Hvor raskt vokser cholku?
 Det er hvordan kvinner - et ønske om å endre utseendet på vårt blod. Miniatyr jente ha høye hæler, brunette belyse håret blondt og heller perefarbovuyutsya i mørket. Eiere rett hår papiljotter på søvn og vinke sine naturlige krøllete kjærester jevnlig utsettes strykejern.
En lignende situasjon oppstår med smell. Når det lange og lett gjemt i halen på den andre hår, ønsker vi å gjøre det til en rett eller et la Cleopatra, eller revet, eller asymmetrisk - kort sagt, smell. Men det er nødvendig for å realisere denne ideen, noe endringer i flyten av plass - og vi har en lang cholka behov for å fylle i en hestehale. Eller utrolig fasjonable fransk flette.
Og hvis i det første tilfellet, er problemet løst med ett slag av saks, den andre er litt mer komplisert - som raskt vokser smell Så snart hun ble omskåret? Det gjør langt hår kort - enkelt. Mye vanskeligere å oppnå motsatt effekt, og raskt vokse som ble utilsiktet avkortet.
Faktisk, det er mange måter å oppnå det ønskede rekordtid - og de fleste av dem er ganske enkelt og tilgjengelig, selv om det krever regularitet.
 Massere hodebunnen.
Dette er det som hjelper deg raskt vokse smell. Å fremskynde hårvekst bør forbedre hodebunnen sirkulasjon. Og massasje perfekt takle denne oppgaven. For å være effektive, kan denne prosedyren kombineres og alternative håndmassasje, spesialbørste og maskinvare. Sistnevnte er gjort i salonger - høyt og profesjonelt.
Men hånd massasje kan gjøres hjemme. Først massere hodebunnen som om du vasker det. Deretter gjør bevegelsene av fingrene avskjed (midten pannen) ører. Etter hente håret og dra - bare ikke overdriv det, bør det ikke være smertefullt. Ferdig massasje med lys streke bevegelser - huden bør slå seg ned. Hvis du gir dette i fem minutter to ganger om dagen, vil resultatet ikke være lenge på seg.
 Hårmasker.
Det er mange stoffer som fremskynder hårvekst. Disse inkluderer brennende og irriterende, for eksempel hvitløk, smør, rød pepper, løk juice. En meget effektivt verktøy for å bedre vekst - Burdock olje, vil det ikke bare vokse svært raskt smell, men gi håret en sunn glans. Det samme kan sies om ekstrakter av kamille, aloe juice og honning. For veldig fett hår løsning er en konjakk, og for veldig tørr - lakserolje.
Disse komponentene kan kombineres med hverandre, slik at masker, avhengig av hva som er for hånden. Og du kan bruke ferdiglagde oppskrifter.
 Pepper og honning maske.
rød pepper - 1 ss. skje;
Honning - 4. skjeer;
Blande og bruke på håret ditt, hvis du ønsker å øke hastigheten på veksten av hele hodet av hår, men hvis du trenger å vokse bare smeller i stedet skjeer bare ta te. Holde masken mer enn 30-40 minutter er ikke verdt det - du vil føle en sterk brennende følelse. Gjør det mulig å to ganger i uken.
 Karneval maske.
2 ts olivenolje og samme burdock mix og legge til det et par dråper vitamin A og E. Denne masken kan brukes om natten og i sjampo morgen skylling. Dersom du ikke være lat og sette det gjennom dagen - den raske veksten smell gitt.
 Akseleratorer hårvekst.
Forberedelser til akselerert vekst selges i apotek og kosmetiske butikker. Disse fordelene inkluderer effektivitet og brukervennlighet (i motsetning til de masker, gjorde det ikke å blande og lage mat), cons - relativt høy pris.
Som du kan se, ringe for å bestille hår er ikke så vanskelig. Kombinere alle eller noen av måtene du raskt nå målet, og altfor korte smell ville være som du trenger.  
Hvordan å senke kolesterolet?
 Blant de viktigste årsakene til de mest vanlige og snikende sykdom i dette århundre - sykdommer i det kardiovaskulære systemet, ofte referert til som høyt kolesterol. På den ene siden kolesterol er avgjørende for normal funksjon i kroppen. På den andre - har økt sin grad av destruktiv handling på blodkar. Nivået av kolesterol i blodet i stor grad avhenger av vår diett og livsstil.
Nå sjelden sett en mann som ikke ville tenke på riktig ernæring. Og selv de som ikke anser kalorier og ikke spesielt bekymret for balansen avledet fra mat proteiner, fett og karbohydrater, absolutt mener om "kolesterolet" trussel. Og det er vanskelig ikke å tenke! Om oss minne kolesterol inskripsjonen "Inneholder ikke kolesterol" til å lagre beholdere og flasker. Svært ofte denne innskriften lindrer forbrukeren. Og forgjeves! Fordi hennes helt verdiløs! Denne innskriften for de som ikke vet hva kolesterol; og dens eneste formål - å gjøre produktet attraktiv for kundene.
 Hva er kolesterol?
Kunnskap aller fleste mennesker på kolesterol begrenset til det faktum at forbruket av fet mat i blodet øker sitt nivå, og han begynner å bli deponert i blodårene i form av plakk som hindrer blodgjennomstrømningen og kan føre til hjerneslag og hjerteinfarkt, bryte store blodkar i hjerte, aterosklerose.
Men ikke alle vet at kolesterol er nødvendig for organismen. Det er en viktig komponent i cellemembraner; involvert i utviklingen av mange viktige hormoner og vitamin D. Kolesterol er nødvendig for vedlikehold og effektiv funksjon av immunsystemet og nervesystemet.
 Kolesterol med høy og lav tetthet. "Good" og "dårlig" kolesterol.
Kolesterol kalles spesielle naturlige fettstoffer alkohol. Men siden det ikke er løselig i vann, og derfor i blodet, hvor sistnevnte ikke kan levere den til ønsket sted i kroppen. Fordi kolesterol beveger seg gjennom fartøyene med spesielle protein transportører, skrive dem inn i blandingen - lipoproteiner. Å relatere den dårlige LDL og meget lav tetthet, dårlig oppløselig i vann. Overflødig kolesterol i dem som krystaller utgitt i sediment avsatt på fartøy. Nyttig å inkludere high-density lipoproteiner, som kan helt og holdent opp kolesterolet og ikke avgir sediment. Men med hver type kolesterol tar spesiell, han alene besatt funksjon og vital mann. Slik at når man snakker om skaden bety nivå av LDL i kroppen, betydelig høyere enn normal. Og for å senke kolesterolnivået i blodet, bør du vite nøyaktig hva som er kilden.
 Hva som er kilden til kolesterol?
For alle aldre karakteristiske ulike nivåer av kolesterol i blodet. Hvis en nyfødt baby - en 135-35 mmol / l, er den unge norm 31-55 mmol / l, og en voksen - 365-785 mg / dL. Få din egen indeks kan være basert på kjemiske analyser av blod.
Hvordan å senke kolesterolet?
 I de senere årene, som bærbare enheter for måling av kolesterol hjemme. Ofte er de multifunksjonelle systemovervåking flere viktige blodparametre: blodsukker, hemoglobin, triglyserider og kolesterol. For bestemmelse av en dråpe blod tatt fra en finger, gjennomboret med en lansett (nål) og satt på en spesiell test stripe. Etter noen få sekunder på LCD indikatorer opp.
Indikatorer som overstiger normen indikerer forhøyet kolesterol, og her er det nødvendig å tenke på å bringe det tilbake til det normale.
Og her står vi overfor det faktum at bare 20% av kolesterol som finnes i kroppen av en person får fra mat. De resterende 80% blir produsert direkte av legemet. Ubalanse i forholdet mellom "gode" og "dårlige" kolesterolet er avhengig av underernæring, vanlig overspising, alkohol og nikotin, lav fysisk aktivitet og overvekt. Hvis noe av det ovennevnte er direkte relatert til deg, er det en alvorlig kjøretur å vite kolesterolnivået ditt.
 Hvordan å senke kolesterolet?
Uansett hva årsaken til høyt kolesterol i hvert fall den generelle anbefaling til alle er en sunn livsstil. Hvis det er noen sykdom som forårsaket økningen i kolesterol nivåer, må du ta medisiner.
Avslag på dårlige vaner og regelmessig mosjon raskt påvirke positiv endring i den kjemiske sammensetningen av blod. Forresten, har ikke bare røykerne forhøyede nivåer av dårlig kolesterol, men også betydelig redusert nivået av gunstig! Bli kvitt ekstra pounds fedme gir også gode muligheter for å forbedre ytelsen.
Hvordan å senke kolesterolet?
 Dermed folk som er overvektige bør ikke bare se sine vanlige menyen og fullt mestre hipoholesterynovu kosthold som gir fullstendig avvisning av produkter som inneholder animalsk fett, svinekjøtt fett gås og and kjøtt, smør, rømme, ost, og en rekke pølser, røkt kjøtt og fiskespesialiteter. Med kylling før matlaging bør fjerne huden og kutte fett. Denne dietten innebærer forbruk av dypvannsfisk, som i store mengder inneholder syrer som senker kolesterol.
Hvis overvektig - det handler ikke om deg, men du tenker på hvordan å senke kolesterolet, forebygge endringer i kosthold, og du vil ikke lykkes. Først bør vi ta hensyn til produkter som er i stand til å rense skipene fra kolesterol avleiringer og hindre utseendet av nye lesjoner. Dette hvitløk som i fravær av kontraindikasjoner er ønskelig å ha et gjennomsnitt på 1 fedd daglig i 2-3 måneder, arrangere to måneders pause. De beste vegetabilske oljer i kampen mot kolesterol er linfrø, raps og oliven. Laks og noe fet hav fisk forbedre tilstanden til blodet, hindre adhesjon av røde blodceller og blodpropper og plaketter. Tørr rødvin drue også i stand til å redusere kolesterolet. Vanlig havregryn, kokt magert på melk, og bedre - på vannet, kan gjøre underverker, og med regelmessig bruk senker kolesterolet betydelig. Spis frukt og grønnsaker hver dag, spesiell oppmerksomhet - epler.
Ty til å ta medisiner skal kun forskrives av lege. Vanligvis foreskriver legen medisiner når tillatte nivået av kolesterol i blodet betydelig overskredet. I disse tilfellene kan pasienten være foreskrevet statinene kan blokkere produksjonen av enzymer som er involvert i produksjonen av kolesterol i kroppen. Nivået av "skadelig" kolesterol er regulert etter avtale fybroevыh syrer.
I tillegg kan legen forskrive svært effektive kosttilskudd som Omega-6 og Omega-3 folic, nikotinsyre, vitamin E og gruppe B. De har alle unike egenskaper. Mangel på kroppen komponenter som utgjør disse stoffene, provoserer sedimentering og stikker kolesterol bygger seg opp på veggene i blodårene.
Det er tradisjonelle medisiner. Den vanligste er infusjon av hvitløk, forresten, i Kina denne oppskriften finner oppskriften lang levetid. 5 store hoder av hvitløk skall, hogge og hell en halv liter vodka eller alkohol, fortynnet med vann i forholdet 1: 2. La stå på et mørkt sted for to uker, drikke en teskje om dagen. Prosedyren kan gjentas to ganger i året.
God rene fartøy og tynner ut blodet, noe som forhindrer dannelse av plakk, avkok eller infusjon av lindeblomster. 1 ss per liter vann. Drikk et avkok behov for 1-15 måneder halv kopp om dagen.
Hvis du er seriøst engasjert i deres helse etter seks måneder kan du igjen gjøre en analyse av blodet. Indikatorer bør dramatisk forbedre. Dette er et bevis på at du er på rett spor - på vei til helse!  
Яндекс.Метрика