Hvordan du rengjør saueskinn pels hjemme?
 Komfortable, praktiske og varme strøk med rette populære med våre fashionistas. De er lette, komfortable, vakker og veldig lett paskudyatsya! Sistnevnte setter før eller senere hver eier av et valg: kaste saueskinn ren eller skitten tur i.
Bare vare! Dirty divisjon forurenset bend ermene og lommer, og jo flere flekker ikke pryde klærne. Og vi må gjøre vårt ytterste for å bringe deres favoritt saueskinn i riktig form, slik at den ren og frisk. Rengjøring strøk hjemme kan virke enkelt, hvis tilgjengelig noen oppskrifter fra "kunnskapsrike mennesker". Men lite arm rådene trenger å vite hva som gjorde strøk, hun viser, og at - nei. Her er noen vinn-vinn tips om hvordan du rengjør saueskinn pels hjemme, ikke nashkodyvshy det.
 Hva gjorde Dublyanka?
Før du velger en metode og middel for rengjøring strøk, trenger du et klart bilde av hva du arbeider med. De aller fleste av saueskinn sydd av saueskinn. Men ulike land leverer ganske annerledes i kvalitet hud. Den mest lett og behagelig å ta på skins er spansk, og mest grov og tung - amerikansk. Gjennomsnittet i kvalitet anses å være rød, produsert i Hellas, Bulgaria, Tyrkia og Frankrike.
Saueskinn semsket pels sydd av ubestrøket og bestrøket. Pels velour uten deksel - det er bare polert skinn. Den er laget av utvalgte høy kvalitet skinn. Saueskinn ham ser veldig imponerende og dyrt. Men de raskt saltet og bli skitten.
Våpen ferdig produsert noe annerledes. De brukes ikke bare hud kvalitet. Disse strøk er dekket med en spesiell forbindelse som har ulike tilsetningsstoffer og naturlige harpiks. Takket være det beskyttende laget strøk finish mer praktisk, og holde rengjøre dem mye enklere. Det er et bredt utvalg av overflater - sprekk, nappalan, Kansas, silke og andre. Men dette bare forverrer problemet rengjøring, fordi i hvert av disse saueskinn krever sin egen tilnærming. Derfor skal rense saueskinn pels hjemme, sørg for å vurdere sin egenskaper.
 Renseri.
Dublyanka av ubestrøket fint velour krever mer forsiktig og varsom atferd enn Dublyanka med tykk hud. Renseri er kun tillatt på betingelse av at Dublyanka helt tørt.
Før du rengjør saueskinn pels lå på et flatt underlag å sette godt ivare gjennom forurensning. Forberede alt som kan være nødvendig: fille hanske, semule og salt Cookbook. Dryss semule og salt forurensning på plass og sette på hansker, kraftige bevegelser fra kanten til midten av forurensning ta ut hoved skitt. Kast ble skitne, salt eller semule og gjenta milde sirkulære bevegelser over hele området for forurensning. Etter å ha ryddet gjørme, gå på solid børstet saueskinn pels.
Greasy jakkeslaget ermene, lommer og krage kan rengjøres med en gummi semsket pensel eller viskelær. Men hvis Dublyanka er i svært dårlig forfatning, på denne måten vil det ikke redde. Det er derfor lurt å bruke viskelær pensel og utseendet på den første og lysforurensing, mens disse verktøyene er effektive.
Kanskje en av de eldste og sikreste oppskrift som ble brukt av våre forfedre siden Peter I, når du rengjør sine saueskinn strøk, har et stykke tørket brød kampanjen. Like passer og hvitt og brunt brød. Sted forurensning kraftig tørkes brød. Det vil smuldre, men aldri tankene. Bare lager 2-3 stykker separat. Hvis forurensning er ikke for gammel brød perfekt takle det!
Saueskinn ubestrøket uakseptabelt børste når det er vått - at du bare vil forverre problemet vterev skitt dypere strukturer semsket eller semsket skinn.
Hvis du "satt" fet flekken, umiddelbart strø hans lokkeduer eller stivelse som rydder opp, riste "pulver" og erstatte det tørre. Men strø salt er ikke nødvendig - det kan i stor grad lette flekker sted.
Endelig ryddet saueskinn må behandle sin vannavvisende middel. Dette vil skape på overflaten av et tynt beskyttende lag og generelt forlenge livet.
 Våt rengjøring.
Den er ideell for saueskinn belagt. Den mest praktisk og enkel chystyaschymysya anses å være belagt produkt "Silke". Omsorg for dem er ganske enkel og reduserer behovet for å jevne tørke av skitt med en fuktig klut seter.
En mer betydelig forurensning, samt rengjøring saueskinn med en annen type dekning, kan du bruke klut dynket i vann med et lite tillegg av sjampo og flytende ammoniakk (et glass varmt vann 1 ts av sjampo og 1/2 teskje av alkohol). Serviett bør vaske så ofte som mulig; hvis vannet var svært skitne, gjøre en fersk løsning. Etter behandling tørk av med en tørr klut behandlingen sted og la tørke i en utrettet stilling. Det er uakseptabelt å bruke en hårføner eller plassering strøk i en varmekilde. Temperaturfall vil føre til at Dublyanka vridd.
Det er trist, men absolutt trygge måter å rense saueskinn hjemme ikke lenger eksisterer.
Selvfølgelig, kan du prøve å få øye på ren bensin og fettete krage sammensetningen av glyserol og ammoniakk. Men vi må være klar for at ting vil bli ugjenkallelig tapt. Så hvis du bestemmer deg for å eksperimentere med sine jakker, lage en liten pre-test et eller annet sted på den indre delen.
Blant de sikreste inkluderer noen spesiell rengjøring saueskinn som blir produsert. Men man må være ekstremt forsiktig, fordi som du har sett, strøk er svært forskjellige. Og for å ta vare på saueskinn ikke omgjort til et problem på en vanlig 3-4 ganger i sesongen, uavhengig av utseendet til et produkt, for å etablere forebyggende renhold og prosessvannavvisende og beskyttende spray.  
Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerter?
 Beauty krever offer. Under denne parolen virkelig halvparten av menneskeheten har brukt en stor sum penger - sin egen og ikke. Men noen ganger er dette den eneste skjønnheten er ikke fornøyd med den økonomiske offer og skjønnhet har å bringe fortreffelighet til alteret av sin egen smerte og lidelse.
Fantastiske bøye øyenbryn, selvfølgelig, pryder sin eier, men for å oppnå det, vil det ha å gå gjennom ganske ubehag.
Kan dette unngås?
Hvis noen som virker som plukker øyenbrynene ikke kan kalles lidelse og offer, må vi likevel huske på at lav smerteintensitet kompensert i dette tilfellet regulariteten av prosedyren. Så hver kvinne som ønsker å trekke ut øyenbryn uten smerte, er det riktig.
Det første som kommer til hjernen - for å gi opp tanken på klimpring og å forme øyenbrynene, podbryvaya dem. Så ingen smerte garantert. Men å kalle denne versjonen kan ikke være en god vei ut - håret raskt vidrostalo, mens barbering gjør dem sterkere. Over tid, gjenta prosedyren har nesten hver dag, og det er veldig ubehagelig.
Men det er ingen grunn til å sørge: Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerte er der fortsatt.
Du kan utføre manipulasjon av tang er ikke alene, og i kabinen. Det er vanligvis fagfolk som utfører alt ganske smertefri og rask - selv redd egentlig ikke har tid.
Hvis du er fast bestemt på å ta prosessen i egne hender, bruke følgende retningslinjer:
kjøpe kvalitet pinsett med skarpe kanter, er det viktig å opprettholde en forsegling rundt håret så det ikke rømt;
vыschypыvayte øyenbryn hårvekst på de stive bevegelser, jo skarpere gjennombrudd, jo mindre smertefull alt går;
frie hender til å holde håret på basen, så mindre skade sart hud.
Å gjøre prosedyren mindre smertefull, kan du gjennomføre en foreløpig trening:
god massasje huden nær øyenbrynene - hånd eller gammel tannbørste;
dampe huden din, kan du tweeze brynene etter en varm dusj eller bad, og du kan lage en kompress - holde brynene på et håndkle dyppet i varmt vann;
Du kan tørke dette området is (isen ville være bedre ikke å bruke vann og avkok av kamille, celandine - er samtidig bidra til å unngå irritasjon etter plukker øyenbrynene);
Narkose gels og spray som selges i apotek for å bidra til å løse dette problemet, må du bruke dem nøye for å bøte på ved et uhell kommer i øynene.
Noen kilder, svare på spørsmålet: "Hvordan trekke ut øyenbryn uten smerter? "Anbefal denne regionen rikelig fett krem. Man kan nesten ikke tro det er en god idé - hårene er glatte, de vil klamre seg ubehagelig og prosedyrer vil bli enda lengre og mer smertefull.
Flere gode nyheter - selv i dag tweeze øyenbrynene skade deg, vil hver gang etter fjerning bringe mindre og mindre ubehag. Når plukker, i motsetning til barbering, hårene blir tynnere og svakere og mye mindre klamre seg til "plass i solen".
Så hvis du minimere effekten av smerte og litt tålmodighet (tross alt, skjønnhet krever offer virkelig!), Så denne prosedyren vil slutte å levere ubehag.  
Hvordan å avvenne din hund hadyty leilighet?
 Dersom spørsmålet til deg som hadyty avvenne hunden i leiligheten - dette betyr at det er god tid til utdanning av god oppførsel i kjæledyret ditt, har du allerede tapt. Kjent sannhet - det er lettere å lære enn å omskolere. Men hvis de første leksjonene var mislykket, fortvil ikke. Nå må du fikse feilene og manglene som ble gjort, men fordi ozbroytesya tålmodighet. Jo før du begynne å lære kjæledyret gode manerer, jo raskere endringen skuffelse kommer glede.
 Hvorfor hunden regelbrudd i leiligheten? Slik starter du sortere ting ut hva som forårsaker dette dårlig for hund du oppførsel. Vanligvis er det tre hovedgrunner til at hunden ignorerer samtaler for å gjøre "disse tingene" utenfor.
 1.  Årsaken er psykologisk - hunden er under stress.
  Grunner fysiologiske natur - noen feil og feil oppstår av indre organer eller systemer.
  En hund er som der "gjøre" det og vert den ønsker og setter ikke en krone!
   Hvordan å avvenne hunden din til å gjøre det i leiligheten?
  Den enkleste av alle disse grunner besluttet først. Du må forstå at det er en kilde til stress for hunden din, men det er ikke så vanskelig. Først må du huske på at uavhengig av alder, dyr, går fremmed fremmed i huset under stress. Så hvis kjæledyret bare dukket opp i familien og frispark hus rundt det å skape en rolig, vennlig atmosfære. Voksne hunder i løpet av de første 3-5 dagene så ofte som mulig ut på gata. Da hun ønsket å gjøre det deres "store og små ting", når ros, gi ham en godbit. Hele hans utseende viser hvor fornøyd er du med henne docility. Hvis du er i denne perioden skjer napaskudyla hund hjemme, i alle fall ikke gråte for henne. Din rettferdige sinne vil bare forverre stress og forverre situasjonen. Ganske udekket din tone og direkte utsikt i øyet. Du vil se hvordan pinlig og ubehagelig hunden din. Fjerne gjørme og deretter ut hunden på gata. Dra den til "toalett" plass og rolig stemme fortelle meg hva du trenger å gå her. Generelt Regelen for første gang å gå til det er helt tom blære og tarmer.
  Grunner fysiologisk natur er vanskelig å definere deg selv. De kan oppstå i tilfelle at hunden din drikker for mye; hvis frispark hjem etter en kort tid etter at en full tur hvor han skapte alle ting. I dette tilfellet, å avvenne hadyty hund i en leilighet, er det lurt å kontakte en veterinær, som beskriver i detalj situasjonen til ham.
  Dessverre, den hyppige situasjon når du tar hunden hjem, ingen familiemedlem er ikke engasjert dem på alvor. Det er i disse vertene studenter gnage ledninger og sko, stjele mat fra bordet og skamløst feil i hjørnene, tepper og selv i sengen. Men her er paradokset! Til tross for en slik stygg oppførsel, til hunden absolutt ingenting skylden - fordi det er rett og slett ikke lært elementære ting. Hvis eieren fortsatt ikke vet hvordan du gjør dette, er det lite sannsynlig det vil slå inn i en situasjon hvor alt er i gang. Derfor vil det mest fornuftige appellere til hundeførere. En erfaren profesjonell vil ikke bare lære kjæledyret til å oppføre seg, men du forklare hvordan de kunne håndtere hunden din. Hundeførere raskt tak i sin psykologi, spesielt tegnet og gi kompetent rådgivning og endelig gjøre ditt forhold til hunden din harmonisk og avlaste deg av denne ubehagelige problemet som alvorlig daglig rengjøring av leiligheten.  
Яндекс.Метрика