Borsjtsj med svinekjøtt oppskrift

 Borsjtsj med svinekjøtt oppskrift som vi beskriver er veldig populært i Russland. Spesielt deilig suppe at hvis hans kokk med ferske tomater. Hvordan koke suppe med svinekjøtt egne hender? I denne artikkelen vil vi fortelle deg oppskriften for borscht med svinekjøtt hjemme.

 Ingredienser


 For tre liter borsjtsj med svinekjøtt trenger du:
 . - Svine 400 gr, Prøv å lene svinekjøtt bein;
 - Mellomstore rødbeter;
 - Mellomstore gulrøtter;
 - Liten leder av kål;
 - 4 poteter;
 - 1 paprika (rød);

 - Tomatcoulis 1-2 ss. skjeer;
 - 3-4 tomater;
 - 50 g fett.
 - Urter, salt, hvitløk etter smak.

 Hvordan å lage en deilig suppe med svinekjøtt


Borsjtsj med svinekjøtt oppskrift

 Hvordan koke suppe med svinekjøtt egne hender, først anbefalt å koke suppe. I en gryte med kjøtt trenger å helle 1,5 liter vann, tilsett løk, gulrot og persillerot. Kok opp grønnsaker, reduser varmen og stek i ca førti minutter. Deretter får kjøtt fra kjøttkraft, og den belastningen suppen gjennom en sil.
 Hvis litt buljong, kan du legge litt vann, mens klar over at potten skal fylles ikke mer enn 2/3 full. En annen beløpet du har ennå til å fylle andre produktыmy. Deretter satte pannen på middels varme.
 Rødbeter og gulrøtter og skjær i strimler eller gni på et grovt rivjern. Lett stek rødbeter og gulrøtter i vegetabilsk olje, deretter legge dem til i tomatpuré, fortynnet i litt vann. Smal pepper på brann og fjern skallet, skåret i terninger og tilsett i pannen. Gass i en stekepanne og redusere reserve bete og gulrot lapskaus 15-20 minutter.
 På denne tiden, rydde potetene og skjær den i terninger.
 Suppe (oppskrift med svinekjøtt)
Borsjtsj med svinekjøtt oppskrift

 Tynt shinkuem kål og sende det til potten. Når potetene og kål er nesten klar, legge dem til bensinstasjon med rødbeter og gulrøtter. Tomater skåret i to og gni på et rivjern, kaste bort skallet. Den resulterende tomatpuré legge til suppe.
 Det bør dekke pannen med et lokk, reduser varmen, la suppen stå opp på svak varme i ca 50 minutter. Prøve suppe for salt og pepper.
 Kjøttet skjæres i terninger og tilsett i suppen.
 Det er hele oppskriften for borscht med svinekjøtt hjemme. Det gjenstår å legge friske urter - gressløk, dill og persille, hvitløk etter smak ung.
 Slå av brann under potten og la stå i 30-50 minutter borsjtsj.
 Fat torsjon i en kjøttkvern med hvitløk. Når servering, legg en skje med suppe bolle med skje rømme og bacon med hvitløk.
 Nå vet du hvordan du koker suppe med svinekjøtt egne hender.

 Video oppskrift suppe med svinekjøtt


 Denne videoen vil lære deg hvordan å lage mat deilig suppe med svinekjøtt.
Oppskrift salat med blekksprut og agurk

 Humre i matlaging kjent for aldre. Spesielt populære blekksprut ervervet naturlig i kystnære land: Italia, Japan, Korea. Men gradvis blekksprut spre sine tentakler i alle land og kontinenter.
 Blekksprut tørket, kokt, stekt, inkludert å gjøre supper og stappet dem. Men absolutt, blekksprut brukes i salater. Og dette er forståelig. Humre har ingen "fishy" smak og perfekt kombinert med andre produkter. Mest blekksprut salat som kan ses i nærheten av agurk og kokte egg. Hvordan å forberede en salat av blekksprut med agurk hjemme?
 I dag kan vi tilby deg en oppskrift på en salat med blekksprut og agurk.

 Ingrediensene til salat med blekksprut med agurk


 Du trenger: 2 medium blekksprut, 2 små agurker, løk, mellomstore og to spiseskjeer med majones.

 Matlaging salat med blekksprut og agurk


 Før du lære hvordan å forberede en salat med blekksprut og agurk, forberede alle ingrediensene. Frosne blekksprut hell kokende vann og ren.
 Deretter koke blekksprut. Stek i 3 minutter blekksprut nødvendig i kokende vann. For å gjøre dette, en gryte med saltet vann, tilsett laurbærblad og et par erter allehånde. Når vannet koker, senk blekksprut i det, etter 3 minutter fjerne. Vent til vannet begynner å koke igjen og stek den andre blekksprut. Tilberedt blekksprut skyll godt med kaldt vann.
 Skjær de avkjølte fine strimler av blekksprut.
 Løk skåret i tynne halvringer, litt salt, legg til bollen og mos. Gi bue stå og vaske den med kaldt vann, la det renne væske. Dette vil få sterk smak og lukt av løk, som kan drepe delikat smak av blekksprut.
 Syltet skyll, tørk og kutt i fine strimler.
 Ha alle ingrediensene i en bolle og bland med majones.
 I oppskriften salat med blekksprut og agurk kan gjøre endringer. For eksempel, en meget interessant snakke med blekksprut salat og pickles. I salaten kan du legge kokt egg, mais eller erter. Du kan bruke noen sjømat, for eksempel reker, blekksprut lagt.
 Nå vet du hvordan du skal forberede en salat med blekksprut og agurk hjemme.  
Oppskrift salat med blekksprut og egg

 Før du koker blekksprut, må du kjøpe. Hvis du kjøper frosne blekksprut, så ta hensyn til hvordan atskilt kadaver. Hvis blekksprut skrottene godt atskilt fra hverandre, da de er frosset og lagret på riktig måte. Hvis kadaveret fra hverandre og ikke er atskilt bare se Monolitten, er det sannsynlig å ha blitt frosset blekksprut igjen. Dette blekksprut er ikke verdt å kjøpe. De vil smak og høy kvalitet fryse.
 Så, blekksprut kjøpt og ønsker å forberede en lett salat av blekksprut hjemme. Hvis du ikke har tid til å søke på internett en ny salat oppskrift, er det absolutt en vinn-vinn - en oppskrift salat med blekksprut og egg. Squid nytes med kokte egg, og det er ikke noe enklere enn å forberede en salat med blekksprut og egg.

 Ingrediensene til salat med blekksprut og egg


 Du trenger: 2 mellom blekksprut, 3-4 egg, medium størrelse løk, to spiseskjeer med majones, salt, pepper og greener

 Matlaging salat med blekksprut og egg


 Først forberede alle ingrediensene. Frosne blekksprut hell kokende vann og ren.
 Deretter koke blekksprut. Cook blekksprut ikke mer enn fem minutter, ellers deres kjøtt vil bli tøft.
 Kok eggene kjølig og sted i kaldt vann.
 Etter at alle forberedt ingredienser, er ikke noe enklere enn å forberede en salat med blekksprut og egg.
 Blekksprut skåret i strimler. Løk skåret i tynne halv-ringer. Egg er renset fra skallet og også kutte halvsirkler. Det er veldig praktisk å gjøre det gjennom yaytserizky.
 Bland blekksprut, egg og løk finhakket, tilsett majones og bland. Tilsett salt og pepper etter smak.
 Denne oppskriften salat med blekksprut og egg kan bli grunnlaget for mange andre salater. Hvis du vil at salaten var mer omfattende, legg kokte poteter eller kokt ris. Du kan legge til kål, rødkål eller mais. God kombinasjon av blekksprut egg og ost eller paprika. I salat med blekksprut og legge epler, ananas, og til og med surkål. Fylt med kokte egg, løk, urter og majones kan bli fylt blekksprut. Litt fantasi og salat hjemme omgjort til en kulinarisk mesterverk.  
Hvordan fikse peresolenyy suppe?
 Peresolene fatet kan permanent ødelegge stemningen. Selv den mest erfarne vertinne minst én gang i sitt liv peresalyvala suppe. Dette kan skje ved et uhell, fordi det er veldig lett distrahert og salt parabolen to ganger. Dette kan unngås hvis et par ganger under steking for å prøve suppe å smake. Når du legger til salt fatet, vent i tre minutter, la salt for å bryte opp og så bare prøve suppe for salt. I tillegg er en test parti av den midtre zacherpыvayte pan, pre peremishavshy suppe. Fra toppen av væsken er et lag av fett, som nesten ikke absorberer salt. Vær oppmerksom på at frossen suppe vil alltid være saltere fordi testdel bedre få kule, deretter prøve. Ideelt sett skal du øse suppe treskje: det raskere væskekjølt, og du vil ikke bli brent.
 Hvis du fortsatt peresolyly suppe, ikke bekymre deg. Det finnes noen triks som vil hjelpe deg å spare mat:
 1.  Sett suppen skrelles rå poteter og koke. Vegetabilsk absorbere en overflødig salt. Poteter kan la i suppen, eller du kan legge det til parabolen og mos.
   Satt i en stor suppe skrellet løk og la det koke i fem minutter. Når absorbert en grønnsak salt, fjerne fra pannen.
   Ta ris, pakk i cheesecloth. Sett denne posen i suppen og kok et par minutter. Rice absorberer salt. Etter at overflødig salt absorbert, fjerner du posen.
   Ofte husmødre i peresolenyy suppe toppet opp vannet. Å gjøre dette anbefales ikke fordi suppen vil være overskyet og mister smaken.
   Hvis beveget var ubetydelig, kan det være vellykket forkledning behagelig søt smak. Ss sukker er nok for en stor gryte med suppe. Spesielt behagelig søt smak er i ertesuppe.
   Kvitte seg med overflødig salt hjelper mel. Ha melet inn i stoffet, slik at de pose og legg de i kokende suppe. Etter noen minutter, fjerne posen fra pannen.
   Hvis du peresolyly ører kan helle pisket egg i den. Når egget skal innskrenkes og absorbere en del av salt, kan du samle en hullsleiv, eller la i øret.
   Sett i kokende suppe et par stykker av tørr svart brød et par minutter. Pass på at brødet ikke løses i varme væsker, ellers suppen blir overskyet.
   Hvis suppen er for mye salt, bare legge en bit av ingredienser: poteter, nudler, gulrøtter og løk. Hvis du har flyttet litt, bidra til å forbedre situasjonen sitronsaft. Du kan også legge til suppe rømme, da ingen vil legge merke til at suppen litt peresolenyy.
   Vær forsiktig når matlaging, tidvis prøve sin salt.  
Яндекс.Метрика