Siden butikkene mange modeller med ulike egenskaper, og produsere sine produsenter fra rundt behovet for å forstå skrutrekker for å gjøre det riktige valget. Her vår hjemmeside Vse-Sekrety.ru snakke om hver egenskap og vil hjelpe deg med valget.
 Artikkel dividere med følgende:

 Hvordan velge en skrutrekker

 Hvordan velge parametrene skrutrekker

 Ikke kjøp en batteridrevet skrumaskin?

Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?

 Hvordan velge en skrutrekker

 Profesjonell eller vanlig skrutrekker?

 Til å begynne, bør du vite nøyaktig hva arbeidet vil bli utført ved hjelp av instrumentet. For eksempel, et par ganger i måneden vil du bli skrudd eller samle noe med det, så splurge på en profesjonell modell gir ikke mening. Hvis du regelmessig bruker en skrutrekker, må du ta hensyn til profesjonelle modeller som har flere funksjoner og høyere ytelse. Vanligvis alle amatør modeller med 15-20 Nm dreiemoment, men kraften av profesjonelle modeller er på et helt annet nivå - 130 Nm, og de kan også bore faste stoffer. For å gjøre jobber med harde materialer, må ikke være mindre enn rotasjonshastigheten til 1300 omdreininger pr. Konvensjonelle modeller operere ved en hastighet på 400 rpm, slik at for å utføre det nødvendige arbeidet på huset.

 Drevet av et nettverk eller kuttere?

 Nesten alle modeller på markedet, som for tiden går på batteri, men du kan finne ut hva som fungerer på nettverket. Selvfølgelig, mye enklere å bruke batteridrevet skrumaskin fordi du ikke er begrenset til lokalene der installert stikkontakt. Batteriene er inndelt i litium ion, nikkel-kadmium og så videre, men husk den miljømessige kvaliteten på materialene. For eksempel, litium-ion-batterier er miljøvennlige, men høye temperaturer gå ned. Nikkel-metall hydrid tåler enormt mye zaryadok (500), og nikkel-kadmium motstå selv 1000 zaryadok. De fleste kvinners håndvesker satt opp batteriene, men produsenter glemme at kadmium er ekstremt giftig og skadelig for menneskekroppen.
Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?
 Det finnes også modeller som etablerer noen typer batterier. Det er forskjeller mellom batterier, som kostnad. Alle profesjonelle verktøy kommer med dyre ladere, så full opplading tar bare en time. Mangler amatør modeller har vart kostnad - minst 3-7 timer. Driftstiden varierer avhengig av om kapasiteten på batteriet. Velg en modell hvor batterikapasiteten er svært høy.

 Opsjoner

 Det finnes ulike konfigurasjons Skrutrekkere, men oftere er det et eget verktøy eller en modell med et stort utvalg av verktøy. Det er bedre å velge en modell med separate dyser, samt under drift må forholde seg til ulike caps skruer. De skiller seg i form, er rektangulære og rett, så du må bruke forskjellige dyser.

 Hvordan velge parametrene skrutrekker

 Dreiemoment og rotasjonshastighet

 Å ikke blåst motor, moderne koblinger som oppstår som ved høy belastning verktøyet er ikke brutt. I de fleste tilfeller denne blokken kalt maksimalt dreiemoment utløses når egenskapene til 5-10 nm, men dette er nok til å stramme skruene for stramt og sikkerhet motoren under høyt stress. Annen terskel vil passe deg hvis du arbeider med harde materialer som betong eller stål, eller hvis du trenger å gjøre med en stor diameter hull.
 Skrutrekkere med ekstremt høyt dreiemoment anses svært allsidig fordi du kan vri skruene og bore materialer. Øvelser som har lite dreiemoment, egnet kun for shurupovertnoy arbeid og boring tre og andre myke materialer. I dreiemoment når man velger å se på motoren under belastning. Legg merke til hvor godt det holder turnovers og justerer sin makt som sa produsenten? Selvfølgelig er det ikke lett å gjøre, fordi du trenger for å bruke enheten og har erfaring. Hvis du skal kjøpe et profesjonelt verktøy, butikken er et sted hvor du kan sjekke enheten og dens drift. Lag noen hull i ulike materialer eller stramme skruene, er det tilstrekkelig for å sikre kvalitet.
 Som for rotasjonshastigheten er å si at mange er ute etter en modell med høy hastighet, men vet ikke hvorfor de trenger det. Å pakke skruer trenger fart 500 rpm, og behagelig å bore, trenger fart 1300 rpm. For mye fart bare må jobbe veldig hardt materiale. Modeller med variabel hastighet motor roterer veldig overveldende, men den lange søk er ikke nødvendig - alt satt til å passe moderne, trådløs strøm. Dette behovet for boring, så vel som den langsomme rotasjon er mye enklere å lage et hull i riktig sted, på samme risiko for at boret kan hoppe minimum. Legg merke til tilstedeværelsen av omvendt, slik som kan sette seg fast drill eller skru spinn for stramt.
Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?

 Kvaliteten av batteriet

 Dagens mest populære modellene er utstyrt med nikkel-metall hydrydnыm batteri. I Europa er det utstyrt med alle trådløse batterier på grunn av deres miljømessige renslighet. Som vi alle vet at kadmium er sammensatt av giftige stoffer og allergener som påvirker helsen. Nesten alle slike batterier kan tåle minst 1000 zaryadok på den tiden da miljøvennlige batterier lades bare 500 ganger. Moderne øvelser og skrutrekkere kan arbeide på to batterier på en gang, så husk å sjekke med butikken, eller du kan velge den mest hensiktsmessige batteri.
 Batterier nikkel-metall hydrid svært liten, men de er neppe tåle ekstreme trykk følsomme for virkningene av temperatur og dens varianter. Dette er ikke et alvorlig problem hvis du må jobbe i kulden eller den varme solen.
Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?
 Det er andre batterier - litium, deres makt er svært høy sammenlignet med nikkel, jo mer de har ingen minneeffekt. Men siden ved lav temperatur de ofte mislykkes, er etterspørselen svært lav, og butikker skrutrekker med litiumbatteri svært sjeldne. Minne-effekten kan være irriterende på jobb, er det funnet bare i nikkel-batteri. Hver gang du lader batteriet, vil du miste kapasitet, men bare i tilfeller der det ikke er helt utladet. Derfor, før du lader hvert behov for å lade ut batteriet, er det ikke så bra, men eierne instrumenter funnet en vei ut og begynte å bruke bare to batteri. Åpenbart bør kapasiteten for to batterier være høy for å være i stand til å arbeide lengre. De fleste semiprofesjonell og profesjonelle modeller kommer med ulike batterier, man kan stille drill og den andre på laderen. Det er derfor profesjonell modell ikke ulik stasjonær fordi reservebatteri vil belaste så mye batteriet er allerede installert. 
 Du må også ta hensyn til hastigheten på å lade batteriet. Alle profesjonelle modeller belastet svært raskt, vanligvis i 50 minutter, så laderen er mye kraftigere. Men konvensjonell modell belastet lang, ca 3-6 timer.

 Produsent Tool

 Som med alt annet, mye avhenger av instrumentprodusenten. Hvis du er ute etter en enkel skrutrekker for å jobbe hjemme, så du trenger å se på modeller fra Hitachi, Hammer og Bosch. Nesten all profesjonell modell maker produserer Dewait, de er mest gunstig når det gjelder kvalitet og pris. Men bare husk at populariteten av instrumentet produsentens dobles, slik at du redigerte de mindre kjente, men veletablerte selskaper. Ikke glem å se på listen over funksjoner, kan det være mye, og de fleste av dem du ikke vil bruke i prosessen. De betydelig øke prisen, og dermed er helt ubrukelig.

 Ikke kjøp en batteridrevet skrumaskin?
 Det er mulig at batteriet modellen ikke vil passe, så sjekk ut sine fordeler og ulemper. Du kan arbeide direkte til kilden kostnad, selv om det er tilfeller der arbeidet utføres eksternt fra hans sted. Hvis du jobber alene hjemme eller på steder der kontakten er nær, er det bedre å velge en modell drevet av strømnettet. Til tross for bekvemmelighet og portabilitet av batterimodell, må du vite om ulempene:

 På grunn av det faktum at batteriet er satt inn i kroppsstørrelse og vekt øker enhets, er det ikke veldig praktisk hvis arbeid har baldakin.

 Når batteriet er utladet, vil du føle kraften reduksjon og kvaliteten på arbeidet, som også føre til alvorlig ubehag.

 Når batteriet er utladet, må du vente på hennes øvelse, noe som tar tid.

 På grunn av det faktum at batteriet mister ladningen over tid, må akseptere det faktum at varigheten av enten vil gå ned, og før eller senere nødt til å kjøpe en ny strømforsyning.

Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?
 Men når du tenker på alle nyansene og godt forstå funksjonene trådløse modeller, kan du kjøpe en modell som vil fungere uten tilkobling til strømnettet i lang tid. Nedenfor vil vi beskrive riktig valg av denne skrutrekker.

 Oppstartstid gjennom frakoblet modus avhenger av spenning, det er innenfor 9-24 volt og er direkte ansvarlig for elektroverktøy. Men husk at jo høyere spenning, jo mer vekt og skrumaskiner, så hender vil raskt dekk i prosessen.

 Det er en forskjell mellom tid og strømstyrke, som bestemmer varigheten av bevaring av ladning.

 Forskjellige typer batterier, som er omtalt ovenfor har fordeler og ulemper. Omtrent 500 pidzaryadok nok Ni-MH-batterier, foruten at de er små, og de er ikke farlige stoffer og forbindelser, slik som Ni-CD. Men Ni-CD batteriene tåler minst 1000 zaryadok. Ved høy strømstyrke datamodeller kan svikte, som ikke er veldig praktisk. Li-Ion batteri har en høy kapasitet, men på grunn av endringer i temperaturen kan gå ned. Med de høye kostnadene for denne modellen er en stor ulempe.

 Hver måned er det nye modeller fra ledende produsenter, som er optimalisert alle typer autonom kraft. Du kan finne de verktøyene med batteriet, i hvilken modus brøk kostnad. Dette er flott, fordi mens ett batteri fungerer, den andre er lading og er forberedt på å jobbe. Du trenger ikke å vente på lading av batteriet, slik at du enkelt kan endre det når som helst.
Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?
 Før du kjøper nødvendigvis finne ut hvorfor du trenger en skrutrekker og når du bruker den. Deretter sjekke ytelsen, ergonomi, pålitelighet og verdi, så sjekk verktøyet. Ikke betaler for mye for en profesjonell modell, hvis du kommer til å bruke skrutrekker et par ganger i måneden hjemme.
Hvordan velge en skrutrekker til hjemmet?
 Hvis du har spørsmål - be dem om å kommentere denne artikkelen!  
Яндекс.Метрика