Hvordan komme meg nyse?
 Nysing - en naturlig prosess av selv-rensing av nesen tilfeldigvis treffer ham en liten fremmedlegeme, støv, bakterier. Generelt er det en naturlig prosess, men hvis du ønsker å nyse og ikke, det er andre måter å bevege. Men husk at hvis nesegangene var en liten gjenstand og forårsaker nysing sviktet eller ikke, men det viste seg neplodotvornыm, ikke forsinkelse tid, og skal vises kompetent profesjonell - lege otolaryngologist.
 Hvordan komme meg nyse?
 1.  Dråper i nesen. Zakapayte nese Kalanchoe juice eller bete juice. Du kan dryppe nesen rent vann. Eller ta et glass vann og slippe inn i hans nese, hud dyp. Etter noen sekunder, fjerne, kan det utløse nysing.
   Lukt. Sniff svart (ikke rød!) Pepper. Men pass på at den ikke får for mye inn i luftveiene. Så du kan ta en klype pepper, kaste den opp og puste dypt. Eller hell den på en tallerken, topp med gasbind maskere Lean og sakte inhalerer. I stedet kan du bruke pepper og andre krydder knust. Godt til snus ennå. Eller bare sakte dyp pusting nese. Apoteket selger nyse, kjøp og følg instruksjonene.
   Kiling (irritasjon). Ta et skjerf, rull inn i et rør og slutten av en povoroshyte nese. Det samme kan gjøres med et papirhåndkle. Slår i samme nesebor (ikke dypt!) Cotton knopp. Du kan lage tynn bomull flagellum - turundas og stakk dypt inn i nesen. Poloskochit nese med en fjær. Prøv å trekke nesen hår.
   Lys. Prøv å sitte ned, kaster hodet bakover. Deretter se på solen. Eller bare se på sterkt lys. Sammen med synsnerven er tryhemynalnыy nerve, som er ansvarlig for nysing. Fordi stimulering kan utløse en nerve irritasjon og mer.
   Chill. Pust inn den kalde luften. Hvis det er ikke på gaten, åpne fryseren og ta et dypt åndedrag.
   Produkter. Tygge mynte blad, mint drops eller tyggegummi. I ekstreme tilfeller kan du prøve å drikke myntete. Drikke brus.
   Øyenbrynene. Prøv å trekke ut øyenbrynene. Irritasjon kan stimulere muskelnoensinne utseende nysing. Eller pochuhayte forsiktig plassere nær øyenbrynene. Masser nesen, litt hjelp.
   Hver time. Povchitsya bare nyse. Dette kan føre til utseendet på nys. Eller prøve å gjenskape lydene som gir elefantene. Stakk hånden til leppene trukket rør, og pohudyte. Prøv å bøye tungen og klø dem kampen harde gane og myk.
  Chhayte ikke bare for moro skyld. Og hvis noe alvorlig hit i nesen, betyr det "selv" å bruke bare det øyeblikket da få medisinsk tilsyn. Denne personen må få fremmedlegemer fra nesegangene! Ikke vent med å besøke den!  
Hvordan bruke voks strips?
 Bli kvitt uønsket hår på ulike deler av kroppen er en utfordring for mange jenter og kvinner. De viktigste metoder for hårfjerning inkluderer: bruk av en enkelt stall eller epilator, ved hjelp av spesielle kremer, hårfjerning voks og flytende shuharinh. De siste to prosedyrer jenter foretrekker å gjøre i salonger, og datamanipulasjon er en svært følsom og master raskt og sikkert kvitt uønsket hår på minst tre uker. Men det er en ganske pålitelig måte å håndtere uregjerlige hår - voks strimler.
 Hva er voks strips
Voks strimler er offentlig tilgjengelige midler for hårfjerning. De er tilgjengelige i alle supermarked, skjønnhetssalong, Internett. Alle strimler kan deles inn i følgende typer:
 I områder med hårfjerning. På markedet er strimler for sone i løpet av leppe og bryn, samt strimler for armer og ben, bikinilinjen og under armene. På grunn av de forskjellige soner strimlene varierer i størrelse og form. For eksempel er voksremser solgt øyenbryn linje og buet. De buede strimler brukes for sonen over øyenbrynene og rett i sonen mellom øyenbrynene. Snakker voks strips for kroppen (armer, ben), de er større enn strimlene for ansikt, vanligvis rektangulære.
 Ved type hud. Det er striper til normal og sensitiv hud og for normal til fet. Hvis du gjør hårfjerning for første gang, er det bedre å stoppe ditt valg på strips for sensitiv hud. De er mer forsiktig fjerne hårene.
 Ifølge materialet. Strimlene kan være laget av papir og tekstil. Strips er disponibel, de er billigere enn stoff. På papir strimler deles ut voks, de er ganske enkel å bruke. Dukstrimler er gjenbrukbare. Men de er dyrere enn papir. Slike strimler kreve tilleggskjøp av voks.
Velge riktig å din hudtype voks strimler, kan du utføre hårfjerning. Imidlertid skal fremgangsmåten fremstilles.
 Forberedelse for uønskede hårfjerning behandlinger hjemme
Forberedelse for prosedyren består av to deler:
 Oppkjøp av nødvendige materialer for hårfjerning. Hvis du foretrekker et enkelt sett med striper for hårfjerning, settet allerede inneholder alle nødvendige materialer. Disse inkluderer:
papirstrimler med voks;
Engangskluter impregnert med olje for å fjerne voks fra huden.
 Forbereder huden før prosedyren. Først, ikke bruke alle midler til huden for et par dager før den hårfjerning. For eksempel, hvis du ønsker å behandle armhulen, deretter slutte å bruke deodoranter, i hvert fall for et par dager før prosedyren. Huden bør ikke bli irritert. For det andre er det nødvendig å avfette huden før voksing. For å gjøre dette, bruke en hudkrem alkohol. Etter bruk lotion, bruke babypudder. Påføre et tynt lag på overflaten av huden. Hun er beskyttende.
 De prosedyre hårfjerning voks strimler av hud
 1.  Plukk opp en voksstrips og pohriyte hendene. Det er nødvendig å varme opp voksen, slik at det bedre fanges de uønskede hår.
  Fjern det beskyttende laget av stripe.
  Sakte plassere stripen på den behandlede huden.
  Lim stripen i retning av hår vekst. Sørg for at det er flatt mot huden.
  Hvordan bruke voks strips?

  Brått fjerne stripen mot hårets vekstretning. Med den andre hånden til å holde behandlet hud. Fjerning av hår vekst for å hindre dem vokser. og dannelse av hudirritasjon.
  Sjekk det behandlede området, alle klarte å fjerne hår? Hvis ikke, re-lim stripe på rå land.
  Fjerne rester av voks ved hjelp levert komplett kluter impregnert med olje. I tillegg kan voks fjernes med vegetabilsk olje, fett krem, gel eller lotion etter hårfjerning.
  Etter prosedyren, gjelder mykgjørende krem ​​til koden.
  Innen 2-3 dager etter hårfjerning bør ikke bruke deodoranter og andre irriterende hud produkter.
  Etter uken av epilering gjøre enkle peeling av huden. Prosedyren bidrar til å hindre inngrodde hår.
  Bruk spesialverktøy som treg hårvekst.
   Hva bør bli husket holder hårfjerning voks strips
  Kontroller at lengden på håret minst 5-10 cm. Hvis hårene er lengre, klippe dem med saks. Altfor lange hår ville være vanskelig å fange opp ved hjelp av voks og fjerne mer følsom.
  Lese bruksanvisningen voksremser nøye.
  Hvis du utfører prosedyren for første gang, bør du teste stripe i et lite område av huden. Hvis huden i løpet av dagen var det ingen lesjoner, trygt videre til hårfjerning. I tillegg til for første gang trene bedre for mindre følsom hud av føttene. Deretter gå videre til den mer delikat bikinilinjen og under armene.
  Når rødhet og irritasjon, fjern stripe av huden, skyll med vann. Når du lagrer irritasjon bør se en spesialist.
  Påfør voks strips for ansikt og kropp hårfjerning er veldig praktisk. For å unngå problemer, bør du være forsiktig og strengt følge instruksjonene for bruk voks strimler.  
Hvordan spise sushi med spisepinner?
 Japansk mat er ikke det første året forblir uendret menyer av mange restauranter og underholdningssteder. Lys, krydret og uvanlige kulinariske mesterverk østlige raskt vant hjertene og mager av våre landsmenn og deretter utgjør en stor del av sine kulinariske preferanser. Videre gis karakteristikkene av masse tilbud og etterspørsel, under japansk mat på våre breddegrader gir vanligvis bare en viss del av det, nemlig land. Det er ikke overraskende, fordi land i slaviske oppfatninger synes mest uvanlige mat, og sammensetningen og utseende, og etter reglene for servering. Som bare serverer japanske retter og fortsetter å skape forvirring og mange spørsmål.
Gjennom kino, media og ber vennlighet servitør vi vet at landet ikke er tatt vår vanlige bestikk og holde seg til tradisjonelle innbyggerne i Asia. Men vite og kunne - ikke det samme. Så besøk sushi bar for noen gourmet gleden blir til stress og klønete forsøk på å håndtere eksotiske instrumenter og deres forlegenhet. Du kan sikkert bruke de såkalte "treningsspisepinner" (knyttet pinsett og ligne på utsiden og på grunnlag av søknaden) eller til og med helt forlate offentlig smaking av japanske retter. Men alt dette - halv-tiltak. Vi foreslår at du ikke å inngå kompromisser og lære å spise sushi med spisepinner, en gang for alle glemme dette problemet og bare nyte og smak og atmosfære.
 Japanske spisepinner: Regler for bruk
Hashi eller spisepinner - en tradisjonell bestikk i de fleste asiatiske land. Kinesisk, koreanere, japansk og vietnamesisk flytende i sin barndom som europeiske barn - skje. Og spise med spisepinner ikke bare kjøtt, fisk, som består av ganske store biter, men også ris, nudler og selv supper. Hvordan gjør de det? Først har de ikke anser prosessen med å spise med spisepinner noe ekstraordinært, og hemmeligheten til suksess ligger alltid med holdning. Dernest, spisepinner - en svært lang tid oppfant en enhet konfigurasjon som skjerpet tusenvis av år for å få mest mulig Hashi praktisk for bruk. Kanskje en kombinasjon av "mat pinner" og "praktisk" i en setning vil virke som en selvmotsigelse, men tro meg - det er bare begynnelsen.
Første Hashi laget av tre forskjellige varianter, metall, elfenben - materialet holder seg for å vise status og velferd for sin eier. I dag kan ofte finne plast pinner - fordi det er praktisk og billig materiale. Men ofte, spesielt i catering, servering disponibel tre spisepinner. De er lette, hygieniske og ikke glatt, noe som er viktig for de "amatører". Dyrere, gave og inndrives modeller lakk påføres sine tegninger og utskjæringer. Det er også det faktum at sølv pinner til Imperial Palace servert tester skjult egenskap: bruke dem til å bestemme tilstedeværelsen av giftige stoffer i mat. Men du og jeg kan ikke tenke på slike detaljer hvis bestilt i et trygt land og sitt rykte dorozhaschem restaurant. Selv rå fisk i sin sammensetning ikke skade helsen din.
Som en del av kulturen i spisepinner er ikke så enkelt og odnozadachnы som du kanskje tror. Faktisk er denne enkel justering ikke bare gjør det mulig å tilfredsstille din sult, men trenere oppmerksomhet, fingerferdighet, finmotorikk og hånd, som et resultat, selv intelligens. Dette er spesielt viktig for barns utvikling av hjerne og nervesystem. Stengene kan ikke spise raskt, noe som betyr at prosessen med fordøyelsen skjer uten unødig hastverk og mat gjør det fullt prozhevыvatsya og inn i magen for videre fordøyelse godt forberedt. Følgelig er de næringsstoffene absorberes bedre fra den. Offisielt bevist og bekreftet av mange eksperimenter at den yngre generasjonen i østlige land, snart mestret ferdigheter til å bruke mat Hashi, fremskritt i utviklingen av deres jevnaldrende som bruker vestlig stil skjeer og gafler. Dette alene er ikke en grunn til å prøve å trene deg selv til å spise sushi med spisepinner?
 Hvordan spise med spisepinner
Hashi beregnet for mat i videste forstand av ordet. Det er slik vi er vant til å oppdage en rekke program plugg og bruke spisepinner mat ikke bare holde og sende i munnen, men dele den i deler, kutt, hakke, blande, dyppet i saus og så videre. Alle disse manipulasjoner synes ikke så vanskelig når du lære teknikken av å spise med spisepinner. Lær hvordan du skal holde og styre i fingrene, og alle andre handlinger - bare et derivat av basen. Så off tvil wand i hånden og begynne å trene:
Hvordan spise sushi med spisepinner?
 1.  Umiddelbart resolutt nekte opplærings pinner. Selvfølgelig, wield dem i motsetning til den mer praktisk, men lære å virkelig håndtere Hashi Hvis de ikke kan føle sjenert - begynne å lære hjemme kan bli enda mer under veiledning av en erfaren kjenner av japansk mat. La ham vise deg hvordan han spiser med spisepinner, kommenterer hans hver gest. Det er mange visuelle scener kan bli funnet på Internett.
  Fjern pinner med individuell pakke. Snarere vil de være fast og sammenkoblet grunner - et tegn på at du er den første som skal bruke dem. Ta hver hånd og feste med dem, brekke lett å skille fra hverandre. Forresten, kan den samme pakken være instruksjoner om hvordan du bruker spisepinner. Men på grunn av den begrensede plassen på papir, er det ikke veldig praktisk. Derfor følger våre råd nøye.
  Forbered deg på trening mat: den enkleste måten å bestille klar til å lande, og gi preferanse til rollen. Men hvis læringsprosessen ikke skremme deg, og du blir satt fast, kan du prøve en gang til sushi nigiri. Når du velger den beste passform tradisjonelle ruller maki innpakket i tang. Ruller "inne" med en skjør overflate av ris og spisepinner i uerfaren eater lett smuldre fra hverandre.
  Den grunnleggende feilen av alle mestre mat pinner - spenning. Så roe ned, slappe av høyre hånd og hold den for å forberede Hashi. For å gjøre dette, krølle fingrene, deretter forsiktig fold i phalanges eneste finger og ringfinger. Håndflaten og fingrene som et resultat vil bli fri, naturlig stilling.
  Nå kan du ta pinner. Venstre hånd grab en av dem (noen, er de identiske) og sette et hull mellom tommelen og pekefingeren på høyre hånd. Huden på dette stedet myk og behagelig å holde. La henne øvre fortykket slutten opptrer på penselen om lag en tredjedel av lengden på tryllestaven, vil resten av seg selv gå ned med kanten.
  Bent ringfingeren på høyre hånd til å trekke opp pinner og Put under den. Få som stick to punkter overflaten basert på hånden din, og på ringfingeren i hullet mellom tommel og pekefinger. Denne tommelfinger refleks trykk forsiktig stick, og dermed holde den fra å skli. Hvis dette er hvordan det skjedde med deg - så du gjør det riktig, og du kan fortsette.
  Nå kom den andre pinnen. Igjen å bruke venstre hånd for å sette det riktig, forlater toppen omtrent samme lengde som den første tryllestav, fest den til pekefingeren på høyre hånd med lavere (indre) side. Noen sushysty anbefale å gjøre dette i første falanks, men i praksis viser det seg at det på grunn av de ulike andeler av hender og fingre i ulike lengder mennesker hver mulighet til å gjøre det annerledes. Så la pinnen gå til den falanks av pekefingeren som du vil finne behagelig.
  Gratis smalere slutten av den andre tryllestaven må berøre langfingeren - dette er akkurat hva vi trenger. Nå skyver pinnen puten av tommelen og føler det med midten og indeksen fast holder pinnen.
  Hvordan spise sushi med spisepinner?

  Så, den første (som ble lavere) stang er festet mellom ringen og langefinger, og den andre (øvre) - mellom tommelen og pekefingeren. Ikke trykk dem for hardt kjepper i alle fall ikke vыskolznut ikke falle ut av denne situasjonen. Men altfor hard børste fort blir lei og vil ikke tillate deg å fortsette å lære.
  Se - i hånden er symbolske likheten pinsett, består av to uavhengige halvdeler. Vår oppgave - å forene sin bevegelse for felles resultat. Dette er prinsippet for tang og er ganske enkelt. Prøv først bare i luften for å komprimere og dekomprimere den skarpe enden pinner. De kan være litt forskjøvet om situasjonen som du ga dem først. Dette er normalt og gir fysiologiske komforten av hendene og smidighet i å administrere enheten.
  Hvis tryllestaven i hånden fritt flytte uhvatыvaya luft, kan du prøve å holde dem et konkret objekt - presse sin venstre håndledd, serviett på bordet, og deretter den samme land. Vel ta kast på begge sider av tett siden av - hvor han pakket nori tang. Sørg for at endene av de to pinner tett til rullen, og sakte løfte den over platen eller plater. Flight normalt? Sushi ikke faller ned igjen? Så kan du ta en sjanse og sende det første kastet i sausen, og deretter i munnen. Hvordan du gjør det riktig å bruke spisepinner - les videre.
   Hvordan spise sushi
  Smaker land - er et ritual med sine egne regler og restriksjoner. Samtidig er det en sushi spisepinner for japansk - regelmessig daglig mosjon. Dette subtilitet mystiske Østen, som vi med kan du bare akseptere og prøve å forstå, men samtidig sikkert respektere og prøve å holde seg til sine tradisjoner. For hverdagen og periodiske besøk til sushi barer å ikke føle bordet svart sau nok til å huske noen grunnleggende regler for atferd ved bordet og spise sushi med spisepinner riktig som følger:
  1.  Etter at du vasker hendene eller obotrete deres spesielle flavored måltid serviett og starter, før du ville være pinner plassert på et stativ og skål med soyasaus. Hell litt saus i en bolle designet for det. Bruk den til å suge landet på to måter, som alle er like akseptable.
   Ta et stykke syltet ingefær pinner og dypp den i sausen. Så, uten å åpne sine pinner, trekke seg ut av sausen og, børste, børste ingefær saus stykke land som kommer til å spise først. Sett ingefær i en bolle, spisepinner, ta en bit av oljet saus og spise den. Eller ta sushi med spisepinner på en gang, holder til en bolle, dyppe den i sausen, og deretter sende i munnen.
   Sushi, sashimi, rundstykker spise godt - deres størrelse tillater det. Så ikke bite av en bit og umiddelbart sende som holder kjepper i hennes munn.
   Hvordan spise sushi med spisepinner?

   Som for konsistens absorpsjon av mat servert på bordet, det avhenger først og fremst på sitt utbredelsesområde. Men som en generell uskreven regel, først spise som innpakket i nori tang tid til å nyte sin smak før de myke nabolag av andre, mer fuktige ingredienser. Selv om denne regelen er ganske vilkårlig og kan bli brutt i favør av publikum og smak.
   I intervallene mellom fasene spisested pinner på høyre side av platen. Dette betyr at maten ikke er over, og du fortsetter å bruke samme par pinner etter en pause. Sticks vedlagte tilbake på stativet, som betegner ferdigstillelse spise.
   Spisepinner kan ikke holde seg til mat, stikk dem biter av mat (i japansk kultur symboliserer det en begravelse måltid), kan de ikke slikke, overføre deres land til naboen over bordet for å presse en knyttneve eller uforsiktig kaste på bordet. Vaiende pinner - som farlig og uhøflige mot andre, for eksempel true en gaffel eller kniv.
   Som du kan se, metode for å spise med spisepinner, ikke bruk reglene er så komplekse at de ikke kunne lære etter et par forsøk. Og mens du smaker sushi etikette pinner - et sett av ganske logisk og bekreftet nyanser av atferd. Fortsatt asiater bevisst inneha gammel kultur - de brukes klokt og dets funksjoner pleier ikke å komplisere livet av seg selv eller andre. Det er derfor mange som har lært å spise sushi med spisepinner, etter en stund å legge merke til at andre retter gjerne sendes inn i munnen ved hjelp av Hashi - så det er praktisk for dem.
   Interessant, bortsett bestikk, Hashi var også et slags verktøy for å sjekke andre verdifulle kvaliteter. Spesielt selskaper som produserer moderne elektronikk, som er så mye i asiatiske land tilbyr kandidatene en stab samler inn ved bruk pinner spredt perler. Denne testen gjør sjarmerende vurdere om en kandidat er klar til å jobbe med chips. Selv om det er subtil i og rene pinner og ulemper. For sin produksjon har kuttet mange kubikkmeter trevirke, som engangs spisepinner ved lunsjtid i Kina alene bokstavelig talt flyr med en hastighet på vinden. Fordi læring er sushi med spisepinner, tenke på å kjøpe ditt eget sett med plast eller elfenben. Han vil komme godt med og du vil lenge å behage sin eleganse og brukervennlighet.  
Яндекс.Метрика