Den mest vanskelig, tidkrevende og ikke alltid forutsigbar på det endelige resultatet i forberedelsesstadiet er å forberede den klassiske pizzadeig - grunnlaget for fremtidig pizza. Heldigvis er det en måte å gjøre uten disse vanskelighetene og gjør alt mye enklere. Det er nok å kjøpe i butikken eller supermarked butter deig uten gjær, som selges som et mellomprodukt. Det er veldig godt egnet for tilberedning av forskjellige kaker, inkludert tillater å lage pizza hjemme mindre enn en time.
For å forberede pizza på denne måten trenger følgende ingredienser:
butterdeig (halvfabrikata) - en plate;
Italiensk ketchup - 2 ss. skjeer;
pølse "Servelat" - 100 gram;
"N" ost - 150 gram;
krydder - etter smak.
Hvordan lage pizza hjemme?

Så, fortsett til forberedende operasjoner. Ta Panner og dekket med bakepapir det at han ikke hadde fast pizza mens baking i ovn. I avisen setter vi et brev uten gjær og lett rozkachuyemo det. For å spare vi ikke trimme kantene av deigen for å gi den en tradisjonell rund form.
Hvordan lage pizza hjemme?

Etter å forberede andre tester er nødvendig for hver pizza ingredienser, er først og fremst ost og kjøttstykker. Som kjøtt komponenten ble brukt fint skiver pølse varianter "Servelat." Men det er mye rom for kreativitet og eksperimentering. Du kan bruke pølse "Salami", skinke, bacon og mange andre kjøtt- og fiskeprodukter.
Hvordan lage pizza hjemme?

Som osten brukes mest berømte innenriks sort - "n". Ost trenger å forhånds hogge på et rivjern.
Hvordan lage pizza hjemme?

De grunnleggende ingrediensene er klar. Å komme til finalen og mest kreative fasen av pizza hjemme - sitt design. Den rullet deigen på en stekeplate jevnt smører 2-3 ss ketchup "italiensk". Dryss med hakket pølse og revet ost. Siden ketchup "italiensk" har allerede en slags løk, hvitløk, olivenolje, rød pepper og ulike krydder, med krydder lagt bare en liten mengde av dill.
Hvordan lage pizza hjemme?

All denne skjønnheten godbit i forvarmet ovn, hvor det vil bli bakt på 170-180 grader i 20-30 minutter, avhengig av graden zarumyanennosty. Det gjenstår bare å være tålmodig og vente til pizza. Når du får pizza, sørg for å bruke grytekluter for å ikke få brannsår fra oppvarmet Oven-skuffen.
Hvordan lage pizza hjemme?

Til tross for at pizza tilberedt på en måte som ligner på den lille italiensk, er det også i sin delikate og meget enkel å fremstille.
Litt eksperimentering med ulike alternativer pålegg, vil du sikkert finne din favoritt oppskrift, fordi pizza - er en av de beste maten for improvisasjon og spillestilen. Kan brukes nesten alt som er i kjøleskapet, agurker, tomater, oliven, noen enda liker smaken av ananas i pizza. Det viktigste er at maten ikke er mangler og ikke ødelegge smaken på det ferdige produktet. Bon appetit!
Endelig har gitt en video om hvordan du raskt lage pizza hjemme.
Hvor ofte kan jeg gjøre ultralyd under svangerskapet?
 Blant obligatorisk medisinsk forskning, som er foreskrevet til gravide kvinner og oppført ultralyd (US). De aller fleste gravide kvinner ærlig tror at bare plikt for denne studien er strengt utelukke noen ubehagelige konsekvenser for dem og deres barn. Imidlertid er deres tillit vanligvis basert på en subjektiv oppfatning at "legen vet hva som gjør tildele ultralyd."
 Hva er ultralyd? Ultralyd er et diagnostisk verktøy metoden, som bruker høyfrekvente lydbølger. Med svingeren - en spesiell sensor som i løpet av studien sender lydbølger - skjermen viser et bilde som ikke er mer enn en refleksjon av ultralyd forskjellige kroppsdeler og organer til fosteret. På grunnlag av de reflekterte bølger dannet bilder og bilder ufødte barnet kan ikke se en lege, men en gravid kvinne.
 Når ultralyd er nødvendig?
Ultralyd kan bli sett på som en smertefri metode for tidlig diagnose. I obstetrisk praksis, er det situasjoner hvor betimelig forskning kan hindre en alvorlig trussel mot liv og helse for kvinner. Først av alt, graviditet utenfor livmoren, tidlig diagnose som ikke tillater å ta øyeblikkelig handling.
Det er noen bevis, når ultralyd anbefales under graviditet. Offisielle medisin tilbyr trippel screening av gravide kvinner gjennom hele svangerskapet - én gang per trimester. Men i tilfelle noen komplikasjoner fostervekst eller helsen til kvinnen er lov til å øke antall forskning.
Den første undersøkelse er vanligvis invitert til de tidlige stadier - gapet mellom den 10. og 14. uke. På dette stadiet leger etablere nøyaktig svangerskapsalder; prøver å finne ut om det er noen trussel for abort; etablere tilstedeværelse av multiple svangerskap (hvis noen). Også i denne perioden er godt diagnostisert Down syndrom og tilstedeværelse brutto føtale abnormaliteter av.
Ny ultralyd utnevnt i mellom 20 og 24 uker. I løpet av denne perioden legen bestemmer hvordan fosteret møter utvikling etter svangerskapslengde. På dette stadiet kan legen må vurdere alle organer og menneskelige og oppdage brudd, hvis noen. I tillegg er den tilstand av morkaken undersøkt, og det er mulig å bestemme kjønn på barnet.
Ved 32-34 uker av svangerskapet, og gjennomført en tredje undersøkelse. Hans mål - å bestemme fosterets presentasjon, utelukke muligheten for intrauterin vekst (og om dette vil da ta affære). På samme tid er det mulig å detektere misdannelser i fosteret.
I første og andre studier er komplikasjoner er mulig å behandle, foreskriver legen nødvendige medisiner og prosedyrer kvinne tilbyr døgnbehandling. Identifisere brutto avvik som ikke kan behandles og som inkluderer, fremfor alt, ulike skader, kvinnen tilbød seg å ta abort.
 Ikke så enkelt.
I dagens praksis med forskning avhenger ofte på å gjøre en lege som er under oppsyn av en kvinne og den subjektive følelsen veldig gravid, evaluerer hvordan ultralyd er trygt for fosteret.
Denne ulike eksperter ofte uenige om vurdering av behovet for ultralyd graviditet. På den ene siden er tidlig diagnose av svangerskap utenfor livmoren i stand til å eliminere trusselen mot kvinners helse. Men hvis det ikke er utenfor livmoren og normal graviditet? Brukes i disse tilfellene, Doppler, designet for å undersøke blodstrømmen i blodårene i foster, livmor og navlestreng følgelig kan påvirke tilstanden til blodårer og hjernevev av et barn negativt. Slik forskning fører ofte til irreversible negative prosesser.
Dette er ikke å si, men mange eksperter å drive med forskning rettet mot den gjennomsnittlige parametere av størrelse og utvikling av fosteret, og ikke har full informasjon, som er i stand til å beskrive den virkelige, objektive situasjonen. Svært ofte når visuell undersøkelse av frukten ikke blir tatt hensyn til genotype far. Videre ignorerer det faktum at fosteret kan ha sine egne særtrekk som ikke oppfyller standard indikatorer, men som på ingen måte indikere patologi. Dette fører ofte til at legen trekker konklusjoner på grunnlag av samsvars mottatt "bilder" av sin kunnskap om hvordan bør utvikle "gjennomsnittlig" frukt. Som et resultat - patologi ofte si hvor det ikke er.
Eksperter uttrykt en forsiktig snakker om hvor trygt ultralyd til moren og hennes ufødte barn. Det ville være naivt å anta at det å ha slike kraftige funksjoner, har ingen effekt på fosteret er ennå ikke dannet ultralyd. I rettferdighetens navn bør det bemerkes at i obstetrisk ultralyd diagnose ved hjelp av moderate godartede parametere, mens i andre områder av medisin den har høyere priser. Offisielle medisin hevder at skade fra ultralyd minimum av svangerskapet, selv om det ikke forklare hva det er.
 Ennå
Hvis du bestemmer deg for å gjøre en ultralyd, fremfor alt, sikre høy kompetanse spesialist som vil gjennomføre studien. I et ugunstig diagnose ikke rush opprørt feil skje her.
Ikke misbruk hyppige raid på ultralyd. Unngå unødvendige besøk, for eksempel for å identifisere kjønn på barnet. Ønsker du en datter mindre enn en sønn? Så er det verdt nok en gang utsatt for en voksende kropp bestråling?!
Enhver mor som ønsker fødselen av en sunn baby bør maksimalt forberede kroppen din for graviditet og fødsel, for å være helt frisk. Dette vil være nøkkelen til vellykket utvikling av fosteret og vil minske behovet for ultralyd til et minimum. Helse til deg og dine barn!  
Hvordan ta vare på en pengetreet?
 Money Tree, Tre vennskap, lykke og lykke til tre - alt på samme plante - tolstyanke. Innendørs planter heller upretensiøs og originale, noe som gjør det populært med amatør gartnere. Det ser ut som et tre som med god omsorg kan nå 1015 meter i høyde. Navnet på planten ga en tykk stamme og sterke greiner som ligner tre i miniatyr runde og kjøttfulle blader som ser ut som mynter. Men synonymt med suksess og velstand i dette treet var fordi svært ofte kommet ham i sitt eget hjem eller kontor, folk mystisk fikk det lang og håpløst bare kunne drømme om. Disse endringene var alltid gunstig - bedrede finansielle situasjonen mer stabil og oppriktig forhold var med slektninger, for å åpne nye horisonter i mange forskjellige områder av livet.
Har du et ønske som ikke får tatt? Du risikerer ingenting, landet denne fantastiske anlegget. Men resultatet kan overgå alle forventninger. Kanskje vi bør prøve?
 Planting og omsorg.
Å vokse et tre, er det best å ta en liten kvist. Plassere base grenene 2-3 cm i vannet en uke. I løpet av denne tiden vil det være en grenstuss. Anlegget kan plantes i bakken. En annen måte - engraftment planter til å plante i bakken og dekket med en glasskrukke eller glass, en uke eller to røtter og glass vil bli fjernet.
Anlegget er plantet i vanlig jord med tilsetning av sand i et forhold på 5: 1. Hvis du kjøpte en klar jord for potteplanter, bedre gå og legge litt sand.
Jade elsker lys. Men da det endelige forankring, bedre ikke sette den i direkte sollys. Det kan være begrenset til et veldig mørkt sted i et rom eller på en vinduskarm, hvor ikke utsettes for sol.
Omsorg for en pengetreet er ganske enkel og ikke tyngende. Moderat vanning hver 3-4 dager, mate hver 1-15 måneder. Det vannes kun når det er tørt land i potten. Men zasushit plante! Utseendet til gul, zhuhlыh, myk og subtil eller plutselig fallende løv grønne blader fra unge trær vil signalisere at vedlikehold blir utført riktig og treet begynner å "bli syk". Behandle den varsomt. Sjansene er du eller har tørket det fylles og å justere vanning.
Fôringer for tolstyanky er normal gjødsel for kaktus. Du kan bruke andre gjødsel beregnet for omsorg for innendørs planter.
I kaldt vær, bremser pengetreet sin vekst, og dermed krever mindre vanning og fôring. Vanning kan bli redusert til to ganger i måneden. Det bør bæres romtemperatur - jo lavere den er, jo mindre vanning. Men husk at treet var lykke ikke tåler lave temperaturer og vanlige utkast - dette produktet kan forårsake sykdom og død. Derfor, om vinteren anlegget skal være i et lyst og varmt sted.
Hvordan ta vare på en pengetreet?
 Som hvordan treet vil vokse, den originale emballasjen hvor du setter den, var blitt for ham. Å heie system for å utvikle seg videre, vil anlegget transplantere en større pott. Det er umulig helt å endre jord, og på grunn av den samme planten allerede tok alle næringsstoffer.
Omtrent en gang i halv måned, kan du ordne anlegget "bading" - dag vanning helle den fra toppen til bunnen av fatet med vann ved romtemperatur av dusjen. Denne jord kan dekke med folie eller direkte vannstråle på sidene, slik at jorda ikke er mottatt overflødig fuktighet og ikke vymyvalysya potten. Umiddelbart etter denne prosedyren kan ikke sette en plante i solen. La bladene og stilkene tørke helt ut.
Ikke alle planter gjorde det bra i direkte sollys, spesielt om sommeren. Derfor, ved første tegn på problemer planter endre for ham. Lyset skal være mye, men det trenger ikke nødvendigvis å være direkte sollys.
Ofte anlegget umiddelbart etter planting begynner å vokse opp, noe som gir snaut sideskudd. Til trekrone kom med en kraftig og sterk sidegrener, foreta rettidig lommer, bryte av tuppen av grenene vokser opp.
 Om tolstyanky fantastiske egenskaper.
Få mennesker vet, men tolstyanka har utmerket antiviral, antibakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper. Effekten av dette anlegget for medisinske formål eller litt mindre enn effekten av aloe. Det har blitt brukt med hell ved behandling av sår, kutt, abscesser, inflammatoriske sykdommer i hals og munn. Men å bruke anlegget til å være forsiktig, fordi det etterlater inneholde høye konsentrasjoner av arsen.
Anlegget har en gunstig effekt på inneklimaet, tømme luft av bakterier.
Uforklarlig plante "bundet" til den personen som tar seg av ham. Hvis personen blir syk eller i hans liv kommer en svart stripe, anlegget reagerer umiddelbart, det begynner å visne, slippe blader. Men det stopper så snart vertsstaten er i bedring - planten tilbake til livet uten noen ekstra innsats på den delen av folket.
 Money Tree og Feng Shui.
Hvordan ta vare på en pengetreet?
 Spesielt populært i vårt land bruk tre var i en tid da lært mye om hva som er Feng Shui. Det østlige tradisjon skikkelig arrangement av boareal brakt kunnskap om denne planten. Men over hele verden plante funnet sin vulgære navn "tre av lykke, rikdom, lykke," "penger tree", lenge før det ble populært her. Dette er dokumentert av de mange engelske navn på planter er kjent fra uminnelige tider: penger treet, vennskap treet, heldig plante.
På den magiske egenskaper av pengetreet kjent i mange land til alle tider. Tradisjonen med Feng Shui anbefaler å plassere dette treet i området av rikdom, og i mink tidvis slips på mynter av gult metall eller tynn rød sløyfe. Kineserne tror at det stimulerer energi planter for å tiltrekke seg rikdom og lykke.
 Snakk med din treet.
Esoterica mener at tolstyanky blader kan akkumuleres og avgir konsentrert energi. Men like aktiv plante absorberer energi som omgir den. Så omgir energianlegget godhet og kjærlighet. Ikke bare vannet og matet, og snakke til anlegget. Lov ham, si at det er bra, bra. Snakke om sine suksesser og sine kritikere klage, ber om en plante beskyttelse og hjelp. I din ekte bekymring og vennlighet svar første aktive plantevekst og skrive kraft vil bidra til å oppnå sine mål.
Prøv "i nærvær" planter med ingen å klage, ikke snakke stygt om noen. Du napytaete sin energianlegget aggresjon og sinne, og neppe være i stand til å gjøre deg godt.
For å få mest mulig ut av denne fantastiske planter trenger god omsorg og vite om det så mye som mulig. Og så vil det sikkert gi deg velstand og suksess.  
Яндекс.Метрика