Jule inter Pierre 2015

 Planlegger du en nyttårsaften, søk interiørelementer direkte relatert til hans beskytter. Dette er den svart eller blå geit, dyr blid, upretensiøs, tsenyaschee fred og komfort.

 Hvordan å lage hjemme


Jule inter Pierre 2015

 Opprette en nyttårs interiør i 2015 er det mulig å bruke noen av artiklene om samme tema. Jeg ønsker å se på nyåret i 2015, omgitt av hvite snøflak på vinduene - lett! Hvis det er en mulighet til å kjøpe plast glassvinduer på julen tema, vil glasset ser enda bedre.
 Ingen kostnader og ingen feiring fargerike girlandere, spesielt siden de i dag kan dekorere ikke bare treet eller veggen i et rom, men også direkte til vindusåpningen. På den siste rutenett av sterkt lys, noe som likner fiske, ser spektakulær og gir en romantisk belysning.
Jule inter Pierre 2015

 Du kan også supplere 2015 Nyttårs interiør komposisjoner sitrusfrukter, spesielt imponerende smotryaschyh på en grønn bakgrunn, og julen kranser.
 Den perfekte nyttårs dekorasjon av huset - det er blomstringen puantessyya, som også kombinerer all prakten og lyse grønt. Greener i dekorasjon av bygningen er velkommen, spesielt for verdsatt beskytter av året.

 Hvordan tabellen


Jule inter Pierre 2015

 Astrologer hevder at favoritt farge Goats - grønn, men ikke mindre gunstig det gjelder hvit. Derfor kan tabellen bli utstedt mer enn enkel: ta en god hvit duk, lå under hvert grønt klut utstyr, vel, han retter å velge hvitt.
 For nyttår 2015 Interior ikke ser for ansiktsløs, mens bare to kombinasjoner av farger den har potensial til å bli slik, er det fornuftig å legge til en tredje tone. Her er noen måter å løse problemene i stor grad avhenge av hvilke fargevalget veldig positivt om husholdningen.
 Settet "white-green" er stor:
 • Blå;
 • Rød;
 • Gold;
 • Sølv og alle dens nyanser.
 Hver og en ser flott og imponerende, men hva er en sammensetning av forgylt frukt, røde lys og blå blanke kuler innrammet av en krans med furu grønt - en smakssak.
Jule inter Pierre 2015

 Opprinnelig utfylle eventuelle sang stoff bånd omgitt av fargerike perler som de kan lage snø effekt med en enkel flaske med sølvmaling.
 2015 Nyttårs interiør skaper hver sin egen, men at uten den, vil møtet ikke være så spektakulær, tvil oppstår.  
 Tradisjonell fritidsbolig nå ikke vil overraske noen. Sjenerøst lagt bord og korsang etter et par glass brennevin - det, faktisk, alle skiltene. Lei? Banalt? Faktisk må den virkelige mestere streber ikke bare å gjøre gjestene spiste og drakk godt, men også for å sikre at interesserte organisere sin fritid, og dermed bli god massovykamy-sjonglør.
 Hvordan organisere en fritidsbolig, så han tok en masse positive følelser og husket lenge av gjester?
 Forberede scenario ferien
 Selvfølgelig bør selvfølgelig Gala Dinner vurdere på forhånd. Tross alt, ikke alle kan holde improvisert spill og konkurranser, gjøre alle forberedelser for en time for å ta imot gjester. Så hvorfor gjøre ting i en hast?
 Først av alt, ta hensyn til de menneskene du kommer til å invitere (allerede invitert til feiringen. Det vil være folk her er av forskjellige generasjoner eller helst på samme alder. Slektninger av den, venner eller kolleger. Representanter for de samme eller forskjellige sosiale grupper. Ugifte eller ektepar. Menn, kvinner og de og andre.
 Faktisk vil dette i stor grad avhenge av scenario av innenlands ferier.
Hvordan organisere en fritidsbolig.
 Tross alt, hva vil passe godt for noen gjester være helt uakseptabelt for andre. Du trenger ikke å være en kjenner av menneskelig psykologi for å forstå hva som kan og hva som ikke kan være i en gitt situasjon. For eksempel, vil konkurranser med noen obskøniteter avholdes i "Cheers" i selskap med unge mennesker vil bli mottatt med overraskelse hvor blant gjestene skal være barn eller eldre.
 Organisering av fritidsbolig er også avhengig av faget sitt. Jubileum eller barnas bursdagsfest, møte eller skolekamerater utdrikkingslag, jul eller februar 23 - temadager sørge for å slå i utsmykningen av rommet, bordet, spill og konkurranser, gaver og overraskelser. Dette vil skape en unik og uforglemmelig ferie atmosfære.
 Vi inviterer besøkende

 Ifølge reglene for anstendighet, må gjestene be om en uke eller to før den planlagte hendelsen. Være originale, ikke begrense deg via telefon eller verbal invitasjon. Zaintryhuyte dine gjester! Forberede interessante invitasjonskort - la besøkende forstå på forhånd at denne gangen vil de uvanlig fritidsbolig.
 Dekorere rommet
 Med fantasi, dekorere rommet. Dekorasjoner bør være tematisk, som minner om noe som er arrangert over ferien. Dekorere rommet med snøflak Nyttårsaften, blomsterkranser på 8. mars amurchykamy hjerter og Valentinsdag. Ballonger passer for barnas bursdag gratulasjons plakater - for jubileet, veggavisen med bilder - for å møte klassekamerater.
 Servert tabell
 Table setting i tillegg til standardregler må også møte en spesiell ferie. Bruk lyse barneretter i barnas bursdagsfest, pynte bordet salfetnytsey i to svaner i bryllupsdag, få personlige briller for å møte venner. Gjestene vil sette pris på din kreativitet.
 Måltidene kan også bære festlig karakter. Barn vil nyte "mus" med leverpostei smørbrød og morsom som Sponge Bob. For en romantisk kveld alle slags gode varianter på temaet hjerter (kake, kjeks, gelé). For en fest med venner perfekte retter overraskelser (pai bakt i mynt det, dumplings, inkludert ett - med en teskje salt (pepper) - for rikdom, suksess, etc.)
 Vi gir konkurranser og spill
 Det finnes flere typer spill og konkurranser, og valget avhenger av mange faktorer.
 Intelligent  Anbud er bra for hjemmeferie i familien. Dette er ulike variasjoner over temaet av programmer "Field of Dreams", "Vil du bli millionær? "," The Weakest Link ", etc. Disse konkurransene krever grundig forberedelse på kjøring (tegning på, forberede de nødvendige rekvisitter, premier) og enkelte interesse gjester (hvis du ser at gjestene ikke er satt til "brainstorm" bedre forlate de intellektuelle konkurranser).
Hvordan organisere en fritidsbolig.

 Humoristisk  Spill og konkurranser er perfekt for venner, par og utdrikningslag. De krever ikke mye tid til å organisere og gjennomføre garanti øyeblikk av moro og latter. I slike spill er organisert spontant, og du bør være i aksje flere scenarier slike påfunn.

 Flytte
 Spill - Flott for barnas ferie. Lystige starter og lignende konkurranser alltid like aktive barn. Imidlertid kan mobile spill med hell organisert og i voksen selskap. Som et alternativ - en konkurranse for å danse eller spille dart (hjemmet til golf, bowling).

 Song
 Konkurranser som passer for nesten enhver bedrift. Hvem vil huske flere sanger om vinteren (nyttår) eller sanger dedikert til kvinner (8 mars); sanger som nevner navnet på bursdag (bursdag) eller sanger om sitt hjemland (23 februar) - alternativene kan være masse. En nydelig sang konkurranse som de krever nesten ingen forberedelse.
 Konkurranser  "I et glass" . Hvis du vet at de hellige vil møte fansen drikke selskap, forberede flere konkurranser "på drunken head" - fordi det finnes andre! Deltar de edru person ville aldri, men vypivshemu de vil like.
 Matlaging premier
 Premier til konkurransen må være mer symbolsk eller humoristisk enn alvorlig. Du kan lage dine egne hender medaljer og diplomer. "Sår opp kvelden", "Miss Smile", "Mr. edruelighet", "Life of" - slik tittel vil glede gjestene forlater godt inntrykk om tilbrakte kvelden.

 Organisering av fritidsbolig - en kreativ prosess som krever litt tidkrevende forberedelser. Capture besøkende, vil deres takknemlighet for kvelden tilbringes ute anstendig belønning for innsatsen.  
Skilpadde hjemmeTurtles er blitt populære kjæledyr fordi de er upretensiøs omsorg, men veldig hyggelig. Her er bare noen få vet hvordan du skal ta vare på land eller vann skilpadde og hvordan å mate at den har mottatt all nødvendig for vekst og levende materie.

Innhold skilpadder

Tror du at det å holde skilpadder hjemme - et minimum av trøbbel? Selvfølgelig, det er ikke en hund, som må daglig gå, og ikke langhåret katt som krever regelmessig kjemming. Men skilpadden bør være svært forsiktig, og gi den et gode levekår, som mangelfullt vedlikehold fører til rask død av slike eksotiske dyr.
Du kjøpte en skilpadde? Det første du trenger å gjøre - å tilrettelegge for hennes bolig. Best skilpadde føles terrarium. Du kan kjøpe en ferdig eller gjøre det selv med glass. Tortoise trenger et ganske stort terrarium, som når barnet blir eldre, vil han trenger mye plass til å bevege seg fritt (størrelse terrarium ca 100-200 liter, og høyden på veggene er det ikke bør være under 20 cm). På bunnen av huset for beste skilpadde helle bakken, og i ett av hjørnene utstyre dyr ly.
Hvis du ikke kan slå seg umiddelbart etter kjøpet som en skilpadde terrarium glass, kan du plassere den i en pappeske. Men i denne boligen skilpadde bør være bare en uke eller to.
Kan gjøre for Tortoise hus laget av tre eller plast. Dette er også et godt alternativ ordning av sin beliggenhet, som fullt glass terrarium noen skilpadder ofte oversett gjennomsiktige vegger og kjempe hardt skall dem. Bare hvis du bestemmer deg for å bosette skilpadde i en plast eller trehus, obkleyte vegg-papir, og prøve å lage en gjennomsiktig vegg som var praktisk å se kjæledyret.
Mange tror at når et land av skallen, kan den produsere en tur rundt i leiligheten, men det er det ikke. Så, ta opp eller frigjøring av kabinett i 10-15 minutter kan, men unngå trekk og dermed sørge for at overflaten der skilpadden kryper, ingen støv, rusk eller smitynok fordi det vil føre til døden av dyr!
Hvis din hjemme temperatur under 20 grader, Tortoise terrarium må installere en spesiell lampe som vil varme opp huset.
Du har besluttet å inkludere vannfugler skilpadde hjemme? Så du bare trenger en real akvaterarium. Han lever et slags skilpadder i ham. Men til tross for at skilpadden vannfugler, og hun trengte en øy av land i hennes hjem, fordi uten det kan hun drukne. Det er derfor akvaterariumi vann skal okkupere 75% av arealet. Det er best å utstyre avansert "bank" for skilpadder og satt på ham nahrevayuschuyu lampe.
Vann for vannfugler skilpadder bør være ren. Det bør rengjøres omtrent en gang hver 7. dag eller kjøpe elektrisk akvarium filter, deretter rengjøring må gjøres bare én gang hver 25-30 dager. Volumet av tanken for vann skilpadder må være minst 100 liter. Emydinae helt ufarlig vann fra springen (selv klor) som de raskt tilpasset seg det. Så du kan fylle ut for skilpadder akvaterarium det opp.
Hvis du allerede har skilpadde bor alene og ønsker å kjøpe hennes venn, husk at den nye prøven bør tåle i en egen tank eller boksen i flere dager. Ja, vil du se at det er helt frisk og ikke infisere din skilpadde noen sykdom.
Mat skilpadder
Skilpadder som lever i hjem, ikke kan finne en strømkilde i naturen, slik at dyrene fikk balansert kosthold, rikt nødvendige stoffer må ta vare på sine eiere.
Beste dagen for å mate din skilpadde fordi på denne tiden de er mest aktive. Hvis du ikke klarer å skaffe mat i løpet av dagen, må du fylle det en skilpadde morgen. I appetitten morgen i skilpadder er lite, la oss spise et par timer før sengetid.
Skilpadde - dyr som kan gjøre uten mat i lang tid. Noen individer kan leve uten fôr i flere uker, men fremdeles mate dem regelmessig. Hvis du glemmer å mate skilpadden, vil du se at neste uke vil det stadig inspisere bunnen av terrarium eller akvarium. Dette betyr at skilpadden er sulten og umiddelbart gi henne mat.
Vann skilpadder hjemme hovedsakelig matet dyr mat. Unge og små isolater kan gis tubifex, bloodworms, Daphnia eller tørket hammarusov. Også disse skilpadder spiser meitemark eller konsentrater, som er beregnet for akvariefisk. Men voksne og store vann skilpadder, i tillegg til de ovennevnte typer mat, kan du gi kokt og rå kylling eller biff. Å variere kosthold skilpadder kan tidvis mate henne rå fisk, men før det skal koke i et minutt eller to.
Sørg for å inkludere i den daglige maten av akvatiske skilpadder som lever i hjem, insekter (som kakerlakker, melete hruschaka larver av ulike biller).Også skilpadder vil spise nyttig:
alger;
løvetann blader eller salat;
Duckweed samlet inn fra overflatevann.

Tortoise meste spiser plante mat. De kan gi kål, gulrøtter, salat, løvetann, epler, rødbeter, agurk, pærer, tomater og mer. Med jevne mellomrom i kosthold skilpadder må være tilstede egg protein. I tillegg bør skilpadder bli matet daglig kalsiumtilskudd og en gang i 7 dager, ulike vitaminer. Klar vitaminer og mineraler for skilpadder dressinger kan kjøpes i en dyrebutikk. Dose det må være veldig liten, er det alltid angitt på pakken og overgå det absolutt ikke kan, fordi det kan til og med føre til døden skilpadde. Fôring skal alltid blandes med hydrert mat som du gir din skilpadde hver dag.
Land skilpadder bør mate med måte som overspising kan skade dem. Unge dyr la oss mate to ganger om dagen, og voksne - en tider. Så sørg for å skilpadder har tilgang til vann. En bolle med væske bør velge slik at det var grunt (om en blomsterpotte brett) som skilpadde falt inn i det, kan ikke komme seg ut og bare kvele. Vannet i tanken som du putter i huset skilpadder, helst endres daglig.  




Яндекс.Метрика