Hvordan å lage en deilig sjømat?
 I dag koker uvanlige retter ble svært populære. Folk er lei av de vanlige salater på helligdager og i en vanlig ukedag ønsker å skjemme bort seg selv med noe. Moderne vertinne kom opp med tusen måter å diversifisere mat. Viktigst, det var deilig og nyttig og uvanlig. Et utvalg av sjømat ble en viktig ingrediens i mange oppskrifter.
De enkleste retter legges frossen sjømat. Siden denne formen for enklere og billigere å kjøpe. Og holde blekksprut, blåskjell og reker bedre frosset. Så mange husmødre som har lært å lage mat, alltid holde et par pakker i fryseren, bare i tilfelle. Tross alt, hvis det er nødvendig, kan forberede deilig sjømat i 15-20 minutter.
 Spaghetti med sjømat
Denne retten er en av de mest enkle og lett å tilberede, blant de mange sjømat oppskrifter. For å gjøre det, trenger du:
pakke med frossen sjømat;
pasta (best durum);
krem;
løk;
krydder til din smak;
Parmesan;
greener.
Hvis du vil starte, stek løken i olivenolje når det blir gjennomsiktig, tilsett sjømat, bør antallet beregnes, basert på hvor mange porsjoner du ønsker å gjøre. I mellomtiden koker pasta, for å fremskynde denne prosessen, kan du forhånds fylle kjelen kokt i vann. Makaroni bedre for dem som forbereder flere minutter. Tilsett fløte i pannen og krydder etter smak. Krem kan erstatte melk. Klar skylle pasta bruker et dørslag og legg dem i pannen. All mix og suge et par minutter å varme. En rett best servert, prypravyvshy sine greener og revet parmesan. Hvis du ønsker å legge til hvitløk.
 Cocktail av sjømat i ovnen
Denne retten passer både til hverdags og på festbordet. Forbereder den i ca 30-40 minutter maks. For å gjøre det nødvendig å:
Frossen sjømat (blekksprut, blåskjell, reker og så videre e..) - 1 kg;
filet av havabbor - 05 kg;
tomater - 2 stk;.
Hvitløk - 2 fedd;
vegetabilsk olje - 1/4 c;.
Mozzarella ost - 300 g;
basilikum, salt, sitronsaft, pepper pulver.
Først hogge løk og tomater til konsistensen av potetmos. Legg det på forhånd gassform sjømat cocktail og terninger abbor. Alt dette må være godt blandet. Etter den resulterende masse tilsett krydder og sitronsaft etter smak. Langs samme tid, Forvarm ovnen til 200 grader. Folie mold gjør, slik at du kan gå sette din blanding. Dish toppdekselet med skiver mozzarella skiver. Sett i ovnen i 10-15 minutter. Ved innlevering kan legge hvit toast.
 Paella med sjømat
Hvis du ønsker å overraske gjestene dine og vise sine kulinariske ferdigheter, så denne retten passer som mulig. Noen kokker sammenlignet med paella ris, som det ofte kalles "fisk risotto."
Du trenger (som mye av ingredienser, umiddelbart før disse tipsene for å kutte og rengjøring):
Figur - 4 c;.
pillede reker - 1 kg;
hakket og renset blekksprut - 300 g;
kokt, skrelt og skivet blekksprut - 300 g;
renset og skivet 4 cm chips - 300 g;
ryddet av skallet muslinger - 24 stk.;
kokte reker - 6 stk;.
grønn paprika, skåret i strimler - 1 element;
hermetisert grønne erter - en C;.
revet løk - 2 stk;.
hakkede tomater - 2 stk;.
knust hvitløk - 6 fedd;
olivenolje - 1/2 c;.
maisolje - 1/2 c;.
. Safran - 1 t-skje;
hot pepper - 1/2 pod;
salt - 1 ss. skjeen.
Først, fres løk og hvitløk til de er gyllen halv farge, bruk olivenolje og maisolje sammen. Raskt steke blekksprut der og straks legge tomatene. Putre 10 minutter på svak varme. Vekselvis legge det reker, torsk og blekksprut, hver komponent småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og tilsett varmt pepper, muslinger og la det småkoke i ti minutter. Legg de resulterende masse paprika, erter og ris. Oppvarmede tre minutter. Hell den resulterende parabolen med varmt vann. Kok til før du er klar Fig. I et minutt til kokt tilsett safran og hvitløk, krydre med salt hvis ønskelig. Pynt fatet ved hjelp av strimler av pepper og rå reker.
Oppskrifter matlaging alle typer sjømat mye. Selv i pakker med frosne cocktails kan du finne noe interessant. Fremfor alt, ikke vær redd for å eksperimentere og prøve noe nytt. Og husk at nøkkelen til å tilberede en deilig måltid - er investert i det styrke og sjel.  
Som vidipraty rødvin?
 Fersk sted å bringe mye enklere enn gamle. Uansett hva det var skadet. Rødvin i dette tilfellet er intet unntak. Selv noen få dråper på lett stoff kan være en utfordring, spesielt når ikke zamыly flekker. I arsenal av menn og kvinner er ønskelig å ha kunnskap om hvordan vidipraty rødvin trygg måte for stoff, ellers er det ingen mening og vidpyraty. I spesielle industrielle midler er det enkle, rimelige, velprøvde tradisjonelle metoder.
 Vasking
Hvis man ikke umiddelbart zapraty sted, bør det i det minste vaske for å hindre den fra vbralosya i fiber. For å gjøre dette, bare under rennende kaldt vann forurenset sted å holde til en plass blir blek farge. Hvis det er ingen slik mulighet, så du trenger minst en liten mengde kald spray væske på rødvin. Slik at den ikke visner og heller ikke trenger dypt inn i vevet. For dette formål egner seg selv mineralvann.
 Eddik løsning
God rødvin med avslutningen av kluten håndterer eddik løsning. Å ha en prosess med hjelp av forurensning i vev gjøre følgende:
Bland en spiseskje med eddik til 97% med to spiseskjeer vann;
i den resulterende løsningen suge en ren klut eller svamp;
Tørk forsiktig flekken til den forsvinner.
Hvis en prosedyre umiddelbart, med vin vil være over på stoffet. Hvis du overskrive denne måten blir tørket flekken, risikerer det som kan forbli blek rosa spor eller gul flekk (den hvite vev). Fiks det kan vypravshy første i kaldt vann, og deretter på vanlig måte.
 Oppvaskmiddel
Oppvaskmiddel utmerket jobb ikke bare med fjerning av fett og smuss fra kjøkkenutstyr, men perfekt fjerner flekker fra rødvin. Alt du trenger:
Påfør en liten mengde væske på en myk svamp;
zamыlte flekken forsiktig til den er blek;
klut dynket i hydrogenperoksid, fjerne såpe løsning;
skyll kluten under rennende kaldt vann;
Vask ting fortrolig måte.
Hvis flekken etter vask bør bevares fra det, bør prosedyren gjentas før sende tingen å vaske. Hydrogenperoksid ikke bare fjerne såpe løsning, men i tillegg bringe farge pigment, slik at ingen flekker ingen sjanse. Denne metoden er egnet for produksjon som ferske og gamle flekker. I det sistnevnte tilfellet er det en risiko for at ved slutten sted, og vil ikke bli fjernet og må forlate blek.
 Glyserol
Glyserin kan kjøpes på apoteket, og deretter bruker den til å fjerne selv vanskelige flekker rødvin. Bland glyserin med vann, deretter zamыlte god spot, vaske praktisk måte. Etter tørking av rødvin vil være over. Ikke gni for hardt sted, eller vin bare raskere absorbert inn i stoffet. Gni glyserin behov på begge sider av stoffet, prosessen var effektiv.
Uansett hvordan eller hvorfor du fjerne flekken, bruk alltid kun kaldt vann. I varmt vann absorbsjon av rødt pigment er mange ganger raskere, og deretter bringe flekken er svært vanskelig. Unngå å bruke aggressive stoffer for å fjerne flekker. Hvis bare fordi de ødelegger strukturen av vevet, slik at det svake og forårsaker for tidlig slitasje. Når vinen kommer på stoff, kan du tørke av med en fuktig salt til pause absorbert. Dette vil utvide til zamыvanyya, med forbehold for utfallet av kurset.  
Hvordan å gjenopprette tilliten?
 Mangel på tillit påvirker menneskeliv beste. Takket være våre fiktive egne mangler samme tid vi er frata seg av muligheten til å kommunisere med interessante mennesker lykkes bygge en karriere, ta ansvarlige beslutninger og bevege seg mot suksess. Noen som søker å øke sin egen selvfølelse begynner å delta på spesielle kurs eller gå til terapeut, andre bare "begrave hodet i sanden", ikke ønsker å se og løse problemet.
I mellomtiden er det en enkel teknikk som gjør at selv de mest sjenert person i en kort tid for å gå tilbake tillit og endelig oppleve gleden ved livet i alle dets former.
 1.  Søk "ideelle". Se deg rundt, trolig i miljøet er en person som du føler deg vellykket og attraktiv. Hvis du er en jente og deretter en rollemodell (på en god måte) må du også være en kvinne; for eksempel en mann skal være representativ for sterk halvparten av menneskeheten. Dette betyr ikke at du skal nå vie seg til nøyaktig gjenta sin venn eller venn i alle sine handlinger og holdning til livet. Vurder å hjelpe vennen din til å bygge en karriere eller en suksess i samfunnet. Hvilken personlighetstrekk og hjelpe vedkommende til å leve i harmoni med verden og føler seg trygg? Hva er årsakene til hans eller hennes sjarm? Du kan bli overrasket over dette, men disse kvalitetene er til stede i deg, nettopp på grunn av visse omstendigheter, gjelder de ikke i det daglige liv. Prøv å trekke dem ut, "første tanker" prøver det hjemme "og bygnings situasjoner der du synes i dette nye bildet. Når du svыknetes internt uvanlige kvaliteter for deg, så ikke merke at de vil hevde seg og ditt virkelige oppførsel og handlinger.
   Vi jobber på utseende. Uansett endte kjent si, møt oss på noen måte "å bære". Men for ikke å bli forstått bokstavelig og umiddelbart låne penger fra venner til denne svært minutt å gå til butikker å bli en stor trendsetter i. "Klær" i ditt tilfelle - det ser. Det er ikke nødvendig å kjøpe så super klær å se bra ut og forårsake beundring av andre. Det er viktig å ha en følelse av smak, stil og omfang. Jenter på vei til perfeksjon vondt lese biografien om Coco Chanel. Alle hennes kostymer - dette er ikke en luksus, men en prøve kombinasjon av delikatesse og moderasjon. La deg være bare et par kjoler, men de er stilige og samtidig nevыzыvayuschymy. Ikke misbruk gull ornamenter, deres overflod - ikke bare en manifestasjon av mangel på smak, men faktisk et tegn på dårlig smak. Følg denne sammenheng "regler av tre ting": på samme tid bør du ha noe mer enn tre smykker; Dette kan være en ring og øreringer; kjede, armbånd og ring, etc.. Presentabel for sin mann - en stilig, ryddig dress og sko, pluss en uavgjort for å matche og ingen ekstra tilbehør.
   Vi strever for excellence. Innrømme det, det er noen popstjerne eller en film som du ønsker å være som. Har du noen gang tenkt på hvorfor dette skjer? Og bare fordi han eller hun har for deg er selve symbolet på suksess, attraktivitet og selvtillit! Men i motsetning til tilfellet med kompisene dine her for deg prioritert rolle den ser ut, på grunn av de personlige kvaliteter mannen du er ukjent. Så hva er det som hindrer deg legge deg tillit ved å gi sitt utseende likheten av funksjonene i denne vakre superhelt eller dekselet? Ett besøk til frisøren eller skjønnhetssalongen kan slå deg til en helt ny og ukjent for deg mest, superpryvablyvu kvinne eller grov, inspirerende respekt og interesse, macho! Og gjerne dele detaljene i master, som er fargen på håret ditt, eller hvor mye hår du trenger. Om nødvendig, be om råd. Nei du ikke straffe for det; I tillegg vil fornøyd frisør prøve å gjøre vårt ytterste for å sikre at ikke tar en takknemlig klient!
  Hvordan å gjenopprette tilliten?

   Utvide horisonter. Enig, ingen finer vil ikke føle seg trygg hvis du ikke vet hvordan du skal kommunisere, eller enda verre, din spekter av kunnskap og interesser er så smal at folk har bare ikke hva du snakker. Derfor betaler tilbørlig hensyn til den første delen av ordspråk, gå til den andre; Hvis du husker, heter det at "eskorte" - eller anslått av oss - i mentale evner og menneskelige kvaliteter. Tilbringe fritiden kortet av litteratur, kunst og nye trender i vitenskap og samfunn. Og det er ikke om å lese tabloid romaner - Vær sikker på at noe bra vil de ikke gjøre - eller besøke konserter punk grupper. Møt klassikerne, takket være henne du lære å snakke og utvikle følelsen av kunstnerisk smak. Vær oppmerksom på at hendelser skjer i verden, slik at du ikke bare føle seg som en del av samfunnet, men kan alltid opprettholde retten saken eller starte en samtale med en interessant person. Damer, ikke høre på dem som sier at menn er redd eller ikke liker smarte kvinner. Bare ikke trenger menn for å undertrykke sin egen intelligens - og som for å vise sine kunnskaper og ferdigheter, og forståelse og alltid verdsatt utdanning av gutter, og særlig - når de er i harmoni med den attraktive utseende og femininitet deres kjære. Menn gjør alt for å sikre at du verdsatt ikke bare av vennlighet og utseende, men også for business intelligence og kvalitet!
   Vi ønsker å kommunisere. For å få tillit til deg selv, må du lære å kommunisere med mennesker. Gå til et sted der du kan snakke med en interessant person eller tie kort eller en uforpliktende samtale. Prøv å lage for selv situasjoner der initiativet til å etablere kontakt med en fremmed tilhørte deg. For eksempel, gå til butikken på forhånd tenke over plan i samråd med selger om hva slags grønn te beste kjøpe. Og spør tsikavtesya; kan ved første prospektet selv dette kort samtale vil inspirere deg rolig horror, men husk at den beste måten å kvitte seg med frykt - er å gå gjennom dem. Stoppe forbipasserende på gata, og ba om unnskyldning, spør hvor nærmeste bankfilial. Uansett hva du leve hundre år i dette området og vet alt til minste detalj. Nå må du lære å håndtere sin egen sjenanse. Sitt på en benk i parken til en ung mor med en barnevogn og lavmælte om været. Har du perebrosytes bare et par setninger, men så kort samtale vil hjelpe deg å lære det grunnleggende kommunikasjon og forstå verden og menneskene rundt deg er satt til å ha ganske gunstig og positivt.
  Ikke prøv å bli bedre enn andre. Husk at det finnes ingen perfekte mennesker, og vil alltid være en som er penere, smartere, sterkere eller rikere enn deg. Bare lære å elske deg selv og ikke være redd for verden der du bor. Husk at den korteste veien til å skaffe tillit - er å gå gjennom hva du frykter. Møt hver dag og hver person med en god og åpen smil - og de vil svare deg oppriktig gjengjelde!  
Яндекс.Метрика