Hvordan å sette et skudd i baken?
 Injeksjoner, eller, enklere skudd - en av de vanligste rutene for administrering av legemidler i kroppen. De brukes i forskjellige sykdommer og patologiske tilstander, og når oral medisinering ikke er mulig av en eller annen grunn. Da den lege eller sykepleier tar en sprøyte injiserer et stoff i flytende form direkte inn i blodstrømmen, eller i muskelen til pasienten. Så det er i de fleste tilfeller - men fremtidig kvalifisert medisinsk offiser er ikke funnet det, men sørg for å få en sjanse. Og i dette tilfellet bør i hvert fall teoretisk forestille seg hvordan.
Avhengig av typen av stoffet og pasientens tilstand, injeksjoner er subkutan, intravenøs, intraosseøs vnutryarteryalnыmy brønnen. Men de fleste små doser, særlig antibiotika administreres intramuskulært. Setemuskler er egnet for dette formål optimalt fordi ganske store i størrelse, inneholder ingen store blodkar og viktige enheter av nervesystemet. I tillegg, når et skudd i setemuskelen gjør legen, pasienten kan ikke se at injeksjonen innspill og derfor oppfører seg rolig. Men satte et skudd i egne setemuskler uten assistanse mye vanskeligere denne prosessen krever visse fysiske ferdigheter og psykologisk beredskap.
 Hvordan lage et skudd i baken
Før vi beskriver i detalj prosessen med selvinjeksjon i baken og gi relaterte tips, holde fokus på det faktum at bare intramuskulære injeksjoner kan gjøres hjemme. Alle andre injeksjoner bør bare stole på fagfolk, enn si forbudt dem selv. Mulige konsekvenser av gale handlinger i denne saken kan føre til en større komplikasjoner. Av og store, selv intramuskulær injeksjon - en liten operasjon, så bedre å se etter en mulighet til å søke om det til den personen med medisinsk utdanning. Men hvis saken er virkelig ekstreme, må du følge disse instruksjonene:
 1.  Velg en sprøyte og nål. Disponibel tank sprøyte kapasitet avhenger av den nødvendige dosen av legemidler som tilbys av legen din. Lengden av nålen er valgt avhengig av størrelsen av sprøyten og hudens tykkelse av subkutant fett lag som skal gjennombores. I de fleste tilfeller, injeksjoner i baken brukt ganske lange nåler dyktige nok til å stupe dypt inn i muskelen. I tillegg vil du trenge bomullspinner og teknisk sprit flaske.
  Forberede medisiner. Hver injeksjon utføres et nytt sett med sprøyter og nåler. Rene hender, fjerne dem fra den enkelte sterile pakken og fast koble. Åpne hetteglass med medisin, fjerne hetten fra nålen gjennom halsen på ampullen og fyll sprøyten med ønsket mengde av stoffet. Deretter utvide sprøytespissen vertikalt oppover og forsiktig trykke på veggene i fingeren og enkelt ved å trykke stempelet helt bli kvitt luftbobler som er fanget inne med væske. Svært sjelden injiserbare legemidler som selges i pulverform - deretter kaste dem i væsken (prokain, ledokayne) i henhold til instruksjon og deretter handle akkurat som flytende forberedelse av ampullen.
  Velge og forberede området med ham. Bestemme passende sted for Injection - er en garanti for at nålen vil gå rett og smerte vil være minimal. Ser gjennom speilet, mentalt dele rumpeballe ca 4 like deler, ha imaginære rette linjer gjennom direkte kors. For injeksjon nærmer seg den øvre ytre fjerdedel, slik at risikoen for skade på nerver blir minimalisert. Tørk den valgte plasseringen og området rundt det med alkohol.
  Ta en komfortabel stilling, med separate injeksjoner vil du mest sannsynlig stå ved siden av speilet, tilbake til gulvet og prognuvshis omsetning i ryggen. Det er viktig å være i stand til å slappe av muskelen som reduserer smerte injeksjon. Og prøv å motstå lysten til å dramatisk redusere den, da dette kan bryte nålen som er for tiden inne i muskelen.
  Hold pennen i sin høyre hånd (hvis du er høyrehendt) mellom de midtre og pekefingeren, og igjen ta en tykk hudfold på det punktet der kommer til å sette et skudd. Noen sykepleiere rådes til ikke å sette på det motsatte, og strekke hudens overflate. Gjør som du foretrekker, og enklere. Prøv å huske hvordan det skjedde, når injisert i baken eller legen sette deg prøve begge metodene og velge riktig for deg.
  Peke sprøyten til huden med en vinkel på 90 grader. Bevegelsen som du punktere huden og sitt skudd skal være skarp og klar, uten rykk og forsinkelser. Stikk nålen i kroppen i ca tre fjerdedeler av sin lengde, ikke helt til slutten, men dypt nok.
  Når nålen vil ta sin posisjon i hjertemuskelen, start tommelen trykk stempelet forsiktig på sprøyten og injisere medisiner. Instinktivt vil du hotitysya sterkt presse stempelet så snart som mulig for å fullføre en ubehagelig prosess. Gjør dette på ingen måte bør holde deg i hånden og "strekk" injeksjon. Det faktum at frekvensen av legemiddeladministrering er direkte proporsjonal med styrken av smerte fra sin kontakt med kroppsvev og påfølgende resorpsjon. Jo saktere du fremme sprøytestempelet (selvsagt innenfor rimelighetens grenser), vil jo lettere bli injisert og dens konsekvenser.
  Fjern nålen en brått når stempelplanet hvilte på innsiden av nesen sprøyte. Det er viktig at retningen av armen, vыnymayuschey nålen helt faller sammen med den retning i hvilken nålen er ført inn i muskelen. Du trenger ikke å flytte nålen inne i vevet.
  Umiddelbart etter å ha fjernet nålen å skyve punktering av huden med en bomullsdott dynket i alkohol, og trykk på. Dermed trenger du ikke gi start blødning eller stopper allerede begynt. Hold pinnen på huden i ca 30 sekunder.
  Uten å ta vattpinne forsiktig massasje muskler og riste, som ble plassert skudd. Det forbedrer blodsirkulasjonen og en hurtigere absorpsjon av medikamentet. Samtidig dette massasje vil redusere sannsynligheten for et blåmerke eller hematom på injeksjonsstedet.
   Hvordan lage et skudd i rumpeballe en annen person
  Merkelig nok, men et skudd i setemuskelen selv for noen mennesker er enklere enn å utføre denne prosedyren på muskel slektning eller barn. Hvis du trenger for å gjennomføre en injeksjon til en annen person, kan du pre-out bevegelse på en pute eller gummi leker. Faktisk vil alle dine handlinger være den samme som når du setter injeksjonen selv. Den eneste forskjellen er at du ikke vil føle smerte fra nålen og medisin.
  Barn før prosedyren, prøve å distrahere hans oppmerksomhet og ta noe på et tidspunkt når du stikke hull på huden. Denne suksessen avhenger av hastigheten og nøyaktigheten av dine bevegelser. Gjør barnet ditt en injeksjon, bør huden samles i folden, ikke strekke. Pasienten i alle aldre er best å sette på magen. I denne posisjonen setemusklene slappe av raskere, og derfor mindre smertefullt stikk ut.
   Forholdsregler
  Putting stikke deg selv eller en annen person bør like strengt følge sikkerhetsreglene. Feil injeksjon kan føre til dannelse av langpasning blåmerker, nummenhet muskel abscesser og wen. Verst av alt, hvis grunn av uregelmessige bevegelser og / eller en kraftig reduksjon i muskel brekke nålen. Beskytt deg mot disse problemene, samt allergi mot medisiner helt umulig, men du kan best beskytte seg selv eller menighetens hvis følgende anbefalinger:
  1.  Følg sterilitet, husk å håndtere området med alkohol før og etter injeksjonen.
   Engangssprøyter (og deres forgjengere glass er nesten helt ut av bruk) er strengt forbudt gjenbrukes, selv med det samme stoffet for samme pasient.
   Hvis Ukolov eide serien, ikke gjør dem på samme sted. Alternative rumpe og ikke sette et skudd i samme mer enn to ganger i uken.
   Om nødvendig, innføring av store mengder narkotika - gjør fra 3 ml fornuftig å dele den i to injeksjoner på forskjellige steder. Du redusere smerte ved administrering av store mengder av medikamentet for å forbedre dets absorpsjon og redusere sannsynligheten for tetninger på injeksjonsstedet.
   Hvis du ser at i løpet av injeksjonssprøyten leveres i blod, stop motion av stempelet og uten å fjerne nålen fra vevet, litt omdirigere sin retning i muskelen.
   Hvis injeksjonen utføres oljebasert medisin, er det viktig å unngå å få en nål i en blodåre.
   Olje løsning forberedelser før vi går litt oppvarmet, andre væsker blir introdusert ved romtemperatur.
   La aldri luftbobler i sprøyten med medisin. Hvis de ikke kan utvise tapping, ikke ta noen dråper av stoffet og vыprыsnyte luft med dem.
   Streng overholdelse av disse instruksjonene og tips for å hjelpe deg å sette et skudd i rumpeballe hjemme uten mye risiko. Og raskt bli kvitt smerter og herding av huden etter injeksjoner ved hjelp av tradisjonelle metoder. Den første av dem - et maleri på stedet med netting eller noe annet mønster bomullsdott dyppet i jod. Second - påføre litt reflektert og oljet tynt lag med honning kål blad. Å vite alt dette, kan du gjøre intramuskulære injeksjoner selv uten profesjonell hjelp.  
Yandex definerer trafikkork?
 Navigasjonsprogramvaren fra ledende russiske søkemotoren Yandex først ble tilgjengelig i 2012 for tabletter og smarttelefoner, og på kort tid har fått en velfortjent popularitet i store byer. På mange måter var dette den innebygde tjenesten kan bli analysert trafikkforhold og ruting basert på trafikkorker. Nysgjerrige sinn som ikke bare nyttig oppfinnelse brukes, men også prøve å forstå hvordan de fungerer, renter i saker som Yandex bestemmer kork.
 Den vanskeligheter trafikk på veien
Faktisk er ideen ganske enkel. Få informasjon om strømbelastning av en vei seksjoner hjelpe seg selv bilister som bruker Yandeks.Probki søknad på sine mobile enheter. Dette skjer på følgende måte. Dataene fra GPS-mottakere av sporing (flytting) bil på enheter som er koblet til Internett, gjennom programmet overført til datasystemet Yandex. I det samme koordinatsystemet er analyse, hastighet og retning. Disse vurderes i henhold til de vanlige vilkår for bevegelse i dette området og på dette grunnlaget er bygget Yandex arbeidsmengden enkelte deler av veiene. Skjematiske skjerm samle data på enkelt byene vi ser på kartet som røde, gule og grønne vegstrekninger.
Yandex definerer trafikkork?
 For synlig enkelhet skjuler en kompleks analyse av inndata. Systemet må ta hensyn til feilen med å bestemme koordinatene GPS-enheter kunne skille stoppet på vei til sjåføren virkelig ble sittende fast i trafikken. På mange måter, bidrar dette til innmelding data. Jo flere biler fra å kjøre og koblet til Internett søknad Yandeks.navihator flytte i en egen del av veien, jo mer nøyaktige data om arbeidsmengden av nettstedet. Av denne grunn har Yandex partnerskapsavtaler for å motta data fra mobile enheter, bedrifter, firmabiler ofte beveger seg rundt i byen i forskjellige retninger. Først av alt er, selvfølgelig, taxi service.
I mobil i store byer kan gjennomføres direkte observasjon av viktige motorveier ved hjelp av kameraer installert. Basert på intensiteten av trafikk i et kontrollert område operatører utstillings evaluering i henhold til den observerte situasjonen. Grønt betyr at bevegelsen er ikke vanskelig, sier interims gule komplikasjoner og rød at det er en alvorlig trafikkorker.
 Henter ulykke
Yandex definerer trafikkork?
 Det er nødvendig å si om ulykkesdata. De kommer fra to kilder. Først av bevisste sjåfører som har lagt merke til en bilulykke, sette et merke i Yandex.Maps. For det andre data innhentet gjennom spesielle produksjonsteknologi spor. Som nevnt ovenfor i å bestemme koordinatene til de uunngåelige feilene som skifter kjøretøy overfører data fra kortet til fortau, hustak eller motgående trafikk. Men på grunnlag av nøyaktige kart med høy detalj, viser alle bygninger, er fasiliteter og layout ordninger av data justert. Dette gjør at programmet analysator "se" at, for eksempel, et av bandene bremset trafikken og endre baner pereshykuvannya alle bevegelige kjøretøyer. Så, med en høy sannsynlighet kan vi snakke om en ulykke i dette bandet.
 Tilordne punkter situasjon på veiene
Å bære trafikken i store byer til en av verdiene på en ti skala komponert typiske ruter, typisk for dette stedet. Programmet beregner hvor den forutsagte bevegelse i henhold til rutene gitt dagens situasjon hvor et referansetidspunkt for hvilken det er mulig å passere under normale forhold uten trafikk brudd. Basert på denne beregningen er den gjennomsnittlige poengsum avledet fra 0 poeng når bevegelse fritt, til 10 poeng, mens trafikken på alle populære som "nødvendig".
Således definerer Yandex trafikkork på grunnlag av en enkel ide er teknisk gjennomføring meget komplisert. Til støtte for operativ tjeneste brukt millioner av dollar i året, men disse kostnadene direkte eller indirekte selskapet lykkes dekket av kontekstuell annonsering.  
Яндекс.Метрика