Bli kvitt føflekkerHver av oss står overfor et problem som en møll. Hun bor i korn på kjøkkenet og skap, spise favoritt ting. For å bestemme strategien for skadedyrbekjempelse koster litt mer å lære om det. Og ja, det er 30 arter av føflekk, men bare fem av dem som bor ved siden av en mann. Som alle skadedyr som lever med noen den liker varme, fuktighet og tolererer ikke kaldt, glohet sol og frisk luft. Så det var fikk ingen møll, bør alltid lufte ut rommet og sørger for ventilasjon, når som helst, på hvilken måte disse insektene ofte vises.
Bli kvitt møll, som startet opp i korn.
Det første for å ta vekten av kornene og de hvor det startet opp, bør det umiddelbart kastes. Deretter skap og bord, der de ble holdt såpevann og tørk med eddik og sørg for å tørke skapet. Alle matvarer skal oppbevares i glass eller metallbeholder med tett lokk lukket. Kapasitans, som inneholder hele korn, satt på fedd hvitløk, kan skap også sette støping ung valnøtt eller appelsinskall.
Bli kvitt møll, som startet opp i skapet.
For å begynne å se alle ting, og sterkt påvirket vil bli forkastet. Vi må huske på at i skapet mol vind opp i skitne ting, eller de som ikke har fløt. Så for å bli kvitt sommerfugllarver og larver av møll, ting må vaskes eller sette til ventilasjon. Å holde ting så lenge ingen bruk, bør de lagres i spesielle deksler.

Måter å bli kvitt føflekker.
Tilsvarende er det mange antymolnyh narkotika. Den billigste og enkleste måten er forskjellige tabletter og briketter. De inneholder en legering av kamfer og naftalen. Men disse stoffene bør ikke overdrive, siden store mengder er skadelig for mennesker. Det finnes også spesielle seksjoner og plater fra møll, de kan være av forskjellige smaker av sitrus og bartrær. Tabletter, tegl, plater og profiler tjener som avskrekkende betyr, hvis mol allerede er startet, er det nødvendig å ty til bruk av spesielle aerosoler. Vekten av disse kjøretøyene er farlig og giftig. Det er verdt å ta hensyn til de som bor i huset små barn, ikke bruk disse stoffene og holde sammen med mat.
Folk rettsmidler for føflekker.
For å beskytte deg selv og dine kjære er å lytte til folk rettsmidler som vet hvordan de skal bli kvitt føflekker. Den beste måten å møll er lavendel i enhver form som i bunter, og som essensielle oljer. Avskrekker også møll lukten av barnåler, tobakk, tørket sitrus skreller. Nyeste litium geranium hjem også påvirke disse insektene.
Husk at disse verktøyene bare forebyggende, og hvis du skal bruke møll ble fikk kjemikalier.  
Hvor raskt sovne om kvelden?
 Det er umulig å overvurdere betydningen og viktigheten av søvn for kroppen. Det hjelper hvile hjernen. Søvnløshet og søvnmangel fører til forverring helse, lavt immunforsvar og som et resultat av sykdom. Søvn påvirker helsen til huden. Mangel på søvn er manifestert i form av poser under øynene og mørke flekker, slapp hud, pigmentforstyrrelser, akne, rynker mer uttrykksfulle. Noen ganger sover raskt mislykkes. Hvordan man skal fremme sovne?
 Metoder raskt sovne om kvelden
 1.  Konto. Den vanligste måten å sove - regnes som sauer. Eller sau. Eller noen som du liker. Gjør deg klar til å telle til en million. Metoden er at av ensformig repeterende handling vil du ønsker å sove.
   Lufting. Vkladaytesya sove i et ventilert rom. I hjernen mottar mer oksygen vil raskt sovner. Med samme formål Ta en tur for et par timer før sengetid (på samme tid du kan lufte leiligheten). Du og puste frisk luft og lei av å gå.
   Lesing. Les overnatter arbeid av Nietzsche eller Kant, en bok av marxistisk ideologi eller høyere fysikk. Generelt, hva du synes kjedelig og kjedelig. Kroppen vil forsøke med alle midler for å unngå en slik klasse, og du sovner.
   Avslapping. Suge før sengetid i et varmt bad, oppløse den i havsalt og hell skum. Ta deg god tid, slappe av. I denne tilstanden perebazuytesya seng. Du vil se - du sovner raskt og bestemt. Meditasjon hjelper også å slappe av.
   Te. God sengetid drikke varm melk eller kamille te. Men stramt spiser ikke anbefales. En ting er å spise et eple, en annen - en solid kveldsmat.
   Stress. Prøv å gå til sengs, etter alt og vladnavshy alle konflikter. Tror ikke gjennom arbeidsgrupper øyeblikk lå i sengen. Denne belastningen hjernen og distrahere deg fra resten. Unngå emosjonell overbelastning, ikke krangle med elsket ikke se skrekkfilmer, lese bøker tragiske. Det er bedre å gjøre noe hyggelig sengetid, se på bilder, klappe en katt, lage en ansiktsmaske, elsker. Gå til sengs i en positiv stemning.
   Modus. Gå til sengs på et fast tidspunkt hver dag og sove i 8 timer. Kroppen selv stille inn til søvn på vanlig tid.
   Klær. Ta hensyn til klær. Det beste alternativet - å sove naken, hvis du ikke er komfortabel, får plass, må du ikke holde bevegelser pyjamas.
   Seng. Ta omsorg senger. Komfortabel seng, madrass, pute passende størrelse, behagelig å ta på undertøy gi deg en fullstendig hvile.
   Stimulans. Eliminer gjenskinn og støy side.
  Disse metodene du ikke trenger hvis du grundig lei i løpet av dagen. Høy kvalitet og effektiv arbeid og intens fysisk aktivitet under trening, bidrar til den raske sovne og god søvn!  
Hvordan å skrive en begjæring til retten?
 Personer som deltar i rettsmøter kan forsvare sine interesser på ulike måter, for eksempel ved en søknad. Dette gjør at både Civil and Commercial Code. Dette fører til et program kan være svært annerledes: en dommer, overføring eller utsette høre rettergang som involverer flere eksperter (dvs. eksperter), gjenoppretting av tapte tidsfrister og mer. Som de vanligste årsakene til innlevering av søknader, de er relatert til engasjement i saken fil dokumenter eller vitneavhør. Hvordan å skrive en begjæring til retten? Og det kan være muntlig forespørsel? Rozbyrayemosya i spørsmålet.
 Hva er en underskriftskampanje?
Du bør starte med definisjonen av programmet, som er noe mer enn en anmodning til retten, som er forbundet med en bestemt sak. Faktisk forespørselen - den offisielle form for kommunikasjon med domstolen, er en anmodning settes skriftlig. Imidlertid kan en forespørsel til vitneavhør eller å anføre noen dokumenter være i form av stiftelser. Men i dette tilfellet er det nødvendig å motivere, er at for å bevise at de aktuelle utsagnene kan være informert om de viktige fakta i saken, og spore at det gjenspeiles i rettsboken (stå begjæring må hevdet under høringen ).
Behandling av søknaden skjer vanligvis umiddelbart på tidspunktet for sin innlevering. Et unntak kan være kompliserte saker når deres volum er flere volumer eller når bevegelse er sammensatt av flere sider for en avgjørelse på banen det tar tid.
Retten kan gi en underskriftskampanje helt eller delvis og benekte. I sistnevnte tilfelle, kan forespørselen bli utfordret og re-state neste møte eller stadium av rettssaken. Dette er ikke en håpløs idé, fordi det er mulig at på grunn av endringer i omstendigheter (som kan endre seg i løpet av sin behandling), gjentok anmodningen kan være fornøyd.
Man må huske at begjæringen kan være arkivert i retten på ethvert stadium av rettssaken, og fristen - seks måneder. Men hvis en av partene i saken ikke har mottatt en kopi av rettshandling som angir tid og sted for rettsmøtet, begjæringen kan bli innlevert etter utløpet av seks måneder.
 En søknad eller begjæring?
I en begjæring til retten og kan nås fra begjæringen. Men dette dokumentet er en kollektiv avtale når flere hevder begjæringen. Begjæringen fremsettes skriftlig og skal dømmes etter samme regler som programmet.
 Hvem har rett til å søke?
Kan sende inn en begjæring om eventuelle partiforhandlinger, den mistenkte (eller juridiske representant), siktede, offeret, forsvarer, sivil saksøkt, sivil saksøker (eller deres juridiske representanter), en offentlig aktor eller forsvarer, aktor.
 Funksjoner forespørsel
Eksperter anbefaler å skrive en begjæring til retten på forhånd. Selvfølgelig kan en erfaren advokat gjøre i rettssalen, hendene foldet dokument. Men faktum er at i løpet av prosessen ikke å bli distrahert av å skrive begjæringer og gjøre det mulig bare i unntakstilfeller. I tillegg uerfaren person ikke kan takle oppgaven med å utarbeide en bevegelse i atmosfæren av rettssaken. Selv lenge ansatte advokater foretrekker å komme til møtene i den allerede utarbeidet et dokument der alt må komme tydelig frem og helst med referanser til loven. Rimelig komponert en underskriftskampanje som inneholder referanse til loven nesten alltid gitt.
I tilfeller hvor de anses komplekse eller høyt spesialiserte problemstillinger kan trenge hjelp av eksperter, som dommeren rett og slett ikke kan vite. I denne saken i detalj og tydelig tegnet forespørsel, med konkrete tiltak som er nødvendige for å etablere sannheten vil være en god hjelp i saken.
Du trenger ikke å skrive omfangsrike tekster som dømmer neppe ferdig med å lese gjennom. Bedre ennå uten overdreven "vann", helt klart tilfelle, tydelig og overbevisende måte. Hvis du kobler til å be om noen dokumenter (f.eks sertifikat for undersøkelse eller kontroll, en kopi av sykemelding eller legeerklæring - lagt til utsettelse av møtet eller utsettelse av retten), bør de fester seg til det.
Vel, selvfølgelig, dokumentet må skrives riktig, uten stave- og tegnsettingsfeil. Ideelt sett bør teksten være strukturert, begrunnet og tydelig. Slike dokumenter blir alltid behandlet godt av retten.
 Vi gjør anmodningen i henhold til reglene.
Til dags dato, ikke loven ikke gi spesifikk form for oppfordring. Hovedvilkåret - en klar og forståelig presentasjon av anmodningen til retten, søkerens underskrift og dato. Imidlertid må de generelt aksepterte regler for begjæringen inneholder samme informasjon som den påstand. Derfor må begjæringen være riktig:
"Cap" (skrevet på øverst til høyre), som skal indikere i hvilken domstol og hvor dokumentet er sendt, samt data om personer som er involvert i saken (navn, adresse, telefonnummer saksøkt og saksøker), og selvfølgelig , saksnummer for som begjæringen hevdet;
Navnet på dokumentet "Petition" er skrevet på midten av siden, under "cap";
anmodning til retten (bevegelse) med forklaringer og henvisninger til lovgivning (hvis flere forespørsler, de er utstedt en liste);
signaturen til søkeren med detaljer;
dato;
søknad (dokumentene nevnt i begjæringen).
Hvordan å skrive en begjæring til retten?

Hvordan å skrive en begjæring til retten?

 Hvordan kan jeg søke på?
Det er best å sende inn en begjæring i rettsmøte. I dette tilfellet, er løsningen på det sannsynlig å bli tatt umiddelbart. Men du kan sende et dokument i posten (dersom søkeren ikke kan delta på rettsmøtet). Dette må gjøres en uke før rettsmøtet, anbefalt eller sende et brev med et verdifullt budskap.
 Plikt: å betale eller ikke betale?
Hvis du valgte å skrive en begjæring til retten, vil du ikke å betale dokumentavgift, som det er i dette tilfellet ikke gitt. Men denne regelen har unntak: hvis innlevert en forespørsel om re-utstedelse av kopier av rettsavgjørelser eller kopiere noen utøvende dokumenter, og på kravet (voldgiftssaker), vil det ha å betale.
Erklærte forespørsel, må vi huske at det viktigste i dette dokumentet - den klarhet og nøyaktighet av spørsmålene, og gyldigheten av forespørselen.  
Яндекс.Метрика