Hvordan bli kvitt maur hjem?
 Utseendet til et rødt hus "leietakere" er usannsynlig å glede noen. Det er ikke at maurene uten tillatelse ta maten (tross alt, ikke så mye dem rett). Enda viktigere, de har den samme gleden og appetitt og mate deg på bordet, og sukkerskål, og i hyllen, og dermed spre bakterier og bakterier ikke verre enn kakerlakker. Men i motsetning til kakerlakker de er fortsatt smertefullt bitt. Selv om røde maur lett kan stige til enhver høyde, er det fortsatt mer hyppige gjester private hjem, observert at leiligheter, spesielt nylig gjort reparasjoner, de sjelden bosette.
For å bekjempe dette uvesenet sneaker helt ubrukelig: maurstier, som travelt scurrying arbeide enkeltpersoner - er bare toppen av isfjellet. Alt det viktigste som skjer i kolonien, som er et sted i nærheten. Det er en kvinne (dronning maur) reprodusere arbeidstakere og arbeidssøkere, og alle som kom etter sneaker i en kort tid vil bli erstattet av et dusin nye.
Bli kvitt maur hjem på flere måter, for mange år med å leve side om side med disse insektene har lært folk å effektivt håndtere dem. Noen av metodene er ganske effektive, noen - ikke egentlig. Men rent alternativ øko-system fra dens territorium er realistisk.
Først av alt - ta allierte rent og ryddig. Ingen smuler på omkretsen otvoevыvaemыh aliens i verdensrommet. La alle produktene oppbevares i kjøleskap eller i tett lukkede beholdere og søppel rengjøres minst en gang om dagen. Velg søppel med et tett lokk og ikke glem å lukke det.
Hvordan bli kvitt maur hjem?
 Den mest lojale måten å kvitte seg med røde maur - det skremmer dem. De kan ikke stå lukten av hyllebær, mynte og salvie. Så ikebanas av disse plantene er plassert på strategiske steder, gjøre dem holde seg borte fra deg. Du kan fortsatt tidvis gni sine baner hvitløk. Imidlertid er løftet evig Tar maursyre familie ut av hjemmet er vanskelig.
En annen original måte å bli kvitt maur i leiligheten eller huset - det ta noen "ville" dyr - i skogen, for eksempel. Øyenvitner hevder at skog fettere ofte avlede innenlandske formål kolonier av insekter til sitt historiske hjemland, så å si, til røttene - i skogen.
Hvis disse relativt fredelige metoder ikke fungerer, må bruke lumske våpen - alle slags giftstoff.
Her er noen oppskrifter for gift. Innhold selve giften er liten og ikke verdt det å øke ", så sannsynligvis." Denne smarte idé - å jobbe enkelte bør ha tid til å levere "godbit" i sporet, fordi vårt mål er å ødelegge problemet i fødselen.
 Oppskrift №1.
Et glass vann for å løse opp om en kvart teskje av borsyre, et par teskjeer honning og tre - sukker. Dette agn hell i små retter og sette på steder der maurene lett ville det få, og dyr - nei. Og for å virkelig bli kvitt maur, dette bør gjøres i løpet av en måned.
 Oppskrift №2.
Kjøttagn - to spiseskjeer med kjøttdeig og en halv teskje boraks (en blanding av borsyre med honning og sukker). Hvis det er en katt og hund, er denne metoden bedre å ikke bruke det. Holde giften ikke fikk i hendene på barn.
Vi anbefaler også honning-sukker blandingen med borsyre fortynnet med vann i en dyp bank - maur komme dit og lykkelig drukne helt frivillig. Men igjen - det er bare arbeider enkeltpersoner, "fabrikken" produserer maur i dette tilfellet forblir uskadet.
Sammen med tradisjonelle metoder kan brukes flere hjelp av maur, som selges i spesialforretninger. Det vil nøye undersøke hovedbrukeren og strengt holder seg til det. Som for valg av giften for maur er best å konsultere med selgeren, oppdateringer vises regelmessig og trygt navigere dem kan bare spesialist.
Forresten den enkleste og raskeste måten å bli kvitt maur for alltid - et team av profesjonelle dezynsektorov årsak - en slags spesialstyrker, organisert en massiv offensiv på alle fronter og tvinge fienden til å overgi seg så snart som mulig.  
Hvordan å stoppe nervøs over ingenting?
 Erfaring og spenning integrert del av våre liv. Noen ganger har de et incitament som oppfordrer folk til å handle, og noen ganger ødeleggende innflytelse på folk, som representerer en alvorlig trussel mot helse og trivsel. Paradoksalt nok, med utviklingen av sivilisasjonen er et økende antall hendelser og gjenstander som kan virke potensielt farlig. Personer med en svak, ustabil mentalitet de forårsake en storm av negative følelser, ledsaget av nervøsitet og frykt.
Å slutte å bekymre deg over ingenting, og lære å effektivt motstå fristelsen til å "nervøs, må du forstå innholdet av sine erfaringer. De fleste plaget innrømme at opphold i denne ubehagelig tilstand av "tvinge" bekymring for helsen og suksessen til sine kjære; for feil og utelatelser forpliktet til å arbeide; for bevaring av eiendommen; for relasjoner med pårørende og kolleger denne listen kan etterfylles på ubestemt tid. Alle frykt og følelser kan deles inn i to grupper.
Den første gruppen - opplevelsen av faren som virkelig truer liv, helse, trivsel, angst alvorlig syk mor til barnet; erfaringer med ofrene for brannen hvor de vil leve i nær fremtid; spenning mann som var i en fremmed by uten et levebrød; tanken på den vanskelige eksamen. Lignende erfaringer med materielle natur eller medfølgende hendelser har skjedd nødvendig. De hjelper folk til å mobilisere alle krefter for å løse problemet. I slike situasjoner, er angst midlertidig og er en gang i stand til å løse problemet. Mannen kom tilbake til et rolig liv.
Hvordan å stoppe nervøs over ingenting?
 Ganske forskjellige ting med den andre gruppen av erfaringer knyttet til ikke-eksisterende, men den forventede fare, spenning, fordi mobil sønn eller datter ikke samsvarer; at hodet ikke er møtt i morgen; Mannen bodde på jobben lenger enn vanlig; at naboen ikke var invitert til en bursdag Hver av disse anledninger er det en tragedie, en katastrofe som er omtrent klar til å skje. Faktisk vil ingenting vondt skje, fordi objektive forhold ikke eksisterer - de er bare i fantasien til mannen razыhravshemsya. Men ubrukelig følelser, som regel har konsekvenser, som representerer en grobunn for utvikling av ulike nevroser.
Det skal bemerkes at mange ofte nervøs selv i situasjoner som tidligere ikke er absolutt. Når livet på bakgrunn av disse grunnløse bekymringer og følelser, rolig utsikter endret til pessimisme, apati, tap av mening i livet. Det nevrotiske lidelser.
 Hvordan å stoppe nervøs over ingenting?
Hvis du er sliten og nervøs bekymring hvis konstant angst bort din livsglede og leverer mange alvorlige minutter tid til å tenke på hvordan å del med vilter nervøsitet.
 1.  Være klar over det faktum at svært ofte nervøs, ikke fordi dette er de objektive forholdene, så vant i en tilstand av angst og visste ikke hvordan å bli kvitt det.
  Hvis du plutselig føler angst om noe ikke vidmahuytesya denne forstand, og tenke over relatert situasjon til en slutt. Long ringer ikke en datter, og du bestemmer deg for at noe har skjedd med henne? Men dette har ikke skjedd igjen! Så går hun ut av mobiltelefonen, ser det ikke på klokken og bare glemme at det var på tide å ringe hjem, eller rett og slett tror at i en stor og ansvarlig for ingen har. Så er det noen grunn til å torturere deg selv? Hver gang analysere situasjonen, ta den med til sin logiske konklusjon, forklarer til meg selv at når frykten er ubegrunnet.
  Hvis du ikke tvinge deg selv til å roe ned spenningen, snakke med noen fra venner. Men vær kresen i valg. Den beste samtalepartner gjennomføringen ville være en person som oppriktig medfølelse med deg og en optimist av natur. Disse menneskene vet hvordan å se verden i sitt sanne jeg. Dersom noen sier at din erfaring spinkel - bare stole på ham. Livet raskt bevise at han hadde rett, og du ikke var feil, tillits denne mannen.
  Omgi deg med positive mennesker som virkelig kan nyte livet. Se etter dem, se hvordan de oppfører seg i situasjoner som du synes prediktorer av tragiske hendelser. Lære av dem og prøve å dele optimisme av de mest dristige og gledelig forventning.
  I det øyeblikk når du har absolutt ingen støtte, inkluderer din favoritt sang eller film. Spesielt for slike situasjoner for å plukke opp som er i stand beroligende påvirke deg.
  Naturen - den beste legen for sjelen. Gå, se på fugler, planter, reservoarer beboere.
  Live-real minutt. Dag eller kveld opplevelser - trukket fra livet Day i stedet for å nyte noen hyggelige eller nyttig lærdom, du fikk dårlige opplevelser som, i påvente som tilbrakte flere timer. Ikke riktig å løse problemer som de kommer, og absolutt ikke "spå" dem!
  Ta dette livet for hva det er. Du liker ikke noen fra kolleger eller naboer? Men det er deres liv, og de har rett til å leve det slik de vil. Gjenkjenne dem det riktig! Bli overrasket om du ikke forstår noe i dem, men ikke fordømme og ikke overse. Bedre prøve å forstå hvorfor denne mannen er slik at det er, og hva som er hans "annerledeshet" irriterende deg, gjør nervøs. Sjansene er, har du laget noen modeller (mennesker, atferd, relasjoner, etc.) som ikke passer dine minst favoritt folk. Tror korrigere det.
  Som mennesker, natur og verden. Kjærlighet lindrer sjelen, fyller en person tillit og ro, bringer glede og harmoni.
  Nøytral, og du må lære å opprettholde fred i sinnet og ikke være nervøs i de fleste situasjoner.  
Яндекс.Метрика