Hvor ofte kan jeg gå i solarium?
 Den vakre og jevn brunfarge kan føre til at havet - komplett med magneter og godt humør. Og dette er sannsynligvis det beste alternativet. Men hvis havet langt unna (og forlate - for langt unna) og på gaten slaps eller høst vinterkulda, en fin måte å bringe skjønnhet og skygge for å gi huden din - fra bronse til sjokolade - vil solarium.
Det er imidlertid en klar idé om nytte / skade kunstig sol ikke selv ekspertene. Er det mulig å sole seg i det hele tatt, og hvis så, hvor ofte du kan gå i solarium? Alt er bra med måte - dette utsagnet er stor når det gjelder å sole i solarium. Det gjenstår bare å finne ut hva som er målet? Svaret på dette spørsmålet vil avhenge av mange faktorer.
Hvis pæren i Solseng gammel og utstyr er ganske gammel, ville det mest riktige svaret være: "Ikke gå i det hele tatt." Riktig solarium - vertikal, med utblåsning, med sprøyting vann og sky med forsterkede bunn lamper (i dette tilfellet beinet også få sin dose av pigment og ikke forbli hvit kontrast).
Det antas at ingen skade på helse har råd til tjue økter i året. Det betyr to år ti økter eller 3-6 eller syv.
Mellom turer til solarium bør ta to eller tre dager - og i denne tiden en tan tid til å oppstå og neste økt eneste sikre det. Hvis disse prosedyrene gjør daglig, er huden ikke tid til å "komme seg etter eksponering for UV-lys, og selv standard og passer på alle måter antallet minutter" på gårsdagens gjær "kan gi brannskader. Så pause mellom solarium rett og slett nødvendig.
I prinsippet er denne teknikken ganske rimelig, men dessverre, det gjør ikke rede for en svært viktig og avgjørende faktor - type og farge. Selvfølgelig bør tid og antall solingsøkter avhenger først og fremst på det.
Lys-skinned og blåøyde blondiner (selvfølgelig, naturlig), som tilhører den skandinaviske typen tan være veldig forsiktig. De er enkle å brenne, og det er virkelig vanskelig å få en jevn brunfarge. Hvis man behandler denne type, starter med tre eller fire minutter og pause i minst tre dager, hver gang øke tiden på ikke mer enn ett minutt. Mer enn seks minutter gjenstår i de ultrafiolette strålene du bør ikke. Hvis du blir tilbudt til den første økta bare 7-8 minutter, og insisterer på at dette solarium for å sole seg og alle 15 - bare gå. Dette solarium med gamle lamper.
Hvor ofte kan jeg gå i solarium?
 Auburn jenter med veldig lys nesten glødende hud og rikelig fregner fra besøker tanning bør unngås. Dessverre, kan ingenting gjøres - sannsynligvis blir brent i dette tilfellet ganger muligheten til å få en jevn brunfarge.
Hvor mer heldige jenter europeisk stil - med en ganske lys hud og hårfarge blondt til brunt. De har ikke råd til å starte med fem minutter og til slutt vise seg å sju eller åtte. Solbrenthet vil da være glatt og vakker. Men den daglige økter og de er kontraindisert. Delta solarium er minst en dag.
Det ville synes at de med mørk hud, tan og ganske ubrukelig - hennes tone er den samme som for andre lyshudet jenter etter ti økter i solarium. Men hvis det var et ønske om å starte prosedyren bedre syv minutter. Mer enn fem økter er usannsynlig å trenge - garvet hud slike faller raskt og jevnt.
Bestemme hvor ofte du kan gå i solarium for deg, bør du vurdere alle faktorer: egenskapene til huden, intervallet mellom øktene, antallet minutter - og samtidig teller "årlig rate" overgå det er ikke verdt det.
Ikke glem å solarium bruk alt nødvendig verneutstyr - kroppskrem, lue, briller og spesielle pads på brystvortene hennes. Og da denne fremgangsmåten vil bare forbedrer immunitet og helse.  
Hvordan leve hvis det ikke er noe incitament?
 Livet uten stimulans - det er veldig trist. Uten stimulans selv komme opp i morgen ikke vil, fordi det er nødvendig å våkne opp i et godt humør og grandiose planer for i dag. Hvordan leve hvis det ikke er noe incitament? Vanskelige spørsmål eller diskusjon - men svaret kan søke. Først av alt, bør vi forstå - hvor dette insentivet fortsatt her, og hva som faktisk skjedde. Siden innholdet av hans fravær kan være forskjellig. Derfor, puslespill og beslutning om "hvordan å leve? "Også vil være annerledes.
 Alternativ 1. Du har nådd: stabil finansiell stilling, en prestisjefylt jobb, respekt og anerkjennelse av kolleger, sterk familie og store barn. Og nå, når alt er der - du utrolig kjedelig, ser det ut til at alle prestasjoner er bak oss, og stimulans sette nye mål - nei.
Hva om saken. Først - ikke provosere skjebne og ikke glem å takke henne hver dag for hva det er alt du har. Dette er meget viktig.
Og for å legge til i livet til "pepper" utseende for en ekstrem sport som vil ha du liker og legge friske inntrykk. Hvis du aldri har hoppet med en fallskjerm - gjør det. Eller ta turen til eksotiske destinasjoner - reiser ofte kommer gode ideer og interessante ideer der.
Legge frem et virkelig stort prosjekt som vil blåse deg unna - og et incitament. Eller nyte en veldedig organisasjon, men ikke på nivå med "gi penger" (selv om det ikke er dårlig) - og ved frivillig, til å komme og hjelpe noe folk som er mindre heldige enn deg. Så du og gjør godt arbeid og husker hvor mye du har fått, og hvor mye du kan.
 Alternativ 2. Tap. Svært ofte "no incitament" betyr at livet ditt var borte noen veldig viktige personer. Dette kan være en elsker (a), som nylig skilt barn som kom inn på videregående i en annen by eller gift og forlot sin fars hus. I slike tider, virker det ofte at noe i livet mitt var over for alltid (selv om, som det er), og dette nye livet mye mening lenger (men dette er ikke sant).
Nå er det tid for å huske at den viktigste personen i livet ditt - er det fortsatt deg. Med avgang av noen familier med barn er vanskelig å akseptere, spesielt hvis alle årene du har levd sine problemer og behov, og helt glemte henne. Vel, det er tid for dem å huske. Gå til de vennene du ikke har sett fordi de bor langt borte, meld deg på magedans, yoga kurs eller veving med perler, plan landskapsforstadsområde - begynne å gjøre noe som er fortsatt ikke nok tid.
Hvis tristhet vant blues-du for avskjed fra kjære, finne styrke til å ta opp arbeidet med deg selv. Det er den vanlige historien - avskjed med sin elsker, jente sorg og fortvilelse kommer til å forme, engelskkurs og frisører. Og nå, ett år senere hennes perfekt figur, flytende engelsk, og favoritt arbeid - da-da! - En ny favoritt. Den tidligere, selvfølgelig, ønsker å komme tilbake, men hvem er det interessant - for sin rolle i hennes liv var svært forskjellige. Det viktigste - ikke miste motet, og insentiver må finnes.
 Alternativ 3. Pensjon. Det er klart - svært vanskelig tid. I går du var uunnværlig spesialist, i dag etter de høytidelige ord og presentasjon vase som om du er en fri mann. Men noe denne frihet dystre. Og selv frustrerende - ikke penger.
Først av alt - husker alle sine tidligere prestasjoner. Men for å nok en gang uttrykk for sine familier, men for å bli trodd - alt du får, at du ikke hadde noe imot. Enig - du bare ikke sette nye mål og målsettinger bare fordi de frykter - det vil være vanskelig å oppnå. Og helt ubrukelig. Starte helt på nytt aldri for sent, spesielt nå som det var så mye ledig tid. En live hvis det ikke er noe incitament, veldig trist - så det er på tide å finne den. Bare se deg rundt - og du vil se en masse muligheter. Selvfølgelig, så snart slutte å hevde at de ikke er.
 Alternativ 4. Du tenker bare. Og så, også, er høsten eller våren, blues eller vitaminmangel. Mood - så som så, og det synes at ingenting er ikke fornøyd i det hele tatt. Så det. Prøv det først, god multivitamin drikke bort kurset, og for det andre, til inventar alt i livet ditt er verdifullt og viktig. Fra beste venn og planer for sommeren til favoritt sofaen og katt. Ikke bekymre deg, dårlig humør - dette er midlertidig, men livet er fullt av interessante og viktige saker.  
Hvordan øke hemoglobin i blodet?
 Nivået av hemoglobin i blodet er en viktig indikator på helse. Dette er på grunn av den viktige rolle hemoglobinet i kroppen. Han transporterer respirasjonsgasser kombineres med oksygen i lungene og levere den til alle organer og vev. Oksygen trer i forbindelse med de stoffer som finnes i vevet og oksydere dem. Som et resultat av dette frigjøres energi, som er nødvendig for normal funksjon av hele organismen. I tillegg er bindingen hemoglobin i vev fra 2 viser karbondioksid fra kroppen. Derfor er det nyttig å jevne lære om tilstanden i sitt eget blod, om nødvendig, å raskt kunne ta de nødvendige tiltak.
Hemoglobin - et proteinkompleks som inneholder jern. Det er en del av røde blodceller, røde blod Calf, hvor andelen kan nå 95%.
 Symptomer og årsaker til redusert hemoglobin.
Det finnes regler for hemoglobin i blodet. Dersom indikatorene er normale, de røde blodceller fullt takle dens funksjon, som gir legemet med oksygen i riktig mengde. Barn under ett år rate på 110 g / l for kvinner - 120-140 g / L for menn - 135-160 g / l. Det faktum at nivået av hemoglobin i blodet er redusert, ofte kan anta en tilsynelatende mennesket. Huden blir tørr, blek ansikt. Slimhinner i munn og øyelokk også bli blek, lepper cyanotisk fargetone kan kjøpe og crack i hjørnene. Denne personen kan oppleve svakhet, svimmelhet, slapphet. Som et resultat av mangel på jern i kroppen er svekket immunforsvar. Pasienten blir mer utsatt for ulike typer infeksjoner, redusert sin fysiske aktivitet og kapasitet; Han blir lei lett; blir sløv eller irritabel. Ofte et resultat av jernmangel hos voksne er håravfall, sprø negler, sprukken hud (ofte på begge sider av hæler og hender).
En mye mer alvorlige konsekvenser av jernmangel i kroppen påvirker barn. Bremse fysisk vekst og mental utvikling av barnet; voksende vev og organer i kroppen utsettes for uønskede endringer; lider hjernen og nervesystemet.
Før du spør en logisk spørsmålet "hvordan å øke hemoglobin i blodet" og begynne å lete etter måter å gjenopprette, må du finne ut hva som forårsaket nedgangen i sitt nivå.
Først av alt, er dette på grunn av den store blodtap. Blodtap kan være ekstern - traume, kirurgi, fødsel og abort, hyppige neseblod og overdrevent tunge menstruasjon. Det er vanskeligere i situasjoner når det gjelder intern blodtap, årsaken til noe som kan være lukkede hodeskader, store slag, svangerskap utenfor livmoren, gastrointestinale sår blødning og andre.
Få mennesker vet dette, men lav hemoglobin kan være en indikasjon på at kroppen påvirkes spesifikke parasitter - ormer eller nematoder klasse med et bredt lentetsa. Disse ormene grave Oral i tarmen og suge blod.
Redusert hemoglobin (anemi) kan forekomme når en person ikke bruker mat som er en kilde til jern. Årsakene til lav hemoglobin er bruken av anticancer-medikamenter eller anti-revmatisk i lang tid; ugunstige miljø vilkår forhold iboende antall farlige bransjer forbundet med store utslipp av bly i atmosfæren. Videre kan anemi skyldes uoppdaget nyresykdom og blodet i seg selv.
 Hvordan øke hemoglobin i blodet?
Når årsaken til mangel på røde blodlegemer i kroppen ble funnet, skal det ta umiddelbare skritt for å øke hemoglobinnivået. Til glede for mange lider av denne sykdommen bør bemerkes at svært ofte bedre situasjonen i de tidlige stadier av sykdommen klarer et par dager og uker.
Det er en enkel og felles for alle voksne og barn betyr - er å spise matvarer som øker hemoglobin. Høyt jerninnhold av forskjellige produkter som for eksempel okse, kanin kjøtt, lever, tunge, nyrer. De fleste ble ikke steke, koke eller putre og. Mange jern som finnes i bokhvete og havregryn, sopp, blåbær, mørk sjokolade. Ved å forbruke matvarer bør alltid huske at det beste de inneholdt jern absorberes av kroppen når maten er lagt vitamin C som er, kjøttretter kan det være alle slags sauser basert på tomatpuré eller tomatjuice, grønn sorrel og spinat. En søt grøt og retter kan bli skylt ned med appelsin, gulrot juice eller te med ferskpresset sitronsaft.
Blant de anbefalte produkter som anemi og saltvannsfisk, kylling, reddiker, poteter, noen korn og belgfrukter, selv om de inneholder jern litt mindre enn i den første gruppen av produkter. Det er nyttig å inkludere i kostholdet aubergine, aprikos, druer, kirsebær. Positiv innvirkning på nivået av hemoglobin regelmessig spise litt tørket frukt - aprikoser, svisker, rosiner, dadler. Ferske granatepler og granateple juice vil også være svært nyttig. Legg i de første, andre kurs og salater så mye friske urter. Ikke vær lat til å gjøre flere juice, rødbeter, agurk, gulrot, eple juice greener. Bland forskjellige juice, endre konsentrasjonen (som er spesielt viktig for gulrot og bete) og søker forskjellige smaker.
Mange her nezhadani produkter inneholder også jern, men hennes interesse for dem og svært lite bruk av disse produktene ikke er i stand til å ha stor innflytelse på økning i hemoglobin.
 Preparater av anemi.
Blant verktøyene som kan øke hemoglobin i blodet, i dag mange effektive medisiner. Til tross for at mange av dem er tilsetningsstoffer i mat, må bruken av bare forskrives og overvåkes av en lege. Dette er spesielt viktig når det gjelder barn og gravide kvinner.
Vanligvis leger foreskrive medisiner i alvorlige tilfeller når blodverdier og betydelig lavere enn normalt hemoglobinnivå for å øke kosthold endringer er ikke mulig. Avhengig av tilstanden til pasienten, bestemmer legen varigheten av medikament og dosering.
Når resultatene av den forskningen vi fant ut at årsaken til anemi er ubalansert kosthold, er legen din kan forskrive jernpreparater og vitaminer PP og Gruppe B. De mest effektive legemidler føres på basis av jernholdige jernsulfat.
I situasjoner hvor anemi oppstått som følge av andre, foreskriver mer alvorlig zabolevnyy lege potente legemidler. Moderne jernpreparater har en sterk langvarig effekt. De fortsetter å påvirke kroppen selv når sluttet å ta dem. Dette er et annet viktig argument i favør av hva du ikke kan til selvmedisinering og ta narkotika uten tilsyn av lege. De fleste leger foreskrive medisiner som Sorbyfer-DURULES, Yrovyt, Fefol Tardyferon retard, Ferohrad, Ferrohradumet, Heferol, Ferrum-lek. Blant de korttidsvirkende legemidler - jern sulfate, jern gluconate jern fumarate. Tar noen medisiner utviklet, må du regelmessig donere blod for tester for å ha en idé om hvor effektive behandlingsstedet.  
Яндекс.Метрика