Hvordan å brygge te gul Egypt?
 Den nye trenden der flere og flere mennesker er å snu til naturlig rettsmidler helse og attraktivitet. Kunstige stoffer og tilsetningsstoffer industriell opprinnelse mister popularitet, og deres plass i produktet kurv av våre landsmenn okkupere naturlig og "ekte" produkter. La det viktigste målet for mange er fortsatt ikke så balansert kosthold som vekttap og vedlikehold av vekt, men selv dette er gode nyheter. Det tyder på en bevisst holdning i samfunnet mot helse og utseende. Og en av de mest populære verktøy for å oppnå dette målet begynte nylig urtedrikker: Kinesisk te, decoctions av eksotiske urter og bær. Slike navn som goji, Puer, kompis, rooibos og i dag er det vanskelig å overraske noen. Men disse er de lite kjente produkter som har noen prøvd. Og forgjeves - til fordel for deres bevist og unektelig. For eksempel, som virkningen på den egyptiske gul te.
Det er svært sannsynlig at du bare møtte først navnet på drink. Da vil du sannsynligvis være interessert i å vite at bokstavelig talt inntil nylig dette deilig og sunn drikke nesten ble ikke kjent i vårt land, men raskt økende popularitet. Årsakene til at noen. De første ligger i virkningen som gir gul te på menneskekroppen. Først av alt det dreier seg om stoffskiftet, som under egyptisk te er mye raskere og dermed raskere vekttap. I kjølvannet av den generelle ønske om harmoni, og selv dagen før strandsesongen som alene kan garantere den egyptiske gul te stor etterspørsel. Men drikke var også ganske velsmakende, slik at ingen måtte tvinge ham til å ta en medisin, og mange begynte å drikke for gastronomisk nytelse. For ytterligere rolle i sin popularisering, selvfølgelig, og eksotiske opprinnelse og kompleks sammensetning. Vi foreslår derfor at du lærer mer om egenskaper og gunstig egyptiske gul te, og samtidig lære å brygge te selv egyptiske gule huset, slik at han ikke ned igjen fra en longdrink autentisk Afrika.
 Opprinnelse, egenskaper og nytte Egypt gul te
Egypt Gul te eller Helba egentlig ikke ha te i den sanneste betydning av ordet. Han er ikke forberedt fra bladene til te bush, samt ingen blader og frø av planter Bukkehornkløver, ikke bare relatert til te-kultur, men tilhører legume familien, som bønner eller erter. Men det er ganske store pods av bønner inne, siden antikken var ikke råstoff for produksjon av mat og drikke. Å trekke seg ut av grundig vasket og tørket, og så får de likhet med bokhvete. Imidlertid, for å bukkhornfrø blandes med bokhvete fremdeles ikke - dette vil hindre en spesifikk og meget kraftig lukt helbы, på grunn av det høye innholdet av kumarin stoff i alle deler av anlegget, herunder sin bryt. For å fullstendig eliminere noen tvil, be om navnet på produktet eller lese emballasjen og / eller prisliste. Slike navn som Shambhala, fenuhrek, Chaman, abysh eller kamel gress vil fortelle deg at før du faktisk ingenting, men helba, dvs. "sveising" egyptiske gul te.
Hvordan å brygge te gul Egypt?
 Alt du vet er ikke rykter om noen gang på ferie i Egypt - hvor gul te sjenerøst behandle hver gjest og hver turist som gjestfrie egypterne, men mener det samme. De som i sin tur for en lang tid under et positivt inntrykk av smak og terapeutiske egenskaper helbы, bærer hjem et par pakker med te som gaver til venner og inventar til personlig bruk. Til slutt, alle er fornøyde: de lokale selgere og ferier. Og helt ærlig og uten svik, fordi helba veldig nyttig. Frø av bukkehornkløver, og dermed i drinker av dem er forskjellige og har ulike næringsstoffer, rundt 25% er hvite (det essensielle aminosyrer), og 30% - slimete stoffer og bitterhet, og alt annet - sporstoffer, vitaminer, etc..d. Disse inkluderer vitaminene A, C, PP og flere medlemmer av gruppe B. Som en del Helga finnes i store mengder som enzymer, stivelse, tanniner og nitrogenholdige stoffer. Vist seg å være det høye innhold av jern i egyptisk te, fosfor, kalium og magnesium, natrium og sink. Til stede i sin struktur med tanniner og flavonoider, fettstoffer og eteriske oljer. Hver av disse komponenter er slik konsentrasjon, som positivt påvirker de metabolske prosesser i kroppen. Sammen produserer en rensende effekt på mage, tarm og hele fordøyelseskanalen, normalisere leveren og galleblæren, bidra til fjerning av nyrestein og blæren. Med vanlig bruk helba kan senke kolesterolnivået og letter fremdriften av diabetes, spesielt, til å bli et middel til forebygging.
I et hjemmemiljø er ofte brukt slimløsende effekt helbы beskrevet Avytsennoy og selv Hippokrates: Egyptisk gul te hjelper hastighet utvinning av bronkitt, lungebetennelse, astma hjemme. Samtidig drikk lindre feber og bidra til å hindre anemi. Det er ofte foreskrevet for å forbedre amming behandling av kvinnelige sykdommer og forbedre potensen. Og, selvfølgelig, en stor populær helbы evne til å akselerere metabolisme, inkludert fettstoffskiftet i kroppen som fremmer vekttap. Men uten å følge et balansert kosthold og mosjon, med bare ett gult te å bli kvitt fett rundt midjen er usannsynlig. Men for hud og hår, at kosmetiske prosedyrer avkok av bukkehornkløver veldig effektive av seg selv, uten kunstige kremer og tinkturer. Spesielt fordi, normalisere fordøyelses og excretory statssystemer, har det innenfor fremmer forbedring av hudfarge og glatthet. Så den egyptiske gul te med fullstendig rettferdighet kan betraktes som en drink ikke bare helse, men også skjønnhet, og mer - ungdom og lang levetid. Selvfølgelig, hvis brygge og ta drikke ordentlig. Hvor nøyaktig? Les mer.
 Vilkår for brygging te gul Egypt
Konvensjonell egyptisk gul te brygging og ledsager kompleksitet, som vi beskriver nedenfor, på grunn av sammensetningen helbы. I motsetning tørket og passert fermentering av teblader, dekket med et tett skall av bukkhornfrø er ikke så lett å passere smak og aroma av drikken. Heldigvis har dette problemet lært å løse forfedrene til moderne egypterne og utenlandske kokker har vedtatt dem på denne måten. For å trakte te Egypt blir nødt til å bruke tid og krefter, men resultatet er verdt det. Fordi brygget riktig (eller snarere selv - Sveiset) helba omgjort til flavored drink med en lys, raffinert smak. Vi hjalp oss til det, kan du enkelt vlovyte smaken ristede nøtter og solvarme sørlige gress og noen enda gourmeter tydelig føle nyansene av vanilje, honning og enda ost. Ingenting av dette er en del helbы ingen nær, men så er bukkehornkløver - eller snarere dens kjemiske sammensetning, rik kumarin. Lyst til å prøve? Deretter starter vi brygging:
 1.  Seed Fenugreek fjerne det fra pakken og skyll i kaldt rennende vann. Dette er ikke nødvendig, men ønsker å bli kvitt støv og andre urenheter som kan komme inn helbu ved transport og lagring. Behandlet frøene jevnt på et tørt jevn overflate dekket med et rent håndkle og la dem tørke ut for et par dager.
   Å fremskynde brygging og økt intensitet av smak drikke tørket frø kan lett stek i en tørr stekepanne og male i en kaffekvern eller morter. Men selv i Egypt tydd til slike triks sjelden, og foretrakk å brygge bukkhornfrø intakt.
   Servise Egypt for å lage gult te - det gjør tekanne eller Cezve. Perfekt for det formålet en liten kasserolle eller krus at det trolig på kjøkkenet. Sett det tørket helbu hastighet på 1 ss hel (eller 1 ts knust) frø i 200 ml vann. Ved å øke eller redusere mengden av sveise man følgelig justere festning tidig drikke. For første gang, prøv vår foreslått, den gjennomsnittlige andelen, og den neste guidet av din egen smak.
   Vann Egypt for å lage gul te krever ingen spesielle forhold: nok til rent drikkevann uten gass, rent bord eller mineral du drikker hver dag og bruker til matlaging. Som helbe eier ganske lang koking etter koking, så oppvarmet vann er ikke nødvendig, kan det bare være romtemperatur.
   Brann i en panne med en gul egyptisk te bør være svake til innhold kjøkkenutstyr nahrivalosya gradvis. Når vannet koker, la lysene på i ytterligere 10-15 minutter. Deretter slår du av varmen og hell i en kopp varm drikke potion. Du kan la te å kjøle ned og en total pott, men det er bedre å drikke litt ostyhnuv, og i mindre grad den kjøles ned raskere.
  Hvordan å brygge te gul Egypt?

   Helba deilig og av seg selv, men ikke forbudt legge en kopp å smake litt honning, revet ingefær og sitronskive. Men sukker er best unngås: ingenting, men sukkerholdige søtsaker, varsler den gule te, og du vil ikke nytte.
   Hvis du legger til i varme kjøttkraft Bukkehornkløver datoer, i tillegg til aromatiske og deilig drikke, får du også et effektivt verktøy for å rense og fjerne nyrestein fra dem. En helba innen 5 minutter infused med stevia blader, blir et middel for å forebygge og lindre symptomene på leddgikt. Og legge kanel eller muskat bare å lage et teselskap ekstra variasjon.
   Eldgammel oppskrift Egyptisk gul te brygget i melk i stedet for vann løfter til mannlige representanter forbedre styrke, og det smukke kjønn - smertelindring under fødsel og menstruasjon. Uansett, er det sannsynligvis så deilig at det er verdt å prøve i det minste ut av nysgjerrighet. Matlaging er noe forskjellig fra den ovenfor angitte fremgangsmåte, bortsett fra at i stedet for vann helles bukkhornfrø med melk (eller melk, fortynnet med vann), og koke den. Alternativt kan du spe melk te er klar.
   SeedVenstre etter brygging helbы beholde en rekke fordeler og kan spises med en skje av honning eller lagt til andre retter. Som drikke selv, de positivt påvirke sammensetningen av blod fartøy vegger og staten av indre organer, spesielt fordøyelses og urin systemer. Og i løpet av deres utvinning fra sykdom og alle kan tilby deg en lege.
  Egyptisk gul te har en masse på helsemessige fordeler som oppstår i helse og menneskelig i utseende. Det er svært velsmakende, i motsetning til mange nyttige drinker, og nesten ingen kontraindikasjoner. Den eneste innvendingen er verdt å vurdere, ved hjelp helbu - er dens effekt på biokjemiske prosesser - eller rettere sagt, sammensetning og lukten av menneskelig svette. Nei, du trenger ikke begynne å lukte ubehagelig etter drikker et par kopper te Egypt, bare ikke bli overrasket hvis din vanlige skygge personlig lukt en liten endring. Men egyptiske gul te er utmerket tørstedrikk, som også gjør det uunnværlig i form av egyptiske varme. Og interessant, selv moderne medisin har ennå ikke vært i stand til å finne ham medisinske kolleger, har like sterk og trygg med slimløsende egenskaper. Generelt, er det ingen grunn til ikke å prøve helbu snart som mulig, og samtidig å gi det som en gave til venner eller be om en sunn og velsmakende gave til dem som har sendt i Egypt. Kan også de gamle greske idrettsutøvere, verdsatt for sin evne til å styrke helbu kropp og ånd, og europeiske monarker som behandles med bukkehornkløver alle sykdommer til skallethet galt! Så drikk egyptiske gul te deg med glede og lykke til!  
Яндекс.Метрика