Hvordan å sove hvis jeg ikke får sove?
 Fordelene med dyp og normal varighet av søvn alle vet: det er bra for helsen til kroppen, og mental aktivitet, og pep. Hvis du ønsker å ha en ung, velstelt og stram hud, her uten god søvn er nødvendig. Men for å gjennomføre en skikkelig hvile kan forebygge en rekke ulike faktorer: tunge tanker før sengetid, seng ubehagelig, upraktisk pyjamas og mange andre.
 Hvordan å sove hvis jeg ikke får sove?
 1.  Monotoni. Den første middel som ofte anbefales å bekjempe søvnløshet, telle sauer eller andre dyr som du liker. Måten flere mennesker testet og fungerer perfekt. Det viktigste i det - for ikke å la fantasien streife og ikke begynne å forestille hvert lam separat, noe som gir henne "menneskelige" kvaliteter. Hvis den starter, så du kan trekke å skrive en historie om sau og holde seg. Søvndyssende effekt, og andre repetitive handlinger, dempet monoton musikk, TV mumlende.
   Deaktivere tanker. Effektiv måte - mens det sovner stopp tenkning. Faktisk! Så, de første minuttene er det vanskelig, ingenting å tenke og drive bort alle tanker, men når det er mulig, å provalyuyeshsya sove. Hvis du er for komplisert måte, prøve til minst tror ikke på en negativ måte. Ikke tenk på faste saker ikke telle mentalt noen rapporter, ikke har tenkt å i nær fremtid. Regelen er: hvis du tror før du går til sengs, bare positivt, mens ikke spesielt gode drømmer: de er fint selv, men ta mye tid avsatt til søvn.
   Tretthet. Den vanligste måten å sovne raskt - god sliten før. Fruktbart arbeid i løpet av dagen vil eliminere søvnløshet. God og mosjon. Det er klart at vi ikke bør trene like før sengetid, men for to eller tre timer før det - ikke byr på. Stormy mental aktivitet hjelper også deg raskt sovner. Mest sannsynlig vil du mestre verker av Marx og Berdyaev. Kjedelig historie bok før sengetid for raskt trøtthet deg.
   Sengetøy. For en god søvn bare trengte:
  god seng uten sagging og holdbar;
  komfortabel madrass, helst ganske hardt og ortopedisk;
  som et varmt teppe på sesongen;
  mykt sengetøy, myke farger, behagelig å ta på;
  Puten bredde lik lengden av skulderen;
  komfortabel og romslig, begrenser ikke bevegelser pyjamas.
   Rolig. Raskt drøm blir ikke bare etter et varmt bad med skum, massasje, yoga og andre avslappende behandlinger, men selv etter avslappende lekser ansvar, stryking eller oppvasken.
   Air. I rommet der oksygen er tilstrekkelig, ren, frisk og kjølig, fylt enkelt. Så kvelden lufte på soverommet. På dette tidspunktet, kan du ta en kort spasertur nedover gaten. Så du zapasetesya mer oksygen, foruten litt razomnetes og blir lei.
   Kveldsmat. Må gjøres minst to timer før sengetid og være lett. Ikke overspise eller misbruke vanskelig, lang perevaryvayuscheysya mat. Hvis du ikke kan sove på tom mage, før du går å sove, spise et eple eller drikke et glass kefir. Bra for søvn og drikke en kopp te med melk eller varm melk med honning.
  Disse tipsene er enkle og klare, men noen er fortsatt ingen hjelp. I dette tilfellet kan vi gi råd klem en kjær før sengetid. Drift av raskt og godt sove, hyggelige drømmer til deg!  
Hvor raskt tint butterdeig?
 Akselererende allerede rask tining butterdeig kan være å vinne i et par minutter tid, håpløst ødelegge et godt produkt. I gunstige forhold for det vanlige kjøkken kjøleskap og tine hjemme selv butterdeig, hvis tykkelse er vanligvis dobbelt så mye som i fabrikken, ikke tar for mye tid fra 45 minutter til to timer, avhengig av størrelsen på bitene. Industriell deigen er helt stilles på en slik tynn pasta, som det sannsynligvis bør være forsiktig med å overskytende smeltet før tiden, ikke fart opp hendelsesforløpet. 250-gram plate (kvadratet av side 17 cm og en tykkelse på 6,7 mm), liggende på bordet i romtemperatur når ønsket tilstand i 15-20 minutter.
Butterdeig ligner i struktur til kake, som består av et stort antall gode kaker, prosloennyh smør (margarin). Deres uniform plikt avhenger av smak og skjønnhet ferdig baking. Temperaturen er en av de viktigste faktorene for dette meget jevn. Hvis vanlige kaker spesielt holdt i varme lag til olje (krem) god prosochyly hver tortilla, så butterdeig det vil være en katastrofe. Derfor, på alle stadier av fremstillingen romtemperatur og temperaturen av produktene skal ikke overstige 18 ° (ideelt - 15). Det samme kravet gjelder prosessen med tining frossen butterdeig. Voldelig virkningen at ulike oppvarming enheter (mikrobølgeovn, paneler, plater) var i stand til å gi uniform tining olje: (! Og det noen ganger) øvre Vil begynne å smelte og trenge inn i deigen, mens interiøret vil forbli frosset. Forsøk vidihrity deigen i uåpnet pose i varmt vann, i tillegg til de beskrevne problemer som truer dens penetrering inn i pakningstetthet, som er ganske vanlig og villedende. Som et resultat av deigen igjen og i stedet lider rødmusset paier og luft tunger som smelter i munnen, kommer rezinopodobnyye uformelige kaker for te. Selvfølgelig kan de være ment, men som ikke er pohvalyshsya. Dette gjelder spesielt for hjemme sloyok deigen forberedt uten spesielle impro, konserveringsmidler, stabilisatorer og andre prestasjoner kjemisk næringsmiddelindustrien.
 Hvordan tint butterdeig?
 1.  Best av alt, å fjerne pakken fra testen fra fryseren og la den over natten i kjøleskapet i morgen (eller senere) starte ovnen. Kjøleskapet butterdeig varmet bare 5-7 °, men å være i et varmt kjøkken, velger svært raskt ingen grader til optimal 15-18.
  Ved romtemperatur butterdeig tint betydelig raskere enn i kjøleskapet, men det betyr ikke vike fra langt og lenge, må alltid være forsiktig med å overoppheting, noen ganger fjerning av kulden til jevnt rundt reservoaret er nådd ønsket temperatur.
  Hvis frosset deig roll, distribuere det bør være svært forsiktig, som tine lag bøyer klar til å gå ombord, klippe og straks legger ut på en virksomhet eller trukket inn i kjøleskapet, der venter i vingene. Noe forenkle og akselerere distribusjon vil hjelpe varme hendene. Legger hånden på innsiden svingen delvis utbrettet roll - du vil føle det umiddelbart varmet og ble lydig på grunn av denne kampanjen er enklere. Den samme effekten vil neppe målrettet strøm av varm luft fra hårføneren. Fremfor alt, ikke la seg rive med: noen få sekunder for hver runde - ikke mer! Hvis du ikke har tenkt å kutte den rullet deigen, er det du trenger en hel lag - se. s. 1.
  Hårføner samme, men uten vedlegg hub, sveipende bevegelser, forsinke jet på ett punkt, kan du i fem minutter for å tine deigen fabrikken, pakket plater. Således hver plate skal tines separat, kontinuerlig å dreie og styre temperaturen av hånden. Deigen skal være plast, men beholde elastisitet og være kaldt å ta på.
  Ikke la butterdeig permanent åpen slik at den ikke zavetryvalos; dekke lett fuktet klut eller film. Av samme grunn, ikke peke tørketrommel (hvis du bestemmer deg for å bruke den) direkte til deigen, helst luftstrømmen vil komme til ham gjennom filmen eller stoff.
  Når du steker et stort antall ekstra sloyok kuttet biter av deigen, venter på tur, lå på rad på brettet, dekk med en plastpose eller klut og holde i kjøleskapet.
  Butterdeig egen produksjon kan høste og fryse aksjen er ikke verre enn det fabrikken. Bare ikke legg den i fryseren, rozkachavshy siste, kuttet i porsjoner kvadratiske eller rektangulære biter og legg dem på bordet, slik at de ikke kleber seg sammen kantene (tilgjengelig i flere rader, skiftende hver film eller poser) og fryse. Da de allerede var helt frosset, kan du lage en haug i en pakke og få riktig mengde baking stykke. I alle cutting deig tint raskt.
  Gjentatt frysing gjær bakverk helt uakseptabelt, men uten gjær, hvis alle andre forhold - er mulig, selv om uønsket.  
Hvordan ta vare på spatyfyllumom? Bryr spatyfyllumom.
 Spathiphyllum (Spathiphyllum, kvinner Happiness) - utrolig vakker plante, innfødt til tropiske Sentral- og Sør-Amerika. Denne flerårige blomsterdyrkere verdsatt for opprinnelige utseende og enkelhet av omsorg. Ett blad blomst kalles ofte et teppe og sammenlignet med åpen håndflate, som er skjult inne i elegante toppen er gyllen gul, hvit eller grønn.
Det finnes flere varianter av planter som varierer i høyde og blad størrelse og farge tone blomst og hode. Dette anlegget passer perfekt inn i ethvert interiør, og bringer med seg en følelse av fred, skjønnhet og renhet. Kanskje fordi det er så elsket av mange. I tillegg blomsten krever nådeløs oppmerksomhet.
 På særegenheter av planter.
Å spatyfyllum vel vokst og blomstret en gang valgt for et egnet sted for å sikre sin vanning og gjødsling væske. Spør en pott med en plante i vinduskarmen beste, går mot øst, vest, sør eller sørøst side. Planten liker en rolig ambient lys. Men sterkt sollys og mer direkte sollys det kan ikke stå. Bladene på blomsten, som sto for enda en kort tid i solen, dekket av rødbrune flekker som indikerer brenne. Hvis lyset ikke er tilstrekkelig, forlater spatyfylluma vil strekke i lengde, og vil stoppe blomstring. I dette tilfellet må du flytte den til et opplyst sted. I normal belysning og vanning planten blomstrer en gang eller to ganger i året, vanligvis i høst-vinter og vår.
Anlegget føles behagelig på 22-23 grader, men når det faller under 17 grader hemmet vekst og utvikling. Temperaturen på 10 grader er farlig for ham - blomst kan dø. Som mange tropiske planter, spatyfyllum svært følsom for trekk.
 Hvordan ta vare på spatyfyllumom?
Når vanning er nødvendig å ta hensyn til perioder med hvile, vekst og blomstring. Behovet for økt fuktighet under blomstring og rask vekst. På dette tidspunktet bør det vannes rikelig, overlevende litt tid mellom hver vanning. Neste vanning kan holde bare når det øverste laget av jorda er tørr. Under fritid nok til å fukte jorda en gang i uken. Men hvis rommet er for varmt eller tørt, må du sørge for at landet ikke er tørket opp. Dette anlegg er svært følsom for lavere fuktighet i rommet. Når tuppen av bladene begynte å bli gule, betyr det at luften blir fuktet nok for spatyfylluma. Vil redde situasjonen periodisk sprøyting bladene. Ikke vær redd for fuktighet. Formen og flate blader bidrar til det faktum at for mye fuktighet på bladene kastes uten å forårsake skade dem.
Når de gul-brune flekker, mest sannsynlig, er anlegget lider av fuktighet. Redusere vanning og sørg for at potten er god drenering.
En annen indikasjon på at vanning er i standby ubehagelig for planter er tørking neraskrutyvshyhsya unge blader og sverting store blader. I dette tilfellet bør vanning være begrenset. Mye mindre lignende symptomer oppstår ved høy tørr luft innendørs og overskudd av fosfor og nitrogen i jorden.
Care gir også regelmessig spatyfyllumom omtrent en gang i måneden fôring små mengder av alle relevante gjødsel. Gjødsling øker under blomstring - denne gangen det bør gjøres annenhver uke. Hver plante gjødsle jorda bør vannes rikelig forsvart vann ved romtemperatur.
Som plantene vil vokse, vil den trenge en transplantasjon. Best å gjøre denne våren, men ikke tidligere enn rotsystemet spatyfylluma fyller potten. Egnet for transplantasjon potten, 2-3 cm større enn i dag. Forbered jorden, som vil trenge for å fylle plassen. Og viktigst av alt - ta vare på kvalitet drenering. Siden planten liker rikelig vanning er viktig at vannet ikke stagnere i potten. Og det kan bare gi pålitelig, lag 3-5 cm drenering.
Tid transplantasjon - den beste tiden for å blåse opp det nye anlegget fordi det reproduserer ved å dele jordstengler. Derfor er det tilstrekkelig å dele bøssing for transplantasjon. Men merk at i hver av buskene ble dannet nye knopper og enda 1-2 skifer. Nye planter skal plantes i mindre potter med drenering. I en liten pott blader og rotsystem vil utvikle seg harmonisk.
 Skadedyr spatyfylluma.
Den virkelige svøpe for planter kan være insekter, bladlus, mealybug, edderkopp midd og Quadraspidiotus perniciosus. De påvirker blomst med overdreven tørrhet i luft. Dessverre er de ofte ikke i stand til å oppdage bare når insekter tett avgjort på anlegget. Deretter bladene og stilkene er dekket spatyfylluma mørke flekker, offset og bli svart. Kan lagre spesielle forberedelser eller folk rettsmidler. Blant de sistnevnte er ansett som den mest effektive tobakk-såpeløsning. Å forberede den, nastrohayte om en spiseskje med såpe. Hell et glass med varmt vann for å gjøre den myk. Ta en spiseskje med tobakk, helle en halv kopp vann. Når såpen blir ganske myk, bland godt og tobakk såpe løsning, belastning og spray bladene og stammer fra alle kanter. For store klynger av insekter, kan du fukte en bomullsdott og tørk løsning plante, fjerne dem.
Bekjempe skadedyr er alltid vanskelig, spesielt hvis rommet er mange planter. Så det er best å unngå slike plager, spesielt siden det er et blunk.
Leverer mer sommer plante på balkongen - det vil bli betydelig sterkere og sterkere.
Som du kan se, omsorg spatyfyllumom enkelt og rimelig. Men dens eksotiske skjønnheten kan bli en dekorasjon av ethvert interiør leilighet, kontor, ferie hjemme.  
Яндекс.Метрика