Hvordan lære å lage mat?
 Kanskje du har hørt at matlaging krever et spesielt talent, og hvis det er ikke - det er bedre å ikke ta den bortkastet ingen overføring produkter. Hørt og tror? Og siden din viktigste kulinariske prestasjon var ravioli, som ikke kunne kjøres bort eller peretravytysya og ble dermed tilstrekkelig posolenы? Så sikker. Alle, absolutt alle i stand til å lære å lage mat også. Så, uten å kaste bort tid på tom tvil begynne å lære. Noen enkle svar på spørsmålet "hvordan å lære å lage mat? "- Foran deg.
 1.  Den første og viktigste regelen - prosessen skal være morsomt. Ikke la matlaging bli en rutine og kjedelig. Matlaging behov for inspirasjon, så resultatet vil være hensiktsmessig. Forresten, stemningen i kokk på den tiden da de oppretter sin middag, overføres alle som spiser lunsj etter dette. Så det er bedre å ikke begynne å lage mat, være ute av slag.
  Å forberede var kjedelig trening, du forestille deg at du for eksempel, heksa som kokker en spesiell potion, maske det under normal diett, eller noe annet - inkluderer fantasy. Sett din favorittmusikk prytantsovыvayte, kulynarnychat - en veldig spennende opplevelse.
  Det neste skritt vil være organiseringen av arbeidsplassen. Når du har lurt på hvordan du kan lære å lage mat, er det mistanke om at nå skal du gjøre det ofte bare spørsmålet - hvorfor? De gamle stekepanne svidd gryter og kniver vil kjedelig dårlige assistenter. Men en liten food prosessor og tykkveggede retter sammen med nonstick stekepanne nye er enda nødvendig.
  Hvordan lære å lage mat?
   Nå la oss bestemme hvilke parabolen vil begynne å lage. Selvfølgelig ønsker jeg å bare lære å bake kaker stablet eller utstoppede gjedde. Men det ville være bedre å la for senere. La supper er svært enkel. Forresten, internett i dag kan du finne utrolig mange enkle oppskrifter. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er å forberede noen måltider. Spesielt salater, start med dem hvis du raskt vil lære å lage mat. Når osvoyitesya med enkle retter, vil flytte på være mye enklere. Tross alt, det viktigste formålet med dine første kulinariske eksperimenter - forstå at å lære å lage mat - det er mulig. Og før du forventer og flere nye suksesser.
  En av hemmelighetene til velsmakende retter - og gode kvalitetsprodukter. Enig, det er vanskelig å gjøre noe uspiselig med deilige ingredienser. Så når du handler, velger kun det beste. Arts utrolig kokk parabolen "ut av ingenting", vil du lære senere. Og ikke glem: alle produktene før matlaging bør vaskes.
  Vil ikke gå. Sette mat på tallerkenen og gå gjøre andre ting er neppe en god idé. Maten er så konstituert, bør bevege seg bort fra det for lenge, og det begynner å kjøre, brent - generelt oppfører seg feil. Så på tidspunktet for forberedelse, finne noen ting på kjøkkenet og bo der. Det er også viktig å holde styr på hvor mye du skal steke kjøtt som ovnsstekte grønnsaker. Velge oppskrifter med detaljerte instruksjoner og følge dem strengt.
  Ikke vær redd for å eksperimentere. Hvis du er bak et dusin selvlagde måltider fra middag, kan du begynne å legge oppskrifter til noe. Hvordan ellers vil den lyse din signatur parabolen? Tross alt, er interessert i hvordan du kan lære å lage mat, er du ikke kommer til livstid bare følge andres oppskrifter.
  Bruke krydder. Sett med krydder for enhver smak og enhver anledning selges i store mengder, og en klype pepper er i stand til å gi en fantastisk smak av en annen rett. Ved hjelp av dem lett - i hvert krydderblanding vanligvis skrevet for henne måltider som bør brukes. Ikke bare de som bruker smaksforsterkere. De er svært skadelig og føre til fedme. La en slik "mat hjemme" er fortsatt på TV, ikke legg den i fatet - deres seg. Det er vår oppgave å lære å tilberede ikke bare velsmakende, men også sunn mat.
  Ikke mindre viktig enn å lære å lage mat, lære mer og til å presentere det vakkert. Utsøkt navn, vakkert dekorerte bord, "blader" med dill, "blomster" av grønnsaker - og nå enkel, generelt, ser den rett som en kulinarisk mesterverk. Great!
  Hvordan lære å lage mat?
   Ofte spørsmålet "hvordan å lære å lage mat" vises i jentene en grunn. Dette skjer vanligvis med fremveksten av livet, spesielt menn, som ønsker velsmakende feed. Hvis det er tilfelle, er det et lite triks. Bare vet at han elsker. Hvis din ung mann nyter grillet kjøtt, vil selv verdens mest deilig salat overbevise den til dine kulinariske ferdigheter (med mindre, selvfølgelig, er ikke å pynte saftig kotelett). Hvis han hater siden barndommen blåskjell, neppe setter pris på sjømat, bakt med ost. Det er enkelt - ta en titt, han bestilte en kafé eller restaurant og lære hvordan du koker det. To eller tre retter - og du er den beste kokk i verden!
  Veier til menneskenes hjerter er de mest intrikate og kanskje våre besteforeldre overdrevet betydningen av magen i et forhold. Men evnen til å fremstille aldri være overflødig. Og viktigst av alt, det er så enkelt og med morsomt.
  Sist men viktig. Starte nå. Du kan lese anbefalingene hundrevis og tusenvis av oppskrifter, men å lære å lage mat godt kan du bare stadig øve.  
Hvordan du rengjør gull hjemme?
 Gull smykker alltid tiltrukket og vinket først og fremst for sin unike glans. Rent gull ikke anløpe, men kan forurense fet sekret fra huden vår som deretter pinne støv og all den slags spoils meste gull smykker. Men heldigvis for gull er lett å vedlikeholde. Vi må ha grunnleggende informasjon om hvordan du rengjør gull hjemme og utføre noen enkle trinn for å raskt slå din smykker opprinnelige utseende.
Som vi kjenner fra skolen kjemi, er gull inert kjemisk element, som er dannet på overflaten av en tynn og jevn oksydfilm. Det er på grunn av denne unike eiendommen, og det ble kjent som edelt metall som avgir attraktiv gyllen glød. Men det har en stor ulempe. Det er veldig myk. Derfor er det brukt i smykker er ikke ren, men gjør basert på ulike legeringer med andre metaller som oppnår akseptabel holdbarhet. Fordi oksidasjon av metaller og gull kan blekne. Det ville synes sterkere, jo lavere renhet av gull produkter, noe som betyr en lavere gullinnholdet i legeringen og andre metaller høyere. For den mest populære 583 sample betyr at ett gram legering, som gjorde smykker inneholder 583% rent gull, og resten er kobber og sølv til å gi forskjellige gullfarger.
 Hvordan du rengjør gull hjemme.
Avhengig av graden og arten av forurensning rengjøring kan utføres i tre trinn. Vanligvis nok først, men for en dypere rengjøring kan kreve andre og tredje.
 Den første fasen.
Soaking og påfølgende vask i såpevann eller sjampo. Hell i små retter egnet kjøkkenutstyr 50-70 ml sjampo. "Sug etter noen timer i sjampo smykker du ønsker å rengjøre. Deretter fjerne dem og gni med en myk tannbørste, børste øyenbryn eller annen egnet børste for å fjerne skitt fra vanskelig tilgjengelige steder. Skyll dem i varmt rent vann for å fjerne skitt og sjampo med dekorasjoner. If'll vaske i rennende vann, sørg for å stenge tappepluggen nakken til dekorasjoner ikke faller inn i avløpsrør. Etter skylling blot eventuelle gjenværende fuktighet med en myk pusseklut og la dem dosohnut stund.
Hvordan du rengjør gull hjemme?

 Den andre fasen.
Ligger i kjemisk rensing smykker. For ham, vil du trenge ammoniakk løsning, som du kan kjøpe på apotek. Hell blandingen i en egnet beholder og dyppe den i gull smykker i 1-2 timer. Ammoniakk trer i reaksjon med kobber og sølv oksyder og konverterer dem til ammonierte lett vannoppløselige forbindelser.
Til tross for at ammoniakk direkte inn i gullet er ugyldig, bør denne metoden ikke anvendes ofte. Par har en sterk lukt av ammoniakk, irritere slimhinnene i øyne og luftveiene og huden ved kontakt. Det er også kontraindisert produkter fra platina, som ammoniakk kan føre til mørkere det.
 Den tredje fasen.
Dersom resultatet av anvendelsen av tidligere fremgangsmåter passer ikke trenger mekaniske rengjøring smykker slipemiddel. For dette er det spesielle lim. Men mest rimelige slipemidler for de fleste brukere er tannkrem. Påfør en liten mengde tannbørste tannkrem og begynne å behandle overflaten dekorasjon, prøver å utføre multi-directional bevegelser på én linje. Gradvis går alle overflate rester og skyll med rent vann lim.
Du kan ikke rengjøre tann pulver produkter fra hvitt gull på grunn av skrape dens sammensetning rhodium.
Smykker limt steiner kan ikke suge i vann. De kan bare tørke med en klut fuktet med såpevann.
Flere tips:
Ikke bruk en rensebørste med stiv bust, så det kan ripe opp overflaten;
gull smykker butikken separat fra andre for å unngå riper. Du kan bruke noen tøyposer eller avdelinger i boksen;
Unngå kontakt med smykker med husholdningsrengjøringsprodukter, som for eksempel blekemiddel kan la flekker på dem, som er svært vanskelig å fjerne;
fjerne smykker før bading, som klor misfarges gull;
Gull er et mykt metall, og du må være forsiktig med å la den unødvendige riper, eller ikke deformere dem.
Som du kan se rent gull hjemme er ikke vanskelig. Det er ganske enkel og rimelig måte å bevare skjønnheten og glans av hjertet ditt dyre smykker.  
Яндекс.Метрика