Allergi mot husstøvmidd
 Allergi mot støvmidd kalles en allergi mot støv. I dag er det ganske vanlig allergi. Vurdere, som manifestert allergisk mot støv og hvordan å ta vare på helsen din og bli kvitt allergi mot husstøvmidd.
 Hvor farlig allergisk mot støv
 Støvmidd biter ikke mennesker, forårsaker allergiske reaksjoner midd avføring som inneholder allergener. Fekal baller akkumuleres i husstøv og løftet i luften med støv settling lang. Ved innånding luft mannen de trenge gjennom slimhinnene i nese og oppløse. Det er hvordan komme midd allergener i kroppen og forårsake en allergisk reaksjon. Symptomene på denne sykdommen er svært lik symptomene på allergi mot pollen. Dette vassen øyne, hoste, rødhet og kløe i øynene, nysing, astma. Som et resultat av allergi kan vise allergisk rhinitt, dermatitt eller astma. Allergisk rhinitt er ikke for noen dager, og at det fører til alvorlige sykdommer (astma, polypper) og andre former for allergi.
 Nesten som alle allergiske reaksjoner, vises allergi dette er ikke i det hele tatt, og i de med en genetisk predisposisjon finnes for denne allergien. Som med alle typer av allergi, kan allergisk reaksjon mot støvmidd være sesongavhengig. Reduksjon og økning i antallet parasitter forskjellig i forskjellige områder, avhengig av inneklima. Som et resultat av langsiktige observasjoner i forskjellige lokaler avslørte at den totale topp antall flått av denne arten - i slutten av august til midten av oktober. Andre endringer i antall støvmidd for hvert enkelt rom.
 Behandling av støvmidd er vanligvis utføres av spesialister som bruker immunterapi. Også blir behandlet allergisk mot støv ved hjelp av anti-inflammatoriske medisiner som lindrer symptomer, antihistaminer. Mottakelighet for allergener reduserer forbruket av vitamin C. allergi mot husstøvmidd er anbefalt å bruke mye frukt, tomater, grønnsaker, solbær, pepper.
 Men før vi fore behandling, er det nødvendig å detektere antall husstøvmidd i rommet til pasienten. Hvis det i ett gram støvmidd er mer enn hundre av denne typen, er det laget komplett sanitær og hygiene behandlingsrom.
 Hvordan man skal håndtere støvmidd
 Å håndtere støvmidd er vanskelig, fordi de er overalt. Men du bør vite at jo mindre vil huse støv, spesielt i senga og andre myke møbler, vil midd være mindre. De som lider av allergiske reaksjoner på støv, anbefales det å redusere antall sin leilighet i tepper, tekstiler, møbelstopping. Men trenger å vite hva flått i leiligheten vil alltid være, den viktigste oppgaven - er å redusere antall parasitter.  
Rengjøring av leiligheten på Feng Shui
 Du ønsker å leve i et hus der veggene hjelpe? Rengjøring av leiligheten på Feng Shui - hva du trenger! Ved første øyekast kan det virke som denne enkel oppgave, fordi i de fleste hjem boareal er begrenset til noen små kvadratmeter. Men disse meter kan justeres til Feng Shui og lære å distribuere energi. Jeg trenger å gjøre vår rengjøring 1 gang per uke. Selv om du ikke har tid til å prøve å komme inn i hver krok av leiligheten som ikke var useriøs.
 Kvitte seg med gamle ting og avhengige
 Hvis hjemmet ikke hadde vært generell rengjøring, er det nødvendig å holde det og bli kvitt unødvendige ting. De vil ikke være nødvendig, hvis det er nødvendig, ville de ikke sto støv i hyllene. Gi dem til noen eller kaste i søpla. Skapet skal være mer plass til nye klær. Bøker som mange år samle støv på hyller, og at du ikke har re-lese, kan gis til biblioteker og skoler. Barn og kast defekt og ødelagt, og de som barnet ikke spiller, tar. Når du holder kabinett av helt unødvendige ting, bringe deg til livet energi av livet.
 Må ikke oppbevares i de flate sprukne plater, vaser, kopper. Tøfler, ingen er skamfull for å tilby gjestene, og ikke for å tjene en sopp ofte må oppdatere Slippers. Hvis det er andre mennesker misligholdt ting å bli brakt til sine eiere, samt andres ting bidra til å bygge negativ energi.
 Catching utvask, sjekk alt som holdt deg på hyllene. Ifølge Feng Shui er strengt forbudt å holde fotografier av døde dyr og mennesker, tørkede blomster og herbarium. Ved rengjøring er nødvendig å fjerne alle planter med torner, piercing og kutte elementer. I området av kjærlighet eller butikk villvin, slik at du kan unngå intriger.
 La mer sollys
 I alle rommene må la mer lys. Ozbroyitesya betyr for vask av vinduer når solen vil bli fornøyd med været og heldig, rommet fylt med naturlig energi. Og alle bor i denne leiligheten er en positiv holdning. Generell rengjøring bør gjøres på avtagende måne. Og søppel hevn er ikke den siden der døren, slik at du kan feie lykken og feie mot kjøkkenet.
 Når renset leiligheten på Feng Shui, reddet fra støv og søppel, pustet hun. Du må også fjerne deg fra negativ energi det absorberes deg når du er ferdig rengjøring. Det er på tide å gå til dusjen.
 Oppdage hvordan snu etter rengjøring din leilighet
 Trenger du å ta en bit av energi og leilighet endring. Energisituasjonen i leiligheten vil være en positiv innflytelse på folk. Bedre søvn, helse, går økonomisk situasjon oppoverbakke. Ren leilighet fylt med spesiell energi og lys, er det godt å puste, er det fint å slappe av, bo og gjøre forretninger. De koselige og ren huset par sjelden argumentere, som barn vokser det munter og rolig. Energien av orden og renslighet overført alle sine folk og vekker i dem en følelse. Og så livet ditt vil endre seg til det bedre.  
Feng Shui studioleilighet
 Siden oldtiden, folk finner sin naturlige relasjoner skjebne og omsorg som omringet dem. Grunnlaget for gamle kinesiske læren Feng Shui filosofi lå eksistensen av mennesket og naturen i en harmonisk tilstand. Denne læren har nylig blitt populært i vårt land. Tenk over hvordan du kan bruke Feng Shui for installasjon av en ett-roms leilighet.
 Det er svært vanskelig å bygge alle ting i en leilighet og gjøre det samme, prøver å plassere alle underlagt de regler og lover i læren Feng Shui - til tider vanskelige. Først må du delta i bevaring av harmoni former menes med en tilbaketrekking av skarpe hjørner, takutstikk, bjelker, eventuelle overhengende gjenstander. Det er nødvendig å fjerne alle reoler som er i nærheten av sengen - til tross for at ofte kommer i hendig hvert regiment kan bli et hinder for den vitalitet og Feng Shui sier at energien rundt sengen bør gå mest mulig enkelt og gratis. Det fremmer utvinning og styrke kroppen, til å sove på et sted være lett og forfriskende. Hvis du absolutt ikke kan fjerne en hylle, så er det flere metoder for å gjøre en forskjell. Du kan lage en baldakin over sengen. Eller henge en hylle fan, åpne opp bred del. Hjelper og fløyte munnstykket henge ned. Dette gjør at energien distribueres av andre i riktig retning for oss. 
 Vi må nøye kontrollere hvordan møbler skal respektere hverandre. Selv om Feng Shui ikke godkjenner møbler transformatorer vi anbefaler likevel samle sofa ettermiddag - ellers vil det være ubehagelig å gå, og kan føre til en snuble og skade. Når dekomponeres sofa bør se til at det var plassert i en gunstig retning for deg.
 Dersom leiligheten er liten, bør sengen settes på et sted som ikke var i nærheten klynger av energi som kan forstyrre riktig sirkulasjon av energi.
 Bed ønsker på noen måte å sette det slik at det var i en rolig og behagelig sted. For eksempel, ikke sette den ved siden av datamaskinen eller din arbeidsplass.
 Den andre tingen vi må ta hensyn til kraften av leietakere. Kombinasjonen av farger i leiligheten må være slik at støtteelementet, bra for de som bor i den. Bli kvitt søppel - plass i stor grad bidrar riktig sirkulasjon av energi.
 En av de viktigste stedene i ethvert hjem - et kjøkken. Alle som bor i huset skal sitte på kjøkkenet for en positiv retning - en første. Sekund, dividere ild og vann, som ikke kan settes ved siden av komfyr og vask, og hvis du likevel velger å gjøre det, mellom dem du bør plassere tre eller noe, eller noe grønt. Dette objektet kan være, for eksempel, skjærebrett.
 Gang og bad læren Feng Shui sier det samme som resten av plassen for leiligheten. Baderomsdøren bør ikke åpnes for en lang tid, bør det være tett.
 Så, etter at du har sett at oppfylle alle generelle retningslinjer ovenfor, kan du starte den spesifikke for ditt hjem. Først av alt - i sentrum av leiligheten. Dette er det viktigste, det er i sentrum av leiligheter går all energien før den distribueres videre i leiligheten. For å aktivere sentrum, merk det av noen gjenstand som en krystall vase. Hvis du plasserer et objekt hardt - satt på dette stedet teppe eller tegne en rød sirkel i alle størrelser.
 Når senteret er definert og aktivert, en eller annen måte, må du velge feil vei i livet ditt som du er interessert mest av alt, du ønsker maksimal støtte og utvikle seg, samt den delen av livet ditt som du ønsker å aktivere og forbedre.
 Hvis du skal oppfylle alle anbefalingene fra Feng Shui, kan du se hva som vil forbedre ditt hjem. Ditt hjem - er en viktig del av livet ditt, og bare avhenger av deg hva det er, og det vil bety for deg. Ta litt tid til å ta det opp, det spiller ingen rolle med læren Feng Shui eller ikke.  
Form av Feng Shui til leiligheter
 Reglene bidra til å organisere plassen slik at huset var det mest positive energi. I disse postulatene folk flest tror og invitere relevante eksperter av feng shui for å hjelpe skal ordne passende møbler i interiøret.
 Ti gylne regler som skal brukes oblashtovuyuchy leilighet.
 Vi trenger å gjøre inngangen til leiligheten er meget vennlig, som er den positive energien i ditt hjem gjennom inngangsdøren. Sam fasade invitasjoner skrive det. Det er ikke noe sted å visne farger eller ødelagte ting.
 Hvert rom skal systematiseres, det skaper harmoni i livet og i hjemmet. Uorden i den flate grense provoserer positiv energi og negative tanker. Alle brutt som bringer dårlige minner og er ikke brukt, må det kastes.
 Møbler skal skal ordne så det var fri passasje gjennom rommet. Hvis det er mulig, bør folk sitte mot veggen.
 Razhranychyvayte plass for arbeid og fritid. Arbeidsplass i huset eller på kontoret bør være borte fra soverom og stuer. Når kommer til å krysse plass, resten vil være umulig, og på soverommet arbeidsmaterialer vil forstyrre nattesøvn.
 Brudd skulle repareres raskt og umiddelbart. Dersom bygningen skal repareres vinduer, dører, trapper, vil de begrense strømmen av positiv energi.
 Hang speil
 Det antas at speilet reflekterer den positive energien og også dobbelt makten, og de er der dårlig energi flyter i huset. Ikke henge et speil rett overfor inngangsdøren, som et speil reflekterer den positive energien og frigjør den tilbake.
 Arrangert frukt, planter og blomster
 Dette vil generere positiv energi. Bortsett fra stikkende planter. Fruktkurv i soverommet kan oppmuntre aktivt sexliv, og bildet av sitroner og appelsiner bringe lykke til huset.
 Bruk vann
 Feng Shui betyr "vind og vann". Et maleri av et vann bringe harmoni og avslapning.
 I huset, bruker de riktige fargene, de er av særlig betydning. Grønt betyr natur, håp og liv. Lilla og rødt - lykke, gul - makt. I stuer bør bare brukes avslappende farge.
 Unngå skarpe kanter og linjer. Skarpe hjørner på Feng Shui avgir negativ energi dominerte avrundet. Vinklene bør ikke rettes til en stol eller seng, som de ikke roe ned og slappe av.  
Яндекс.Метрика