Hvordan lage et hjem for katter med hendene?
 Venter på påfyll i familien som en britisk katt forundret løsning av boliger problem i form av et hus for katter. Hva selges i butikker har ikke arrangert av ulike grunner, så vi lurte på hvordan å lage et hjem for katter med sine hender. Siden kohtetotochka ble kjøpt på forhånd som et eget fag, som et medlem av huset vi ikke har det, og besluttet å begrense seg et hus rundt. Gjort en beslutning om å bygge et ganske stort hus katt siden kjøpte i en alder av seks måneder.
Hvilke materialer vi trenger:
Brev kryssfiner tykkelse 12-15 mm minimumsstørrelse 100h120 se.
Møbeltrekk størrelse 80h150. Som begrunnelse var rund, bestemte vi oss for at vi pidihnit teppe pent mislykkes. Så vi bestemte oss for å bruke som møbeltrekk kunstig pels sy klær. Du kan også bruke stoff, som banket møbler.
Stoff for gardiner 100h200 se. Kreves for headliner, søyler og innpakning sy side.
Bambus persienner 50h150 cm størrelse for sideveggene.
Letter skumtykkelse på 30 mm og størrelsen 100x150 cm.
Et par derzhakov for hage raker eller spader, som vil bli produsert rack.
Braketter for bygge stifter, skruer, sandpapir, metall hjørne.
Hva er de nødvendige verktøy:
Electric.
Drill.
Bygge stiftemaskin.
Skrutrekker eller en stjerneskrutrekker.
Symaskin.
Dessverre, til ideen skrive en artikkel om hvordan å lage et hjem for katter med sine hender dukket opp allerede etter alt ble gjort. Fordi bilder hver scene der. Og i varmen av kokende operasjon, som tok ca 12 timer, det var ikke bilder. Men vi er alle i stor detalj beskrive og gi skjematiske tegninger og foto viser på slutten av det som ble resultatet.
Komme til byggingen av bygningen.
 1.  Cut deler til rammen. Elektrisk scrollsaw to sirkler med en diameter på 60 inches av kryssfiner. Dette vil være grunnlaget og tak av fremtiden huset. Å otchertyt sirkel diameter på skruen som brukes og blyant, sammenvevd stillaset 30 cm. Skru hevet i fremtiden midtsirkelen strukket fiskesnøre og blyant otcherchyvaly sirkel på kryssfiner.
  Etter å kutte ut begrunnelse ble gjort for inngangen arch. For å gjøre dette, kutte kryssfiner rektangel 35h40 centimeter og det vыpylen innspill i form av en bue. Vi også kutte hjørner på toppen av buen, men viste ytterligere samling, det er bedre å forlate, så du trenger ikke å oppfinne enn å lukke gapene dannet trekantet.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Skjær stengene på en bar lengde 40 cm. Det vil rack, tilkobling av basen og taket. I stabile bore hull for skru plate møbler (Konfirmater). I bunnen av taket og bore fire hull ligger på 90 grader i en sirkel.
  All Zashkuryvaem lite trestykke og flytte prosessen møbeltrekk.
   Sheathe detaljer. Med skum kutte to sirkler med en diameter på 60 cm. Fur møbeltrekk må kutte to sirkler med en diameter på 68-70 cm, den "ekstra" inches pidvorot og gå til baksiden av fjellet. Fra gardin stoffer og skjære ut en sirkel med en diameter på 66-67 centimeter. Vi otcherchyvaly spenner på alt dette, og brukte kuttet fra kryssfiner sirkel som maler.
  Når du er ferdig begynner stud gulvet. Vi konkluderer Møbeltapetsering pels med ansiktet ned på ham skum sirkel og sirkel på toppen av kryssfiner. Pidvernit sirkel pels, litt stramme den for å unngå folder og feste stropper med bygging stiftemaskin til kryssfiner. Hvis stifter er ikke inkludert i slutten, kan de deretter oppsummere hammer.
  Takpaneler og forhåndsfiksering på den andre siden av sin porternuyu stoff på denne måten. Så fester skruer (konfirmat) stativer og takpaneler pels stoff.
  På stativet sy og sette hetten på gardin stoffer. På en side skum kutte tre inches i størrelse og 3h5h40 3h7h40 centimeter. De trenger å opprettholde en rund form ved siden av huset obtyahyvanyy ferdige bambus persienner. På sidene av hvilke 7 inches høy, gjør saksen klipper 2x2 inches, som de er festet til den skrå overflate dannet på grunnlag komprimere skum pels. På skum støtfangere også sy hetten av gardin stoffer.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Foran buene og klippes ved hjelp av en kryssfiner mal skum. Det øverste punktet av buen bygging hjørne fest å fremme sin tilslutning til taket. Tight hennes pels møbeltrekk, fikse det på baksiden av bygningen stiftemaskin.
  Kutte bambus persienner bredde på 40 centimeter. Etter montering må kanskje kutte ham litt at de ville legge på å støtte rekkverket og gå videre til sluttmontering.
   Fremgangsmåten ifølge. Mellom alle innleggene bortsett fra de som vil danne innspill prymetыvaem grunnleggende side. Trekk sammen fire skruer (konfirmat) lavere base av den øvre, som er boltet rack. Sett innpakket inngang bue i sporet og fest det til tre poeng. De to nederste skruene til basen og den andre gjennom hjørnet av taket.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Prøv på bambus persienner på sideveggene, rotere dem i en sirkel og obpyrayuchys rack og sydd side. Om nødvendig, kutt høyde og endelig fikse knytte tilsvarende farge nylontråd til stenderverket. Huset som helhet er klar. Du kan dekorere den til din smak og invitere til innflyttings katt.
  Som et resultat vi får her er et fint hus.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Senere kom ideen om å lage flere fasiliteter her som en tilleggsgodtgjørelse for et hus som er veldig mye som vår kishechtsi.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Hun elsket ham veldig mye og virkelig lykkelig Cat sove i sin verktøylinje huset vыhruchyvayas sirkel i de mest utenkelige posisjoner som ofte er veldig morsomt.
  På Verktøylinjer huset nå ser slik ut.
  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Hvordan lage et hjem for katter med hendene?

  Vi håper at vår erfaring på spørsmålet om hvordan å lage et hjem for katter vil være nyttig for noen, og kjæledyret ditt vil finne sin egen stue.  
 Hvis du ønsker å drastisk endre utseendet og forkledning brunette med en platina blonde, eller vice versa, så før de bestemmer seg for slike desperate forsøk med håret hennes, er det ønskelig å presentere oss som en ny farge for å vurdere om det er nødvendig å gjøre det. Dette er hva vi skrev i artikkelen hvordan du velger hårfarge. Men hvis du har fantasi, ting er ikke viktig, det er ingen grunn til fortvilelse. Du kan komme til unnsetning datamodellering utseende. For å holde det til håret er det ikke nødvendig å betale penger og tilgang til spesialiserte studier. Du kan gjøre det selv hvis du vet hvordan du endrer hårfarge i Photoshop.
Dermed antar vi at Photoshop installert på datamaskinen. Uansett hvilken versjon det er, som alle operasjoner vi utfører basert på de grunnleggende funksjonene i Photoshop, som er til stede i alle sine versjoner. Vi brukte eksempler for Adobe Photoshop CS5. Dessuten må du ha lastet ned et bilde som du håndtere. Til å begynne, bør du vurdere en mer kompleks operasjon som den mest populære og forkledning brunette med en blondine. Deretter prøver å gjøre det motsatte.
 Hvordan endre hårfarge i Photoshop og forkledning brunette med en blondine.
 1.  Åpne bildet hvor vi vil endre fargen på håret. Dupliser laget ved å dobbeltklikke på bildet i et bilde av slottet.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Først må vi markere hår. Dette kan gjøres på forskjellige måter. Vi gjør dette for å redigere i "Quick Mask". For å gjøre dette, trykk på Q-tasten på tastaturet.
  Ta diameter børsten er å trykke den britiske pressen «B» på tastaturet. Børste modus velger du "Normal", opasitet og 100% press. Børste farge velges mørke. Sette nødvendige innstillingene høydepunkt hår i bildet. Merker du noen unødvendige malte området, kan du enkelt riktig farge pensel slått på lyset og ha Ifølge nettsteder.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Igjen trykk Q. Få tildeling av hele regionen med unntak av håret. Vi trenger å invertere utvalget som ble bevilget bare hår. Dette kan gjøres ved å trykke Ctrl + Shift + i.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Opprett en egen justering laget for hår, trykke Ctrl + J.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Vi fikk et utvalg av hår og gå videre til å redigere sin farge. For å gjøre dette, klikk på ikonet "opprette et nytt justeringslag eller fylle layer" og velg menypunktet "Levels". Hvis vi begynner å endre noe i vinduet, vil endringene gjelde for alle bildene. For å unngå dette må vi skape obtravochnuyu maske. For å gjøre dette, gå tilbake til lagene, trykker vi på Alt-tasten og sende markøren ned et nytt lag korreksjon. Det bør ta her er de skisserer.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?
   Deretter klikker på venstre museknapp til venstre for lag ned pilen vil nå endre vil gjelde for bilder kun hår.
  Justerer nivået skiftende grå og hvite glidebryteren til venstre, og dermed fremhever håret.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Når vi har oppnådd ønsket lyst hår i forrige trinn, har vi allerede nådd halvveis på spørsmålet om hvordan å male hårfarge i Photoshop og forkledning brunette med en blondine. Deretter vil du gi håret mer troverdig farge. For å gjøre dette, holder selektiv fargekorrigering gjennom kjent for oss fra forrige avsnitt obtravochnuyu maske. Som standard vidryyetsya vi red for redigering. Det må vi legge en blå tone til det maksimale, og å redusere til et minimum den gule og svarte. Deretter velger å redigere gul og sett om å sette aktuelt bilde. Neste må du jobbe med svart og kanskje med en nøytral farge.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Det er viktig å forstå at det kan være noen universell innstilling. De vil variere i henhold til hvert bilde og hårfarge og dette, forrige og neste avsnitt du må plukke dem selv ved visuelle opplevelser. Men du kan navigere deltatt i skjerm data.
  End transformasjon i blonde brunette kan også endre fargebalansen gjennom obtravochnuyu maske. Generelt oppgaven vi har håndtert, men du kan gi litt glans og fjerne små defekter.
  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

  Hvis noen steder i bildet dukket opp på grensen til håret fremhever områder, kan de fjernes med en børste, velge svart og utløser funksjonen "Brush" ved å trykke B. reduserer opasitet og press med om lag halvparten og justere problemområder. Skarpe grenser kan fjernes funksjonen "Blur".
  I prosessen med korrigering og farge konvertering fra brunette til blondine, kan du ha det gøy å prøve ulike eksotiske hårfarger: aubergine, lyse blå og grønne, røde og brune. Et trekk til neste trinn og fortelle en forkledning av en blond brunette. Jeg må si at det er enklere. Den første slike lag vil være "Equal" der grå og svart glidebryteren til høyre for å mørkne hår. Og på bånd under den hvite glidebryteren peredvynem venstre for å fjerne høydepunkter områder i bildet.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop og forkledning av en blond brunette.
  1.  Åpne bilde der vil vi endre hårfarge.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

   Velg håret i "Quick Mask" ved å trykke Q på tastaturet.
   Ta børsten diameter kaller det ved å trykke på B og høydepunkt hår.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

   Klikk Q og få tildeling hele området med unntak av håret. Vi trenger å invertere utvalget som ble bevilget bare hår. Gjøre det ved å trykke Ctrl + Shift + i.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

   Vi vil ikke komplisere livet ved hjelp av masker, som i forrige avsnitt, og vil umiddelbart gjelder tildeling av justeringslag. For å gjøre dette, klikk på ikonet "opprette et nytt justeringslag eller fylle layer" og velg menypunktet "Levels". I nivået skifte svart og grå glidebryteren mot høyre til akseptable verdier. Vårt objekt i bildet må skjule fra blondt til brunette. Du kan deretter opprette en ny justering laget for å justere fargen.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

   Justere farger kan skape et lag av fargebalanse og endre parameterne i forskjellige farger tonene for å gi en mer naturlig hårfarge.
   Hvordan endre hårfarge i Photoshop?

   Som du kan se, endre hårfarge i Photoshop og vurdere hvordan du kan nærme nye fargen er ganske enkel. Lykke til med endringer i utseendet.  
Яндекс.Метрика