Hvordan legge til video klassekamerater?
 Nylig klassekameratene muligheten til å legge til dine venner til å se en video på siden din. Men i motsetning til andre populære nettverk på klassekamerater vkontakte.ru videofilen er ikke lastet, men bare lagt en link til en fil razmeshennыy på andre ressurser. Men det kan være mulig å gå direkte fra nettstedet klassekamerater. Prosedyren for å legge til video er ikke så vanskelig, men skal man dømme etter antall forespørsler på internett type "hvordan å legge video klassekamerater" forårsaker vanskeligheter i et stort antall brukere.
Derfor har vi laget en kort guide med visuelle bilder av hvordan du legger til video klassekamerater.
 1.  For å starte, ta en titt på om video knappen klassekamerater, designet for rask innsetting, noe som kan se ut som
  Hvordan legge til video klassekamerater?
   eller så
  Hvordan legge til video klassekamerater?
  . Denne knappen forutsatt at alle videoer på populære nettsteder som smotri.ru, rutube.ru, kp.ru, cosmo.ru, aif.ru, vedomosti.ru og mange andre. Hvis knappen blir deretter lagt klassekamerater video er lett. Det er nok til å være zalohynenыm Online klassekamerater, klikk på knappen, legge inn en kommentar og så videoen vil automatisk gå inn i aktivitetsstrømmen, og det vil være i stand til å se alle vennene dine.
  Hvis denne knappen er ikke slik at slike populære video hosting tjenester som youtube.com, må du kopiere adressefeltet i nettleseren koblingen adressen til video ved å velge den med musa og trykk kopi, eller bruke hurtigtaster Ctrl + C på tastaturet for å raskt kopiering.
  Hvordan legge til video klassekamerater?

  Gå til odnoklassnyky.ru til siden din ved hjelp av ditt brukernavn og passord.
  Lim inn den kopierte adressen trykke Ctrl + V på tastaturet eller velge fra menyen for å sette inn i oransje boks på hjemmesiden til siden der står "Del nyheten. Last opp bilder. Publisere link. ".
  Hvordan legge til video klassekamerater?

  Når du setter inn en video-postadresse vil vises hvor du kan legge inn en kommentar hvis det er nødvendig. Deretter klikker du på knappen for å dele med venner, som ligger like nedenfor og videoen vil vises på tape aktivitet.
  Hvordan legge til video klassekamerater?

  Se videoene du har lastet ned i den form som det vil se de besøkende du fra "Andre" - "Lenker".
  Hvordan legge til video klassekamerater?

  Hvis du ønsker å legge til videoen, må du først laste det opp til en video hosting som youtube og deretter legge det til odnoklassnyky.ru for algoritmen ovenfor.
  Nå kan du enkelt dele sine favorittvideoer med sine venner og bekjente til klassekamerater.  
Hvordan bruke sminke?
 Makeup er en svært viktig del av utseendet av moderne jenter og kvinner som kan gjøre underverker hvis du vet hvordan du skal bruke sminke for ansiktet og hudtype. Modeller og kjendiser som ser på deg med deksler av glansede magasiner har nøyaktig de samme hudproblemer og mangler, som vanlige folk. De er den perfekte utseende av arbeidet er et resultat av profesjonelle makeup artister, makeup dyktig kamuflert riktig alle sine feil og slipper verdighet, fotografer, belysning og riktig eksponere korrekturlesere, ren alt i Photoshop, hvorfor kunne ikke kvitte seg med de foregående trinnene.
Du kan oppnå samme effekt selv om de lære å bruke sminke seg hjemme. Generelt, bruke sminke - er en kunst som innebærer overholdelse av visse regler og kommer med erfaring. Bare tilstedeværelsen av dyre kosmetikk kvalitet ikke garantere at etter sin søknad vil du se din beste. Du må vite hvordan du skal bruke sminke og bruke det akkurat slik at det bør brukes.
I tillegg må vi forstå at det finnes ulike typer make-up for ulike anledninger. Makeup bør se etter en mer nøytral enn gjør opp for en dato når du kan gjøre det mer utfordrende. En annen faktor som påvirker makeup er lys. Hvis du gjør daglig makeup, er det ønskelig å foretrekke rolige toner, som om kvelden, kan du bruke noe lysere. For alt dette, det første trinnet i hvordan å bruke sminke, vil ha et utvalg av farger.
Den nest viktigste vil være valg av vekt makeup. Hovedregelen her er: bør man fokusere på noe område av ansiktet du ønsker å velge særlig vekt eller bør ikke være i det hele tatt, hvis din makeup er utviklet for å fungere, eller forretningsmøte. Hvis du har vakre lepper, gjøre dem fokusere på å bruke leppestift lys farge. Hvis du ønsker å fokusere på øynene, bør leppene være malt i en nøytral farge.
 Riktig rekkefølge av sminke.
Praksisen ble utviklet etter generell sekvens av hvordan å bruke sminke som skal følges.
 1.  Ingen artist begynner å male et bilde av en skitten klut. Derfor er det viktig å rense ansiktet før du påfører makeup tonic for å bidra til å fjerne støv og skitt fra porene og fjerner glans.
  Bruke en fuktighetskrem. Dette vil bedre opprettholde påfølgende lag med sminke. Hvis huden din er fet i ansiktet ditt, uten å dempe lag, kosmetikk ligge flekker når den er tørr, korn.
  Camouflage concealer alle hud defekter. Kvise, lokal rødhet og arr ren concealer i hudfargen. Convex stor acne concealer en tone mørkere enn huden din og mørke sirkler concealer en tone lysere.
  Påfør foundation som jevner hudfargen og ansikt forbereder huden for makeup. Er grunnlaget for riktig og vakker makeup.
  Påfør pulver. Dette trinnet er også en viktig komponent av høy kvalitet ytelse sminke, fordi det gjør mer avanserte funksjoner, skjuler rynker, gir huden en fløyelsaktig tekstur.
  Deretter rødme som etterligner lys rød med forlegenhet. De er i all annen nødvendig omfang. Hvis blush vil slykom mye, du ser ut som en klovn i sirkuset. Hvis ikke er nok, vil vi ikke oppnå effekten som du har søkt.
  Leppestift på leppene og øyesminke. På dem vil bli diskutert mer nedenfor.
  Hvordan bruke sminke?

   Hvordan bruke sminke på øynene.
  Du trenger tre nyanser lysere nyanse, medium og mørk. Shadows høydepunkt Bruk på øvre øyelokk opp til øyenbrynene. Dette tillater deg å fremheve øynene dine. Fra midten av århundret ombrette øyenskygge gjelder medium skygge. Å dimme grensen, blande det med en børste. Som et siste steg, bruke en mørk skygge skygger tynn linje langs vippene. Shadows er merket på denne måten vil legge dybde og uttrykksfulle øyne sminke generelt.
  Bruke eyeliner eller flytende innløp, avhengig av dine personlige preferanser og erfaring for å tydelig markere linjen av øynene og visuelt forstørre dem.
  Makeup for øyne forbli ufullstendig uten å bruke mascara. Mascara vil legge lengde og volum til vippene, noe som gjør dem større og uttrykksfulle. Mascara kan brukes i flere lag med stor virkning, men hvert lag skal ha tid til å tørke før du påfører neste lag. Hvis du senker vippene lenge av natur, kan du gå til noen stylister glad for ikke å sette mascara på dem. Ellers vil du trenger å gjøre både øvre og nedre vippene.
   Hvordan bruke sminke på leppene.
  Hvis du ønsker at dine lepper er bedårende, gjøre et par enkle ting. Tørre, sprukne lepper - dårlig objekt makeup. Behandle dem før makeup fuktighetsgivende leppestift. Riktig leppe blyant omrisset av å øke eller redusere størrelsen av situasjonen. Velg en blyant som dlyzok på leppestift skygge som du søker. Når du otchertyly konturene av leppene, påfør leppestift på dem. Starte leppestift bevegelse fra midten av den øvre leppe i sine kanter. Deretter gjenta det samme på underleppen. Du kan bruke lipgloss som vil gjøre dem mer komplett. Behandler lepper er det endelige slaget hvor effektivt og riktig bruke sminke.
  Vi snakket bare om det grunnleggende om hvordan å bruke sminke. I fremtiden planlegger vi å fortsette serien av artikler om emnet der en mer detaljert titt på hver etappe makeup.  
Hvordan forbedre synet?
 Det antas at det menneskelige øye ikke er beregnet for de forhold som de anvendes på mennesker i den moderne verden. Fortrinnsrett bruk av nærliggende forlenget med kunstig lys dag, mange leser med små skrifter og unaturlig kontrast ført til at millioner av mennesker i verden har å bruke briller for å kompensere for svakhetene i sin visjon. Men enhver person odevsheho briller, før eller senere er det et ønske om å fjerne dem. Men for dette må han svare på spørsmålet om hvordan man kan forbedre visjon?
Poeng kan du ikke hjelpe. De er bare en krykke som kompenserer for synshemmede, men ikke fikse dem. I tillegg glassene gradvis disaccustoms øynene arbeide selvstendig, noe som gjør det vanskeligere alle senere forsøk på å gjenopprette visjon. Tross alt, som du vet, om noen funksjon i kroppen ikke er i bruk, da det gradvis atrophies. Dette kan bekrefte enhver mann som bærer briller for en lang tid. I de fleste tilfeller, når han begynte å bruke briller, linse makten de har gradvis økt, og følgelig visjon forverret.
Mer nylig var det ulike måter å synskorreksjon som bruker laser. Den mest trygg og effektiv i dag ansett эksymyr-laser synskorreksjon teknologi Lasik. Det er nesten smertefri og gir deg mulighet til å fikse noen alvorlige synshemming: nærsynthet til -15 dioptrier, langsynthet til 4 dioptrier og astigmatisme opptil 3 dioptrier. Essensen av denne operasjon er å skape en hornhinnen (kutt) i overflatelagene av øyeeplet diameter på 8 mm, videre omdannelse av hornhinnen i det midtre lag for å gi den form, som gir presis fokusering av strålene på netthinnen og påfølgende retur klaffen på plass og limes. Hele prosessen styres av en datamaskin for å oppnå høy nøyaktighet operasjonen, hvis parametrene beregnes for hver enkelt pasient. Ingen kutt, arr og sting etter operasjonen gjenstår.
Hvordan forbedre synet?

Men til tross for alle fremskritt av laser kirurgi er ganske lang liste med restriksjoner i form av absolutte og relative kontraindikasjoner som kan hindre operasjonen. Det er også en 5,6% sannsynlighet for postoperative komplikasjoner som kan være irreversible, som irreversibel og selve operasjonen. I tillegg, etter kirurgi kan rådes til å avstå fra visse aktiviteter som dykking til store dyp, fjellene stige til store høyder og noen andre kan forårsake svulmende av hornhinnen på steder dannelse av arrvev.
Det er derfor mange mennesker leter etter måter å forbedre synet uten kirurgi og uten briller. Og slik metode har vært brukt med hell i ganske lang tid. De kan få slike raske resultater, som i laser synskorreksjon, men de er naturlig og helt trygt.
 Hvordan forbedre visjon hjemme.
I forrige århundre en metode for hvordan du kan forbedre sin egen visjon, foreslo Dr. William Bates, som mente at alle synsproblemer begynne fra det øyeblikket når øynene begynner å anstrenge seg for å se noe. For å forbedre visjon, foreslo han ulike måter å oppnå avslapping og evne til å returnere øyet å se avslappet. Han ble løslatt boken "Bedre syn uten briller ved metoden for Bates 'kan du enkelt finne på Internett. Senere hans teori, ideer og praktiske metoder utviklet sin elev og etterfølger av Margaret Corbett, utgitt den manuelle "Hvordan kjøpe et godt syn uten briller." Metoder Bates hjulpet mange mennesker forbedre sin visjon, men de krever regularitet oppfyllelse og selvdisiplin, så enda flere folk for alltid skuffet i dem, som ikke kunne finne tid og ønske om å oppnå konkrete resultater.
 Hvordan forbedre visjon i nærsynthet.
Nærsynthet er den vanligste og synshemming er tap av evne til å se fjerne objekter klart. Grunnen til at det anses opphopning av øynene på nært hold arbeid på grunn av hva mistet evnen til å se fjerne objekter. Så hvis du legger merke til disse tåkesyn i seg selv, eller de har det i ganske lang tid, men du har fortsatt av ulike grunner måtte jobbe lange øyne på nært hold, deretter hver 30-45 minutter av pauser og gjøre følgende øvelser .
 1.  Gymnastikk for øynene. Innen 3-5 minutter, flytte synet av nære objekter, som for eksempel den øvre kant av skjermen, som brukes av de eksterne objekter i rommet eller til og med utendørs. Denne øvelsen vil hjelpe deg å avlaste belastningen på øynene som dukket opp fra en lang nøye gransking stedene.
   Nikk. For denne øvelsen nikker opp og ned, ser på taket fingrene på hendene. Denne øvelsen vil styrke nakkemuskulaturen og bedre blodsirkulasjon i hodet og seilte til øynene hennes.
   Øvelsene bedre syn.
   Palminh.
  Tittelen på denne øvelsen kommer fra det engelske ordet palme - palm. Denne metoden for avslapning er å redusere mentalt stress, og dermed øyet. Ventilere rommet litt før henrettelsen sin og ta noen dype åndedrag. Ta en komfortabel posisjon og dekke øynene dine. Kaste hånden slik at de dannet en omvendt brev V. engelsk Koble til hånd øynene dine. Prøv å slappe av. Forsyn deg med dette kan du nevne noen hyggelige hendelser i livet ditt, eller lyse bilder som klar erindring bare mulig i en perfekt avslapning.
   Blinker.
  Blinker er en naturlig funksjon riktig vane friske øyne og mykrootdыhom for dem. Databrukere sikkert lagt merke til at i det harde arbeidet begynner de å blinke sjeldnere. Når du merker spenningen i øynene, gjør en enkel øvelse. Begynne blinke i intervaller på 3-4 sekunder for et par minutter. Du vil føle deg avslappet i hans øyne.
   Octave.
  Stå i midten av langsiden av rommet ditt og se på den motsatte veggen. Mentalt trekke hennes åtte invertert og begynner å skli på det øynene dine i 1-2 minutter. Deretter gjenta denne øvelsen, snu blikket til den andre siden.
   Tilnærming.
  Denne øvelsen er flott og bыstrovыpolnymo. Sitte i en komfortabel posisjon. Bringe frem hånden komprimert i en knyttneve, men raspryamlennыm tommelen oppover, som om du skulle stoppe bilen på veien. Fokus på stortåen arm. Nå bringer fingeren uten å miste fokus på det før han kom nær til tuppen av nesen i en avstand på 5 cm. Så igjen, sakte trekke hånden, holde fokus på det. Gjør denne øvelsen for noen få minutter en gang om dagen. Denne øvelsen styrker øyet muskler og forbedrer evnen til med å fokusere på ulike avstander.
  Dessverre, moderne medisin og farmasi er mer opptatt av profitt, men ikke hvordan å gjøre folk friske. Laser øyeoperasjoner og produkter tjent milliarder av dollar fordi de aldri gi deg svaret på hvordan man kan forbedre synet alene. Du bør alltid se etter selv.  
Яндекс.Метрика