I hverdagen, folk, når de blir konfrontert med noen pålitelig uvanlig bundet knute, effektivt og kompetent si at han knyttet knute havet. Faktisk, marine enheter er det flere hundre, og spesialiserte leksika kan finne beskrivelser med illustrasjoner tusenvis av noder. Slikt mangfold kan ikke mye overraskende, gitt at selv den enkleste av marine uzelov - rett, kan knyttes på tre forskjellige måter og sluppet løs to.
Med forskjellige noder person har til ansikt gjennom hele livet. Knytte lissene, innbinding to tau, knytte den knuten på en tråd ikke gjøre uten knop. Men det er menneskelig aktivitet, der styrken av knyttede vil avhenge ikke bare sparer podnymaemoho eller fast last, men menneskeliv. Blant dem kan vi i det minste identifisere bygningen, klatring, fotturer. Så selv om du aldri har tenkt å gå til sjøen på et skip og master rigging fall vil livet aldri bli overflødig å vite hvordan å knytte en eller annen populær marine enhet, arten og omfanget av disse har blitt gransket for år i tjeneste seilere.
 Direkte node. Ifølge historiske referanser, ble det brukt av de gamle egypterne flere tusen år f.Kr.. Node ser ut som to sammenflettede looper. Hans bruk av denne type knutepunkter finner ofte et tau bindende likevektstykkelsen. Under påvirkning av betydelige laster noden strammes for mye, noe som gjør det praktisk talt umulig å løse det. Etter å løse for direkte node å anvende den samme styrken som han var treg. For å unngå alvorlige forsinkelser i midten av noden er innsatt trekile.
Som leder yazaty marine knute?

 Åtte. Refererer til en type av klassiske knop. Brukes som en stor stopper som fremmer pålitelig ligaen enden av tauet. For eksempel, i hverdagen mekanisering brukes for å feste en trehåndtak enden av tauet startsnoren. Selv under betydelig belastning node av denne typen skader ikke tauet strammet henne ikke "død" er lett løses.
Som leder yazaty marine knute?

 Flat node. Dens viktigste formål - bindende tau av varierende tykkelse. Med fire par av skjæringer tau som node vil gi dem en sikker forbindelse vil være "død" inhalerer, vil ikke gli på tauet og ødelegge det gir jevn fordeling av belastningen på grunn av mangel på sterke knekk. Men alle disse fantastiske egenskaper vises kun hvis noden er bundet riktig. Et lite avvik fra ordningen båndene vil føre til det faktum at dette området vil bli upålitelig og helt mister sine mange fordeler. Derfor erfarne seilere binder sterkt til noden når den lagrede mønster, unngå selv den minste avvik fra den.
Som leder yazaty marine knute?

 Knivstikking node. Det blir ofte brukt for å koble sammen to kabler med stor diameter, fremstilt av syntetiske materialer ikke, og er ansett som den beste for dette formål. Å knytte det nødvendig å gjøre chassiset hale tau i en figur "8" på toppen av de innfødte. Deretter høyttalerchassis halen til å presse gjennom løkken, som passerer under den nedre delen åtte og komme opp på toppen av den andre enden av tauet som krysser det første tauet. Da den andre chassis hale tau starte ved roten av den første aksel tau og også bringe den i åtte loop. Knute bundet anses riktig hvis du kjører sent tau ute i forskjellige retninger. Denne enheten er kompakt nok, og for å løse det man trenger for å løsne en av den ytre sløyfe.
Som leder yazaty marine knute?

Som leder yazaty marine knute?

 Flamsk loop. Dette åtte sløyfe knute bundet med tau brettet to ganger. Sløyfen kan brukes til å henge ulike belastninger på tauene av varierende tykkelse. Nesten ikke svekker bruddstyrke av tauet.
Som leder yazaty marine knute?

 Flamsk knute. En annen gammel knute. I kjernen er allerede kjent knute-åtte, bare to forskjellige ender knyttede tau. Å knytte det på den ene siden av tauet er vanlig åtte knop. Da den motsatte ende av snoren for å navigere mot den andre enden vervky innført og gjenta deres første åtte halen. Stram knute. Dette nettstedet skli ikke engang på fiske hyssing og samtidig, blir for stramt ikke ødelegge den.
Som leder yazaty marine knute?

Som leder yazaty marine knute?

 Løkke. For hundre år siden uten denne noden i maritime saker var umulig noen rigging løfting av lange gjenstander. Og nå å løfte last lang multi-runde delen kan gjøre uten spesielle enheter, sikre den en løkke stål kabel eller tau fra plantematerialer. For dette trenger du en liten løkke til å skifte frakt fra sentrum og etter stramme løkka sette den samme distansen i motsatt retning fra sentrum, hvor to tie polushtыka.
Som leder yazaty marine knute?

 Forsinkelser løkke. Denne type node er også kalt "vyselnoho." Til tross for dystre mellomnavn og omfang, har dette området mye nyttig arbeid utført i sjømenn. Med seg på tauene fast midlertidig oppholder seg i vannet eller ved kysten av fag. Det er også brukt til å utezhelenyya en av kantene av tauet. Dersom graden av knutepunktet var ikke nok, at han i tillegg smachyvalsya vann. Til ut noden opprettet to like store sløyfer. Da tauet sløyfene mellom obkruchuyutsya viser seg da den ekstreme enden av tauet passere gjennom en løkke rettet mot et radikal av tauet og fastklemt tett, trekke det ikke glidende trådsløyfe. En variant av dette nettstedet er brukt av turister og klatrere for reeling i tauet kompakt bay.
Som leder yazaty marine knute?

Som leder yazaty marine knute?

 Bulin (konge node). I tillegg til den direkte node regnes som en av de eldste. Navnet kommer fra den selvtitulerte engelske ordet for havutsikt gear. Til tross for den stygge utseendet på denne enheten kan rette betraktes som "kongen av knop" takket være de mange positive kvaliteter. Noen ganger maritim terminologi som node kalles også besedochnыm, i sin søknad om garters paviljonger - spesielle bord som sjømenn stige ombord for ulike arbeider. Han hadde ikke mye forsinket, ikke redusere styrken av tau, tauet ikke sklir, har ingen tendens til å samorazvyazыvanyyu, men svært lett løses hvis nødvendig hender.
Som leder yazaty marine knute?

 Portugisisk Bulin. I sin kjerne er en vanlig Bulin, har bare en ekstra sløyfe. Den kan brukes, for eksempel for å løfte immobilisert seiler. I dette området sløyfe passere såret etappe, og den radikale enden av tauet er festet i armhulen nodetypen polushtыk. Med en slik Strapping offeret ingen sjanse til å falle ut av bindingen.
Som leder yazaty marine knute?

 Båtsmannsknop. Du kan bare si at denne enheten med en bue som lett zavyazhe enhver person, minst én gang i sitt liv iført sko med snøring. I maritime saker gjennom dette nettstedet festet lerretet dekker livbåter, vinsjer og annet utstyr på åpent dekk.
Som leder yazaty marine knute?

 Falovыy node. I seilskutetiden gjennom hans utstyr festet, løfter verftet seil. Den tilhører den kategorien av pålitelige marine enheter, og derfor kan tas til de "armer" og overland liv.
Som leder yazaty marine knute?

 En enkel bajonett med to shlahamy. En av de varianter av konvensjonell bajonett. Den eneste forskjellen er den ytterligere utvikling som øker styrken av knutepunktet i høy friksjon og vekslende belastninger.
Som leder yazaty marine knute?

 Fiske bajonett. De brukes når du trenger å fikse noe var veldig pålitelig og dermed lett å løse node. Noden også kalt anker, som brukes for å feste ankere for rim eller klipp. Godt egnet for alle programmer som krever en pålitelig forbindelse med sterk trekkraft belastning.
Som leder yazaty marine knute?

Dermed vi undersøkt omfanget av noder kan lett flyttes til et normalt menneske hverdagen, og svaret på spørsmålet hvordan å knytte knute havet opphører å være mystisk.  
Яндекс.Метрика