Hvordan du rengjør sølv hjemme?
 Sølv - god metall som brukes ikke bare i smykker, men også for å lage redskaper, bestikk og diverse statuer. Dessverre, i forhold til gull, har man ikke så veldig fin egenskap. Det dekket raskt med en mørk patina, eller tusneet. Vi har allerede snakket med oss ​​hvordan du rengjør gull og nå kommer til å snakke om hvordan du rengjør sølv hjemme.
Prosessen med mørkfarging av sølv er nesten uunngåelig, og oppstår på grunn av eksponering for luft og visse kjemikalier. I tillegg er den rask mørkere sølv og fremme slike ting som hårprodukter, gummi, noen ånder, løk, egg og håndkremer. Daglig bruk av de samme produktene fra sølv kontrast sikrer at de beholder sitt utseende og glans.
Hvordan du rengjør sølv hjemme.
Prosedyren for rengjøring sølv hjelp i utgangspunktet de samme teknikkene som brukes til rengjøring gull, men har noen funksjoner.
 1.  Sølv vask oftere og umiddelbart etter bruk. Som vi sa ovenfor, ofte brukte retter har sjelden problemer med mørk patina. Hvis det begynner å dukke opp, vaske retter av sølv i varmt vann med fosfatfritt vaskemiddel.
  For å unngå å skrape vaske det separat fra andre retter. Ikke bruk gummihansker for rengjøring, som nesten alle gummi inneholder svovel i sin sammensetning, noe som fører til mørke flekker på sølv. Etter rengjøring, tørk av med en myk instrumenter, rent, tørt kjøkkenhåndkle.
  Hvis du ikke har brukt for lang tid det har sølv og svertet, og da kan det hjelpe mekanisk behandling ved polering. For dette er det spesielle profesjonelle verktøy for rengjøring sølv i form av pastaer, løsninger og servietter. Du kan søke etter dem i smykker butikker.
  Å ha en smykker polering ta passende svamp Tegn ett av hjørnene litt lime og gni produktet av sølv. Ta svampen frem og tilbake på samme linje. Ikke gjør sirkulære bevegelser. Når du ser at den polish på svart svamp var igjen liten ringe nummeret hennes på en ren svamp delen og fortsette prosessen. Restene av poleringspasta, skyll med varmt vann. Blot med en fuktig klut.
  Også i renhold sølv kan gjøre en enkel hjem rettsmidler. Vi tilbyr ditt valg av flere utprøvde metoder som ikke bruker mekaniske effekter av sølv i form av friksjon.
  Hvordan du rengjør sølv hjemme?

  På bunnen av kjelen sette et stykke av mat folie, som er en kjemisk reaksjon løsepengene fra raidet. Hell en liter vann og bringe den til en byll. I kokende vann, fordelt på to spiseskjeer med salt og brus. Neddykket i denne løsningen sølvtøy, slik at de rørt folien på bunnen. Når plakk forsvinner, tar sølv fra løsningen og skylles i rent vann og tørk med en myk klut. Hvis sølvet fortsatt enkelte steder, mørke flekker, bør de fjernes lett med vann og såpe. Denne metoden anbefales ikke for produkter som inneholder edelstener og andre metaller.
  Derfor, for smykker som ikke kan senkes ned i kokende vann kan blande natron med vann for å få en tykk pasta-lignende blanding. Deretter forsiktig med fingrene, myk klut eller børste for å gni dette lim i sølv for å oppnå ønsket resultat.
  Du kan gjøre uten folie. Men behovet er aluminium kokekar som også helte en liter vann tilsettes en spiseskje med natron og en saltløsning er plassert en sølv produkt og la det småkoke i 25-30 minutter.
  En annen måte hvordan du rengjør sølv hjemme er bruk av ammoniakk, eller som det kalles ammoniakkløsning. Få et apotek, hell i et egnet kjøkkenutstyr og korsrygg sterkt svertet sølv i 30-60 minutter. Når du fjerner den, skyll med vann og tørk med det vil bli som ny. Som vist, er denne metoden mindre effektiv før den samme ammoniakk er et sterkt irriterende for slimhinner i øyne og luftveier.
  Tradisjonelle oppskrifter er også tilbudt å rengjøre sølv i sitronsyre, Coca-Cola, eddik eller bruke oppvaskmiddel Fairy (hjemme bare fэry). Men best av alt, absolutt ikke for å bringe penger inn i sterk sverting. For å gjøre dette, utføre følgende enkle regler:
  unngå kontakt med sølv ull, filt, gummi, som de akselerere mørkere sølv;
  Ikke bruk sølv for mat med høyt svovel eksempel majones, egg, sennep;
  Hvis du har tenkt å holde i lang tid, og ikke bruke noe sølvtøy, så pakk dem i poser med flanell eller plastposer og sette neste par pod sylykohelya å absorbere fuktighet
  fjerne sølv smykker før bading i bassenget, fordi høyt klorinnhold fremmer rask skade sølv.
  Ved hjelp av disse tipsene, kan du lett bli kvitt mørke blomst, snu sølv glitter, så igjen kan nyte en fantastisk utsikt sølv smykker og bestikk.  
Hvordan finne en person i kontakt med id?
 Kontakt konsekvent rangert på tredjeplass i stede etter Yandesa og Mail.ru. Daglig publikum av den populære sosiale nettverk "i kontakt" er nesten en million mennesker, og det totale beløpet er beregnet av flere titalls millioner mennesker. På kontakten i "Site" er enda mer imponerende gitt, men de er betydelig overdrevet. Som om ikke det var, men kontakt var et yndet sted for kommunikasjon av unge mennesker som bruker den til å kommunisere med dine venner, klassekamerater, venner. Et problem overfor brukerne er å finne folk til å kontakte.
 Hvordan finne en person i kontakt med id.
I prosessen med å finne den rette personen til å ta kontakt med uvanlig at du vet navnet, men finner sin side via innebygd søke ikke fungerer, selv med mer presise alder, byen du bor, skoler og annen tilleggsinformasjon. Dette kan skje av ulike grunner.
Man kan bli endret gitt dataene som brukes forkortelser, folk med etternavnet
og navnet så mye at funnet blant enten den personen som du ønsker er nesten umulig, eller en person som ikke er registrert for salg. I dette tilfellet, kan du hjelpe søke etter en mann i kontakt med sin id, eller identifikasjonsnummer. Få riktig id du spørre personen direkte, eller til venner og bekjente. Etter denne oppgaven å finne en person i kontakt med id sterkt forenklet.
Hvordan finne en person i kontakt med id?

 1.  Åpne din favoritt nettleser siden din kontakt. Hvis du ser i nettleseren, vil du legge merke til at det ser ut som http://vk.com/id00000000. I stedet nuller vil være en kombinasjon av ulike tall - er dette ID-nummeret i kontakt, men siden din.
  Hvis du klarte å finne id interessert person du bare ikke kan finne på andre måter, så alt du trenger å gjøre er å slette adressefeltet i nettleseren din kombinasjon av tall på siden din, setter den ettersøkte mann der id og trykk på Enter-tasten på tastaturet.
  Som et resultat, vil du se en side som du kan finne. Til ikke å se etter neste gang en side kan lagre bokmerker eller venner av brukeren. Hvis han aksepterer tilbudet, vil det vises i din liste over venner.
  Hvis du vet id ikke fungerer kan du prøve søkeadresse å profilere interessant mann side gjennom felles venner. For dette besøket, gå til venner og prøve å finne dem i den ønskede brukeren.  
Hvordan fortelle en katt eller feline tungen?
 Når mennesker kommuniserer med hverandre i hovedsak verbal måte med tale, er kattens tunge mye mer mangfoldig og derfor ikke alltid klart for oss. Også lyder laget av en katt, det inkluderer positurer, gester, ansiktsuttrykk, bevegelser av halen, ører og lepper. Og det er akkurat det merkbart mennesket med sine sanser. Det er mulig at kattene utmerker seg i kommunikasjon med hverandre og med større variasjon av signaler som vi ganske enkelt ikke er tilgjengelig. For eksempel, mange mennesker er ikke tilgjengelig katten lukt, som de bruker til å kommunisere med sine slektninger. Slik som å forstå katten og hennes katt tunge?
 Skille lyder.
Den velkjente "meow" kan bety i øyeblikket er ikke hva du tror ved første øyekast. Forskere har funnet ut at katter kan gi denne katten høres minst to dusin forskjellige intonasjoner. Generelt lav tone høres uttrykker irritasjon og sinne, og høy kostnad region av hyggelige følelser eller forespørsler. Her er noen eksempler.
Kort meow høy tone. Standarden hilsen i kattespråket.
Flere kort høy meow rad. Broken og ekstremt god omtale.
Mjaue midten tone. Ring til noe.
Dvelende subtil meow. Forespørsler om noe eller klage.
Høyt mjauende konsekvent. Emosjonelle uttrykk for sinne, frykt, eller sterke smerter.
Også mnoholyko og berømte katten purring. Det betyr egentlig ofte at katten er følelsen veldig behagelig følelser, men kan være unntak. Katt kan male ikke bare når det er bra, men når hun er syk for å roe seg selv. Dette hjemmet vil tro at deres kjæledyr er bra, mens det trenger deres omsorg og bekymring. En kort enkel vegg lav tone kan tyde på irritasjon eller plutselig skrekk.
 Se for kroppsspråk.
Mye informasjon om stemningen i katt og at hun føler seg i øyeblikket kunne fortelle henne halen.
Opp skru opp halen av shevelyaschihsya tips indikerer at katten hilser deg.
Sharp flagrende hale kan si at katten føler irritasjon.
Røring tuppen av halen når katten hviler betyr at det holder i harmoni med seg selv og verden.
Hopping katt med en hale i form av en omvendt brev U særegne dyr under spill som kombinerer ekstrem grad av spenning på grensen med frykt.
Dersom overvåkingen av halen du ta hensyn til øyne og ører, vil du få mer informativ bilde. Her er noen konkrete forhold.
 Tilfredshet og fred.
 Øyne. Ligger i et åpent eller halvparten dekkes tilstand. Elevene er normal eller begrense lyset størrelse.
 Ører. Utplassert fremover og litt utover.
 Tail. Senket, urørlig og litt buet på slutten.
I tillegg er en positiv innstilling katter, som nevnt ovenfor, ofte ledsaget murchanyem. Hvis du stryke det på denne tiden, synes det å være å si til deg at katten føles godt, glad du liker det og hva du gjør.
 Spenning.
 Øyne. Vidåpne, med et lekent uttrykk.
 Ører. Stå rett og rettet fremover.
 Hale. Ligger langs bakken eller litt hevet og bøyd.
Hvis en katt vil leke med deg, vil den bruke alle tilgjengelige metoder for å få din oppmerksomhet. Det vil berøre foten, taleanrop, eller bruke andre metoder.
 Angst, bekymring.
 Øyne. Vidåpne med forstørrede pupiller.
 Ører. Rykninger.
 Hale. Lav utelatt, ofte hengende i bakbena. Kanskje rykninger i halen.
 Sinne, aggresjon, bitterhet.
Sint humør katt er vanskelig å forveksle med andre, fordi det er ofte ledsaget av piping og andre åpenbare tegn på irritabel tilstand, som labben forsøk på utstedte klør, ønsket om å klø eller bite overgriper.
 Øyne. De kan gjemme seg bak en liten stund knitring eller ekstrakter strupelyder.
 Ører. Presset mot hodet og slått tilbake.
 Hale. Derfor utelatt økte i volum sto på slutten ull.
 Spenning, spenning.
 Øyne. Elevene var åpne.
 Ører. Presset mot hodet.
 Hale. Derfor utelatt.
Skremt katt kan også prøve å sitte eller kjøre.
Det bør også nevnes at noen raser av katter kan ha atferd som er forskjellig fra andre. For eksempel, hvis katten beveger seg med pryopuschennoy hode og hale, så det betyr er ydmykhet. Men de samme vaner i prinsippet karakteristisk for rasen Bengal og betyr ingenting. Mer presist bestemme stemningen i katten din vil hjelpe deg neste bilde.
Hvordan fortelle en katt eller feline tungen?

 Respekter ønske katt.
Katter er selvforsynt dyr og elsker å være alene fra tid til annen, spesielt når de sover eller jakt. Ikke holde katten i armene voldsomt når hun ikke vil ha. Katten din bør få lov til å uttrykke sin naturlige adferd og instinkter. La henne tilbringe tid alene og sørge for at hjemmet er riktig sted for dette. De liker spesielt de riktige kartonger eller spesielle huset katter.
Mye tid på jakt katter - en natt, og ikke bli overrasket om på denne tiden viser det økt aktivitet. Dette er hennes instinkter, som du ønsker å justere.
 Leke med katten.
Katter født jeger og din jobb er å tilrettelegge for henne "jakt". Leke med katten spesielle stenger. Tillate henne å vinne spillet fra tid til annen, slik at hun kunne føle en følelse av tilfredshet og stolthet.
Katter kommuniserer med hverandre via lukt, forlater urinen bestemte koder eller spesielle kjertler. Lignende meldinger de forlater noe shkryabayuchy paw rørende chin gjenstander eller sprøyting deres urin. Når en katt gnir mot møbler, dører, vegger, markerer det sitt territorium. Protyrayas håret på leggene som om hun forteller deg at du er et menneske.
Prosessen med å skrape tillegg til olfactory og visuelle meldinger gjør at katten din opprettholde sin viktigste våpen i riktig delstaten Kogi. Du må utstyre i sitt hjem en spesiell plass for dette i form av hensiktsmessige Claw slipesteiner for katter som vil beskytte dine møbler fra skade.
Katter hele tiden lære å kommunisere med oss. Jo mer du samhandler med katten, jo raskere vil det lære og jo bedre du forstår. De oppnår dette mye bedre suksess enn vi forstår problemet som en katt, eller et språk.
Vær konsekvent hvis du ønsker å lære en katt noe. En vanlig feil mange eiere at de forbyr henne katten å gjøre noe og umiddelbart akseptert hennes slag. Din firbente venn vil føle i dette tilfellet de store problemene med tolkningen av dine reaksjoner til sine handlinger, og du vil gradvis bli irritert ulydige dyr.
Hvis en katt plutselig begynte å gå på toalettet er ikke riktig sted, betyr det at en eller annen grunn begynte hun å føle en slags trussel. Tenk tilbud i huset til noen elementer som kan sees av andre katter. Dette kan være en barnesykkel eller vognen sto i døråpningen. Som lukten av katter relasjoner spiller en viktig rolle, prøver den å få gjennom sin egen lukt hevde seg og gjenvinne tillit i deres territorium.
Katt vil alltid forbli en stolt, uavhengig og selvforsynt. Men hvis du lærer å forstå din katt og hennes herre feline tungen, vil du være mye lettere å forstå denne merkelige og mystiske skapninger og nyte sameksistens med ham.  
Яндекс.Метрика