Hvordan bli en modell mann?
 Den stereotypier der kvinner fokusere på utseendet sitt, og menn - bare intellektuell utvikling, gradvis avtagende inn i fortiden. Som banal spøk at folk har råd til langt overgå skjønnheten ape. I dag unge mennesker er villige til å gjøre det visuelle appell grunnlaget for en vellykket karriere i modellering. Og naturlige gaver - dette er ikke bare den raske utviklingen på dette feltet. Også viktig er tegnet, fysisk form og ønske om å hele tiden holde seg i form. Kombinasjonen av disse egenskapene gir mulighet til å overvinne de sosiale fordommer og bli modell mann.
Modellen business - et vidt begrep som kan omfatte ikke bare en demonstrasjon av klær og sko på rullebanene og bilder, men deltakelse i kampanjer av produkter og en rekke skjønnhetskonkurranser. I tillegg, både nybegynnere og erfarne modeller ofte arbeider i ulike offentlige arrangementer og underholdning. Enkelt sagt, ingen profesjonelle modeller kan ikke gjøre mange områder av den moderne verden, så sjansen for å finne sin plass i dette feltet er nesten alle som ønsker det. Men hvis kvinner måte i modellering lang tråkket,, er banen menn dette fortsatt ganske ny og ikke så enkelt.
 Kvalitet mannlig modell
Historisk sett til jentene fra barndommen ønske om å bli en vakker modell oppmuntret og sett på som noe naturlig. Men ikke hver gutt i tenårene innrømme løst i en lignende interesse, av frykt for latterliggjøring jevnaldrende og med voksne. Så ofte unge prøve seg på å bli modell bare eldre. Dette bidrar til tillit, interesse fra det motsatte kjønn og mer modent syn på ting. Men denne gangen noen år som kunne vært brukt på kjøp av yrkeserfaring og karriereutvikling, har gått tapt.
Derfor, hvis din vennekrets er ganske høy, men sjenerte gutter, hvis du føler om sine tall, prøv å tid til å se sine eksterne data og innpode tillit. Og identifisere potensiell fremtidig modell er ikke vanskelig, gitt følgende alternativer:
 1.  Utseende ansett for å være den viktigste, hvis ikke det eneste kriterium for å bestemme muligheten for en modell. Denne tilnærmingen er ikke langt fra sannheten, men ganske tvetydig. Det faktum at det finnes alternativer for menn så stramt som notoriske damene 90/60/90. Selvfølgelig, fyren vakker i konvensjonell forstand, er det lettere å komme inn i modellbransjen. Men den mannlige modellering funksjon er at den, i motsetning til kvinner, mye mer klassisk herskere er ikke riktig, og den såkalte karakteristisk utseende. Legg merke til de mannlige modeller i reklame og mote kataloger, bare en liten del av dem har perfekte proporsjoner i ansiktet. Flertallet av de interessante noe annet: en sjarmerende smil, masse fregner og krøllete hår. At karisma og sjarm - den viktigste betingelsen mannlige modellen ser.
  Type - som er virkelig viktig for mannlige modeller. Dessverre, vil overvekt og / eller uførhet ikke passere en eneste casting. Men svulmende muskuløs kropp - heller ikke en nødvendighet. Mye viktigere er harmoni og plast. Menn vekst under 185 cm bør ikke kaste bort tid på å prøve å bli en mannlig modell, men du kan gjøre en innsats i bildet - og reklamebransjen. Vel, om de generelle brutalitet og kroppens muskler - det er så mye avhenger av de spesifikke forhold og behov i støpe designeren. Modellbyråer vanligvis prøver å holde i sin database modeller en rekke typecasting, og tynn, med en mild og selv feminine ansiktstrekk mannlige modeller inkludert mange. I tillegg er det noe slikt som en trend eller mote ansikt når for en eller flere sesonger blir populære modeller av visse ansiktstrekk. Du kan med hell fange øyet interesserte Booker (spesialist søkemønstre og arbeide med dem) riktig tid.
   Tegnet modell - Et annet utseende etter et vellykket verktøy for å bygge en karriere i modellering. I motsetning til det mange tror, ​​arbeidsmodell er ikke lett, det er ikke avslappet tempo i pene klær. Fra profesjonelle modeller av begge kjønn krever selvdisiplin og psykisk stabilitet. Scener dag kan ta timer og dager å fullføre, og i løpet av denne tiden modellen lydig følge instruksjonene fotograf, regissør og stylist. Modellen bør rolig akseptere det faktum at hennes utseende ikke alltid tilhøre henne / ham. Ved å inngå en kontrakt med byrået eller signering av avtale om å delta i et bestemt prosjekt, er enig modellen ikke å endre deres utseende på egen hånd uten å la agent og leietaker - har ikke rett til, for eksempel farge håret eller gjøre et kutt.
  Populære modeller må reise en lang tid til en del med familie og venner. Til slutt, kunder og agenter foretrekker å arbeide med en høflig og beskjeden modeller, ikke de slem på settet. Når ødelegger deres rykte, risikerer du ikke lenger få noe arbeid forslaget. Den eksterne beskjedenhet bør ikke være til hinder for indre trygghet som vil komme godt med for opptatt støping og vil tåle avvisning. På bakgrunn av disse funksjonene artisteri, humor og andre dyder karakter, mannlige modeller ser viktig men bare valgfritt.
  Hvordan bli en modell mann?

   Alder. Eiere mange toppmodeller skjedde bare fordi mor og / eller far fremtidige stjerner. Disse foreldrene, stolt av sitt avkom ekstraordinære utseende, barndom tok ham til auditions for reklame barnas produkter og klær. Vokser opp, disse "modell" Modeling oppfattet som noe kjent og naturlig, organisk flytter fra én aldersgruppe til en annen. Menn som kommer i forretningsmodellen i bevisst alder, ikke begrenset i denne innstillingen som en kvinne. Og på 17 og 30 år profesjonell mannlig modell får nok bestillinger. Videre velpreparerte, er elegante menn over 40 verdsettes mye mer enn sine jevnaldrende kvinne. Ennå å begynne å bygge bedre modellkarriere før 16 års tid for å tilegne seg de nødvendige ferdigheter og erfaring til å samle tilstrekkelig.
   Erfaring - Et tema som fører til mye kontrovers i modelleringsmiljø. De oppstår ved krysset mellom de to tilnærmingene. På den ene siden uttrykte modeller opplært i spesialiserte skolene selv representanter for disse institusjonene. På den annen side - den modellen uten vitnemål begynte å jobbe og fikk alle ferdigheter direkte i praksis. Men, som alltid, er et sted i mellom. Skole modeller du ikke kan skade, men garanterer ikke profesjonell suksess. Å bestemme sine egne evner mye bedre å gå til casting og høre den oppfatning av erfarne agenter, som ikke er interessert i å få unge mennesker undervisning. I kontrast til nyttig middel finne og oppdage lovende nye modeller, så det ærlig vurdere ditt potensial.
   Hjem indirekte påvirke utsiktene modeller, selv om menn, men kvinner. Minst som forretningsmodell utvikler hvor utviklet moteindustrien. Det er derfor CIS det er nesten i sin barndom, og de fleste modellene foretrekker å bygge en karriere i vest. Hvis modellering for deg - interessant hobby og måte å undergrave, vil kapasiteten på lokale reklamebyråer og nasjonale moteuker nok. Hvis mer ambisjoner og det er planer om å oppnå større karriere høyder - det er bedre å slå til utenlandske byråer.
   Menn karriere i modellering
  Selv de uinnvidde observatør hemmelig modellering merkbart at kvinnelige modeller mye, gjerne flere ganger mer enn menn. Selv ordet "modellen" er først og fremst knyttet til den kvinnelige yrke. Årsakene til en slik kvantitativ forskjell noen. Først av alt, dette spesielle natur kjønn. Kvinner av natur er mer sannsynlig å kle seg ut og derfor kjøpe nye ting. Jo mer etterspørsel - det er flere tilbud og reklame produkter for kvinner. På den annen side er konkurranse mellom kvinnelige modeller ovenfor. Så, ikke kast bort tid og ta deg tid til å ta de første skritt til suksess:
  1.  Ta en - At ærlig evaluere sine data og, om nødvendig, treffe hensiktsmessige tiltak for å bringe dem i samsvar med standardene som er beskrevet ovenfor. Vær spesielt oppmerksom på hud og hår. Kvitte seg med overflødig vekt hvis det ødelegger kroppen din, gå til gym. Det er lurt å gjøre håret fjerning av alle synlige deler av kroppen. Men samtidig prøver ikke å slå inn en slags plast dukker, finne den stilen som passer deg mest til ansikt, og gjøre alt for å understreke det mer tydelig. Vær deg selv - opplevde Booker setter pris på og er på jakt etter modeller nettopp det.
    Finn et byråHvem du betro representere deg. I store byer har en tendens til å jobbe med noen av disse organisasjonene, som du kan lære om annonsering. Sin avkastning regelmessig når etaten gjennomfører en casting for å finne nye folk. Du trenger bare å komme til en slik gjennomgang og vise sitt beste. Så lenge du ikke signere en kontrakt med noe byrå, har du rett til å delta på auditions ulike organisasjoner og møte deres Booker. Før eller senere vil få et tilbud om å inngå en kontrakt og bli en modell av byrået. Noen byråer inkludere i sine grunnmodeller uten å signere en kontrakt, men denne praksisen er langsomt forsvinner. Ikke rush å utstede verdipapirer inntil overbevist om påliteligheten av agent og den positive omdømmet til etaten. Foretrekker bedrifter med mange års erfaring og omfattende portefølje, som inkluderer utenlandske skyte show og samarbeid med utenlandske selskaper.
   Hvordan bli en modell mann?

    Meld deg på kursSom kan fungere som en del av byrået eller separat. Der vil du lære det grunnleggende arbeidet som du vil gjøre i fremtiden. Anvendelser av ulike skoler varierer, men må omfatte opplæring catwalk (podium tempo, tilbakeføringer og spesiell del i produksjoner på utstillinger) posering (oppførsel foran kamera og videokamera viktigste kroppsstilling), og kunsten å sminke (mannlig kvinnelig make-up mye enklere, men fortsatt behov på settet). Avanserte kurs inneholde lærdom av stil, mote historie og andre relaterte disipliner for å hjelpe deg å finne og føler seg trygg i modellering. Delta på kurs ikke nødvendig hvis du allerede har yrkeserfaring eller du føler deg styrke til å gjøre uten trening. Men den kunnskapen ville være overflødig, så vidshtovhuytesya på deres eget ønske og / eller finansiell kapasitet.
    Lag Portfolio, Det album (papir og elektronisk) som inneholder bildene dine på forskjellige måter. Et godt utgangspunkt modell portefølje demonstrerer verdien av sitt utseende og allsidighet. Sørg for å inkludere en stor portefølje portrettbilder og noen få full-lengde kroppen i ulike positurer, forskjellig klesstil. Riktig sammensatt portefølje - et kraftig verktøy og argument under støping konkurransemodeller. Vanligvis, etter skolen modeller alle elevene får noen bilder og ytterligere hovne opp porteføljen av arbeidsprøver. Du kan også kontakte en profesjonell fotograf ta bilder og for å bestille.
    Markedsfør deg selv i videste forstand av ordet. Modell - Dette ansatt, hvis relevans avhenger av sin aktivitet. Så ikke gå glipp auditions, ikke ignorere samtaler og gi din agent følger hendelsene i moteverdenen. Jevnlig oppdatere porteføljen og forbedre sine ferdigheter. Jo dypere ditt engasjement i modellering verden - jo raskere vil utvikle din karriere i den.
   Menn er ikke kvinner mindre stand til å posere for kameraene og vise klær på catwalken. For å gjøre dette, de trenger bare å overvinne tvil og starte din egen vei i modellering. Og hvis du føler deg komfortabel i en atmosfære av luksus, mote og lynlyspærer, men profesjonelt team klar til å utvikle seg, da har du en sjanse til å gjøre deres verden av moteverdenen. Lykke til og gode kontrakter!  
Яндекс.Метрика