Aromaterapi skjønnhet, komfort og helse


 Hvis enkeltvis velge bestemte lukter, de også bedre humør, gi tillit og styrke, vil føle seg sexy og attraktiv. På den annen side essensielle oljer virker som kosmetiske verktøy.
 Dette naturlige stoffet uten stabilisatorer og tilsetningsstoffer er gunstig effekt på kroppen vår. Den store styrken aromamahyy!
 Det er flere måter å bruke aromamasel. Det indre og ytre.
 Den første innebærer å ta et par dråper olje i sin rene form, i form av infusjoner og decoctions av urter som medisinske urtete.
 Sekund - det aromamasel tilsett vann mens du tar bad. Disse oljer er i stand til å trenge gjennom porene i epidermis av huden, og effekten på forskjellige reseptorer, toning, obezbolyvaya, fuktighet i huden. Nå legger de ulike typer wraps, noe som sikrer en avslappende, sweatshop, anti effekt.
 Lokal aromatiske bad - komprimerer. Varmt og kaldt, hjelp for smerter i ledd, muskler, hodepine. Selv når det var så populære på å høre ordet aromaterapi, alle av oss har brukt sin innflytelse. Nesten hver og en av oss var i badekaret og nøt bjørk, gran, lyng, eik kost. Dette er den naturlige eteriske oljer. Du kan også bruke andre mnohomy og legge dem til vannet og sprutet på komfyren.
 Den enkleste måten å skape en nødvendig og ønskelig hjem er for tiden atmosfære ved hjelp av oljebrenner. Kjøp aromalampu i dag er enkelt. De er helt forskjellige former, fra bisarre til de mest enkle. Men, til tross for dette, det fungerer på samme prinsipp, er varmekapasiteten av konvensjonell olje stearinlys. På toppen av en bolle helle vann. Olje tar bare noen få dråper. Antent stearinlys, og du kan nyte deilig smak.
 Valget av aromaoljer avhenger av hva du ønsker å oppnå effekt, som telles tid. Bergamot, rosmarin, sitron tone, så det er bedre å bruke i morgen. Oransje skaper en god stemning. Melissa, lavendel, merian, neroli og avslappende. De kan brukes om natten. Derfor, før du bruker denne eller aromatiske oljer må lære om dens egenskaper. Med hemmeligheter kan aromamahyy oppnå mange resultater!  
Hvordan du rengjør tyggegummi fra klær


 Før du søker noen måte prøve å fjerne den maksimale mengden av tannkjøtt, og det som er igjen kan fjerne en av disse metodene, er det ønskelig å velge det tryggeste for klær. Effektivt vil være en kombinasjon av flere alternativer.
 Den første og mest kjente metoden - det fryser. Noen håndverkere har en råtten ting å sette i kjøleskapet. Men du kan bare sette et par stykker av is (helst tørr) i en plastpose, legg det på tyggis stakk til og dra før den kjøles ned og vil ikke forvitre. Deretter forsiktig otskrebyte det fra slitasje.
 Det foreslås motsatte - høy måte, men du kan bruke den bare hvis vevet er fjernet ting stå varmen til 100os. Sette skitne ting forurensning på et stykke papir (helst blotting) og proprasuyte jern. Tyggegummi bør forbli på papir.
 Det er en vei på en "Brann med Brann": du ta den brukte tannkjøtt nøye kna for hånd, hold deg til korrupte steder på klær og deretter rive. Sammen med frittliggende "ny" tyggegummi løsner og av det som du prøver å fjerne. Dermed gjenta slik svindel om og om igjen, kan du fjerne all drøv.
 Du kan bruke den kjemiske metoden, men handlingen må være forsiktig så du ikke skader fiber og ikke ødelegge fargen er valgt først prøve ting på et lite område av vev.
 Rastvoryat tannkjøtt bensin (benzen), white spirit, aceton (neglelakkfjerner), rødsprit, spray kjøle skade. Noen kilder anbefaler bruke fuktighetskrem makeup remover eller flekkfjerner. Etter bruk løsemidler bør vaske klær, for ikke å forlate flekker.
 Dersom de foreslåtte mekaniske metoder ikke fungerer, og du er redd for kjemikaliebruk, kan du passere bortskjemte klær på renseri, der eksperter vil klare ting uten å skade den. Selvfølgelig, rens ganske dyrt, men hvis kvaliteten og verdifulle ting, kan det være best å ikke risikere å gjøre amatør.  
Aromaterapi - den moderne måten å oppnå indre harmoni


 Selv om begrepet er ganske ung. Jeg var tilfeldigvis åpnet Hattefosse kjemiker.

 Etter å ha gjort en lang vei, terapi eteriske oljer i dag ikke mister sin relevans. I dag er det mange butikker, salonger tilbyr tjenester for å justere deres helse gjennom aromamasel.

 Oljer kan brukes på flere måter - ekstern, intern bruk og spredning i luften.

 En av de fineste måtene å bruke aromamasel - bading. Avhengig av hvilke mål som skal oppnås - behandling, stimulering eller avslapping valgt sammensetning av oljer, og tilsatt til badet med oppløsningsmiddel element - en emulgator, kan det være honning, vin, salt.

 Men vi må huske at vi ikke kan kombinere de naturlige oljer og moderne kjemikalier, for eksempel badeskum, sjampo, etc., Den positive effekten av denne kombinasjonen vil ikke, men risikoen for en allergisk reaksjon vil øke betydelig.

 Det er ikke nødvendig, og til langt fra mengden olje i badet er vanligvis nok for tanken 10 dråper. I alle fall, før du bruker olje, enn si blandinger av flere slag, bør gjøre en test og observere reaksjonen av kroppen din for denne type olje. Det er også nødvendig å styre temperaturen av vannet - ikke mer enn 40 grader, og et bad - ikke mer enn en halv time.

 Den største fordelen med aromaterapi er at du kan bruke olje alene, vel vitende om de grunnleggende lover.

 For eksempel er det viktig å vite "alfabet" aromamasel: et klart oppdrag av en olje som eukalyptus - en velkjent antiseptisk, antibakteriell og anti-inflammatorisk skaper handling fordi ofte folk som føler seg som en kald bakterie inkluderer aroma lampe med eukalyptusolje.

 Disse sitrusfrukter som sitron og appelsin er ofte brukt i massasje for å oppnå hovedmålet - å miste vekt og bli kvitt cellulitter. Men mange kjente duft av patchouli ofte brukt for romantiske kvelder, nemlig å stimulere gjensidig seksuell tiltrekning.

 Det er også grunnleggende regler for aromaterapi - en naturlighet oljer, kan deres autentisitet sees ved å spørre en lisens, men det er best å kjøpe olje i spesialiserte sykehus.

 Også for en vellykket og effektiv bruk bør følge reglene i livet - det skal være glassflasker, sotede og godt forseglet.

 Ikke glem at aromaterapi - en god måte ozdorovytsya, lindrer stress og få en del av positive følelser!

Verdien av farge


 Psykologer og bioenergi har lenge bevist effekten av farge på den psykologiske og fysiske velvære. Og leger har selv skapt en vitenskap som heter "fargeterapi", som betyr farge behandling.
 Ved hjelp av blomster som du kan forbedre ditt humør og fornedre sine farger kan bidra til å bekjempe ulike sykdommer, spesielt relatert til nervesystemet. Så ikke ta lett på fargevalg, da dette kan påvirke resten av ditt liv. Vurdere virkningen av primærfargene i våre liv.
 For eksempel bidrar rød farge skape lederen og gir en følelse av trygghet, så hvis du venter på et viktig intervju, og legger til et element av rødt til garderoben din. Også rød bidrar til å bekjempe depresjon, men hvis du er aggressiv og mennesker utsatt for nervøse sammenbrudd, du strengt forbudt å bruke denne fargen på klær og i interiøret.
 Gul hjelp boost mental energi. Hvis du er rastløs og kan ikke takle en oppgave som krever mental arbeid, henge på kontoret eller gule gardiner Male veggene i gult. Dessuten vil denne fargen hjelpe deg hvis du lider av sykdommer i mage, tarm eller lever, da, bluse eller lys gul bluse med gule blomster - dette er hva du trenger.
 Grønn - fargen på fred og ro. Lei på jobb, leder ropte, og føler apati til alt? Gå hjem og sette grønn kappe, og best av alt, hvis elementet er til stede i grønn kjole. Legene fant ut at grønne har en positiv effekt på hjertet, så hvis "nektet" ditt hjerte, ledelsen marked for klær i nyanser av grønt.
 Hvis du ønsker å bedrive alle sine problemer og bekymringer, hvis du ønsker å være alene med tankene dine, og du liker å meditere, vil blå hjelpe deg med dette. Behandle en av hans rom i blå farger: blå sofa, tapet, gardiner.
 Med svart må oppføre seg veldig nøye, da det kan gi deg en følelse av makt og sikkerhet, og for å gi deg en følelse av angst og depresjon. Svart bør være til stede i miljøet, men bare i moderate mengder, også, forresten, er hvite.  
Kombucha


 Kombucha har to typer organismer: gjær og eddiksyre. Den øvre delen av soppen ser skinnende og tett, og bunnen er representert tråder, som er et område på vekst. Det vil si at den nederste laget er laget sunn drikke.
 Som en del av soppen ble funnet bakterier som stopper veksten av bakterier og ødelegger dem. Etter ca en måned av sopp skilt tynn film. Du kan flytte til en annen bank, og det vil vokse fullt sopp.
 For sunn drikke, hell blandingen i en krukke av sterke teblader og sukker. Blandingen begynner å vandre, snu til vin alkohol, deretter bruke eddiksyre bakterier, er alkohol omdannes til eddiksyre. Så fin søt og sur drikke som inneholder en liten prosentandel av alkohol. Når fusjonert drikke, sopp vasket med kokt vann og helte følgende antall søt sterk te.
 Drikken bør drikke fire timer etter et måltid fordi det er lett å samhandle med mat i magen og fordøye det raskt. Hvis du drikker det mens du spiser, vil du raskt føle deg sulten.
 For sunn drikke, må du behandle sopp. En blanding av teblader og sukker koke i 50 gram sukker helle en liter vann. For det første er vann som er kokt, avkjølt, tilsett sukker og helle den avkjølte oppløsning i banken. Sukker oppløsning i vann, aldri hell det direkte inn i banken på en sopp. Dette kan føre til brannskader slimhinnen i sopp og føre til hans død.
 Du kan ikke sette en beholder med sopp i solen, like farlig påvirkning av lav omgivelsestemperatur, kan det ødelegge ham.
 Det er best å holde den i et mørkt varmt sted der temperaturen er 25 grader. Infusjon drenert i vinter en gang i uken, og i sommer alle tre eller fire dager.
 Ikke glem at Kombucha bør definitivt vaske rent kokt vann en gang i måneden i vinter og annenhver uke i sommer. Unnlatelse av å observere dette kan bidra til transformasjon av eddik infusjon som vil ødelegge sopp.
 Til forskjellige tider, infusjon av te sopp brukes på ulike måter. Siden den inneholder store mengder av næringsstoffer: eddiksyre, melkesyre, er et stoff som har sammensetning tilsvarende askorbinsyre. Kvinner drikker infusjonen for vedlikeholds tall, opolaskyvaly håret til å legge glans, brukes til å fjerne vorter, pigmentflekker, tilberedte infusjons drikk som gjør en god tørst.
 Kombucha brukes ved sykdommer i mage, lever, nyrer og hodepine.
 Dens sammensetning er antibiotika, anti-inflammatoriske midler. Bidrar til å redusere blodtrykket, regulere fordøyelsessystemet.
 Basert drikke te sopp brukes for forkjølelse, influensa, dysenteri. Infusjon bidrar til å redusere kolesterolnivået i blodet. Vel sin bruk hos eldre mennesker, det forbedrer helsen.
 Personer som lider av magesår, er gikt Kombucha ikke verdt å ta.
 Vakker effekt er Kombucha ved behandling av diaré, spastisk kolitt, forstoppelse.
 Drikke Kombucha på sklerose, skylle halsen med betennelse i øvre luftveier, vasket nese, ører, betente sår for raskere helbredelse dem.
 Infusjonen kan drikke bare for forebygging. Det forbedrer humøret, beroliger nervesystemet. Vel ta to ganger om dagen: i morgen for å forberede magen for arbeid og kveld for å vaske ut magen av dagen akkumulert skadelige stoffer. Kombucha forbedrer søvnen.
 Det antas at Kombucha hjelper i å oppfylle ønskene. For denne morgenen bør kontakte ham med forespørselen og holde det hemmelig og ditt ønske nødvendigvis sant.

Яндекс.Метрика