Hvordan lære å stå opp tidlig?
 Argumenter i favør av å måtte stå opp tidlig, gir et stort beløp, og de fleste av dem er verdt å merke seg. Starter fra en gammel "Hvem får opp tidlig", og studier av moderne forskere. En mann som våkner tidlig, merkelig nok, nok søvn bedre. Larks kraftig deres motsatte - ugler, de er mye mer effektivt å takle oppgaven, og deres kroppen tid til å hvile og komme seg raskere. De er mindre nervøse lidelser, depresjon, og de ser vanligvis molozhavee frisk og de som brukte å stå opp sent.
Våkne opp enda en time tidligere enn vanlig, gir en mann en uvurderlig syv timer i uken, og nå forestille et år i denne modusen. Antall viktig, nyttig og bare morsom opplevelse som du har tid til å gjøre denne gangen kan være akkurat enorm.
Så hvis du har besluttet å flytte til et mer opp tidlig, har bare å gjøre det så smertefritt og enda bedre - med glede. Det gjenstår bare å lære å lære å stå opp tidlig uten at det går humør og helse.
Først av alt, er det nytteløst å starte med en tidlig rebound, slik at du bare miste din dyrebare timer på å prøve å sove. Tidligere gå til sengs bare når du føler deg sliten. Tidlig stiger over tid naturligvis justere sengetid.
Begynn med motivasjon. Kommer opp i morgen noe så interessant og morsomt å bare hoppe ut av sengen. Husk at suksess kommer til dem som blir i godt humør. Så økningen av dømt utseende og følelse av universell sorg - dette er ikke hva du trenger. Morgenen bør være bra, hvis det skjedde.
Slå på positiv tenkning, før du går til sengs tenke detaljer og opplysninger om hvordan du stå opp godt uthvilt, energisk og klar for noen prestasjoner. Tune in tid til å stå. Svingete alarm, la oss fokusere på hva du trenger å våkne opp til denne spesielle perioden (slik at du gir kroppen et signal til lengden av nødvendig tid til å fullt ut krefter). Så etter en kort tid vil du begynne å våkne opp kort tid før alarmen ringer.
Hvordan lære å stå opp tidlig?
 Skape et komfortabelt miljø - hvis leiligheten er kult - la varmeren på forhånd, noen ganger komme ut av sengen hindrer bare at kulden ikke ønsker å komme seg ut fra under tepper. Om vinteren får du opp om morgenen, når det er mørkt, så sørg for at belysningen var lyse nok. Komme ut av sengen i skyggen under mye vanskeligere.
Still inn alarmen slik at du ikke kunne nå henne. Nå i alle fall må stå opp for å slå den av. Her er det - et avgjørende øyeblikk. Nå, i alle fall ikke går til sengs. Slå munter musikk, etterligne trening, gå vaske eller sette kjelen - alt annet enn et skritt tilbake.
Minn deg selv som begynte en ny dag som allerede har utarbeidet en masse hyggelige overraskelser heroisk mann som, forresten, gikk opp til avtalt time, og derfor - vunnet. Dermed, med en følelse av "jeg vinner" og starte denne uvanlige morgen.
Hvordan lære å stå opp tidlig?
 Du vil bli gledelig behage deg hastverk, kan du trygt spise frokost og ta deg tid til deg selv eller noen viktige saker.
Kanskje, etter den ettermiddagen føler deg litt sliten (spesielt hvis du gikk til sengs sent), men ingenting galt med det - fordi du kan alltid gå til sengs tidligere.
Oppsummert kan det konkluderes med at evnen til å stå opp tidlig om morgenen og nyttig helse og tilstand av aktuelle saker, og mestre det er ikke så vanskelig. Disse handlingene må gjenta dag etter dag, og ganske snart du får en nyttig vane - opp tidlig. Dette er et blunk, og lære å stå opp tidlig om morgenen kan selv de mest hardbarkede ugle. Og du lykkes uten problemer - som ser.  
Hvordan å plumpe leppene?
 Løse og lyse lepper har alltid vært betraktet som et tegn på seksualitet - faktisk når seksuelt opphisset kvinne lepper økning i volum og menn svare på dette forholdet, henholdsvis. Eksempel Angelina Jolie, "othvatyvshey 'første Hollywood kjekk og gjennomsiktige hint fagfolk fiziohnomitsi at herskere tynne lepper - svært ofte sinte og grådige bare lagt bensin på bålet. Så fyldige lepper begynte å drømme om mange kvinner. Hvordan å realisere denne drømmen uten skade på helse, hvordan å plumpe leppene? Må skjønnhet krever offer, eller det finnes måter å gjøre leppene lubben og sexy enkelt og smertefritt?
 Radikalt.
Den enkleste og mest opplagte måten å gjøre leppene lubben mange anser sin innstilling til plastiske kirurger. Denne metoden er egnet for de som er i utmerket fysisk form (det er fortsatt en avtale!). Ingen måte uakseptabel interferens kirurgen om det er noen form for sykdommen (selv elementært kald) i akutt form, i dette tilfelle prosedyren bør utsettes til bedre tider. Kontra plast leppene til de som har oral herpes, diabetes, nezalikovani tenner.
Hvordan å plumpe leppene?
 I plastisk kirurgi klinikker kan tilby å gjøre å løfte overleppen (gjøre når ikke øke leppe volum, men bør også endre sin form), sette inn implantater (de kan være syntetisk eller menneskelig vev) eller en injeksjon. De to første alternativene - en transaksjon, og de kan føre til komplikasjoner, selv når utført en erfaren kirurg.
Som oftest brukt for leppeforstørrelse injeksjoner. Materialet for dem, kan bli kollagen, subkutant fett eller polymerer. Vær forsiktig hvis du noen gang observert allergi - injeksjon kan skade helsen din.
Ansett som den sikreste materialet hyaluronsyre. Preparater basert på det ikke forårsaker allergi (hvis du bruker andre medisiner, sørg for å gjøre prøven). Effekten av slike injeksjoner vil bli sett umiddelbart og vil vare ca seks måneder, kanskje til og med år, etter prosedyren bør gjentas. Men fra disse godartet hevelse Ukolov ikke kan avta i lang tid, men på injeksjonsstedet, dannelsen av knuter.
Hvis, derimot, bestemmer deg for å leie tjenester av kirurger, er det viktig å gjennomføre prosedyren bare i god klinikk, bemannet av erfarne fagfolk. Dette vil bidra til å redusere risikoen for negative utfall til et minimum.
 Tatovering.
Dagens salonger tilbyr mange varianter av denne prosedyren, inkludert visuelt gjøre leppene mer lubben. Som i den forrige saken, er det viktig at god var skjønnhet og kompetent - master. Så drømmen om den perfekte formen på leppene vil bli en realitet.
For å skape effekten av hevelse, håndverkere ved hjelp av ulike teknikker: skyggefarger (obscuring enkelte områder og vыsvetlyaya andre, de oppnår den visuelle effekten av en økning i volum), og lyse striper på overleppen. Pappa med 3D-effekt vil ikke bare øke, men alltid se etter fem-plus ": formen på leppene vil velge en profesjonell makeup artist, og malte leppene vil påvirke deg og bassenget og havet, og i tidlig morgen til blikk på speil.
Trenger å vite: de tidlige dagene av leppene er hovne, og deres farge - unaturlig lys, men snart vil være hevelse. For å unngå unødvendige spørsmål, bedre gjøre denne prosedyren, for eksempel i løpet av ferien.
 Tradisjonelle metoder.
For å gjøre leppene mer lubben, kan du bruke folk rettsmidler og for å oppnå det ønskede resultat hjemme. Effekten, selvfølgelig, vil være mindre fremtredende enn injeksjoner eller kvalitativt utført permanent make-up, men det vil.
Ettersom volumet og vakre utseende gir leppe er våt, må du ta vare på det faktum at det var nok. Dette krever riktig omsorg for sart hud på leppene. De viktigste komponentene i riktig omsorg - en hydrering, ernæring og beskyttelse.
Hvis leppene skrelle og crack - den ikke legge til skjønnhet. Du kan bruke en spesiell peeling leppe, eller bruke til dette formålet peeling ansikt. Forbedre blodsirkulasjonen og gjør leppene mer omfangsrik daglig massasje lepper - bruk en myk tannbørste.
Kom å øke volumet og type douche - i løpet av morgendusj deretter sende kaldt, så varmt "regn" på leppene.
Face Gloss er veldig enkelt å gjøre, og en av dem - veldig myk og ikke engang å tenke, hvordan å vaske, du bare spre med honning lepper i 15 minutter og deretter slikke dem.
Samme med ost maske. Fet blanding med kremost og søke på leppene. Hold det bør være 10-15 minutter.
Perfect Mask - krem ​​med noen dråper sitronsaft.
For å gjøre leppene lubben, kan brukes på dem oliven og fersken bedre eller mandelolje. Vil gi elastisitet volum olje løsning av vitamin E.
Ikke glem å sette på masker chapstick. Forresten, inneholder huden på leppene naturlige UV-filtre, så sommeren er bedre å velge en leppestift eller gloss, disse filtrene inneholde eller bruk fuktighetskrem med solfaktor ikke mindre enn femten.
 Kosmetikk og sminke.
Hvordan å plumpe leppene?
 Produsenter av kosmetikk forståelse tilnærming til kvinners ønske om å legge til leppe volum. Mange bedrifter har allerede leppepomader med mentol, rød pepper og andre irritanter som forårsaker hevelse ønsket. Noen selv produsere kosmetikk (leppestifter og ordbøker) av disse komponentene. Hva kan jeg si - bruk din helse. Bare ikke med all denne skjønnheten på leppene kyss med kjæresten, svie og prikking og overlevert til ham, og menn til slike påvirkninger er langt mindre tolerante enn vi er.
Riktig gjort opp vil også bidra til å visuelt øke volumet av leppene. Ett av triksene som brukes av makeup artister, før du male leppene for å holde over overleppen linje, på akkurat samme kontur, kosmetisk blyant og hvite fjær. Deretter male leppene som vanlig.
Du kan også makeup hjørnene av munnen litt mørkere leppestift og sentrum - lysere. Eller sette litt glans på midten av leppene.
Snakker av skjønnhet "funn" kan gjøre leppene mer voluminøs glans med såkalt holografisk effekt.
Men først blant den mest behagelige og smertefri måte å gjøre leppene lubben rettmessig okkupere et lidenskapelig kyss. Hva vi ønsker deg og mye av det.  
Яндекс.Метрика