Hvordan å lage et kart begjær?
 Ønsket om å styre sine liv - en grunnleggende, går den tilbake til de gamle røtter og mørk materie og metafysiske spørsmål: Hvem er vi? Hvordan komme? Hvorfor leve? Filosofi tilbyr to radikalt motsatte tilnærminger. Determinisme sier at alt i verden er forårsaket, og folk - bare brikker i urolig farvann skjebne. Vi vet ikke Guds plan, og ikke gitt til oss på noen måte ha stor innflytelse på hendelsesforløpet, alt vi kan - med ydmykhet og takknemlighet forberedt på å akseptere. Andre klynge av gamle tenkere hevdet at mennesker - skaperen av sin egen skjebne, og disse tiltakene har en klar respons i hjertene til Representanter homosapiens i århundrer og årtusener.
Hva er de lovene i vårt univers fungerer, vet vi ikke - det er et faktum. Likevel virker det som om det skulle være noen svært enkle, klare og logiske mekanismer, og hvis du forstår prinsippet om handling - alt på en gang vil falle på plass i samklang zakrutyatsya Gear-universet, og hver kontorist er underlagt telekinese, ledelse og ekte sinn lesing. Utviklet hundrevis av øvelser, tonnevis av papir yzvedenы Håndbøker på "Bli herre over ditt liv," folk kommer sammen i klubber og dele gode veivisere er ritualer. Matche det etter dum zaklychky Fans Simoron "bukser på lysekrone! "Virkelig komme inn i huset penger - hvis ikke rasende elv, eller i det minste følte bekker? Ekte magi er likheter, og hvis du setter den under en seng forlatte tøfler for menn, før eller senere vil de bli brakt til sin eier - fremtidige ektemann forsvarlig jenter trollkvinne? Vi vet ikke. Det er derfor flere og flere mennesker foretrekker å handle på en annen testmetoder og teknikker med sin mye.
En av de enkleste metodene nevnt i Vedaene, gamle og moderne Transerfynhe - visualisering. De sier at tanker er materiale, og enhver form for innbilt alltid bli oversatt til virkelighet. Uten åndelig trening uforberedt person vanskelig å tøyle sine følelser og tvinge deg selv til å tenke positivt, så trekker vi en negative livshendelser uforvarende. For vanlige byfolk langt fra meditasjon og mandalas oppfunnet "krykker", en slags "åndelig åpenbaring i sammendraget" - populære forfattere som Richard Bach, Carlos Castaneda, Vadim Zeland og Viktor Pelevin forklare de hellige sannheter enkelt og tilgjengelig språk. Det finnes mange krever ingen spesielle kunnskaper i praksis subtile saken, hvordan å tiltrekke inn i livet ditt kjærlighet, lykke, penger og helse. Lang vei - gå til klosteret, pidperezatysya vlasyanytsey, til år med fysisk lidelse, kombinert med en parallell opplysning, mens den materielle og ånde ikke komme i balanse. En rask måte å avansert statsborger, som ønsket å ha alt dette på alvor, og ennå en gang - Kart ønskeliste.
Fremstillingsmåte for dette formål er enkel. Som grunnlag benyttes tegneark. Deretter på hans bilder limt kutt fra blader, bilder eller håndtegnede bilder av drømmer eier. Det kan være rent materielle gjenstander - smart bil, ny romslige hjem, en diamant kjede fra "Heart of the Ocean" - med bilder ikke noe problem. Litt vanskeligere med abstrakte begreper - som bildet som skal vise verden at du venter kjærlighet, og det ble valgt en god, sikker, ærlig og søt? Det er opp til den svært skaperen av kartet. Språk som er skrevet "hans budskap, ikke nødvendigvis for å bli forstått av andre - nok at eieren forstår hva det er. Du må velge de bildene som vekker sjelen glede, håp, forventninger fører folk til forhøyet sinnstilstand.
Bright solsikke i daggry stråler kan uttrykke ønsket om frihet, helse, reise, og komfortable hjem med flis taket kan være et symbol på en fredelig domosedstva og radikal endring, og en ung jente som gjør gymnastikk på kanten av fossen, like vellykket bidra til å bringe helse eller kjærlighet. Det hele avhenger av hva forfatteren mener forespørsel ved å se på bildet. Du kan gå videre og plassere kortet modeller ønsket fordeler, la sentrert magnet er montert pakke trykt på skriveren av sedler, lekebil med snillere-overraskelse, sikkert limt til underlaget, vil rase på banen nøye trukket, og dukke-skjønnhet sløv smil på rocker med blonder.
Hvordan å lage et kart begjær?
 Jo mer styrke, tålmodighet og fantasi av mannen satt i hans skaperverk - jo bedre. Arbeider på et kart ønsker søkeren tid fokusert på deres "hotenyyah", mens opprettholdt optimal emosjonell bakgrunn: skaperen er ikke "kanyuchyt" lei til ukjente krefter, kommer ikke fortvile ikke urimelig optimisme. Han bare metodisk og gjør jobben sin godt, trygt nærmer mål - å gjennomføre planen.
Det neste trinnet er ganske enkel: Når du er ferdig, setter du kortet i sentrum (men bedre slik at det ikke kunne legge merke til de tilfeldige besøkende, er det ingenting ganske åpen dusj foran hver gjest). Så rett og slett jevne kaste på øynene og tenke på sine ønsker. Vi må forestille deg, hvis du allerede har alt du drømmer, som mыsleformu "Jeg vil ha en masse penger! "Bør bli erstattet av" Jeg liker at jeg har en fullstendig økonomisk frihet, og jeg har råd til dyre klær, eksotisk mat og spennende reise. " Det er viktig å oppleve denne tilstanden, du virkelig mener selv at det er ønskelig å ha kommet til deg - dette er visualisering. Ingen spesielle rituelle besvergelser ikke trenger nok noen minutters klare drømmer 'dag.
Kortene ønsker så populær og moderne menneske så mistet vane å gjøre noe hender er opp en rekke virtuelle plattformer for å imøtekomme deres "forespørsler". Bare import av data matchende bilder, kommentere dem på en positiv måte, og deretter et par ganger om dagen for å gå til siden din og beundre opprettet sammensetning. Verden kan ikke svare på en forespørsel. Sjekket - fungerer.
Så igjen, kort, er fremgangsmåten:
 1.  Lag en collage av bilder eller sammensetningen av små gjenstander som symboliserer de mest presserende begjær. Trenger du å arbeide med glede og glede, kontinuerlig tenke hvor kult og nyttig hva du gjør.
  Med jevne mellomrom, vise bilder, prøv å føle som om du allerede har alt planlagt.
  Bruke affirmasjoner - positive affirmasjoner i presens. For eksempel: "Jeg er frisk, jeg har ingen smerter, hver morgen jeg våkner opp frisk."
  Ikke rush hendelser og fortvil ikke på forhånd. Alt kommer i rett tid.
  Du kan finne anbefalinger tilbudt å kartlegge i Feng Shui, dele den inn i ulike sektorer, som for eksempel bestemt rekkefølge og er ansvarlig for visse fordeler. Etter vårt syn er det unødvendig. Tross alt, det viktigste formålet med kartet er å skape positive følelser og motivasjon for handlinger som følger visse regler bare ikke legge til.  
Hvordan og når dannet barnets kjønn?
 Fødsel - en så viktig hendelse, ni måneder gravid er ikke nok til å lese alle bøkene, se filmer og besøker pedagogiske seminarer som informerer om sin egenskaper. Likevel foreldrene til barnet, selv om de ikke allerede bringer opp en av hans eldre brødre og / eller søstre, hver gang første gang, bekymrer og absorberer noe nyttig informasjon. Evnen til å vite kjønnet på et barn - en av dem spiser hvem bryr seg det minste sette et navn for det. Det inspirerer like før etterfylling i familien og gjør det mulig å planlegge sine egne handlinger, kjøpe klær, leker og møbler for den nyfødte.
Så tror ikke interessen som ble født en gutt eller en jente, tom og ubrukelig. Faktisk, den har mange praktiske fordeler og lar mor og far ta det ufødte lille mannen som et fullverdig medlem av familien, behandlet med bevisst kjærlighet og begynne din kommunikasjon med ham. Bare ett par for å prøve å forutsi kjønnet på fremtiden arving og komme opp med måter å påvirke dannelsen. Andre er begrenset til rettidig fastsettelse av fosterets kjønn tilhørighet, dannet i mors liv. Men i alle tilfelle vil de begge være nyttig å vite hvordan dannes og det som bestemmer kjønn på babyen.
 Genetikk av sex og dens lover
Frukten modner i morens kropp for omtrent førti uker (gjennomsnittlig 270 dager), gradvis transformere fra embryo til foster. Ni-måneders periode av svangerskapet aksepteres betinget delt inn i såkalte trimester, dvs. tre fase tre måneder hver. Under hvert trimester er sikker, spesielt for denne fasen av fosterutviklingen, endringer i fosteret, som kan bestemme tid og noen særegenheter av svangerskapet. Hele perioden av svangerskapet er også delt inn i to faser: embryonale (foster) og foster (foster).
Siden graviditet er en årsak fusjon av mannlige og kvinnelige kjønnsceller med et annet sett med kromosomer, kjønn på barnet, og det kommer an på settet. Men hvert egg inneholder alltid bare kromosomer, aspermatozoyd - og X og Y-kromosomer (i forholdet 50/50). Så sædceller (i tilfelle av X-kromosomet - født pikebarn, og i tilfellet av Y-kromosom - hann) bestemme kjønn kroppen vil utvikle seg blastocyst (kvotienten av det befruktede egget). Dermed blir embryoet "gutt" eller "jente" nesten umiddelbart etter unnfangelsen.
 1.  Føtale organer begynner å danne i første trimester av svangerskapet. Inkludert primære kjønnsceller som er forbundet med genital kjertler sekreter i ca fem uker etter unnfangelsen.
  Et karakteristisk utseende kjønnsorganer embryo blitt den sjette uken av utviklingen. Men fortsatt er de ikke så godt utviklet at utforske dem med ultralyd eller annen metode er ennå ikke mulig. Mens egg er allerede i ferd med å ta form. Men utvikle reproduktive organer, dvs. testiklene og eggstokkene, senere, i den syvende uke etter unnfangelsen.
  Bare i løpet av den åttende uke av svangerskapet blir åpenbare fremtid gutt mannlige kjønnskarakteristika. Dette er fordi, under påvirkning av Y-kromosomet, testikler begynne å produsere hormon testosteron. Følgelig, produsert og primære kjønnsceller, og urogenitale og anal området.
  Men mens det er interne, og ytre genitalia oformlyatsya bare ni uker, og identifisere dem trolig vil starte fra den tolvte uke etter unnfangelsen.
  I dag, i tillegg Ultralyd, oppfunnet mange mer eller mindre plausible måter å identifisere og selv "programmering" sex av det ufødte barnet. Blant de mest populære metoder knyttet til kosthold, renhet av blod, alder av ekteskapet og dets forhold mellom dem, fødselsdato (år og måneder) ekteskap, noen ganger også eggløsning og seksuelle intensitet foreldre. Men i virkeligheten, må vi innrømme at kjønnsidentitet er først bestemt ennå genetisk. Og etter at sperm med et bestemt sett med kromosomer i forkant av sine "konkurrenter" på vei til egget, også ringe for en gutt eller jente i mors liv er umulig.
   Bestemme kjønn på barnet
  Studier ved hjelp av ultralydsensor eller kort ultralyd, noe som gjør at du kan "se" gulvet ufødte baby. Selvfølgelig er den viktigste oppgaven for denne diagnostiske metoden annerledes, og faktisk sitt spekter av muligheter er mye bredere. Ultralyd viser fosteret generelt, gjør tidlig oppdage mulige defekter og sykdom i sin utvikling. Og finne ut kjønnet mislykkes, hvis fosteret i mors liv er riktig. Tykkelsen av den abdominale veggen til den gravide kvinnen og mengden av fostervann også påvirke nøyaktigheten, og muligheten for bestemmelse av kjønnet til barnet.
  Hvordan og når dannet barnets kjønn?
   Teoretisk kan ultralyd identifisere en gutt eller jente, og den 11. uke av fosterutviklingen, men i en så høy risiko for tidlig diagnose feil. Derfor gjør selv de mest interessante og utålmodige foreldre fornuftig å vente minst til 12. uke av svangerskapet. Hva skjer hvis du prøver før? Det er greit, men god - nei. Seksuell bakke som ser ut som en liten bule på kroppen av embryoet, ennå ikke definert den sjette uke etter unnfangelsen. Men inntil den niende uken av kjønnsorganet til gutter og jenter ser helt identiske. Det er bare såkalt labial folder moshonochnye avrundet og skiller seg ikke fra hverandre i utseende.
  Etter ca 11 uker av fosterutviklingen av disse folder gutten begynner å "dukke" penis og pungen. Men testiklene ligger i magen, og de vil forbli der til den syvende måneden av svangerskapet. Så etter 11 uker med ultralyd kan gjøre visse forutsetninger, men vi må være forberedt på det faktum at sannsynligheten for feil er minst 50%. Og bare etter 5 eller 6 uker etter dannelsen av de ytre kjønns seksuelle egenskaper vises ganske klart for ultralydsonden var rett.
  Vanligvis første graviditet ultralyd utnevne vordende mor ikke før 12-13 svangerskapsuke. Men selv se kjønn på fosteret er fortsatt svært vanskelig. Etter 15 uker var sannsynligheten for vellykket forskning ovenfor, vil men bare til 18 uke lege-diagnostician gi deg et visst antall pålitelig informasjon. Videre, hvis gutten hadde allerede kunne ordentlig anser at utviklingen av fosteret kvinnelige foreldre har til å bo i de mørke tider til det 20. eller 25. uke av svangerskapet.
  Dette skyldes særegenheter av kjønnsleppene majora tidlig. De er ofte i en tilstand av hevelse og er derfor lett forveksles med det mannlige kjønnsorgan. I tillegg kan frukten ligge med tett knyttede ben og dermed ikke tillate å vurdere sine kjønnsorganer. Og noen ganger feilaktig ta penis fingre eller tær, og selv ledningen. Så vordende foreldre kan bli bedt om å være tålmodig og vente på den 24. uke av svangerskapet. På denne tiden fosteret er allerede ganske rørende, ta riktig posisjon og trolig demonstrere sin seksuelle identitet.  
Яндекс.Метрика