Alle var å ta bilder om natten med blits kjent uheldig virkning på det ferdige bildet som røde øyne. Det er uheldig når en vampyr øyne er lukket for øvrig bilder. Som du vet, oppstår røde øyne fordi det reflekterte lyset flash fra netthinnen i øyet. I filmkameraer med dette fenomenet fortsatt kjempet spesiell serie av tidligere utbrudd av noe elev zvuzhuvavsya deretter fulgte den viktigste. Som et resultat, gjennom den trange merket reflektert svært lite lys og nesten ingen chervonily øyne. Med overgangen til digitale bilder ikke lenger trenger dette siden før du skriver ut bilder kan bearbeides i Photoshop og fjerne alle synlige defekter.
Det er minst tre måter hvordan å fjerne røde øyne i Photoshop. Vurdere dem i rekkefølge av økende kompleksitet.
 En måte.
Den enkleste, raskeste og mest effektive i de fleste tilfeller. Åpne bildet i Photoshop, som vil fjerne røde øyne. Som et illustrerende eksempel, vil vi bruke nettopp en slik et vakkert bilde av en jente som bortskjemt liten rød elever.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Zoom bilde. Ta en spesialdesignet verktøy som kalles "Red Eye".
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Deretter la ned markøren til et kors med et øye til bunnen av den røde pupillen og gjøre venstre museklikk. Programmet bestemmer grensene ikonet og fyll i sin naturlige farge.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Deretter må du gjøre samme operasjon på det andre øyet. Dermed er alle justeringer bare tre klikk. Men veldig ofte er det tilfeller der en innebygd "Red Eye" for å takle Justering er ikke helt vellykket. I disse tilfellene kan hjelpe andre måter.
 2-veis.
Er å bruke funksjonen "Burn", som er i en gruppe med verktøy "Light" og "SpongeBob".
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

I økt til en praktisk størrelse for å arbeide med elever er på jakt etter bilder zatemnytelya børste diameter som tilsvarer diameteren på pupillen. De beste resultater oppnås ved å anvende en børste med harde kanter. Innstillingene varierer dimming sett mellomtoner, og eksponering til makten Felger 100 prosent.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Deretter stanytes nøyaktig til eleven og klikker på venstre museknapp mange ganger, tilslører den røde pupillen til en akseptabel verdi. Det viktigste er ikke å overdrive det, for ikke å skjule fakkel punkt foran midten av elevene, noe som gjør dem unaturlig i utseende. Som et resultat, har vi her er et fint resultat.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

 3 Way.
Og den siste måten å fjerne røde øyne i Photoshop, krever litt mer action og kunnskap om programmet. I et åpent bildene gjør kopiere bakgrunnslaget dobbeltklikke på venstre museknapp på bildet av slottet.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Må være et duplikat lag som kalles "Layer 0".
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Deretter oppretter du en ny justering laget ved å klikke på ikonet skape et bakgrunnslag.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Som hoved sett svart farge # 000000. Zoome til lett å jobbe med elever. Ta en børste (Brush) med harde kanter tilsvarende diameter størrelse rød elev i bildet. Zakrashyvaete elev i begge øynene sorte sirkler.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Deretter klikker vi på korrigerende laget "Layer 1" høyreklikkmenyen og velg "Blending Options" og klikk OK. I innstillingene velge en blandingsmodus "Saturation".
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Får ganske godt resultat.
Hvordan fjerne røde øyne i Photoshop?

Vurdere andre måter ingen spesiell betydning, ettersom de vil skiller seg bare i detalj fra den tredje metoden. For eksempel kan du mer nøyaktig identifisere eleven, ved hjelp av instrumentet raskt og har fortsatt maleri pensel.
Artikkelen er hvordan du kan endre hårfarge i Photoshop har vi allerede snakket om dette utrolig kraftig photo editor, og nå vurdert en annen nyttig program. I fremtiden, lover vi å fortsette å bli kjent med de mest populære funksjonene i Photoshop. Lykke til dere bilder!  
Hvordan å gå ned i vekt etter fødselen?
 Når alt er over, baby og mor kom hjem trygt og livet begynner å bryte seg inn i en ny, men kjent blir mainstream, gleden av morskap vanligvis festet og dukket urolig mage som ikke går, og alle andre steder betydelig utvidet. Et plagg som graviditet var bare rett, bare sprengning i skjøtene. Unødvendig å si, jeg ønsker å gå ned i vekt etter fødselen som mulig. Men hindringene for dette settet.
Først strukket magemusklene ikke ønsker å synke så raskt som vi ønsker. I tillegg, umiddelbart etter fødselen begynte viktig periode i en kvinnes liv - fôring.
Ofte voksne slektninger legge press på ung mor, noe som fører henne "spise for to", men likevel solid, høy-kalori mat, sier de, for å ha nok melk og det var "tom" - lite fett. Faktisk, for å sikre normal amming, svært vanlig mat. Og det er viktig at maten min mor deltok vitaminer og mineraler for riktig ernæring av barnet, ikke overflødig fett.
Hvordan å gå ned i vekt etter fødselen med dette settet med uheldige omstendigheter? Oppgaven er helt mulig. Videre, i ammende kvinner er dette alt mulig: i amming snart redusert livmor og pounds gå raskere, selvfølgelig, hvis de ikke støtter en overflod av mat meieriprodukter. Forøvrig har mengden av brystmelk drukket melk ingen virkning. Bør amme så lenge som mulig, er det svært nyttig for ham og for moren.
Mens grubler hvordan å gå ned i vekt etter fødselen, den første tingen å ryddig regimet og kosthold. Det er ikke trygt å diett ved amming i alle fall umulig. Men utelukker smør og søt mat mulig og nødvendig, barnet fra henne noe godt.
Mesteparten av kroppen din er i behov av protein, jern og kalsium. Så du ønsker å inkludere i kosten av kokt fisk og kjøtt, ulike korn og grønnsaker, potetmos, magre meieriprodukter, frukt og grønnsaker. Du må også drikke rikelig med væske: vann, juice, saft.
Ikke hopp over måltider, spesielt frokost. Det er bedre å spise 5-6 ganger om dagen, men langsomt. I 3-4 timer før leggetid er ikke verdt det. Generelt, kroppen bryter ned fett beste under søvn, så kuttet dyrebare timer med hvile kan ikke i alle fall. Mangel på søvn fører til metabolske forstyrrelser som resulterer blir overvektig. Dersom barnet våkner ofte om natten, se etter muligheten til å sove et par timer på ettermiddagen med ham. En vare-vask rengjøring instruere noen hjemmefra.
Trening er heller ikke så enkelt: tid for deg selv nå mye mindre. Og fra den konstante bekymringer, manglende evne til å sove fullt magre tider slik utmattelse som ikke er til å trene.
Men bestemmer hvordan du skal gå ned i vekt raskt etter fødselen, ikke kan glemme din fitness. Utfordringen er ikke bare å gå ned i vekt, men å finne en god form. Det bør nevne: to måneder etter vaginal fødsel og tre - etter keisersnitt alvorlig om fysisk aktivitet bør glemme, kan det forårsake skade.
Men selv i løpet av denne tiden kan føre ganske stillesittende liv. For eksempel, når han går med barnevogn på gaten, ikke å sitte på benken. Det er bedre å vie denne gangen går - så fort, så sakte. Det er stor strammer musklene i bein og lår.
Når farlige måneder igjen, og du kan starte intensiv trening - registrere deg for en treningsklubb, treningsstudio eller svømmebasseng. Forresten, vil trening ikke bare slå deg ønsket form, men også forhindre slik ubehagelig lidelse som postpartum depresjon, eller i det minste hjelpe henne å takle.
Å miste vekt raskt etter fødselen, ikke begrense trene i treningsstudioet. Å være hjemme med babyen - slå musikken prytantsovыvayte lage mat. Når utstedt ledig tid, kan du riste pressen - det vil alle være for din figur.
En stor hjelp i tilfelle av vekttap vil massasje og spesielle spa-behandlinger. Hvis det er den minste mulighet - Ta en glede. Alle disse manipulasjoner vil hjelpe deg til å slappe av fra stresset og bli kvitt ekstra pounds, inches, og forbedre hudens elastisitet.
Det er viktig ikke bare for å slippe pounds, men samtidig holde en positiv holdning. Ikke bekymre deg, spesielt på grunn av ekstra inches i midjen, jo mer du vet hvordan du kan gå ned i vekt etter fødsel. Tross alt, de fleste kvinner ganske naturlig og raskt komme i form på grunn av svært kort tid etter fødselen av barnet. For noen vil det ta litt lenger tid, noen litt mindre, men i de fleste tilfeller innen seks til tolv måneder alt faller på plass.
Hvis den ikke gjør det, eller kanskje vice versa - vekten fortsetter å øke, bør det ikke oppfatter behovet for å sitte på en streng diett, men som en grunn til å slå til en endokrinolog.  
Яндекс.Метрика