Hvordan du raskt vokse neglene?
 Vakker manikyr - er like, om ikke mer viktig indikator på omsorgs kvinner enn feilfri sminke og stilig frisyre. Men hva hvis du ikke ønsker å vokse negler eller en av dem troløst brutt? Det kan brytes spiker og manikyr stort rot, og humør. Hvis en hendelse inntraff like før en viktig begivenhet der du ønsker å være på topp, og du kan ikke hindre feil i bildet av socialite og skjønnhet? Enkelt sagt, hvor raskt vokse negler?
Heldigvis finnes en slik mulighet. Selvfølgelig, hvis de er veldig kort i dag, så lenge du trenger i morgen, ingen toalettsaker og bad vil ikke hjelpe. Den eneste veien ut - bygning. Men det ville være bedre å gjøre dette som en midlertidig og et par uker for å fjerne kunstige negler, forresten lage et komplett utvalg av gjenopprettingsprosedyrer. Det ville ikke se perfekt påløpte negler, vil din naturlige bare forverres, så ikke bli involvert i gel og akryl "protezykamy", men heller å gi økt oppmerksomhet til å styrke sin egen negleplaten.
Hvis farts vidroschuvannya negler du har minst et par dager eller en uke - Gratulerer, du har et lager haug av tid og alt skal slå ut.
 Kosmetikk.
Start med å kjøpe "smart emalje" - utøver polsk. Har ikke spart på det også, og gi preferanse til produkter av kosmetikk selskapet, tillit. Å bruke emalje var mer effektiv hver dag for å skyte den gamle (veldig skånsom måte å fjerne lakk uten aceton) og anvendt emalje igjen.
Påfør kremen på hånden, med fokus på neglebåndene, eller enda bedre, i tillegg til å kjøpe spesial cuticle olje beriket, så neglene vil ikke bare lang, men også moden.
 Det lading polsk?
Raskt voksende negler i de som spiller musikkinstrumenter eller få store mengder tekst på tastaturet. Dette er ganske enkelt forklart: konstant stimulering pads av fingrene forbedrer blodsirkulasjonen i området, og negler vokser raskere. Så du kan begynne å skrive lange brev til venner i sosiale nettverk eller få en vane å tromming med fingrene på en hard overflate. Men det pads, ikke tuppen av neglene slik at du vil skade, først, negler, og for det andre - psyken til andre.
 Vi slår til vann prosedyrer.
Den neste fasen - bassenger. Perfekt egnet for dette formålet en løsning av havsalt. Du kan også legge til et par dråper av jod og klem sitronsaft. I fravær av salt, kom og felles kjøkken.
Sitron er mulig å gå frem som følger: dip negler i sitron masse i et par minutter. Så ikke bare negler podpytayutsya næringsstoffer, men også bli lettere, utmerket innvirkning på deres utseende. Men den klassiske sitron bath (saften av en halv sitron i to glass med varmt vann) hjelpe årsaken.
Litt vanskeligere å tilberede, men svært effektiv bad - gress. Vi trenger to spiseskjeer med kamille, johannesurt og burdock rot. Alt dette er å helle kokende vann, deretter tappe og kjøle seg ned når suppen - slipp den i fingertuppene.
 Massasje.
Hvis du raskt vil vokse lange negler kan hengi sin vitamin massasje. For det er bedre å bruke en olje løsning av vitamin A og E. Hvis du regelmessig massere spiker området, med fokus på skjellaget er ikke bare påvirke veksten, men også gjøre dem sterke.
 Ernæring.
Selvfølgelig vil neglene vokse raskt riktig ernæring. For det første består i dietten til mat som er rik på kalsium, samt grønnsaker og urter - en kilde for essensielle sporelementer. En annen rett som kan legges til på menyen for spiker vekst - en frukt eller bær gelé, gelatin, som er det er en reell "vekst vitamin" for negler.
 Yrkesmessig sikkerhet.
Hvis du ønsker å ha lange negler og vakre hender og så holenыmy og godt vedlikeholdt, er det to måter. Først - være en hanske og glemme renhold, oppvask, håndvask, og selvfølgelig arbeidskraft bragder i hagen. Det er lite sannsynlig at du seriøst har mulighet, derfor bruker den andre - kjøpe noen par tykke gummihansker og ikke glem å bruke dem, gjør husarbeid. Ingenting skadelig ikke påvirke negler som hyppig kontakt med vann og rengjøringsprodukter.
Måter å vokse neglene mye, og velge noen av dem, kan du enkelt lage din drøm om en stor manikyr. Det er imidlertid verdt å vurdere at myndighetene i mote i en stemme si: sjokkerende lange negler er ikke lenger relevant. I dag i mote negler ryddig medium lengde eller enda kortere.  
Hvordan å avvenne katten hadyty hvor som helst?
 Det som ofte skjer er at den valgte døende kattunge i gata eller tatt inn i familien brakt voksen katt plutselig begynner hadyty i hele leiligheten. Situasjonen er ikke hyggelig. Men enda verre når det begynner hadyty egen katt, som de "unge klør" gode manerer ble vaksinert og som vet nøyaktig hva sette skuffen. Dette reiser spørsmålet om hvordan å avvenne katten hadyty hvor som helst?
 Finn ut hva som forårsaker. Katt med rette ansett som en av de flotteste dyrene. Og da hun begynte å "gjøre ting" ut skuffen, så det er en god grunn. Dette vanligvis eller helsemessige problemer eller psykiske problemer.
 Psykologiske problemer.
De danner ofte grunnlag av hel eller delvis tilsidesettelse brett. Psykiske problemer er forståelig når dyret blir bare inn i hjemmet ditt. Det føles sterkest stress i ukjente omgivelser. I dette tilfellet, uønsket skjelle katten, hvis skyldig. Du vil bare forverre stress staten og stramme prosessen med tilvenning til skuffen. Det mest fornuftige, uavhengig av kjønn og alder på dyret nøye se ham i de første dagene og ukene av livet i hjemmet. Når du legger merke til at katten får å "gjøre saken" ta henne i armene og bære en skuff, stille og sa at toalettet her. Katter ikke bare rent, men også veldig intelligente dyr, så du trenger ikke mer enn 5-7 "leksjoner" at kjæledyret har innsett at det er nødvendig. Da han gikk inn i skuffen, sørg for å prise, klapp den og behandle mest favoritt godbit. To uker er nok oppmerksomhet til dyr formet stativ vane å gå på do akkurat i skuffen.
Hvis den nye kjæledyr kategorisk avviser skuffen, kan det være i skuffen. En sterk lukt av plast; aggressiv vaskemiddel ble brukt til vask eller skarp smak filler kan være uutholdelig for ditt kjæledyr. De kan dessuten være forbundet med en katt ting meget langt fra å være en latrine lukt. Derfor utstråler brett den mindre kjemisk lukt, den roligere det vil ta dyret.
Noen ganger hender det at en plutselig hjemmet katten nekter å gå til skuffen som har vært brukt i flere år. Hvis du ønsker, og du kan finne forklaringer på dyrs atferd. Årsakene kan være flere - du har byttet til en ny filler som dårlig katt; katten din har økt betydelig eller legge på seg, og det var en liten skuff - det kan godt snu i den og derfor på utkikk etter en romslig og komfortabelt sted for avføring.
På motvilje mot å bruke til sitt formål brettet kan påvirke selv å overføre nærmere der katten vanligvis spiser. Og det er også naturlig som markeringsadferd. Noen ganger katter, men mye mer - katter, prøver å markere sitt territorium. Hvis dyret har levd i lang tid og har trent i skuffen, kan ønsket om å markere visse steder være forårsaket av en plutselig var det frykt og nervøsitet. Dyr er ikke sikker på deres sikkerhet og dermed prøver å "beskytte" fra truende farer, kjente bare til ham. Dette skjer når et dyr ofte gråte, slo dyret føler sult og ubehag. Ofte hunder og katter er begynt å sette merker når huset har et nytt kjæledyr eller et nytt familiemedlem. Dermed pet prøver å forsvare rettigheter som rettmessig tilhører ham. På dette tidspunktet må du omgi katten økt oppmerksomhet og vise henne at hun absolutt ingenting har forandret seg, vil det ikke være verre enn det som skjedde i huset til noen endringer, ofte leke med henne, stryke henne ros, behandle vkusnyashka.
Spesielt rad er et problem når dyret begynner hadyty i sko eller klær noen av familiemedlemmer eller gjester. Vanligvis er dette problemet selektiv, som dyret går om ting bestemt person (noen få personer). Dette problemet er en av de psykologiske og antyder at forholdet mellom en katt og en rekke ting som må korreksjon.
Hvordan å avvenne katten hadyty hvor som helst?
 Når grunnen funnet er ofte nok til å fjerne den, kjøpe katten en stor og praktisk skuff overvåke sin renhet, bruker filler uten skarp lukt. Å avvenne katten hadyty hvor som helst, er det nok til å flytte skuffen unna der katten spiser. Noe mer komplisert når katten markerer territoriet og regelbrudd på klær og skotøy. I disse tilfellene vil det mest konstruktive anmeldelse av folks holdning til dyr. Eieren må vise pet at han elsker ham, bryr seg om ham. Man må gjøre alt for å pet føler deg komfortabel og hjemme i full sikkerhet. Sigarett dyr bør ikke være uhøflig. Husk: "Gode ord og god katt"! Snakk med kjæledyret ditt, leke med den. Hvis katten puhlyva gjøre huset hennes. Den kan kjøpes som et ferdig hus med kohtechesalkoy og vanlig pappeske med et hull skåret ut for passering og inne i en liten teppe postlannыm. Spør et nytt "hjem" for kjæledyr trenger et rolig sted å ikke gå forbi altfor ofte og ikke støy. La dette huset vil bli en trygg havn for katten din når han trenger fred og beskyttelse.
Katter hører til disse dyrene i hvem tilstedeværelse av mat beroligende effekt. Så hvis kjæledyret blir stadig boller med vann og tørr mat, vil det gi ham trygghet og fred. Dette vil være nok på den tiden, mens han er i huset alene. Og kommer hjem, snakke med ham og gi ham noe deilig at han elsker - kjøtt, fisk, rømme, spesiell kattemat. Oppmuntre ditt kjæledyr til å tro at din opptreden i huset alltid lovet ham noe fint. Ikke begrens for mye frihet av dyret. Tillate katter å sove på sofaen og stol, zaplyhuvaty på høye gjenstander og møbler. Klart, kjøkken bord - tabu. Den absolutte ettergivenhet kan overbevise kjæledyret ditt, er det ett og full eier av territoriet. Restriksjoner må være svært vanskelig, men i alle fall bør ikke være mye.
 Helseproblemer.
Sykdommer i urin og fordøyelsessystemet kan forårsake smerter under avføring eller vannlating. I dette tilfellet kan det pet danne en "tro at smerte oppstår når det er i potten. Han intuitivt vil se andre steder for tømming. Underernæring kan føre til smertefull forstoppelse. Tilstedeværelsen av ormer kan også forårsake smerter under avføring.
Derfor, hvis katten begynner hadyty hvor som helst, må du først undersøke det i en dyreklinikk og for behandling. Vanligvis, hvis du er en sykdom etter behandling dyret sier raskt "gode manerer" og vil ikke lenger ignorere skuffen.
Helseproblemer kan være på grunn av alder og katter. Muskler svekke excretory veiene og avslappet katt kan være ufrivillig vannlating. Dette skjer noen ganger når en katt veldig godt forhold til eieren, og hun følte seg sulten for det, har lagt seg på sin vei. På dette punktet er det helt avslappet og problemer kan oppstå. Dette spørsmålet hver eier bestemmer annerledes. Noen lukke alle dører og la katten i et rom hvor det ikke er hans ting, spesielt noen forlater en av hans gamle ting som ikke skader katten betale for slike tilfeller. Heldigvis skjer ikke dette ofte.
 Streng straff.
Noen uheldige eiere av katter vurdere den mest effektive metoden gamle bestefar når nahadyvshuyu katt stakk nesen i en vanndam eller haug. Barbariske metoder! Selv om det ville føre til "suksess", basert på denne tvilsomme suksess vil ligge dyr frykt, ydmykelse og fysisk smerte. I tillegg er flere repetisjon av denne "metoden" kunne stupe katten i en tilstand av langvarig stress, som i beste fall forsinke prosessen med tilvenning til skuffen, i verste fall - vil negativt påvirke den mentale tilstanden til dyret, noe som gjør ham sjenert og nervøs. Eller vurdere og slo dyr fanget i loven. " Dette er de verste metoder for eksponering for kjæledyr som ikke har noe å gjøre med riktig utdanning.
Praksis viser at en god, tålmodig holdning til dyr gir en rask positiv når man skal avvenne katten hadyty hvor som helst. Tålmodighet, litt tid, og viktigst av alt - kjærligheten til kjæledyret ditt - noen, vil den vanskeligste oppgaven skal løses. Katt eller katten din hevn for dette oppriktig kjærlighet og hengivenhet.  
Яндекс.Метрика