Hvordan du rengjør badet å skinne?
 Nesten hver kvinne klokker renhet Sanitærutstyr i leiligheten hans. Men det kommer en tid da TV opphører å behage alle beboerne sin uberørte renhet. Mange kvinner lurer på, "Hvorfor skjer dette? "Svaret på dette spørsmålet avhenger av mange forhold. På badet renslighet er påvirket av mange faktorer, blant annet kvaliteten på vannet. Hvordan hjelpe bevare den uberørte glans Ware? La oss innse det! Før du begynner å rengjøre
 Før du begynner å rengjøre badet, er det viktig å nøye forberede utstyret.
 Først - hansker for å beskytte huden. Det er viktig å bruke hansker ved rengjøring av badet, fordi veldig ofte vi bruker ganske aggressive rengjøringsmidler. Sekund - dette forkle. Ved rengjøring Sanitærutstyr du kan ved et uhell skitne klær, blekemiddel og rengjøringsmidler ikke kan være i stand vidipraty. Den tredje - en maske eller respirator for åndedrettsvern.
 Dette er viktig!
 Hvis du lider av allergi, du bør ikke engasjere seg i badet lesing. Mange rengjøringsmidler i kontakt med huden kan forårsake alvorlig irritasjon!

 Rengjøre badet å skinne - grunnleggende måter!
 For effektiv rengjøring bad for å skinne i husholdningen kan finne et stort utvalg av verktøy.
 •  Brus. Dette er virkelig et allsidig verktøy som bruker alt elskerinne uten unntak. Soda fjerner perfekt fra bassengoverflaten kalk, rust og andre urenheter. Til denne folkemedisin drives mer effektivt bør ta 3 ss bakepulver og 2 spiseskjeer med brus, bland godt. Da gjelder blandingen på overflaten av badekaret og la stå i 30-40 minutter. For å forsterke effekten etter en viss tid, kan du legge blekemiddel (med en hastighet på 1 pakke per 1 standard størrelse bad) og la stå i en time. Etter det bør badet være grundig vasket ut.
   Effektiviteten av fremgangsmåten: 90%
   Resultatet er imponerende. Bath skinne som nye. Denne metoden er egnet for selv de mest forankret flekker og skitt som samler seg på overflaten av sanitærutstyr i mange år.
   Sitronsyre. Dette folkemedisin klarer med gult på badet. For rengjøring Sanitærutstyr bruker sitronsyre oppløse en pakke av penger inn i 200 ml varmt vann, deretter bruke en myk svamp behandle overflaten av badekaret. Etter en halv time kan du skylle bad.
   Effektiviteten av fremgangsmåten: 80%
   Resultat: Veldig bra. Egnet for rengjøring kalkstein plakett.
   Eddik. Dette folkemedisin egnet for nytt utstyr at operasjonen har mistet sin glans. Til mest effektivt bruke eddik, vil du gå som følger: suge noen myk klut i en 5% løsning av eddik og deretter de zastelit overflaten av badekaret, helst på de fleste "problem" områder. Et par timer fjerne duken og skylle overflaten av badet.
   Effektiviteten av fremgangsmåten: 60-70%
   Resultat: Good. Men er kun egnet for ny Ware.
   Ammoniakk. Ammoniakk utmerket husmor hjelper kampen plakk kalkstein. For å fjerne forurensningene fra overflaten av bassenget, er det nødvendig å fremstille en oppløsning med en hastighet på tre spiseskjeer av ammoniakk per kopp vann. Etter utarbeidelse av løsningen må være nøye tørk hele overflaten av badekaret fuktet i en løsning med en myk svamp eller klut, vent 15-20 minutter og skyll grundig.
   Effektiviteten av fremgangsmåten: 70-80%
   Resultatet: perfekt fjerner kalk, men etterlater en lukt, så etter rengjøring bad helst godt luftet.
   Rengjøringsmidler. Reelle innbo i dag bare full av ulike virkemidler, lover å rydde badet ditt i løpet av et par minutter. Ja, dagens valg av rengjøringsprodukter behager øyet forskning elskerinne. Dessverre ikke alle av de presenterte produktene virkelig effektivt fjerner plakk fra bassengoverflaten.
   Det mest effektive er:
   Pemolyuksa - en klassisk måte, mange husmødre klarert i vårt land. Stor renser selv den mest komplekse forurensning av overflate emalje bad, gjennom en del av gjennomsnittet for brus.
   Sarma - utmerket flytende vaskemiddel, ikke ripe opp overflaten, fjerner plakk og andre urenheter fra bassengoverflaten. Den eneste ulempe ved bruk av dette verktøyet er tilstedeværelsen av en skarp lukt av klor.
   Tyv og Comet - universal rengjøring alt sanitærutstyr. Egner seg for vanlig bruk.
   Dette er bare noen av mulighetene i markedet av husholdningskjemikalier. Bare å ha prøvd de fleste av dem, en erfaren vertinne selv bestemmer hvilket alternativ som er mer egnet til henne.
   Effektiviteten av fremgangsmåten: 95%
   Resultatet: strålende bad og utmerket humør!
   Hva om ikke å gjøre!
   Ikke i noe tilfelle ikke prøv å rengjøre badet ved hjelp av bensin, aceton, klor og vaskemiddel og slipende pasta. Disse midlene kan skade belegget bad. Også, ikke bruk metallbørster og svamper glassfiber.

   Gyldne regel når du rengjør overflaten av badekaret av kalk og andre forurensninger er regularitet. Gjør rengjøring av badet minst 1 per uke av dine problemer vil være over.  
 • Hvordan velge gardiner for badet. Hvilket materiale foretrekkerI tillegg til sin primære funksjon - å beskytte andre plass sprut ut av badekaret eller dusjforheng er også et viktig element i innredningen.
  Vinyl blinds
  Praktisk bruk av PVC gardiner med dette er at dette materialet ikke absorberer vann og skitt, er ikke enkelt og helt rent. Livet vinyl gardiner - ca 3 år.
  De nye prøver gardiner av polyvinylklorid i strukturen av materialet tilsatt Teflon tråd, noe som gjør dem særlig attraktive og gjør dem sterkere, i stor grad øker deres levetid.
  Vinyl blinds er ikke redd for klor, slik at de kan vaskes med blekemiddel. Den eneste betingelsen - vaskevannstemperaturen skal ikke overstige 400 C, og i tilfelle av vaskemaskinen og spinntørkemåter bør være deaktivert.
  Plast gardiner
  Neplohoyu alternativ til vinyl gardiner Baderoms gardinene er laget av plast, som er mye billigere vinyl og har samme bredt fargespekter, som vanskeligheter med å finne de ønskede varianten utforming gardiner praktisk talt eliminert.
  En stor ulempe ved plast persienner er deres korte levetid, på grunn av den lave styrke av materialet som de er laget. Polyetylen er helt bestandig mot vann, men på samme tid absorberer smuss og mugg, som er da meget vanskelig å fjerne fra overflaten av plast gardiner.
  Demokrati prisene på polyetylen tillater gardiner ofte erstatte dem med nye, innovative uten betydelige investeringer interiør bad.
  Hard gardiner
  Den svært slitesterk, men samtidig den dyreste, type gardiner for badet - hardt. De kan være laget av en ramme laget av lett aluminiumslegering, og en rammeløs konstruksjon.
  Materialet på kluten for gardinene vanligvis er hard plast, polykarbonat eller herdet glass. Avhengig av hvilken type behandling lin gardiner kan være gjennomsiktig, matt, farget eller belagt med disse design og mønstre.
  Harde gardiner er svært enkel å bruke, lett å rengjøre og krever ikke en spesiell omsorg.
  I forhold konstruktive trange gardiner kan være komplisert, svingbare eller skli.
  Hva du skal se etter bad gardiner du velger, la dem være praktisk, vakker og slitesterk! Lykke til!  
  Precious Protection


   Legenden sier at gems ble oppfunnet av djevelen da han la merke til at Eva beundrer blomstene. Han gjorde dette for å vekke i hennes grådighet og fristelse. Faktisk, men mange mennesker opplever disse følelsene når man ser på dekorasjoner og er villig til å kjøpe alle smykkene i en gullsmedforretning. Men ikke misbruke dem.
   Alle steiner er delt inn i edelt og semi-edle, samt farget og gjennomsiktig. Disse egenskapene, og mer, er styrt i sitt utvalg som en maskot. Den dyrere, jo mer energi der. Fra farge er også avhengig av atferd av mineralet.
   Vurdere en halvedelsten ametyst. Tidligere ble han ansett som verdifulle, men han hadde funnet store forekomster av ametyst i Brasil, og senket sin pris.
   Historien til denne ametyst. Guden Dionysos var forelsket nymfen som ikke møte ham i retur, men alle krefter prøver å dominere den. Deretter nymfe ba om Artemis, og hjalp henne. Da Gud var i stand til å fange en nymfe, det omgjort til en vakker lilla stein som ble kåret til hennes ære - Amethyst.
   Mineral vakker lilla farge, som har forskjellige nyanser. I naturlig mineralvann er også kunstig skapt. Hvis du er foran to av steinen, så fortell dem fra hverandre er ikke vanskelig, stuper steiner i fryseren i et par minutter, og deretter feste dem til kinnene, vil du legge merke til at naturlig ametyst varmes langsomt.
   Sjelden grønn ametyst, andre navn - prazeolyt. Det er også mulig å få kunstig ved varmebehandling gjennomsiktig ametyst.
   Hva gjorde beskytter steinen? Amethyst er ansett pålitelig beskytter mot onde triks av skjebnen. Ulike mennesker det hjelper på mange måter. For en soldat, er han trofast assistent i bevare livet politikk er veltalenhet, selgere tjener penger. Ametyst er også brukt mot drukkenskap.
   I magiske egenskaper, har mineralet også medisinske egenskaper. Det er i stand til å avlaste stress og bedre søvn. Det antas at vannet, som var en stein som har helbredende egenskaper og god effekt på blodsirkulasjonen. Ametyst styrker immunforsvaret. Hvis du vil bruke den som øredobber, det forbedrer visjon.
   Hvis du sammenligner perler og horoskop, kan vi si at ametyst er godt egnet Aquarius, Væren og Skytten.
   Alle steiner kan absorbere en både positiv og negativ energi. Det er derfor det er nødvendig å periodisk deres "ren". Dette bør gjøres en gang i året. Børste brann kan da sette maskot i solen i noen dager, så all den lagrede energien brent. Du kan også uønsket energi stein vask under rennende vann og deretter kjølig ved å sette den i fryseren Lahr.
   Hvis du vil at din sjarm utstrålte positiv energi, prøver selv å være i godt humør, og deretter steinen vil svare deg i retur.  
  Яндекс.Метрика