Hvordan d yakshyty hardt vann?
 Vann økt stivhet i huset eller leiligheten bringer mange problemer, fra sin smak og etterbehandling problemer med ulike apparater og redskaper, som er varme dette vannet. For eksempel har noen produsenter av kjeler for hjem varmesystemer direkte anbefale mykne hardt vann også. Hva i slike tilfeller skal gjøre og hvordan å myke hardt vann?
Først av alt, la oss innse det, som representerer en hardt vann og nødvendigheten av sin innstrammingen. Kalt hardt vann med et høyt innhold av kalsium og magnesium. Grunnvann mettet med dem mens passerer gjennom kalkholdige bergarter. Selv om dette vannet og ikke skape noen problemer for helsen, men det gir en mye ubehag i hverdagen, for eksempel:
reduserer effektiviteten av vaskemidler og såper;
forkorter livet av klær, bryte den og forårsaker fargen du vil bruke når du vasker ulike formildende luft-opoloskyvately;
hardt vann dråper, tørking på et glass forlater hvitaktig sirkel;
ekkel hardt vann for vasking og bading;
vasket i hardt vann hår også blitt stiv, noe som eliminerer bruk av klimaanlegg;
i oppvarmede pan og varmeelementer i kontakt med hardt vann dannes over tid en tykk avskum.
Alle disse problemene har ulike teknologier vann oppmykning. Her er de mest populære.
 Magnetiske vann myknere. Forsikringen om produsenter som representerer en ikke-kjemisk metode for hvordan å myke tøff drikkevann. Å påvirke dem, de bruker magnetfeltet som genereres par magneter for å fjerne forskjellige urenheter, og kalsium- og magnesiumioner fra vann. Magnetene er utenfor vannrør. Effektiviteten av magnetiske mykner er tvilsomt. Det eneste stedet hvor de bare gi noen resultat - en kjeler. Som et resultat av avsetningen av de magnetiske felt rør er mer skjøre og lett fjernes.
 Dusjhodet. Utført i en rekke vedlegg nakruchyvaemmыh umiddelbart før dusj. Ifølge reklame mette vannet med vitamin C, fjerne rester av klor, krydres og myke opp vann. Hvis du leser de beskrevne funksjoner dusj dyser nærmere, finner du absolutt fantastisk egenskaper, ved en forsikring om at de har produsentene. Mest som reduserer vannforbruket med 50% på grunn av lavere sprøyting og økt hastighet og vanntrykk 15 ganger. Basert på tidligere uttalelser, kan vi konkludere med at denne enheten klassen ikke vil hjelpe, men gjør ikke vondt og er fokusert på naiv og lett overbevist kjøperen.
 Mugger vann filtre. Det er en beholder i en krukke hvor filterelementet er utformet som en utskiftbar patron. Han er en av de enkleste og billigste måte med vann. I praksis vil imidlertid denne fremgangsmåten er billig bare ved tidspunktet for første anskaffelse filter. Da blir du nødt til å jevne mellomrom å endre variabelen patron filter for effektiv drift. Å myke opp vannet som brukes kardrydzhy med aktivt kull.
 Ion exchange vann myknere.
Hardt vann er kjent, kan føre til funksjonsfeil vaskemaskin og oppvaskmaskin. Derfor anbefales det å myke opp vann med for å lykkes takle ionebytte myknere. Enheter av denne type består av to tanker. En spesiell ionebytteharpiks og den andre med saltvann. Vann først passerer gjennom en tank av harpiks hvori harpiks ioner reagerer med kalsium- og magnesiumsalter og fjerne dem. Da vannet passerer fra reservoaret saltvann, uten kalsium- og magnesiumioner er erstattet av natriumioner. Dermed av magnetisk utveksling myknet vann hardhet.
 Omvendt osmose. Det er den sikreste måten hvordan myahchyt hardt vann. Grunnlaget for denne metoden bruker egenskapen hvor vann føres gjennom en semipermeabel membran fra en mer konsentrert løsning i mindre konsentrert som følge av påvirkning av trykkforskjellen overskrider både osmotiske løsninger, forsinkelser oppløste urenheter i den. Kvaliteten av avsaltet vann på denne måten er svært høy og nær den spesielt rent vann. Men den største ulempen med denne teknologien er at den fjerner en skadelige urenheter fra vannet, og nyttig.
 Formildende salt. Ved hjelp av formildende salt er et must for mange oppvaskmaskin. Det skalerer ikke byttet oppvaskmaskin og kommer i form av spesielle tabletter. Antall tabletter brukes avhenger av hardheten på vannet og mange oppvaskmaskiner med integrert LED, podskazыvayuschyy når du legger til salt.
 Termiske metoder. Basert på oppvarming, destillasjon eller frysing vann og deres ulike kombinasjoner.
Den ultimate måten å løse spørsmålet om hvordan å myke hardt vann vil avhenge av dine økonomiske evner og behov i renset vann. Drikke rent og "levende" vann og være alltid sunt!  
Hvordan velge et webkamera?
 Webcam har lenge vært en fin måte kommunikasjons folk på store avstander. Ved å koble enheten til datamaskinen, kan du relativt billig kommunisere med sine slektninger og venner som bor i et hjørne av verden, og ikke bare høre, men også se dem. Web-kameraer har blitt brukt ikke bare i underholdning, men også i virksomhet som et middel for videokonferanser. Et annet program er organiseringen av videoovervåking på ulike objekter i sanntid. Hvordan velge et webkamera i jobben din?
For å besvare dette spørsmålet må du bestemme på fremtiden budsjett oppkjøp og studere egenskapene til web-kameraer, som vil avhenge av ditt valg.
 Tillatelse. Målt i mehapykseyah. Som å velge kameraet er ganske viktig, men bare bestemmer kvaliteten på kamerainnstilling. De fleste enheter har en oppløsning på 320x240 og 640x480 webkamera og høy oppløsning til 1280x720 piksler. Jo høyere oppløsning, jo klarere bildet vil være å gi kameraet. Men for de fleste oppgaver godt nok tillatelse på 640x480 piksler.
 Bildefrekvensen per sekund. Hvis du trenger å velge et webkamera for Skype, så ta hensyn til denne parameteren. Den har engelsk betegnelse FPS. Hvis dette tallet er lavere, vil bildet gå i spruter. For å få jevn video, bør dette tallet være over tretti bilder per sekund. Men vi må nevne at hvis du har en treg Internett, får glatt bildet fortsatt ikke vil fungere.
 Følsomhet matrise. De fleste web-kameraer kan ikke brukes i dårlige lysforhold. Men det er fullt mulig å bestemme seg for å installere ekstra lyskilde datamaskin. Dreven belysning vil også forstyrre den normale driften av mobilen i motsetning til kameraer de har ingen membran.
 Linse og fokus. Et annet viktig punkt er hvordan du velger en web cam. Glass objektivet er bedre plast, som vil gi et klarere bilde, men kostnadene vil bli høyere. De fleste web-kameraer har en fast brennvidde, men det finnes modeller med manuell kontroll av fokus og gadgets AF (referert til som AF), som er den mest praktisk. Hvis du planlegger en linse for å fange stor gruppe mennesker på samme tid, må du ta hensyn til enheter med vidvinkeldekning som kan nå opp til 76 grader.
 Støtte plattformer. Her er alt standard. Enhver kjøpt webcam din er PC-kompatibel som standard. Hvis en bruker Mac, må du huske å sjekke kompatibiliteten av både kameraet og programvaren med operativsystemet.
Hvis du allerede har et digitalt kamera, og deretter utforske dens muligheter, som noen modeller har en spesiell funksjon som lar deg bruke det som et webkamera.
 Grensesnitt. De fleste webkameraer koblet til PCen via en ledig USB-kontakt. Det er ønskelig at det skal være USB 2.0 standard for å gi den nødvendige datahastighet. Noen web-kamera med en trådløs tilkobling via en spesiell adapter i USB-kontakten og brukes for bildeoverføring Wi-Fi-nettverk eller Bluetooth.
 Type matrise. Når du bestemmer hvordan du skal velge en god web-kamera, se etter teknologien til å produsere matrise. Matrix web-kameraer laget av teknologi CMOS eller CCD. Preferanse bør gis CCD matrise, som de gir bedre bildekvalitet.
 Videoeffekter. Mange web-kameraer har programvare som lar deg lage kommunikasjon under ulike visuelle effekter som morsomme skjermsparere, tekster, animasjoner og andre nyttige funksjoner. De er sikkert ikke nødvendig, men gjør kommunikasjonen mer moro.
Hvordan velge et webkamera?

 Festene. Kameraer utstedt eller en separat enhet som er installert på skrivebordet, eller beregnet for montering på en dataskjerm. Etter vårt syn festet på skjermen predpochtelney fordi de ikke tar opp ekstra plass og gir et riktig perspektiv når du arbeider med noen.
 Innebygd mikrofon. De har nå nesten alle modeller webkameraer. Dette er praktisk fordi det ikke er behov for å koble andre enheter til datamaskinen. Den eneste innvendingen er at kvaliteten på lyden er ganske middelmådig, som gjeldende billig mikrofoner.
 Funksjonsovervåking (overvåking). Webkameraer blir stadig mer brukt for overvåkningssystemer. Ved å koble kameraet til datamaskinen din slik at du kan komme til sporing nettsted overvåking, tar opp bilder til disk, eller en enkel visuell observasjon med bilde på skjermen. I en relativt liten penge kostnadene kan derfor arrangere heller kvalitative observasjoner. Den eneste betydelige ulempe med et slikt system - en begrensning på lengden av USB-kabel, som ikke kan overstige 5 meter.
Til tross for at webkameraet på markedet av datatilbehør eller noe, men i de siste årene har økt sin kvalitet ved å øke oppløsning og lysfølsomhet. En viktig faktor i sin popularisering var også sterke sank prisene i disse årene.
Vi håper at vi med denne artikkelen du fikk en idé om hvilke egenskaper webkamera for deg er avgjørende og kan sømløst velge en passende enhet.  
Яндекс.Метрика