Hvor ofte kan gjøre en klyster?
 Cleese er ansett for å være en nyttig fremgangsmåte som er i stand til å rense kroppen. Enkel og effektiv i noen situasjoner klyster ofte virker rask og enkel måte å løse problemet. Det blir ofte en nødvendighet for folk som lider av forstoppelse. Like populære klyster og støttespillere jevnlig rense kroppen, og spesielt - tarmen. På baksiden av denne prosedyren misbruk gjette alle.
Som så ofte skjer, er folk guidet bare av subjektive og flyktig følelse, uten å gå i detaljer. Noen ganger de ikke tror at misbruk av denne prosedyren kan føre til uforutsigbare konsekvenser.
 Hva klyster?
Klyster kalt medisinsk prosedyre, essens som er redusert til innføring av rektum forskjellige væsker. I noen tilfeller er det strenge medisinske indikasjoner for prosedyren - forberedelse for enkelte operasjoner eller fødsel, behandling av alvorlig forgiftning. Oftere, folk utnevne seg selv en klyster selv, prøver å lette tilstanden med forstoppelse, rense tarmen hos giftstoffer, bli kvitt ormer og tarminfeksjoner.
Prosedyren blir utført ved hjelp av et spesielt verktøy som er vanlig referert til som klyster. Medisin deler dem inn i tre typer - gummi pæreformet beholder med en gummi eller plast tips; Varmere med en spesiell lang tube og tips; Esmarch krus med fleksibel silikon eller gummi slange og tips. Hver av disse verktøyene har sine fordeler og ulemper, å være klar over de som i det minste av og til ty til prosedyren.
 Hva er klyster?
I tillegg til kjente alle rensing klyster beregnet for tynning og fjerning av innholdet i tykktarmen, er det medisinsk klyster basert infusjoner og decoctions av urter og medisiner. Så, etter en tung rus hjelp berolige tarmen prosedyre ved hjelp av en svak løsning av kamille. Mer effektivt rengjør colon og tarmen ved hjelp av en svak løsning av kaliumpermanganat. En utrettelige jagerfly mot parasittangrep ofte som et ekstra verktøy i kampen mot parasitter ty til klyster med en svak infusjon av juice eller hvitløk.
 Hvor ofte umulig for klyster?
Spørsmålet om hvor ofte du kan gjøre et klyster, før eller senere konfronterer hver fan av prosedyren. Årsaken til problemet er enkel - en person begynner ubehag i analområdet, og han kommer til å forstå at klyster er ikke så uskyldig som det kan virke. Dette er helt sant!
Hyppig bruk renseverktøy løsner muskler og tarmer fører til forstoppelse, selv i tilfeller der personen før dem ikke lider. Regelmessige udugelig bruk pærer eller hyppig tarmkylling varmeflaske og krus Esmarch irritere anus, øker trang til avføring at regelmessig repetisjon kan utløse utvikling av hemoroider. Ofte prosedyrer som fører til utvasking av naturlig gut da sammen med innholdet vises og gunstige mikroorganismer som støtter indre balanse. Du må heller ikke glemme at tarmen har utmerket absorberingsevne. Oppløste innførte væskeinnholdet i tarmen begynner å bli absorbert av slimhinnene, som fører til neglisjerbar rus. Det er ikke alle grunnene til at prosedyren tarm rensing bør behandles med forsiktighet.
Videre bør vi ikke glemme at det er alvorlige kontraindikasjoner til klyster. De er inflammasjon og ulcerative lesjoner i slimhinnen i tykktarmen, gastrointestinal blødning. Klyster absolutt kontraindisert innen to uker i drift i noen av magen, med alvorlige hjerte- og karsykdommer og svulster i tykktarmen.
I sunt menneske tarm vasker frekvens avhenger av bevis, ordentlig avtale med det kun spesialist. Legen vil foreskrive ikke bare antall fremgangsmåter, men også for å bestemme mengden av inngående væske, dens sammensetning, temperatur, den optimale tid for klyster. Neppe uerfaren person i stand til å gi alle disse punktene. Så, la klyster forbli i arsenal av metoder for selv til den aller siste utvei når andre metoder ikke hjelper.
Hvis du ikke kan forestille seg livet uten denne prosedyren, kan du prøve å gjøre det bare en gang i to uker. Bruke en 1,5-2 liter vann, hvis temperatur bør være mellom 26 og 36 grader. Ta alle forholdsregler for å sikre innføringen tips: smøre den med vaselin eller små, inn til en dybde på minst 6 cm.
Klyster for små barn må bli enig med legen og strengt følge de retningslinjer som er gitt til dem.  
Hvordan gjenopprette peristaltikk?
 Et av de vanlige problemer i mage- og tarmkanalen, skader tarmperistaltikk. En frisk tarmen har evnen til å bølgende bevegelser som stimulerer bevegelsen av avføring for videre defekasjon. Brudd på motilitet forårsaker forstoppelse - og, som et resultat av kroppens toksiner og tilstopping av kroniske sykdommer. Dette motilitet avhenger av tre faktorer: livsstil, antall væskeinntak og riktig kosthold og diett. Disse er faktorer å vurdere når svikt i tarmen først.
 Endre livsstil
Ideelt sett må kroppen bli løst fra giftstoffer hver dag. Mangelen på en stol i mer enn to dager er ansett som forstoppelse. Hvis du oppdager at tarmen var å svikte, spesielt Gjennomgå livsstil.
 1.  Fysisk inaktivitet eller mangel på fysisk aktivitet fører til en svekkelse av muskeltonus, inkludert magemusklene, aktivitet som er direkte knyttet til kvaliteten på peristaltikk. Engasjere seg i fysisk aktivitet. Start dagen med morgen øvelser, et kompleks som omfatter enkle øvelser for å styrke magemusklene. Kjøpe den spesielle ball og ri på den hver dag, ligge på magen hans for flere mynut.Takym måte du ikke bare gi din gut "miljø" for sunne aktiviteter i løpet av dagen, men føler en bølge av styrke og energi.
  Hvis dine familiestudier gir malopodvyzhnuyu "sit-down" arbeid, hver 2-3 timer gjør lite fem-minutters øvelse. Det kan bøye og rotasjon av kroppen, knebøy og øvelser trekke bena bøyd i knærne til magen.
  Få rikelig med frisk luft så lenge. Vandring nyttig i noen forstyrrelser i kroppen, de beriker blodet med oksygen og stor tone.
  Gi opp røyking. Denne vanen - en av de fatale faktorer som påvirker bevegeligheten. Tobakksrøyk inn i kroppen, stimulerer motorisk aktivitet i tarmen, men tiden blir brukt til denne "stimulans" og en mann kan ikke gjøre uten sigaretter til "sluttet" peristaltikk og avføring skjedde.
  Ikke vær nervøs! Noen stress påvirker direkte tarmen, noe som kan føre til alvorlige forstyrrelser i stolen og banke deg ut på en lang tid vekkende.
   Spis rikelig med væske
  Til tarm fungerte som urverk, er det nødvendig å avbryte bruken av tørr mat, fordi det ikke bare reduserer peristaltikk, men også til å danne tette tørrvekt kan skade slimhinnen i tarmen, noe som igjen kan føre til betennelse og selv magesår.
  Hvordan gjenopprette peristaltikk?
  1.  I morgen på tom mage drikke et glass væske, helst yoghurt. Hva den inneholder bifidobakterier gjenopprette tarmfloraen og delikat tekstur omslutter og fukter hans vegg.
   Prøv å spise i løpet av dagen rikelig med væske. For voksen norm er 2 liter per dag, ikke medregnet den fuktigheten som finnes i maten. Når svikt i tarmen nyttig gulrot, rødbeter, gresskar og plomme juice, men av sterk te og kaffe bør unngås. Intensiv væskeinntak bør slutte etter 19:00, som nyrene på dette tidspunktet gå til feriemodus og trenger hvile.
   Avslutte dagen tar yoghurt eller andre meieriprodukter som inneholder gunstige bakterier. Således foretrekker drikker ikke inneholder sukker og aromatiske tilsetningsstoffer.
    Spise riktig
   Frokoster "i all hast" snack på rømmen og fange hurtigmat å forårsake betydelig skade selv til en sunn tarm. Hvis du ønsker å holde kroppen i god stand i mange år framover, ikke overse slike vilkår som "sunt kosthold" og "diett".
   I den første modus ordne måltider. Tidsplanen bør være frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Dette bør være lett frokost, lunsj - en næringsrik lunsj - består av tre kurs, inkludert varm suppe og middag helst 6-7 pm, ikke for tung å overbelaste kroppen og tung mat.
   Hvis du er i mellom måltidene føler deg sulten, slukke det ved å spise yoghurt del uten kjemiske tilsetningsstoffer eller litt frukt, som pære eller banan. Sult vike 10-15 minutter etter å ha spist.
   Inkludere i kosten av matvarer som inneholder fett og salater uten å legge salt. Perfekt renser tarmen og fremmer jobben sin salat med friske kål, gulrøtter og rødbeter. Finhakk kål; rødbeter og gulrøtter rist revet grønnsaksmiks og mos å frigjøre juice. Tilsett litt vegetabilsk olje. Denne salaten kan godt tjene som en nyttig lett frokost.
   Utelukke fra menyen gjær brød, og erstatte det med korn eller kli brød.
   Oftere lage maten selv vinaigrettes med olje og supper magert kjøtt kjøttkraft.
   Til lunsj, prøv å gjøre måltider uten tilsatt sukker.
   Unngå tunge stekt og røkt mat. Velge mer frisk frukt, grønnsaker og urter.
   Følge disse enkle reglene vil hjelpe deg å gjenvinne din helse og gut føler uthvilt og full av vitalitet!  
 Barndom - en fantastisk tid i livet når hver dag er enkelt konverteres til fest, og festen er rett og slett spektakulære hendelser. Forfengelige mange voksne tror at et barn ikke kan konsentrere seg i lang tid til å huske en bestemt sak. Faktisk virker det barn bo hos oss for liv og påvirke oppfatningen av verden, danner holdning. Det er derfor viktig å gi barnet mulighet til å oppleve de lyseste positive erfaringer. Disse følelsene - ikke morsomme og uvurderlig bidrag til statskassen av hans positive, optimistiske holdning.
Men barn er barn, og de er alltid tro mot sine ønsker og preferanser. De nyter livet her og nå, i stedet for å vente på så ingen søtsaker eller kaker. Tenk på deg selv som barn godbiter som forårsaket deg størst glede? Kake! På noen ferie, på fest, på sine egne bursdager eller bestemors bursdagsselskap, kake - er hoved glede premie belønning for å ha oppført seg bra og noen ganger også lyttet til voksne. Ser vi på barnas øyne skinner på dette punktet er lett å tro at ingenting er vakrere enn krem ​​roser og 3 (461025) stearinlys.
 Kake dekorasjon for baby
Tro meg, min mor og bestemor hadde bevisst nord på kjøkkenet, soaking det pakket mirakel frukt sirup og fargerike dekorere luner. Moderne barn er sikkert mye vanskeligere å overraske en standard konfekt innredning, har de sett flere pepperkakehus og tegneseriefigurer med søte pastaer. Men det er én viktig ting som umiddelbart rehabilitere hjemmebakte kaker.
Kjøpt på butikken eller bestilles konditor kake - et forbrukerprodukt, mens bakt og dekorert huset - et resultat av kreativitet. Hvis du i tillegg dele barnet, i tillegg til tre kilo karbohydrater også gi ham en uforglemmelig opplevelse med og lage din egen håndlaget mesterverk. Så ingen tvil foretrekker hjemmelagde kaker. La det være tradisjonell eller medovyk dags BROWN - viktigst i dette tilfellet inne og på overflaten.
 1.  Dekorasjon krem. Den rimeligste og kjent måte gir imidlertid en stor plass for kreativitet. Det finnes mange oppskrifter på kremer som kan variere flere farger og smaker (naturlige, fordi vi er barn av fatet). Du trenger en spesiell sprøyte eller kringle bag med krøllete krem ​​maling dyser.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon smør krem. Fordelen med denne krem ​​- i sin tetthet og evne til å holde lange formen. Samtidig er det ganske tung og rik, så det er best å bruke det i moderate mengder og / eller alternativ med andre, lettere å fordøye dekorasjoner. Med olje krem ​​ofte gjør blomster, kanter eller andre småting. Oftest er det brukt når et barn er veldig ung, voksen kake og dekorere mer for meg selv enn for ham.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon protein krem. Enklere og plastmateriale for å trekke på overflaten av hele bildet kaker. Pisket egg protein er lett farget mat fargestoffer som naturlig (bete juice, kakao) og syntetisk. I tillegg er det perfekt for å dekorere kaker og litt moro Cupcake.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon krem ​​og fløte. Den mest delikate og skjøre krem ​​som er nyttig til å dekke hele overflaten av kaken. Hvis kaken ikke kommer ut det samme, er det flott for maskering defekter. Den brukes i utformingen av uregelmessig form kaker - som krøllete pinscher. Det er lett malt i alle farger.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon frukter. Decor 3-i-1: fin, velsmakende og sunn. Velge de fruktene som barn elsker mest. Bruk dem som et lag til kaken var vakker, ikke bare utenfor, men i sammenheng.
   Pynt med frisk frukt. Innebærer bruk av levende og hele frukter, så ofte brukt stenfrie bær. Store lyse jordbær, bringebær, stikkelsbær lært, vanligvis over en myk krem, samt holde seg til kaken. Feature frukt ornamenter - fuktighet, så pynte kaken med frisk frukt bedre umiddelbart før servering.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon frukt gelé. En sterkere versjon, fanger pålitelig fruktkake på overflaten, og tillater bruk av våt frukt og fragmenter derav. Gelé fylt hele overflaten av kaken, fordi det er meget vanskelig å dosere. Men skiver av appelsiner, kiwi og epler kan danne ikke bare lyspunkter, men ganske meningsfulle historier.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorasjon sement. Nylig, mer populær alle andre metoder. At arbeidskrevende prosess, men i stand hender resultatet er slående og forårsaker en storm av følelser barna. Plastmasse tar selv de mest komplekse og små figurer og trygt fryser, slik at mugg noen figur, portrett fantastisk karakter og målsettinger volum plott.
  Hvordan dekorere barnas kake?

  Moderne bakverk perfekt mestret denne teknologien og bruke den til å lage fantastiske kaker, forbløffe ikke bare barn, men også voksne. Hjemme, kan du eksperimentere med matlaging enkleste elastisk stoff. For å gjøre dette, ta like mengder melis, melkepulver og kondensert melk. Disse bestanddeler blandes inntil homogen tilstand, og derved omdannes til spiselige klebrig masse, egnet for å tilveiebringe hvilken som helst form.
  Mer komplekse former er laget av pulverisert sukker (500 g), gelatin (10 g), vann (en tredjedel kopp) og sitronsyre (på spissen av en skål). Gelatin oppløses fullstendig i vann, tilsett sitronsyre, melis og bland til homogenitet. Dette tetningsmasse er lett rulles deigen ut av det kan kutte noen figurdeler og malt i mange farger. Noen biter av kitt holde sammen med vann. Materialer til dekorasjon bedre å gjøre på forhånd, og la dem tørke, og deretter plassert på kaken.
   Dekorasjon leker. Mange foreldre er redde for desserter, men barn som resulterer i ubeskrivelig glede. Spesielt jenter som elsker Barbie-dukker. Ikke bruk kake matlaging donchyne favoritt leketøy på grunn av sin vask krem ​​kan ikke være lett. Men hvis du tar vare på beskyttelse for dukker fra søte cookies, kan du selv trekke så velkomstgave.
  Hvordan dekorere barnas kake?

  Utarbeidelse av "marionett" kaker for små prinsesser vanligvis engasjert i profesjonelle bakere, men ingen plager du omgir leketøy ben smalner opp tortillas og dekke krem ​​volanger og blonder. Barnas Cake - er en sak der en voksen logikk upassende, så bare levere glede hans daze. http://xarchevnya.ru/uploads/posts/tort-kukla-ksyusha-886474.jpg
   Dekorasjon konfekt. Favoritt godteri er aldri for mye, så ikke skimp på candy barer og marmelade. I konditor avdelinger av supermarkeder sjø inspirasjonskilder for utforming av barns kake.
   Dekorasjon fargerike piller. Fargerik godteri for øynene kan være en fabelaktig tegn, fylle plassen på overflaten av kaken. Velger ikke veldig harde piller uten nøtter inni.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Dekorere cookies. Kanskje et barn og så ikke uten favoritt hrustyashek, men bursdagskake de får en helt ny status.
  Hvordan dekorere barnas kake?

   Formede kaker. En del av sukker mesterverk som du kan dedikere en egen artikkel. Aerobatics for hjem kokker zadeystvuyuschyy alle disse teknikkene dekorasjoner. De fleste tilfellene er i kremkaker bakt i en standard form og beskjærte sjablong.
  Hvordan dekorere barnas kake?

  Pynt kaken med barnet eller forberede ham en overraskelse. Men ikke prøv å erstatte kake for en bursdagsgave eller nyttår. Selv den vakreste i verden bør være kake søte glede utfyller ferie.  
Яндекс.Метрика