Hvordan bli kvitt søvnløshet?
 Hvis du aldri hadde hatt søvnløshet, anser deg selv veldig heldig person, som på hyppigheten av lege besøker klager av innsovningsvansker okkupere neste sted etter forkjølelse, migrene og fordøyelsessykdommer. Av og til er det tegn til søvnløshet er ikke så forferdelig og møte mange mennesker. Men kroniske former er meget farlig, fordi de kan føre til alvorlige forstyrrelser i kroppen som utløser alvorlig kronisk sykdom. Derfor, til det punktet at kroppen er bedre ikke å krangle og slåss søvnløshet i begynnelsen.
I de følgende styrene forteller vi om hvordan du kan bli kvitt søvnløshet alene, uten hjelp av fagfolk.
 1.  Følg en vanlig regime av arbeid og hvile. Det venne kroppen til å sovne og våkne opp til en fast tid. Identifisere den mest behagelig for deg på søvn. Den gjennomsnittlige person trenger 7-8 timer med full søvn til kroppen helt frisk igjen og klar for en ny dag. Ikke snøre i helgene. Du kan få ned biorhythms og mandag, hvis du trenger for å få til arbeid på gang, kan ikke få nok søvn før arbeidsuken.
  Skape forutsetninger for normal søvn. Soverommet ditt bør være et absolutt mørke. Vinduene bør henge tykke gardiner som drapere kreves før sengetid. All fallskjerm i en rekke av lysarmaturer natt alarmer, datamaskiner og andre apparater i soverommet bør være slått av eller dekket med beskyttende skjermer.
  Å få informasjon som trenger forståelse eller i stor grad kan opphisse du må stoppe i minst en time før sengetid. Denne gangen er bedre brukt på noe å ta et varmt bad, eller lytte til beroligende musikk før sengetid.
  Opptak kaffe eller andre produkter som inneholder store mengder koffein skal være ferdig i 5-6 timer før sengetid. Kaffe har en lang periode med fullstendig kollaps av kroppen som din mentale system kan være i en opphisset tilstand, som forstyrrer normal søvn.
  Røyke og drikke alkohol før sengetid, ikke bidrar til god søvnkvalitet og sovner. I stedet sengetid kan drikke et glass varm melk med honning.
  Forskere har funnet en positiv effekt i kampen mot søvnløshet av bruk bær kirsebær eller kirsebær juice. Gjør lager blomstre i vinter kan bli lagt sommeren av bær i fryseren.
  Ta vare på henne seng og madrass. Veldig vanskelig å sove hvis du ikke kan ta en komfortabel stilling å sove, eller noe du forstyrrer. Hvis madrassen er allerede ganske gammel og minnes hans natt pinne fjærer, så det er på tide å oppdatere den.
  Engasjere seg i idrett. Alle lagt merke til hvor lett det er å sovne etter en lang aktivitet utendørs. Dette er fordi kroppen må "tjene" sin drøm sliten før ham til å oppfylle sin drøm kunne viktigste formål - å samle krefter kroppen.
  Hvis du etter å elske, føler du en følelse av dyp avslapning og moro, kan du takle det like før sengetid. Men det er folk som har psyke blir da ganske spent. Slike mennesker har samleie bedre på andre tidspunkter.
  Prøv å holde din diett bestående av sunne matvarer i kostholdet ditt var rikt på frukt og grønnsaker, og ferskpresset juice.
  Sengetid helst luft soverom. Om sommeren kan du sove med vinduet åpent, alltid utstyrt med myggnetting for å ikke tilbringe natten i jakten på mygg.
  Ganske effektiv i å bekjempe søvnløshet folk rettsmidler kan være i form av ulike infusjoner og decoctions. Tenk korte planter som hjelper deg med å håndtere søvnløshet.
   Valerian root.
  Det verste beroliger nervesystemet narkotika. Den har en ulempe - er tilstedeværelsen av en bestemt lukt, som mange ikke liker.
   Melissa.
  Anlegget, som minner meg en mint. Melissa bladene er mye brukt som tilsetningsstoffer til te eller sveiset seg. Har en behagelig lukt, men har en svak effekt. Derfor, sitronmelisse kombinert med andre planter.
   Lavendel.
  Den har en veldig fin og sterk smak. Blomstene er lavendel, sitronmelisse blader brukes som tinkturer tips.
   Pasjonsfrukt (lidenskap blomst).
  Blomster er pasjons beroligende angst i varierende grad, og derfor bidra i kampen med lette søvnforstyrrelser.
  Alle disse verktøyene kan brukes hver for seg og å kombinere dem. Har vist seg en urte: grunnlaget for en 150-200 gram grønn te, knyttet til den to spiseskjeer marshmallow rot, Motherwort, oregano, mynte og en spiseskje med hopp og Valerian rot. Foreløpig brygget som en te sammenkomst og drikke te i stedet.
  Opiater brukes kun i de mest ekstreme tilfellene strengt under medisinsk tilsyn. Mange av dem er vanedannende. Etter deres ukontrollerte programmet vil du være svært vanskelig å sovne på egenhånd. Å sove, må du ta dem hele tiden, og dette er en alvorlig tilleggsbelastning på leveren.  
Hvordan kaku?
 Til tross for åpenbar ved første øyekast, det absurde i spørsmålet, svaret på Internett hver dag på jakt etter et par tusen mennesker med ulike motiver. Noen ønsker å gjøre narr av noen, noen andre hevn, andre bare nyte dem å gjøre. La oss huske at Kaki mest populære og kan brukes til å målrette bestemte objekter.
 Hvordan kaku kolleger?
De er vanligvis laget i form av spøk, men det kan være variasjoner i form av hevn og sjalusi. Det finnes mange ulike alternativer. Du kan "tilfeldigvis" søl kaffe på tastaturet, satt i en humoristisk datavirus, en kollega sa at hans sjef haster, skjule viktige dokumenter, trekker de to hjulene på bilen hans. Vær forsiktig og ikke gå i dine vitser med kolleger for langt. Kanskje neste gang du blir bare et annet mål for Kaki.
 Hvordan kaku naboer?
Du har et veldig dårlige naboer som drakk mye blod, og du vet ikke hvordan å irritere? Her er noen ideer. Hvis denne mannen og han forlater i hagen sin bil, så kan du helle i en liten vanndam maskin motorolje. Let mener der hans svelge gitt flyt. Du kan smøre nabo og at denne terskelen, men i dette tilfellet mistanken faller først og fremst på deg. Hvis du er plaget nabolaget hunden behandler henne flere ganger med tillegg av pølse avføringsmiddel. Det er stor sannsynlighet for at periodisk ponosyaschee dyret raskt lei av hans eiere akkurat som du lei av det.
Her er noen gode ideer:
"Tilfeldigvis savner" i heisen, trapperom eller fem tusen eller hundre dollar bill designet til utlodning;
plugge eksosrøret maskin potet;
vindusviskere stikker til glasset;
dørhåndtak spre et tykt lag med vaselin;
hold deg til bil noen inskripsjon henspiller på homofile sin eier.
 Hvordan kaku folkens?
Husholdningen gjøres best relativt harmløs Kaki skjult i en ønsket måte, insekter en tallerken suppe, plutselig skrekk eller besøke bad eller toalett i verst tenkelige tidspunkt. Du kan også gi en liten gave pakket i et stort antall bokser i boksen, noe som resulterer i den første boksen er meget stor og inntrykket av soliditet gave.
 Hvordan gjøre mest vanlig kaku?
Av ulike humoristiske tegninger i butikker som selger ulike Kaki. I utseende veldig mye som the real thing. I tillegg kan noen spesielt modige husmødre behandle sine gjester med kake eller iskrem, laget som separate.
Noen eksperimenter på hvordan å gjøre kaku hvis deres mål er å latterliggjøre, ikke hevn, skal være trygge i tilstrekkelig av responsen av offeret. Ved den minste tvil bedre å velge andre måter vitser.
Dersom våre råd virket merkelig for deg - ikke fordømmelse. Spørsmålet er også svært uvanlig, og er kjent på noen av spørsmålene er halve svaret.  
Hvordan å kurere diabetes?
 Diabetes mellitus - en kronisk sykdom i det endokrine systemet hos mennesker forårsaket av en relativ eller absolutt mangel på insulin i kroppen. Diabetes i seg selv er ikke farlig for menneskers helse. I mange tilfeller folk ikke for noen år vet ikke at de er syke. Da det viser seg ved et uhell under en rutinemessig legeundersøkelse, ledsaget av en komplett blodprosent.
Risikoen for diabetes bære mange og ulike komplikasjoner som kan oppstå og fremgang mot lang høyt blodsukker (glukose) i blodet. Det lurer kanskje på forskjellige organer, øyne, hjerne, hjerte og nervesystemet, lever og underekstremitetene. For å unngå disse komplikasjonene moderne medisin, og tilbyr pasientene holde styr på blodsukker ved hjelp av glukosesenkende medikamenter for dette eller insulin injeksjoner. I tillegg blir pasientene tvunget til å følge en lav-karbo diett, for å gi meg selv de mat med høyt sukker og opprettholde konstant overvåking av blodsukker. Blant annet er diabetes regnes som en av de mest "dyrt" med utbredte sykdommer samt folk som lider dem er tvunget til å kjøpe dyre medisiner og forsyninger for å leve.
Det er derfor mange pasienter som har hatt først oppdaget diabetes og diabetes opplevd noen lurer - hvordan å kurere diabetes? Si med en gang og ærlig, helt bli kvitt diabetes kan ikke. Hvis det oppstår fakta og, det er isolerte hendelser på grensen til et mirakel. Konvensjonell medisin vet om dem. Men uformell medisin så mange kjeltringer liker å spekulere om emnet, lovende en full gjenoppretting etter kjøpe dem vidundermedisin og enheter. Ikke popadaytesya i deres felle.
Diabetes lider mange rike og berømte mennesker. Tror du de er så dumme at de ikke kan kjøpe en slik enhet eller medisiner? De har akkurat det samme gjør alle andre insulin injeksjoner og redusere bruken av sukkerpiller. I stedet for håp, langt fra virkeligheten, må du vite så mye informasjon om sykdommen og fokusere på hvordan å opprettholde blodsukker innenfor normal, eller som de sier legene gjøre kompensasjon av diabetes.
I endokrinologi avdelinger på sykehus er det spesielle skoler diabetes som vil snakke om hvordan du kan spise for diabetes som om når du skal ta medisiner, som justerte livsstil og mange andre nødvendige opplysninger.
Vi ønsker å gi noen råd av en samlet plan som vil være nyttig for mennesker med sykdommen.
 1.  Viktigst trenger ikke å fortvile. Diabetes - det er absolutt ikke en fin sykdom, men ikke dødelig. Det er mange tilfeller av mennesker med sykdommen kunne leve et langt og rikt liv og full av betydning, noe som ville være misunnelse av enhver sunn person. Videre, i vår tid overvåke og justere for diabetes er mye enklere enn selv 10-15 år siden.
  Husk hva de sier seg leger, noen mennesker for livet trenger mat og vann og litt mat, vann og insulin.
  Være fysisk aktiv. Anbefalt av leger gange i 45-60 minutter om dagen. Vi anbefaler å tillate helse og alder kjører. I alle fall, mosjon brenne ekstra karbohydrater, trene det kardiovaskulære systemet og hjerte som vil hjelpe til med forstyrret blod høyt glukose egenskaper bedre når vev av ekstremitetene, å hindre forekomst av komplikasjoner.
  Hvordan å kurere diabetes?

  Holder jevnlig egenkontroll av blodsukker. For å gjøre dette nå produsert et stort utvalg av Blodsukkermetre. Ikke spare penger på teststrimmelen for dem. Det er din helse og det vil ha en. Sjekk med din by kan ha organisasjoner som er engasjert i salg av teststrimler med en holdbarhet. Disse teststrimler selges med rabatter opp til 50% og sikker måling av enda et par måneder etter utløpsdatoen.
  Følg råd fra legen din og spesielt kosthold. Spis sunn mat. Tro meg, er det forbudt å bruke skadelig for diabetikere og frisk person. Hvis du ikke kan gi opp noen av sine favoritter, men skadelige matvarer, se på Internett en serie programmer "Habitat" med hensyn til mat. Vi garanterer at dette vil hjelpe.
  Regelmessig en gang i året passere en full medisinsk undersøkelse på grunn av endokrinologi som vil bidra til å forhindre eller oppdage mulige komplikasjoner av diabetes på et tidlig stadium.
  Vel, selvfølgelig, ikke glem allerede proppfull på kanten uttrykk som diabetes er ikke en sykdom, men en livsstil. Hvem i dette livet vil diktere betingelsene, du diabetes eller diabetes deg, avhenger av deg.  
Яндекс.Метрика