene blitt markedsført frosset. Du kan klage på lang mistet sin smak og andre kvaliteter iboende, men det endrer ikke omstendighetene. Så hvis kostholdet ditt du ikke kan forestille seg uten sjømat eller må flytte nærmere kysten, eller lære å takle semi. Snarere, blåskjell og blekksprut skrotter is glasur og uten det du er opp til oppgaven, så vi tilbyr å lære å lage mat frossen blekksprut, så de gikk ut deilig og ikke stiv.
 Funksjoner matlaging blekksprut
Octopus er i mange kokebøker maritime nasjoner fra Asia til Middelhavet og Hawaii. Metoder for forberedelse avhenger tradisjoner nasjonale retter. Japansk spise frisk og selv levende blekksprut, kokt dem i suppe og legge til ris og, selvfølgelig, i form av land. Grekerne bakt i ovnen og grillet, stekt og servert med olivenolje og urter. Hvis noen av disse blekkspruter oppskrift kjøttet er mørt og rik på vitaminer og sporstoffer.
Unntaket er kanskje oppskrifter fra Far Eastern regioner i Russland hvor blekkspruter som brukes til å tørke og dynket i en saltlake. Men som en snack til lys øl dette produktet har også mange fans. Den eneste ulempen er i stand til å ødelegge all moroa i denne delikatessen er uforsiktig håndtering skrotter, hvoretter de resterende blekk og slim. Når du kjøper forberedt og frossen blekksprut med deg om disse problemene.
 Oppskrifter av frossen blekksprut
Med frosne blekksprut kan kokes nesten alle de samme retter som fersk skalldyr. Du kan prøve å bevare den naturlige smaken, minimere temperatur behandling, og kan forberede en batter, kotelett eller kjøttdeig i nasmazhyty koteletter Blekksprut. Octopus Kjøtt - nesten universell vare. Den eneste forskjellen er at du må tinker med riktig avriming.
Ta egnet i form av en bolle eller gryte, dekk bunnen av en frossen blekksprut i bulk og la ved romtemperatur. Ikke prøv å fremskynde prosessen, helle varmt vann i en bolle eller erstatte isete kadaver springen. Du kan finne råd sende en blekksprut i kokende vann uten først tining - så det smelter rett i kokeprosessen. Men denne metoden er mer egnet erfarne kokker, vet utenat det nøyaktige tidspunktet for matlaging.
Når konvertert i isvann, og blekksprut er møre, hell væsken gjennom et dørslag, vaske dem med tørkepapir og begynne å forberede en av disse oppskriftene:
 1.  Kokt blekksprut. Den enkleste måten å lage mat blekksprut kjøtt som en del av lunsj eller for videre bruk i de mer komplekse retter. Men også her må du følge en rekke nyanser. Først saltvann i alle fall ikke for skalldyr ikke har kjøpt en "gummi" tetthet. Sekund, senk kadaveret bør ha kun kokende vann og dypp den helt blekksprut, tentakler fremover. Hold den på hans hode, og når du ser at skrutylysya føtter fra varmen, senke blekksprut i kokende vann helt. For det tredje må det planlegges slik som ikke å fordøye mollusk: 7-10 minutter kjøtt er for tøft, så nå for hans litt tidligere (koketid bør være 5-6 minutter). Men hvis tiden er fremdeles tapt, det er en måte å forbedre situasjonen: forlate blekksprut lapskaus er nå mye lenger og omtrent en time senere ble han igjen mykne og bli egnet for å tygge.
   Blekksprut i tomatsaus. Ta en kg av frossen blekksprut, 4 modne tomater og 3 ss tomatpuré, 3 ss olivenolje 2 store fedd hvitløk, en halv pod av chili, en haug med fersk persille, sitron kvartal, salt og nykvernet sort pepper. Finhakket hvitløk og pepper uten frø stek i vegetabilsk olje i en tykk vegger utyatnytse eller fortalt. Tilsett tomatpuré, hakkede tomater skrelles og la det småkoke i 20 minutter på lav varme. Jevnlig rør sausen. Tinte blekksprut sette et harpiksholdig saus og rør, tilsett pepper og litt salt. Sjekk som hender - de prosyhnalyat viljen retter kronglete i tette klumper. Nå slukke brannen, satt i en panne med finrevet zest og persillen. Etter 5-10 minutter når parabolen kommer under panseret, kan den serveres med en siderett med ris eller grillede grønnsaker.
   Blekksprut med bønner. For å lage denne retten ganske selv trenger du en 2 pund blekksprut, et glass av tørre bønner, 2 store løk, tre mellomstore gulrøtter, en halv leder av hvitløk, en halv kopp tørr hvitvin, litt smult eller smør 7 ss olivenolje, en haug med friske urter salt og pepper (hvit pepper eller en blanding). Pre-suge bønnene i kaldt rent vann. Mens det sveller, lavere kadaveret tint blekksprut i en gryte med kokende vann, setter til den samme hele skrellet løk og 1 ss vegetabilsk olje. Gjennomvåt bønner koker den andre potten. Blekksprut kokt seks minutter, bønner - om en time. Forberede en gryte eller en tredje kjele, stek den i smør eller smult hakket hvitløk, gulrot skiver og løkringer. Når zarum'yanytsya løk, hell grønnsaker vin og olivenolje, kok opp. Kokt blekksprut skåret i like store emner og samtidig sette bønner i en kasserolle til sausen. Krydre med salt, pepper Sett en klype, røre og la det småkoke på den rolige brann ca 15 minutter. Når en tabell dryss med finhakket persille.
  I tillegg til disse detaljerte oppskrifter, kan du eksperimentere ved å legge kokte skalldyr salater og havregryn, tilberedt på en enkel gryte eller trykkoker. Hvis du ikke legger til salt under matlaging blekksprut og ikke overstiger en varmebehandling, er kjøtt deilig i enhver kombinasjon og typer fôr.  
Hvordan bli attraktiv for gutta?
 Gud skapte kvinner vakker, og djevelen - attraktiv. Enig? Sannsynligvis ja, fordi det er vanskelig ikke å være enig at fysisk skjønnhet - dette er ikke en garanti for suksess med det motsatte kjønn. Å være attraktive for gutter, skal jenta være ganske enkel, men sjarmerende, munter, minst nehlupoy. Generelt, mye arbeid på seg selv og sin omfattende utvikling. Det er ganske vanskelig arbeid, men det bringer uvurderlige fordeler. Men den viktigste fordelen er at selv har et perfekt utseende på natur jenta han kan forvandle seg til skjønnhet, som ikke kan passere uanfektet.
Så hvis du står fast på at det var på tide å gjøre dem og bli attraktive for andre gutta, trenger vi ikke stille for mange spørsmål. Du har sannsynligvis en god grunn for dette ønsket. Vi vil prøve å gi noen viktige tips som skal hjelpe deg slå og slå inn utrolig attraktiv jente som er genuin interesse for det motsatte kjønn. Bare sette en betingelse og spør følge: ikke gjør sin appell verktøy for å spille andre menneskers følelser. I stedet for å bryte hjerter, bruke sin sjarm å søke etter en enkelt glad i, ved siden av som vil gjensidig lykkelig.
 Hva kvinner som menn
Før konverteringen fra puppe til sommerfugl, la oss først se hvordan deres endelige mål. Dukker du ser i speilet hver dag, men det ser ut som det som lever og oppfører seg som en sommerfugl som er attraktiv jente?
 1.  Hun alltid ser preparerte, hennes hår, hender, hud, klær i perfekt stand. Skinnende hår, svak glød, slank kropp, manikyr og ferske rene klær - en nødvendig betingelse for appell.
  Det følger moten at veien ikke bare helt rent og strykes, men perfekt kombinert med hverandre og med farge og design. Hun er klar over de nyeste trendene, men de bør ikke blindt, men har sin egen stil som understreker hennes individualitet og fordelaktige egenskaper.
  Det er ikke utsatt for dårlige vaner, ikke røyking og drikking god vin bare sjelden og i symbolske mengder.
  Hun elsker, respekterer og beskytter seg selv - men beundrer ham, og absolutt ikke viser det i offentligheten uten å spørre etter komplimenter og ikke manirnychaye.
  Hun elsker, respekterer og beskytter sin utvalgte, det opprettholder, ikke argumentere ikke på bagateller og skaper i ham en følelse av egenverd og makt.
  Hun har en sterk karakter, kan insistere på egen hånd, men vet å tilgi og å sende disse øyeblikkene når du trenger det.
  Det skaper komfort i hjemmet, trekker praktisk og vakkert interiør, forbereder velsmakende mat, god oppdra barn. Samlet, ikke dårligere i disse kvalitetene mor.
  Det gjenstår og vil ikke begrense mann: Jeg ønsker å vinne den igjen og igjen, og det er ikke noe ønske om å endre det.
  Hun utstråler optimisme, ofte smilende, liker ikke å klage og ofte lunefull, men som et spill.
  Hun vet alle reglene oppført og dyktig bruke dem uten frykt fra tid til annen bli brutt.
  Som du kan se, attraktiv jente - er ikke bare et sett av eksterne funksjoner og deres kombinasjon, er det også mulighet til å oppføre seg på en bestemt måte. Lær hvordan du presenterer deg selv i riktig lys og virkelig svare inntrykk produsert - som er problemet vi står overfor.
   Hvordan å tiltrekke mannlig oppmerksomhet
  Nå som målet for arbeidet med å si, kan du begynne å realisering. Hvis mangfoldet og kompleksiteten i fremtiden transformasjon du ikke er redd - begynne å handle på egen hånd eller bruk vår plan, skjematisk liste:
  1.  Helse og figur. Disse egenskapene vi ikke tilfeldigvis kombinert. Overvekt - er tegn på en usunn diett og livsstil som forstyrrer ditt appell. Så fra nå av blir nødt til å velge mellom chips og popcorn bøtte og oppmerksomhet hyggelig fyr. Ellers, vil ikke gå på kino for å "sted for kyss," og knase kalori behandle en kjæreste eller selskap i strålende isolasjon.
   I jakten på storfe ikke overdriv. Slank og tynn - de er to helt forskjellige figurer, og 99% av guttene akkurat som det første alternativet. Og det er umulig å oppnå noen dietter uten idretter. Hvis bare lys, men vanlig fitness - en forutsetning appell. Deretter trener vil gi deg en tynn midje, vakre ben og elastisk ass - kort sagt, alt som er så lik guttene. I tillegg er en gym - et flott sted å tiltrekke seg oppmerksomhet og gjøre interessante bekjentskaper. Sport jente alltid få respekt og sympati.
   Hvordan bli attraktiv for gutta?

    Mitt antrekk. Mange svært unge jenter som ønsker å se attraktive, ofte gjør vanlig feil. De prøver å kle seg som spektakulære (etter deres mening), men i stedet skape vulgær, altfor dristig bilde. Tro ultrakorotkaya skjørt og dyp cleavage, spesielt i én pakke - et tegn ikke anke, og tilgjengelighet. Jente kledd på samme måte, kan være interessert i fyren, men det vil være midlertidige, ikke seriøs interesse. Smarte unge mennesker med god smak heller ta hensyn til den personen til å passe perfekt stilig jeans og bluse.
   Lett, flyter kjoler - er dette den perfekte kvinners klær enn en mann anerkjent alle gutta. Så ikke glem å alternative sko med bukser skjørt og sandaler med hæler - og fortjent nyte beundrende blikk av det motsatte kjønn. Bare ikke glem at klærne skal være ikke bare vakker, men også passende. Fancy kjole på en piknik ville være som upassende som ripped jeans eksamen på russisk litteratur, og er en kjole ikke bare attraktivt, men minst dum.
    Lærdom og intelligens. Jeg gjør begge deler, fagutvikling og forbedring. Aldri for sent å lære og lese haster. Vane å stadig utvide min horisont - et viktig kvalitets definitivt forbedrer rangering i øynene til jenta anstendig gutta. Og for de som ikke er interessert, trenger du ikke å bli attraktive. Studiebøker og fiksjon - ingenting vil utvikle din vokabular og intelligens så godt som lesing.
   Men ikke glem at en virkelig intelligent person aldri pålegge sine synspunkter til andre. Tediousness frastøter og tiltrekker zubrylky få mennesker. Finn dine prioriteringer, velge bare kvalitet litteratur, film, teater produksjoner. Prøv å spørre hva griper deg interessant ung mann. Du ser hvor felles interesser og gjensidig forståelse er i stand til å gjøre folk attraktive for hverandre.
    Kosmetikk og parfyme. Make-up - er et kraftig våpen kvinner. Men bare hvis det er nøyaktig, naturlig og fagmessig gjort opp. Combat fargelegging, som mange misbrukte unge jenter i et forsøk på å trekke oppmerksomheten til unge mennesker er stort sett latterliggjøring. Ønsker ikke å være gjenstand for ironi? Deretter lære dosert mengde kosmetikk på hennes ansikt og hennes perfekt valgt farger. Ikke fokuser på mer enn ett ansikt, enten foran eller på leppene, gi opp perle tekstur og vurdere forskjellen mellom dag og kveld sminke.
   Eau de toilette - også meget delikat instrument, som skal være i stand til å bruke den. Hennes utvalgte, avhengig av situasjonen, tid på dagen og alder. Siden vi antar at vår relativt ung leser, så hun bør foretrekker en lett smak med sitrus notater og ozonovыmy. Disse allsidige og lukter nesten alle gutta, så forbundet med eleganse og diskré. Det er en duftende bilde - unnvikende skjønnhet - gjør deg mer attraktiv enn tykk og søt parfyme.
   Hvordan bli attraktiv for gutta?

    Tegnet og humør. Ingen er mer attraktiv enn den personen ved siden av som du føler deg vel og komfortabel! Hvis det er en jente, vil fyren søke å kommunisere med henne oftere enn trist eller for selvtilfreds venn. Det er ingen hemmelighet at vi alle - egoistisk, og menn - tre ganger. Derfor er det viktig å appellere til en ung person føler seg i samfunnet, må du hele tiden være på tå hev og tenke, hvordan ville du underholde eller slappe av og fred i sinnet selv.
   Smilende mennesker gir inntrykk av et lykkelig og velstående, og suksess er alltid attraktive. Selv om i dag er helt klart ikke dagen og alt kollapser med det, ikke viser denne fristelsen til å holde ansiktet. Selv om prangende, unaturlig gjør narr av deg klovn, ikke i en attraktiv jente.
   Oppsummering kan vi si at gutta er tilt naturlighet, og enhver spillet bør være rimelig. Ikke prøv å imponere publikum, være deg selv og oppnå første egen smak. Når du føler deg som liker seg selv - bør se unge mennesker som er klar til å dele denne opplevelsen.  
Яндекс.Метрика