Bli kvitt veggdyr?
 Av alle insekter "leietakere" bugs trolig den mest ubehagelige. Ikke bare gjør de bite, for å bringe disse parasittene er vanskelig. Bed bugs - et vingeløse insekter, kroppslengde på 3-5 mm, og selv om de ikke kan fly - kan bevege seg raskt klatring vegger og tak, og planlegger med dem. Et bemerkelsesverdig trekk ved feil - en ubehagelig lukt, som regnes som ligner på brandy. Hunner bug lå rundt fem egg om dagen, akkurat som for en ganske lang (15 måneder) liv på tide å forlate bak 250 til 500 egg.
Hvis dette angrepet var i huset, insektlarver nødvendigvis i klær (de liker spesielt å bosette seg i syntetisk), så vel som kjæledyr dander, noen elektronikk, møbler - overalt. Du må nøye inspisere møbler som er kjøpt i butikker eller provisjon blir arvet - avslørende sorte prikker på overflaten eller larve hud, bedre å forlate dette oppkjøpet. Kjøpe en pantelånersjappen Klær - koke det, og hvis ikke er mulig - proprasuyte.
Bites veggdyr ikke gi folk normalt sove, og som et resultat - frata ham kapasitet. I kroppen av insekt kan lagres lenge nok patogener av forskjellige ubehagelige sykdommer. I motsetning til mygg bugs biter ikke på ett sted, flytter de over huden, og etterlater en sti biter. Mer enn fem hundre biter per natt tilgjengelige i leiligheten, tungt befolket av disse parasittene.
Noen ganger folk ikke engang vet hvem er angrepet av bugs, skriving av kløe fra allergier. Så hvis du plutselig har plutselig begynt allergi og det ser hovedsakelig i morgen, bør mistenkes av disse blodsugerne.
Internett er fylt med mange tips om hvordan du kan bli kvitt bedbugs. Hva dette vil være effektive, men det er ikke noe mer enn en myte? La oss innse det.
Frysing metoden ble kjent på 17-tallet. Kalde vintre dro hjem for å besøke for et par dager, slik at dører og vinduer åpne. I dag er denne metoden som brukes i en del: sette den kalde møbler hvor avgjort skurker. Vi må huske på at feil tåler temperaturer ned til - 20 grader, og kulden bare falle i suspendert animasjon. I varmere kommer de tilbake til sine sanser og vil ta på egen hånd.
En annen måte - rikelig helle kokende vann bolig insekter. Selvfølgelig, slik innflytelse de ville mislykkes, men hvis du har gode møbler, hell kokende vann er det lite sannsynlig å ønske.
Ikke slå av lyset. Ja, bugs tære i mørket. Og som et midlertidig tiltak, kan dette være hensiktsmessig. Men hvis disse insektene er sultne, de angripe selv på dagtid.
Pauline, vil lukten av noe som ikke kan tolerere disse parasittene være et godt verktøy for forebygging. Et par poser med gress i skapet og andre strategiske steder leilighet avskrekke bugs, men hvis de er avlet - vil hjelpe.
Populært med hjem rettsmidler - vendelrot. Hvis du bruker sin løsning på sofaen eller seng bugs som bor der, begynner å klatre. Men eggene forbli og en ny generasjon av blod-suger vil erstatte det. Spesielt siden du ikke kan bruke dette verktøyet hvis du har kjæledyr.
Med tradisjonelle metoder mest effektive - er å reparere og eventuelt endre møbler. Imidlertid er det sistnevnte ikke er nødvendig - de reparerte områder selv er vanligvis insekter.
Bruke tradisjonelle metoder i kampen mot veggdyr er bare mulig når en "arnested for infeksjon" liten. Og selv da den beste løsningen er å koble "tungt artilleri" - spesielle kjemikalier. Neopyn, Raptor, Reid - alle navn som ikke er nevnt. Det er viktig å kjøpe en spesiell gift for veggedyr - ikke ta kjemikalier utformet for å bekjempe andre insekter.
Bli kvitt veggdyr?
 Av prosessanlegg, arbeidshansker og må beskytte luftveiene. Nøye "gå" over leiligheten, bare se i hver sprekk. Denne pre Tenk på hvor du bor med alle husdyr og etter henrettelsen. Den perioden hvor du ikke kan komme hjem på emballasjen. Bare i alle fall ikke prøve å gjøre den mindre. Etter hjemkomsten alle trenger en god vask, sengetøy og perepraty vidprasuyte. Her er behovet poser med malurt å hindre retur av veggedyr.
Men det beste alternativet ville være å overlate arbeidet til giften noen som er ekspert på dette feltet - renovasjonsarbeidere eller privat firma desinfeksjon. De vil ikke bli eksperimentere med kjemikalier - de har i løpet av årene er klart effektive oppskrifter "godbit" for inntrengere. Foruten deres utstyr ikke kan sammenlignes med et vått håndkle, designet for å beskytte deg mot forgiftning, og behandle en leilighet der de kan mer nøye. De fleste fagfolk tilbyr en garanti på arbeidet sitt, så tror kanskje likevel burde de stoler på.
Bugs i huset - dette er en alvorlig trussel mot helse og fred i husholdningen. Så bli kvitt disse insektene bedre så snart som mulig.  
Hvordan være en interessant samtalepartner?
 Personer som er interessert kommuniserer verdsatt til alle tider, siden hulen. Tross alt, det er ingen større glede for en mann enn å snakke med sin egen art, med og bli sett, og lytte til andre. Generelt, en god samtalepartner - en sjeldenhet, finne det, føler du tom uforlignelige glede. De fleste mennesker, inkludert løper våre liv eller ikke i stand til å koble sammen to ord, minst, gjør det logisk og spennende, fylt eller nattergal, men fiksert på deg selv, din favoritt, og er lett tilgjengelig for å beskrive hans kjedelige liv omstendigheter dusinvis timer.
Kan jeg lære å bli en interessant samtalepartner, hvis ikke av naturen har ingen veltalenhet heller spesiell sjarm? Psykologer sier at du kan. Tross alt, det viktigste kvalitet at folk setter pris på en kommunikasjonspartner - dette er ikke evnen til å snakke godt og gode lytteferdigheter. Og denne visdom kan lære noe, spesielt i nærvær av begjær.
Hva annet folk har å være hyggelig samtalepartner og samle seg rundt ham interessante og populære personligheter?
 1.  Spørsmål. Vi har lært at det viktigste at folk trenger - det er vår interesse. Observere vår oppriktige interesse for hans person folk føler seg betydelig og verdig beundring. Og det hele fint. For å understreke sin interesse til kilden, hadde bare lytte til hva han sier. Vi må stille spørsmål som er relevante for løpet av historien: «Han hva? Hun hva? Og hva så? Og hvordan de reagerer på dette? "Etc. Heldigvis nikke, raske elevene utvide og gi hurrarop.
  Snakk komplimenter og andre fine ting. Godkjenner utseende, atferd og holdninger hos fortelleren. Det er alt du vil, ikke sant? Hvis ikke, hvorfor kommuniserer du med denne personen? Finne en annen, nærmere i ånden følgesvenn. I et forsøk på å være interessant å snakke ikke for langt og må lytte til talen til de som interesserer deg. Samtalen - en toveis prosess, og begge parter skal ha det gøy. Hvis dette skjer, ikke nøl med å uttrykke det i ord.
   Se etter noen. Kanskje han er lei og ønsker å endre faget? Still et spørsmål om et annet område som du tror vil være interessant for ham. Fortell oss noe selv, se på hans reaksjon. Hvis han reagerer kraftig, fortsette å utvikle temaet, spør sin mening om ulike saker. Hvis ditt bidrag ikke ble støttet, prøve noe annet. Snakke om sine venner, familie, hobbyer. Noen tema er sikker på å være interessant for ham.
  Hvis du er lei av å høre på og beundre, og du ønsker å bli hørt, er det også mulig å arrangere.
  Lær logisk, enkelt og vakkert uttrykk for sine tanker og meninger. Hvis du er av natur Movchun vidriznyayetesya eller talefeil, dette kan og må tas opp. Du kan starte med brevet. Skriv enklere enn si situasjonen er rolig, ikke noe stress, det er en tid for refleksjon sofistikerte formuleringer. Uansett hva du skriver, blogg, personlig blogg, detektiv eller et essay om en gratis tema. Selv ikke resultatet av overordnet betydning. Det viktigste - praksis. Du kan utvikle evnen til å uttrykke hva de mener med regelmessig trening. Når vil lære å kommunisere skriftlig, vil du ikke være for vanskelig å gå sammenhengende tale.
   Tog snakke. Dette råd for uerfarne kolleger at selskapet tapte, starte noe vagt mumle, sett kommentarer upassende og ofte villig til å synke ned i bakken. Hvis du er redd for oppmerksomhet og samtidig lidenskapelig ønsker det (ikke så sjelden kombinasjon) i utgangspunktet trene deg selv i speilet. Velg en tilfeldig tema, kan du tilfeldig åpne en ordbok eller bok, og begynner å utvikle det. Motivet kan være avl i fangenskap kenguru eller elektrisk drift prinsippet. Det spiller ingen rolle. Ikke bekymre deg, vil du ikke se, du kan dra full tull og tøv, viktigst, gjør det raskt og trygt. Hvis du er redd for at du vil høre og vil føre til sykehuset for å gjøre sin ensomhet: sjekk dører, vinduer og skjult sted i nærvær av "bugs". Du kan spille inn din tale på tape. Så det er lettere å identifisere alle svakhetene i din veltalenhet og fikse dem for å være interessant å snakke.
   Les videre. Å utvikle evnen til å snakke og fortelle historier svært nyttige studiedesign: klassisk og moderne litteratur, kvinne romaner og politi detektiver, glossy magasiner og politiske aviser. Gjennom dette trykksaker kan oppdage et mål element - en kompleks og interessant språk. Gevinst erfaring fortellere bruker nye ord og interessante emner å øke sin status interessant samtalepartner.
   Hold deg oppdatert. Hvis du har sett den nye filmen med Tom Cruise eller lese den nylig utgitte romanen Pelevin, har du ingenting å diskutere med venner. Selvfølgelig, hvis vennene dine er interessert av disse tegnene. Følg siste nytt i sport eller politikk, "Facebook" eller "Yutuba" glossy eller kanal "Mote". Da vil du bli behandlet til å lære noe nytt, for å diskutere hendelser, hva du mener. Trodde først, hvis du er en uerfaren talker, kan høste på forhånd. Men i alle fall ikke kan stoppe på dette stadiet. Utvikle ikke bare språket, men også hjernen. Har du en mening om alle saker.
   Utvikle en følelse av humor. Vittig konversere spesielt tiltrekker seg oppmerksomhet, både hans og det motsatte kjønn. Og i vår tid vidd verdsatt spesielt ikke for ingenting at så populært KVN og "Comedy Club", og hver selvrespekt kanal har sin egen skisse showet og andre komiske mesterverk. Kjøp vidd eller omdømmet til en person med en følelse av humor er vanskelig, men mulig. Lær kilde. Les Ilf og Petrov, lytt på radio "Humor FM» og se på TV, spesielt mye moro der, og ikke alltid på en humoristisk programmer. Ved første du kan bruke blanks, studerte anekdoter hørt om vitser, morsomme historier som skjedde med andre. Bare ikke vil at de skal bli presset med makt samtale. Vente på det rette øyeblikket til å lage et plask og høre latter.
   Vær deg selv. Men på sitt beste, entusiastisk og full av optimisme versjon. Hvis du overvinne problemet, trenger ikke å laste dem rundt med en grim uttrykk i ansiktet. Eller si noe, eller fortelle oss om hva som skjedde med humor. Dette ikke bare underholde dine følgesvenner, men du vil løsne fra situasjonen og se på det fra en annen vinkel. Nyt kommunikasjon er alltid merkbar og behagelig for dem med hvem du tilbringe tid. Hvis ikke, tilbringe tid ellers. Ikke tving deg selv til å gjøre hva du ikke vil, vil det uunngåelig føre til opphopning av stress og skader på naturen og atferd.
  Et annet tips til slutt, perfekt mestret teknologien for å drive interessant samtale, ikke glem om å lytte og interessert i andre mennesker.  
Яндекс.Метрика